Suporturi de podea în hol: idei pentru un interior modern

Un astfel de accesoriu convenabil și familiar pentru stocarea îmbrăcăminții exterioare, cum ar fi un cuier de podea, nu este doar un atribut indispensabil al holului, ci și o adăugare elegantă la interior. Dacă dimensiunile coridorului nu permit instalarea unui dulap complet, cârligul selectat ergonomic va rezolva problema cu plasarea umbrelelor, pălăriilor, jachetelor și hainelor oaspeților dvs.

Punctele tari și punctele slabe

Avantajele produselor de exterior vă vor face să vă gândiți serios la alegerea structurii potrivite pentru interiorul dvs.:

 • Pereții vor rămâne sigure și sănătoși. Mulți proprietari sunt scrupuloși în ceea ce privește forarea excesivă a zidurilor, deoarece în cazul reparațiilor și transferurilor ulterioare ale produselor de perete vor exista găuri urâte care vor adăuga unele probleme.
 • Ușurința de mișcare. Datorită compactității sale și, de regulă, a greutății reduse, cuierul pentru acoperirea podelei poate fi deplasat cu ușurință în orice loc convenabil și, dacă doriți, trebuie doar să îl scoateți temporar. Un proiect mai greoi poate fi ridicat pe roți, pentru a le oferi mobilitate în același scop.
 • Cele mai multe produse sunt gata de utilizare imediat după cumpărare. Pentru selectarea unui model adecvat pentru toți parametrii, va trebui să vă petreceți timpul, dar imediat, de îndată ce alegerea este făcută, puteți începe să lucrați.
 • Preț. Economiile nu sunt ultimul loc în alegerea mobilierului. Dacă dulapul sau dressing-ul nu este accesibil (sau nu în dimensiuni pentru spații înghesuite), un proiect bine gândit-out hanger va ajuta. De fapt, arătând un pic de inteligență, puteți alege o opțiune funcțională și convenabilă care să poată înlocui mobilierul voluminos. Un bonus suplimentar la plasarea hainei pe un cuier va fi uscarea mai rapidă și ventilarea, care nu se poate realiza în dulap.

Pentru obiectivitate, vom vorbi despre deficiențele care pot afecta opinia dvs. despre sistemele de stocare în aer liber:

 • Instabilitate. Pentru a nu renunța la design, ar trebui să îmbrățișezi uniform haine pe ea.
 • Accesibilitate. În cazul în care acuratețea nu este "calul" dvs., acesta va fi vizibil pentru toți oaspeții.
 • Nevoia de îngrijire. Unele modele trebuie să strângă periodic conexiunile pierdute. Plăcuțele solide sunt lipsite de acest minus și nu se tem să fie lovite, dar sunt foarte grele din punct de vedere fizic.

După cum puteți vedea, avantajele încă depășesc deficiențele minore ale umerilor de podea.

Caracteristici și materiale

O abordare competentă în alegerea unui cuier adecvat în hol presupune luarea în considerare a următoarelor criterii:

 • materiale;
 • caracteristici de construcție;
 • dimensiune;
 • creativitate.

În prezent, pentru fabricarea de interior folosește o gamă largă de materiale: lemn, metal, plastic.

Suporturile din materiale naturale sunt considerate elegante, fiabile și durabile.

Copacul nu iese niciodată din modă, puteți alege o nuanță în conformitate cu designul general al camerei, plus siguranța mediului înconjurător. Modelele, sculptate dintr-o gamă de clasă premium, subliniază statutul proprietarului locuinței și gustul său individual.Mai accesibile, cu toate acestea, nu prea diferite în aparență, produse prefabricate. Atenția la detalii vă va ajuta să alegeți un cuier durabil: articulațiile în modele prefabricate nu trebuie să fie foarte vizibile, produsul în sine este lustruit neted, acoperit cu lac sau ulei care protejează de influențele externe dăunătoare.

De asemenea, puteți alege un cuier metalic: o varietate de opțiuni de vânzare vor satisface cel mai pretențios gust. Este posibil să alegeți modelul forjat al autorului exclusiv, care poate fi obiectul admirației, dacă sunteți dispus să cheltuiți o sumă decentă pe acesta. Durabilitatea și rezistența metalului nu pot fi depășite - un alt motiv în favoarea alegerii acestei opțiuni.

Dar chiar și cu un buget modest, nu va fi dificil să găsiți o opțiune funcțională potrivită.

Pentru a economisi spațiu, puteți combina un cuier metalic cu un raft pentru pălării în partea superioară a produsului.

Dacă oferiți și o astfel de structură cu o bancă în care să plasați un sac de călătorie pentru pantofi, veți obține un model destul de bun.

Cele mai ieftine umerase sunt fabricate din plastic, însă nu vor suporta severitatea unui număr mare de îmbrăcăminte exterioară.Astfel de modele pot fi folosite pentru un număr mic de lucruri pentru copii sau, dacă plasticul nu este structura de susținere în sine, ci doar câteva detalii ale produsului.

model

Perdelele de podea alese în mod corespunzător garantează plăcerea estetică atunci când sunt utilizate. Luați în considerare câteva opțiuni:

Cârlig de suspendare

Model implicit sub forma literei "p" cu o bara transversala in partea de sus. Pe ea hainele pe umerase vor fi așezate convenabil, nu vor fi rumenite și nu vor fi deformate. Punând designul pe roți, puteți adăuga cu ușurință funcționalitatea acestui model. Pentru holurile mici, acest cuier nu este potrivit din cauza dimensiunilor destul de mari, dar pentru dressinguri este o mare descoperire.

Hanger scaun

Unele opțiuni intermediare între un cuier și un scaun cu spatele înalt sunt ideale pentru persoanele de vârstă solidă sau pentru copii mici, deoarece este convenabil să se așeze pe acesta pentru ao descărca (sau pune pe pantofi). În partea superioară a structurii, puteți plasa un rând de cârlige și sub rafturile pentru încălțăminte. Convenabil și practic.

Costum de costum

Produsele stilate din lemn masiv nu numai că vor ajuta să păstreze aspectul imaculat al unui angajat al unei firme solide, ci și să completeze interiorul biroului. Modele similare sunt potrivite pentru elevi.Costumele de îmbrăcăminte implică de obicei păstrarea unui costum, dar există și opțiuni mai scumpe, concepute pentru mai multe articole.

Suport pentru trepied

Modelul clasic cu mai multe cârlige în partea superioară poate fi completat cu locuri separate pentru pungi sau umbrele. În bază se utilizează trepiedul sau o formă plat constantă.

Detalii importante

După ce ați decis asupra unui material adecvat, uitați-vă la detalii:

 • Capetele cârligelor nu ar trebui să fie decorate cu detalii prea voluminoase - acest lucru nu va permite suspendarea hainei în spatele bucla.
 • Elementele de umerase de bijuterii trebuie să fie bine fixate, astfel încât să nu ducă la rănire, dacă dintr-o dată cârligul intră din greșeală pe chiriași sau vizitatori.
 • Cârligele adiționale de aproximativ în mijlocul înălțimii cârligului vă vor permite să plasați haine pentru copii, să stimulați independența copiilor.
 • Dacă nu există prea multe etaje în cameră, această caracteristică trebuie luată în considerare: modelele cu bază de trepied sunt mai stabile decât "frații" cu patru picioare.
 • Se recomandă tratarea structurilor cu substanțe de protecție împotriva umezelii înainte de începerea operării, deoarece este foarte probabilcă pe un umeraș vor fi haine ude.

Suporturile de podea convenabile sunt utilizate pe scară largă în locurile și birourile publice. Variante de succes care pot găzdui o cantitate mare de îmbrăcăminte, adesea grele, astfel încât prioritatea este utilizarea structurilor metalice.

Dacă sunteți în căutarea unui cuier potrivit pentru baie, opriți-vă alegerea pe versiunile din oțel inoxidabil.

Cu expunere constantă la condens, umiditate ridicată, apă directă, aceasta va rămâne neschimbată și nu este deformată. De asemenea, acest metal nu este sensibil la schimbările de temperatură. Modelele din lemn nu îndeplinesc în acest caz caracteristicile necesare, iar produsele din plastic nu sunt în principiu durabile.

Stiluri și soluții interesante

Culorile tradiționale ale umerilor din lemn se vor potrivi armonios atât cu interiorul palatului pompos, cât și cu designul clasic laconic. Lacurile vor accentua frumusețea și textura naturală a lemnului.

Persoanele creative care doresc să-și exprime individualitatea prin utilizarea elementelor decorative exclusiviste, vă puteți uita la modelele care schimbă înălțimea, au o formă geometrică neobișnuită.

Dorința de a fuziona cu natura va contribui la utilizarea umerilor în formă de lemn sau coarne de animale, care se vor potrivi pe coridor în stilul țării sau eco-ului.

Modele interesante în stilul minimalismului de la Ikea sunt îngrijite în îngrijire, fac o treabă excelentă cu funcțiile lor și nu sunt costisitoare.

Se va uimi cu originalitatea (nu în detrimentul funcționalității, apropo), folosind un cadru de fereastră ca un cuier: puneți-l pe podea, vopsiți-l într-o culoare potrivită și așezați cu atenție lucrurile pe el.

O hală de intrare în stil industrial va fi completată de un raft de înălțime pe mai multe niveluri realizat din țevi metalice, completate din capăt cu rafturi din lemn pentru pantofi sau alte accesorii.

Veți învăța cum să faceți un hangout de țevi cu propriile mâini din videoclip:

Iubitorii de stil vintage vor cuceri umerase designer din lemn, decorate cu sculpturi.

În interior, un cuier simplu de înaltă tehnologie este inutil, aveți nevoie de o fantezie aici: un aranjament non-standard de cârlige, o formă complicată a bazei, o culoare neclară.

Modelele originale originale, prezentate într-o mare varietate de magazine de vânzare cu amănuntul, vor deveni un participant convenabil și frumos în proiectarea holului dumneavoastră.Ele pot reîmprospăta atmosfera, pot organiza depozitarea lucrurilor fără a aglomera spațiul. Aveți încredere în gustul dvs., nu vă fie teamă să experimentați, creând un design confortabil și exclusiv al casei dvs.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor