Suporturi metalice de perete în hală: caracteristici alese

 Suporturi metalice de perete în hală: caracteristici alese

În interior și decorarea casei nu pot fi lucruri mici. Cel mai mic detaliu poate îmbunătăți starea de spirit și poate strica dramatic impresia de ansamblu. Este foarte important să alegeți corect chiar și un lucru utilitar ca un cuier metalic.

Caracteristici și beneficii

Nici o casă nu poate fi imaginată fără spațiu de depozitare pentru îmbrăcămintea exterioară. Când oamenii vin la locuință, una dintre primele acțiuni schimbă pantofii și se dezbracă. Pantofii, cizmele, pantofii și adidații pot fi lăsate direct pe podea sau pe un suport pentru pantofi, iar căștile ar trebui să fie pliate într-o pungă (pungă), așezată pe un raft, pe masă, ținută în mână. Dar cu îmbrăcămintea exterioară atât de ușor de făcut.Chiar dacă nimeni nu merge la dvs., este încă ridicol să vă atârnați propriile veste, haine și haine de ploaie pe spatele scaunelor sau pe ușă.

Suporturile metalice sunt mai convenabile decât dulapurile închise. Umiditatea nu se acumulează în ele, iar hainele agățate se usucă mai repede. Dacă suprafața apartamentului este mică, aspectul peretelui este mult mai bun: ocupă mai puțin spațiu de depozitare. Construcțiile metalice sunt întotdeauna mai grele decât cele din plastic și lemn, deci nu uitați de o fixare sigură. Numărul de cârlige poate fi selectat individual, în funcție de nevoile dvs.

Structurile de perete, care sunt importante, pot rezista unei sarcini semnificative. Nu vor necesita îngrijire suplimentară. Există un singur dezavantaj, care este partea cealaltă a meritelor - un astfel de cuier nu poate fi mutat în alt loc. Selectați cu atenție zona în care va fi atașată!

Suporturile de fier sunt atașate la șuruburi și lipici. Există chiar soiuri care aderă la frații sau magneții, deși sunt inferiori la fiabilitatea "clasică". Puteți lipi cuierul numai pe o suprafață complet netedă și uniformă, cum ar fi plăcile.

specie

Cel mai simplu tip este o curea cu un rând vertical sau orizontal de cârlige. Opțiuni mai sofisticate sunt echipate cu oglinzi, rafturi pentru accesorii suplimentare, uneori obuvnitsami. Versiunile separate în loc de cârlige sunt echipate cu umerase. O astfel de soluție este mai sigură pentru haine.

Cârligul, complet cu suport, poate fi realizat și în moduri diferite. În unele modificări, partea superioară și dulapul sunt inseparabile una de alta, în timp ce în altele partea de perete și dulapul sunt elemente independente. Unele modele diferă în tipul de încălțăminte complementar (complet deschis sau echipat cu o fațadă). Oglinzile pot fi plasate:

  • din lateral;
  • în mijlocul modelului;
  • pe ușa prevăzută de designul dulapului.

Forma suprafeței oglinzilor nu trebuie să fie tradițională. Lămpile sunt adesea instalate lângă ea. Vizualizați rafturile, de asemenea, încercați să vă diversificați. Formatele principale sunt panoul monolit și "lattice".

desen

Utilizarea umerilor pentru îmbrăcăminte, împreună cu o frontieră colorată sau sculptată, mărește atracția lor vizuală. Versiunea dreptunghiulară este considerată clasică, dar puteți alege și o configurație ovală și altă exotică.Când camera este făcută în spiritul tehnologiei high-tech sau art deco, panoul din metal cu suporturi de formă geometrică atipică arată foarte bine. Ideea originală este de a le aranja sub forma unei figuri de animale. Dacă nu sunteți mulțumit de această idee, puteți alege orice design cu un minim de decor și un simplu formular.

Dezvoltatorii nu s-au oprit la opțiuni atât de evidente. Există mult mai multe soluții originale:

  • panou cu dibluri înșurubate (locația lor poate fi schimbată);
  • manere pentru uși de imitație;
  • cârlige în formă de avion.

Furcile forjate din fier sunt întotdeauna de elită și elegante. Adesea sunt făcute la comandă. Costul unor astfel de soluții este foarte mare, dar sentimentul de estetică exclusivă nu se va lăsa de la proprietar timp de mulți ani. Panourile de perete nu sunt întotdeauna solide. În multe cazuri, cele care sunt împărțite în mai multe părți arata mai frumoase.

Utilizarea modelelor cu oglinzi este o soluție excelentă pentru apartamente și case mici, care ajută la extinderea vizuală a coridorului și la ușurința acestuia.

Sala în spiritul minimalismului va fi răsfățată stilistic, dacă o puneți într-o cuieră de haina cu forjare decorativă a plantelor și a unor motive de flori.Va fi local să folosiți modele cu contururi drepte. Abordarea este similară pentru coridoarele în stil loft. Un alt lucru este mobilierul baroc. Aici ar trebui să alegeți cu siguranță opțiunile cele mai luxoase și elegante.

Forjarea arată bine pe fundalul unei țări și dacă sunteți un adept al modernității, trebuie să luați desene cu linii netede rotunjite. Astfel de soluții sunt frumoase și complete din punct de vedere estetic. În mediul modernist, puteți aplica o varietate de elemente decorative. Stilul industrial a subliniat în mod favorabil produsele imitând conductele de apă. O poți bate și în detrimentul deținătorilor sub formă de cheie. Unii designeri experimentează nu numai designul de bază, ci și cu cârlige, oferindu-le aspectul cel mai complicat. Puteți găsi produse cu "bile", "sprigs", "leaves".

culoare

În interiorul clasic și în cameră, decorat cu antichități, trebuie să utilizați mobilierul în negru sau maro. Un strat simplu de haină de metal intră în mod ideal într-un stil high-tech, chiar dacă este o culoare strălucitoare, auriu sau cromat. Este important să rețineți că albi, deși reîmprospătează camera, nu sunt în căutare. Pe lângă luminarea spațiului, lumina albă este atractivă:

  • jocul original al reflecțiilor;
  • relevanță într-o varietate de interioare;
  • armonioasă combinare cu orice culoare și textură a materialelor înconjurătoare, mobilier (cu excepții rare).

Cum sa alegi?

Alte lucruri sunt egale, prezența unui raft pentru capace, un raft separat pentru telefoane, mănuși și ceasuri este o soluție foarte convenabilă și practică. Dacă există copii în casă, merită luați numai acele umerase ale căror suporturi sunt situate la înălțimi diferite. Atunci când există o placă de sprijin din spate, este foarte bună - hainele nu vor fi murdare pe perete și nu se vor murdări. Întotdeauna încercați să alegeți modele în care există mai multe cârlige decât membrii familiei dvs.

În încăperile mici, este logic să se pună umerii colțurilor, deoarece sunt mult mai mici decât de obicei și ocupă un minim de spațiu util. Construcțiile, însoțite de degete mari, pe care este ușor să pună obiecte mici și cămăși, se manifestă destul de bine (astfel încât să nu se ridice).

Înainte de a cumpăra, acordați atenție dacă toate cârligele sunt durabile. Ele nu ar trebui să se îndoaie sau să devieze în lateral, indiferent cât de greu le-au tras în ele.

Asigurați-vă că dispozitivele de fixare sunt suficient de securizate și instalate în cel puțin trei locuri. Cârligele, spre deosebire de panou, nu ar trebui să fie din aluminiu - acest metal este extrem de fragil. Structurile orientate vertical permit tavanului să fie ridicat extern, în timp ce cele orizontale sunt mai compacte. Decideți care dintre aceste considerente este mai important pentru dvs.

Alegerea unui cuier metalic, este de dorit să luați opțiuni cu vârfuri masive de cârlige.

Este foarte dificil să atarnați hainele pe ele și apoi să le scoateți, mai ales dacă sunt cusute bucle subțiri și înguste. Colțurile rotunjite ale tuturor părților sunt binevenite, sunt mult mai sigure decât liniile drepte.

Vedeți următorul videoclip pentru o mulțime de idei creative pentru a crea umerase pentru pereți.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor