Stătea umbrelă în hol

Proprietarii de case au depus mult efort în organizarea spațiului intern, gândindu-se prin fiecare element la cel mai mic detaliu. Există astfel de elemente de design, a căror prezență nu este necesară, dar ele pot servi ca o completare excelentă a mediului general și, într-un anumit punct, joacă un rol funcțional. Un exemplu remarcabil este reprezentat de suportul pentru umbrele de pe hol - acesta este un spectaculos adaos la interior si in acelasi timp un element necesar in timpul sezonului ploios.

Caracteristici speciale

Suport pentru umbrele - accesorii interesante și utile în incintă. Este dificil să alegeți un loc mai bun pentru a stoca umbrele decât aceste articole. Fabricat din lemn, plastic, metal, sticlă, având forma corectă sau complicată a umbrelei, va deveni un element de decor real pentru hol.Există modele care au un fund special, pe care există un burete de absorbție a umezelii, salvează podeaua din bălți și picături alunecând în jos de la umbrele ude.

Un stand de umbrelă va accentua elementele de mobilier și va ajuta să aducă un confort deosebit atmosferei holului.

Principalele avantaje ale suporturilor pentru umbrele sunt:

 • simplitate și confort în depozitarea și uscarea umbrelelor;
 • O modalitate bună de a combina o umbrelă de soare cu piesele din jurul mobilierului, capacitatea de a completa interiorul, dă personalitate;
 • o gamă imensă de mărimi diferite, desene și forme;
 • îngrijire ușoară

Suportul de înaltă calitate pentru umbrele este subiectul decorului realizat manual. Astfel de obiecte din lemn scump sau metal cu elemente de forjare pot fi o realizare reală în domeniul artei.

tipuri

Stâlpii umbrele pot fi o parte integrantă a umerilor pentru haine, ceea ce reprezintă o soluție foarte bună pentru holurile mici. Astfel de umerase sunt modele compacte și ocupă un minim de spațiu. În birouri, este preferabil să se instaleze mai multe umerase pentru haine,inclusiv deținătorii de umbrelă.

Pentru cunoscători de originalitate și creativitate, producătorii oferă o mare varietate de modele diferite. Modelul clasic poate fi atribuit umbrelei sub forma unei vase stilate. Portelanul chinezesc colorat se va potrivi perfect în interiorul estic, iar produsele din tablă vor decora camera în stil retro.

În prezent, motivele care sunt legate de natură sunt foarte populare. Prin urmare, producătorii se concentrează pe produse din lemn, rășini organice, materiale care imită pielea sau coaja copacilor. La vânzare sunt multe modele stilate și interesante de standuri, care imită diferite obiecte, cum ar fi cizme, umbrele și alte opțiuni. Destul de interesant, rolul unui stand pare a fi o imitație a unei bălți, materialul pentru care a devenit material polipropilenic accesibil, prezentat în diferite culori.

Modelele suporturilor de umbrele realizate din plastic lucios de diferite forme și modele arată impresionant. Variațiile realizate din sârmă din oțel cromată, a cărui exterior este bazată pe intersecția liniilor neregulate fixate cu un material plastic transparent, le distruge atractivitatea.Ca deținători puteți folosi o găleată obișnuită colorată, un coș sau o lovitură originală de împrăștiere a unui copac vechi.

Suportul de înaltă calitate pentru umbrele este subiectul decorului realizat manual. Astfel de obiecte din lemn scump sau metal cu elemente de forjare pot fi o adevărată realizare în domeniul artei,

Producătorii de umbrele oferă o mulțime de modele de forme interesante și culori diferite, deci alegerea opțiunii potrivite pentru hol nu va fi o problemă.

materiale

Pe piața modernă sunt standuri pentru umbrele de diferite materiale, fiecare dintre ele prezentând caracteristici pozitive și negative:

 • Plastic. Acest material este considerat cel mai accesibil, iar produsele realizate din acesta sunt cele mai ieftine. Modelele standard de plastic, care nu se deosebesc prin originalitatea lor, pot fi utilizate cu greu ca parte a decorului, deoarece astfel de roller-coastere au forme simple și culori neutre discret.

Această opțiune este, în majoritatea cazurilor, utilizată ca mobilă mobilă - devine atunci când este nevoie.Există, de asemenea, mai multe modele originale în culori strălucitoare, care imită diferite obiecte în formă. Suporturile pentru umbrele de plastic sunt accesorii destul de ușoare și practice, care nu necesită îngrijiri speciale.

 • Metal. Straturile metalice sunt considerate o opțiune mai scumpă, dar aceste accesorii îndeplinesc mai mult funcția unui element decorativ decât un stand real pentru umbrele. Nu va fi dificil să alegeți o umbrelă de metal din orice design interior, deoarece acest tip de stand este reprezentat într-o gamă largă - include modele forjate, modele de forme interesante din aliaje diverse și suporturi cu elemente de relief sau diverse amprente.

Standurile metalice sunt, de regulă, destul de spațioase, în timp ce ele pot ocupa un spațiu liber în hol și sunt de obicei destinate umbrelelor de trestie. Există, de asemenea, opțiuni create pentru umbrele mici pliabile, acestea includ un suport, suporturi cu inele sau cârlige.

 • Copac. Cele mai populare sunt încă modele de lemn, perfect combinate cu orice mobilier în hol.Prețul acestor produse este destul de ridicat, dar nu face ca deținătorii de umbrele de lemn să fie mai puțini în cerere. Câteva seturi de comandă pentru cumpărători pentru holuri, care includ deja umbrele, sunt convenabile, deoarece nu este nevoie să alegeți un suport pentru mobilierul disponibil în culori și structură. Punctul important îl reprezintă protejarea produselor din lemn împotriva umezelii: în acest scop se utilizează compoziții speciale de hidrofug, care subliniază în plus textura materialului.
 • Sticla. Mulți oameni cred că sticla este un material destul de fragil, așa că încearcă să nu cumpere mobilier din sticlă și accesorii din această materie primă. Și acest lucru este greșit, deoarece în procesul de fabricație a acestor accesorii se utilizează sticlă specială, care poate rezista anumitor efecte mecanice și încărcături destul de mari. În aparență, umbrelele de sticlă sunt foarte spectaculoase și elegante.

Optiunile de sticla ale suporturilor pot reprezenta si diverse forme originale, permitandu-le sa se incadreze in diferite directii stilistice ale unui interior. Un dezavantaj semnificativ al produselor din sticlă este necesitatea de a menține în mod regulat curățenia cu ajutorul detergenților speciali care nu lasă petele.

 • Pottery. Suporturile de umbrelă ceramice au cea mai largă gamă de modele diferite și, prin urmare, sunt foarte solicitate în rândul cumpărătorilor. Problemele cu selecția culorilor pentru stilul selectat, chiar și cel mai neobișnuit al camerei nu vor. De asemenea, forma rafturilor ceramice nu va provoca dificultăți în alegerea acestora, deoarece imaginația designerilor de capete umbrelă ceramică nu cunoaște limite. Un dezavantaj semnificativ este fragilitatea produselor, astfel încât rack-ul de acest tip trebuie protejat de situații neprevăzute, sub formă de răsturnare accidentală și tratat cu maximă prudență.
 • Rattan. Rack-urile pentru umbrele de rattan sau alte materiale de țesut sunt, de asemenea, populare printre cumpărători. Rattanul este un material natural ecologic, utilizat în prezent destul de des pentru mobilierul de țesut. În procesul de fabricare a produselor din acest material, designerii pot realiza cu ușurință formele și dimensiunile dorite, iar roller-urile sunt destul de puternice, ușoare și foarte practice.
 • Piele. Acest material este, de asemenea, utilizat în fabricarea suporturilor pentru umbrele, produsele fabricate din acesta sunt considerate destul de scumpe și de elită.Un astfel de suport va fi combinat cu alte mobilier care au elemente din piele. O varietate de forme de umbrele de piele nu diferă, de regulă, acestea sunt suporturi de forme cilindrice.

Cum sa alegi?

Atunci când alegeți un suport pentru umbrele, trebuie să determinați ferm dimensiunea, aspectul și materialul de fabricație, prețul produsului va depinde de acest lucru. Trebuie avut în vedere faptul că unele umbrele de soare nu presupun prezența unor dispozitive speciale de absorbție a umezelii. Atunci când cumpărați astfel de modele, trebuie să vă conformați unor inconveniente care vor apărea în timpul utilizării. Spațiozitatea este, de asemenea, un moment important, care depinde în mod direct de numărul de persoane trăite și de frecvența vizitării oaspeților.

Cum să aranjăm?

Primul loc pe care o primeste persoana pe care o primeste este sala de intrare. Această cameră oferă mai întâi impresia proprietarilor casei, motiv pentru care este necesar ca pe hol să fie toate piesele necesare de mobilier, inclusiv suportul pentru umbrele. Cu ajutorul acestui accesoriu aparent nesemnificativ, proprietarul își poate exprima practicile, simțul stilului și gustului.

Proprietarii de holuri mici ar trebui să se gândească la achiziționarea unei combinații de opțiuni: un suport + suport umbrelă sau garderobă + umbrelă, precum și toate modelele mobile. Dacă spațiul permite, puteți instala un accesoriu separat suficient de mare. În ceea ce privește designul atributului de mobilier, în acest caz nu există limite pentru fantezie. Stâlpul de umbrelă este situat, de obicei, la ușă, astfel încât aproape nici unul dintre proprietari sau oaspeți poate uita umbrela atunci când părăsesc apartamentul.

Opțiuni în interior

Din moment ce standul umbrelă este un lucru funcțional, nu ar trebui să fie desemnat ca un element separat al interiorului, este de dorit să se ia în considerare o combinație armonioasă a acestui accesoriu cu alte obiecte. Materialul rack-ului și culoarea sa trebuie să fie stilistice pentru a menține atmosfera generală a încăperii. Produsele Rattan sunt potrivite pentru stiluri naturale, ele evidențiază perfect tonurile naturale ale zidurilor.

Produsele realizate din metal sau lemn vor transmite în mod eficient tradițiile capodoperelor de arhitectură englezească în stilul colonial.

Minimalismul are la produse din plastic, sticlă, este de asemenea posibil să se folosească un suport de umbrelă din metal sau din piele, susținut în culori vii.Rafturile de design din plastic sau din sticlă se vor potrivi perfect în direcția stilului high-tech. Motivele orientale sunt mai în măsură să transporte ceramică.

O prezentare generală a standului umbrelă într-un stil modern poate fi văzută în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor