Pantofi înguste în hol

 Pantofi înguste în hol

Având în vedere parametrii mici de apartamente moderne, mulți designeri au tendința de a minimalism și de înaltă calitate, ascunse de ochii indiscreti lucrurile care nu fac parte din interior. În ceea ce privește funcția de pantofi demn de astăzi, să îndeplinească așa-numitele obuvnitsy, ele pot fi într-un singur loc compact pentru a aranja toate pantofii în casă.

Termenul "cutie de pantofi" înseamnă de obicei un produs deschis sau închis pentru siguranța încălțămintei. Modelele închise sunt de obicei numite rafturi pentru încălțăminte, vestiare și modele deschise, sunt suporturi pentru încălțăminte și rafturi înguste. În cazul în care numele produsului nu este specificat, atunci în proiectare și utilizează conceptul general de "shoebox".

Avantaje și dezavantaje

Mulți au mai mult de o pereche de pantofi, deoarece un pantof hală este un element absolut necesar pentru astfel de oameni. Cu ajutorul lui, puteți elibera spațiu și, în final, puteți aduce o ordine relativă în el. Există 2 tipuri de rafturi pentru încălțăminte: deschise și închise.

Toate tipurile au caracteristicile lor pozitive și negative.

 • Avantajele evidente ale produselor deschise includ încălzirea pantofilor pe o bază continuă și, prin urmare, nu vă puteți teama de apariția unor mirosuri neplăcute în apartament.
 • În același timp, acest raft va colecta în mod constant praf pe sine, iar dacă aveți animale de companie cu patru picioare, raftul poate deveni complet inadecvat pentru utilizare.

În ceea ce privește aspectul, fiecare dintre tipurile de rafturi poate fi considerat atractiv în felul său. Totul depinde de modul în care preferați să vă păstrați încălțămintea: doriți să o ascundeți sau să o țineți deschisă.

Pantofii, ascunși de ochii celorlalți, nu vor distruge impresia estetică a halei, dar punerea pantofilor foarte murdari în acest dulap nu va fi complet igienică și produsul își va pierde rapid aspectul frumos.Pentru că orice încălțăminte înainte să o trimiteți la dulap, trebuie să ștergeți bine.

Un dulap bun de pantofi are astfel de avantaje distincte.

 • Fiabilitate. Designul nu se teme de deformare;
 • Versatilitate. Puteți utiliza un model cu un scaun, o cârligă, o oglindă;
 • Durabilitate. Produsul este adesea fabricat din lemn și tije metalice;
 • Dimensiuni mici. Potrivit pentru spații mici;
 • Prezentabil. Pantofi bine ales, poate fi accentul întregului hol.

tipuri

Cele mai obișnuite tipuri de produse pentru încălțăminte sunt după cum urmează.

 • Cabinet bon. Acesta este un subspecii de cizme largi și spațioase, de fapt - o vitrină cu uși. Produsul în sine este spațios, care va stoca nu numai pantofi, ci și cizme.
 • Cabinetul de cabinet Are dimensiuni supradimensionate și constă din numai 2-3 rafturi. Pantofii sunt plasați orizontal.
 • Dulap glisant. Deseori, apartamentul utilizează un produs destinat exclusiv pantofilor și articolelor de îmbrăcăminte. Un astfel de model poate lua o suprafață destul de mare a holului, dar este doar perfect pentru camere și săli mari.
 • Dulapuri glisante. Acestea sunt modele înguste create pentru apartamente mici. Pantofii sunt instalati in sertare de tip vertical, tinand pe toe, nu pe talpa. Ușile nu se deschid laterale, ca în dulapurile obișnuite, dar ventilatorul este în unghi drept și un unghi de 45 de grade. Dintre minusurile acestui design, se poate numi utilizarea sa numai pentru depozitarea pantofilor, deci trebuie să găsești un alt loc pentru a găzdui diferite plicuri de încălțăminte.
 • Piept de sertare cu uscător. În plus, există un stand unde pantofii sunt dezinfectați în mod constant. Cu această funcție, lămpile UV sunt bine controlate. De asemenea, elimină "mirosurile" neplacute. Dar această uscare ar trebui instalată lângă priză și mai întâi să sortați pantofii: nu toate modelele pot fi uscate în acest fel.
 • Rack-uri. Aleși de proprietarii unui număr mare de pantofi. Acesta este un produs solid cu efect de rotație. Se întâmplă atât deschis, cât și închis. Rack-ul înalt deschis colectează rapid praful și necesită îngrijire zilnică.
 • cabinet de pantofi. Aici lucrurile sunt plasate sub pantă, și de aceea sunt mult mai rapide să se usuce.
 • Dulap de încălțăminte cu cuier. Acest model va arăta grozav într-un hol în miniatura, unde fiecare metru este costisitor.Acest produs vă va pune hainele pentru a ieși și pentru a vă păstra pantofii într-o formă decentă.
 • Șapcă îngustă - O altă opțiune bună pentru o cameră îngustă, unde nu există loc pentru instalarea de mobilier dimensional. Nu toate pantofii se pot potrivi într-un pantof îngust, dar aici puteți lăsa cu siguranță acele perechi de pantofi care sunt în prezent în uz. Restul pantofilor pot fi ascunse în dulap până în sezonul următor.
 • Obuvnitsa, făcută acasă. Poți să faci un portbagaj cu mâinile tale. Cu o anumită dorință, puteți construi cu ușurință mobilier frumos cu stilul de design al autorului. Vopsiti cutiile obisnuite din lemn in culorile tale preferate si puneti-le unul peste celalalt. În interiorul ultra-modern, acest raft original pentru pantofi va găsi întotdeauna un loc decent.
 • Dulap de perete pentru încălțăminte. Acest model este foarte compact, are o lățime de cel mult 25 cm. Pantoful, montat pe perete, are rafturi care se înclină. Dezavantajul designului este acela că nu poate fi mișcat dacă se dorește, plus faptul că asigură stabilitatea sa bună.
 • Obuvnitsa cu o oglindă. O altă opțiune neobișnuită pentru siguranța încălțămintei.Acest tip de mobilier poate fi cumpărat în orice salon de mobilier, dar merită să aveți în vedere că nu veți obține o oglindă mare și este foarte necesar pe hol.
 • Obuvnitsa cu un scaun. Un produs cu un scaun poate fi o parte integrantă a setului cu cască sau poate fi o piesă separată de mobilier. Un scaun moale aici va avea multe avantaje - de la ușurința utilizării până la capacitatea de ao face să fie cel mai strălucit element în proiectarea unui hol. Puteți să-i transformați într-un detaliu mai accent, alegând o culoare atrăgătoare și lăsând pe scaun o pereche de perne elegante.
 • Pantofi de colț. Acesta va salva imaginile din hol și va fi convenabil pentru utilizare activă.
 • Pantofi mici. Uneori, într-un obuvnitsu scăzut locul un cuplu de rafturi mici. Nu există probleme aici, puteți pune doar pantofi de vară sau intersezonală și apoi, dacă nu aveți tălpi înalte. Boitele și cizmele înalte nu se potrivesc aici, dar pot fi așezate lateral pe raft.
 • Rafturi sau roller-coastere. Aceste opțiuni nu au rafturile obișnuite. Suporturile sub formă de lame sunt realizate din sârmă sau plastic durabil - pantofii sunt purtați pe ele. Aceasta este una dintre cele mai reușite soluții pentru plasarea pantofilor pentru mai multe perioade.Într-un spațiu îngust se pot fixa până la 30 de perechi. Pentru a instala standul special adaptat pentru cizme.

Pentru un hol destul de îngust, trebuie să selectați cu atenție produsele. Așadar, degetele înguste, dar adânci se vor potrivi cel mai bine aici. Ele pot găzdui cu ușurință o mulțime de perechi de pantofi. Există câteva modele care sunt montate aproape de perete și, prin urmare, nu pot lua prea mult spațiu. Aceste produse se potrivesc cu ușurință în orice design, iar acest tip de dulap poate fi suplimentat cu un scaun moale confortabil și o oglindă deasupra.

Sistemul de plasare a pantofilor închis poate fi diferit.

Toate produsele de aici sunt împărțite în grupuri.

 • Cu rafturi pliabile. Un cabinet cu rafturi convenabile poate fi puțin adânc, dar înălțime și lățime poate fi diferit. O caracteristică caracteristică a produsului este un raft fixat pe ușă, iar întreaga structură este montată pe balamale pivotante. Este necesar să trageți mânerul de pe ușă și să vă activați balamalele pentru a deschide accesul la pantofii din sertar.
 • Cu ușile balamale. Aceasta este o dulap standard, poate fi de orice dimensiune posibilă.
 • Cu ușile glisante. Aceste modele sunt minunate dacă holul este foarte îngust, iar ușile care se deschid din când în când vor bloca trecerea.
 • "Olmeko" - Aceasta este o versiune modernă a produsului, care include o serie de elemente minore. Acesta este un fel de piedestal, partea superioară a căreia joacă rolul unui scaun confortabil. Printre altele, acest model include 1 sau 2 sertare în care puteți să vă ascundeți cu ușurință cizme mari, deoarece departamentele sunt mult mai mari decât cele standard. De aceea, cumpărați modelul "Olmeko", deveniți, de asemenea, proprietarul fotoliului, în care o persoană va fi confortabilă așezată în timp ce poarte pantofi, iar aici va fi montat și o masă mică pentru tot felul de lucruri mici. Pantofii vor fi plasați sub ele în spatele ușilor închise.
 • "Andrina" - acesta este un adevărat complex de rafturi de diferite dimensiuni, în care puteți stoca pantofi uzate în mod constant împreună cu cutiile acelor pantofi care încă mai așteaptă sezonul lor. În plus față de cele două module, există o suprafață oglindă, astfel încât acest produs este adesea denumit ca o încălțăminte oglindă.

dimensiuni

Dulapurile de încălțăminte standard au de obicei aceeași lățime standard de 60-80 cm, în timp ce puteți găsi produse mult mai largi (100-120 cm). Ele sunt spațioase, ajutând la păstrarea ambelor pantofi mari, cum ar fi cizmele și încălțămintea scăzută, fără călcâi și să nu-l strici.Cu toate acestea, plasarea unei astfel de cutii de pantofi este posibilă numai într-un hol mare. Separat, pentru miniaturi, au fost inventați pantofi înguste. Adâncimea lor este de până la 13 cm. Puteți instala această dulap sau raft pe coridor chiar în fața ușii.

Cu o înălțime de 60 până la 120 cm, două rafturi pot fi deja suficiente pentru un pantof cu o familie de 3-4 persoane. Pantofii lungi înguste vă permit să plasați cu ușurință toate pantofii din casă în aceeași sală, dar cel mai adesea persoana medie își alege alegerea pe produse de 30 cm lungime. Lungimea produsului depinde cel mai adesea de dimensiunea halei.

De asemenea, este posibil să alegeți dulapuri cu rafturi suplimentare de tip deschis. Ele sunt situate pe lateralele rafturilor închise pentru încălțăminte. Cel mai adesea există și o secțiune lungă pentru o umbrelă. Femeile pot folosi acest departament pentru cizme înalte. Dulapurile sau vestiarele pentru încălțăminte în parametri sunt diferite. Înălțimea obișnuită este de la 50 la 220 cm, lățimea este de la 40 cm până la 130 cm, adâncimea este de 16 până la 50 cm.

materiale

Ele fac produse pentru depozitarea pantofilor din toate materialele posibile, ceea ce ajută persoana obișnuită să găsească modelul de care au nevoie atât pentru decorarea sălii în stil clasic, cât și pentru decorarea interioarelor de înaltă tehnologie.

De cele mai multe ori în aceste scopuri se utilizează următoarele tipuri de materii prime.

 • Materiale ieftine și accesibile - MDF, PFL, PAL.
 • metal Rafturile sunt foarte populare astăzi. Acestea sunt dulapuri deschise și, prin urmare, pantofii vor fi ventilați și uscați rapid în ele, iar metalul nu poate absorbi deloc mirosurile, așa cum fac produsele din lemn sau din plastic. Puteți ridica mai multe modele cu elemente de forjare. Vor arăta frumos în orice cameră și vor deveni accentul său.

Cutia de pantofi din fier sub formă de rafturi cu grătare va accentua caracteristicile moderne ale holului tău.

 • Copac. Cel mai natural și bun material de calitate, care în multe locuințe moderne poate să nu fie întotdeauna adecvat. Sa intamplat ca mobila pentru depozitarea incaltamintei, mobilierul dintr-o matrice nu este considerat practic, fiind foarte sensibil la umiditate. Din acest motiv, pantofii trebuie să fie bine uscați înainte de plasarea într-un dulap din lemn.
 • Rattan. Material excelent din care sunt produse diferite piese de mobilier, pantofi eleganți în această privință nu au făcut excepție.
 • Produse din plastic. Varietatea culorilor vă va permite să alegeți o cutie de plastic pentru orice decor de cameră.
 • Pânză și pânză de ulei. Adesea folosite în versiuni non-standard, făcute pentru o anumită situație.

culoare

Orice piesă de mobilier care se află în hol sau într-o sală ar trebui să se potrivească perfect în ceea ce privește stilul și culoarea. Culorile sunt ușor de ales dacă nu există alt mobilier în cameră, iar toți pereții și podeaua sunt vopsite în culori obișnuite. Dacă aici este instalat un dulap sau un dulap, atunci culoarea va fi selectată în funcție de culoarea fațadei acestor produse.

Un produs îngust și înalt, cu o fațadă albă și maro, arată elegant. Este în perfectă armonie cu ușa de culoare închisă, cu dale negre pe podea, cu cadre întunecate sau cu baghetă. Produsele din stejar sau fag sunt combinate cu mobilier din cires sau arin.

stiluri

Dulapurile de încălțăminte din lemn sunt produse pentru interior clasic pentru a le face mai solide.

Mobilierul cu inserții metalice sau o fațadă din plastic monocrom se potrivește perfect în holul hi-tech.

Rattan pantofi sunt potrivite pentru interior rustic, cum ar fi Provence și Țara. În acest loc pot fi atunci când locuința este decorată în stilul deșertului african fierbinte.

Mobila din plastic de înaltă calitate arată ca un interior de înaltă tehnologie.

Marci

Fabrica de mobilă "Stolplit" oferă clienților săi o gamă de pantofi ieftine și galoshnite pentru hol. Veți dori modelele de degete pentru încălțăminte "Simba", având parametri compacți și culori plăcute.

Obuvnitsa "Bona-1" de la companie "MegaElaton" potrivit pentru un hol mic. Această noutate elegantă va deține 14 perechi de pantofi și nu va deranja armonizarea interiorului camerei cu aspectul său elegant.

Cerere mare astăzi Milan-27 "pantof de la producător "MF Master". Aceasta este o garderobă îngustă din PAL ce conține aproximativ 24 de perechi de pantofi diferiți. Puteți alege orice culoare sau dimensiune conform preferințelor dvs.

Dacă doriți să cumpărați mobilier scump, puteți vizualiza o selecție elegantă de dulapuri de încălțăminte în cataloage ale companiilor spaniole celebre precum Joype și Panamar. Obuvnitsa aceste producători vor fi o adevărată decorare pentru orice spațiu, deoarece este un adevărat mobilier spaniol realizat manual în stil clasic.

Soluții frumoase în interiorul coridorului

Cutia de pantofi îngustă va economisi în mod semnificativ spațiul într-un hol mic, mai ales dacă este amplasat în afara ușii.

Rattan cutii poate fi o soluție elegantă pentru păstrarea pantofilor.

Videoclipul prezintă o imagine de ansamblu a holurilor înguste, care vor ajuta la determinarea alegerii.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor