Alegerea unui om otoman în hol cu ​​o cutie pentru pantofi

 Alegerea unui om otoman în hol cu ​​o cutie pentru pantofi

Aranjarea holului nu este o sarcină ușoară. Această cameră mică, adesea geometrică complexă, necesită multă funcționalitate. Există, de obicei, o garderobă mare sau un dulap cu uși cu balamale, în care hainele sunt păstrate pentru toate anotimpurile, o oglindă este sigură că atârnă în care cu siguranță trebuie să arătați înainte de a ieși, fixați-vă părul sau machiajul. Aici ne imbracam, ne dezbracam, ne punem pe pantofi si ne alunecam, aici ne intalnim si vedem oaspetii. Funcțional și confort - acestea sunt principalele criterii indicate de hol. Și acest lucru, iar celălalt poate fi realizat dacă alegeți mobilierul potrivit. În acest articol ne vom concentra pe otomanii de pe hol cu ​​o cutie de pantofi.

Care sunt?

Puff - aceasta este o versiune ușoară a scaunelor, ei nu au spate și cotiere, se referă la mobilier tapițat. Acest element a fost foarte popular în sălile de palate din momentul baloanelor. Otomanul nu a permis doamnelor și domnilor lor să se întindă, ca pe un scaun, trebuiau să-și păstreze poziția și demnitatea.

În interioarele moderne, bufeurile au o serie de caracteristici - ele sunt îngrijite, compacte, au diferite afecțiuni stilistice, sunt funcționale, accesibile și pot fi fabricate din diverse materiale.

Scaunele căptușite sunt diferite în formă - rotunde, cilindrice, pătrate, dreptunghiulare, unghiulare. Alegerea formei depinde de locul unde acest obiect va fi amplasat pe coridor. În hol utilizați de obicei modele pătrate sau dreptunghiulare, deoarece se potrivesc perfect de-a lungul peretelui, nu ascundeți spațiul.

În cazul în care otomanul din hol este folosit ca scaun la masă sau consola, este mai bine să alegeți un model cilindric sau pătrat. Genți rotunde, moi pentru scaun - nu cea mai bună alegere.

Produsele moderne sunt echipate cu o funcție funcțională - o cutie pentru depozitarea pantofilor. Poate avea un design diferit, în funcție de model și dimensiuni.

Un pood îngust poate avea o față înclinată. Până la 6 perechi de încălțăminte și produse de îngrijire pot fi depozitate în acest sector. Doar tu vei ști despre acest secret al otomanei tale, pentru că în starea închisă totul va fi ascuns în siguranță.

Un alt poof se poate deschide ca un mic piept. Hollow înăuntru, vă va permite să stocați una sau mai multe perechi de pantofi. Un astfel de loc de depozitare poate fi, de asemenea, considerat secret.

Acum, designerii oferă să simplifice designul, să nu ascundă pantofii, făcându-l mai accesibil. Pentru a face acest lucru, ei au combinat pur și simplu un toan și un raft pentru pantofi. Marginea superioară a raftului în sine este fie învelită cu o cârpă și este făcută din cauciuc spumant sau zirconiu sintetic, fie pur și simplu așezat perne deasupra.

Ultima opțiune este foarte îndrăgită de iubitorii de mână. O astfel de otomană, se pare, este foarte ușor de făcut. În centrul designului se află paleți de construcție sau cutii din lemn din care este asamblat rackul de încălțăminte, iar pe partea de sus sunt perne frumoase care pot fi, de asemenea, cusute de tine. În prezența unui capsator de mobilă, puteți acoperi chiar partea superioară, pentru a face produsul plin și frumos.

În loc de rafturi în interiorul unei astfel de vestiare puteți aranja coșuri pătrate care sunt potrivite pentru înălțime.Desigur, capacitatea va fi mai mică. Nu poți pune pantofi de toamnă cu murdărie de pe stradă și doar o pereche se va potrivi, dar în timpul verii, multe adidași, sandale și pantofi se pot potrivi în astfel de coșuri.

Un alt ansamblu de mobilier comun este o masă de noptieră obișnuită sau un suport deschis cu un suport care are un loc de ședere. Astfel, există spațiu pentru depozitare din lateral în noptieră, precum și sub scaunul însuși.

material

Scaunul căptușit este un mobilier moale. Corpul este format dintr-un cadru solid din lemn masiv, MDF, PAL sau furnir și material țesut.

Există modele complet învelite în pânză. Astfel de produse sunt fabricate în principal din particleboard. Acest material este ușor, suficient de durabil, durabil, dar ieftin.

Otomanii, în care este montat doar scaunul în sine, pot fi din lemn masiv, MDF sau furnir.

lemn - este întotdeauna elegant și luxos. Soft pouf poate fi făcută cu elemente de fir, în diferite stiluri, cu o varietate de draperii.

furnir se întâmplă natural și artificial. Aceste produse diferă în modul de producție și preț.

  1. Furnir natural este tăiat subțire foi de lemn,lipit împreună cu adeziv.
  2. Furnirul artificial este cherestea care a fost supusă unei prelucrări tehnologice mai sofisticate.

Din exterior, în produsul finit, este foarte dificil să se distingă materialele dintre ele, este necesar să se precizeze împreună cu producătorul ce este fabricat recipientul dorit.

MDF - este praf de lemn, lipit cu un adeziv special conform unei anumite tehnologii. Plăcile sunt decorate cu laminat, laminatilom, furnir, umplut cu un polimer special. În prezent, MDF este un material foarte popular, este puternic, fiabil, are proprietăți rezistente la umiditate, este rezistent la stres mecanic și este de asemenea accesibil.

lucrat Puffurile sunt prezentate ca un suport pentru pantofi cu un scaun moale în partea de sus. Astfel de produse sunt ușor de întreținut, nu au rafturi surzi, astfel încât pantofii pe astfel de pantofi ar trebui să fie puse într-o formă uscată astfel încât apa și murdăria de pe stradă să nu picure pe rândurile de jos. Cadrul poate fi complet negru, bronz și cu elemente aurite. Barele forjate subțiri dau produsului greutate și transparență.

Dacă produsele forjate sunt un pic fantezist pentru dvs., liniile stricte din metal obișnuit vor înlocui perfect elementele ornamentate.

Homosexuali de la consiliul de administrație doar la prima vedere poate părea ceva prea simplu, dar prelucrarea competentă a lemnului, un design neobișnuit, combinațiile culorii de bază cu tapițeria poate face produsul proiectat manual. Nu vă fie frică să încercați să faceți mobilier cu mâinile dvs., acest proces este foarte interesant și creativ, iar rezultatul vă va fi plăcut.

Oricare ar fi cadrul, atenția este întotdeauna, mai presus de toate, atrage tapițeria scaunului. Dacă alegerea dvs. este pernă, atunci materialul poate fi absolut orice - de la bumbac subțire sau in de piele și din piele.

Datorită faptului că capacele pot fi îndepărtate și spălate sau chiar înlocuite, culoarea pernei poate fi și oricare - de la alb la zapada până la negru. Dacă scaunul este tapițat cu o cârpă, atunci ar trebui să aveți grijă de caracterul practic al materialului, deoarece înlocuirea lui nu este la fel de ușoară ca o pernă.

Toate înregistrările pentru durabilitate, ușurință în întreținere și înfățișare atractivă ekokozha. Acesta este un material foarte obișnuit care și-a câștigat popularitatea datorită proprietăților sale și unei selecții uriașe.

Ecoskin este o sintetică. O peliculă microporoasă din poliuretan este aplicată pe o bază naturală (bumbac, poliester).În industria mobilei, este utilizată o piele ecologică cu un strat gros de film, deoarece proprietățile operaționale ale materialului depind de grosimea sa.

Datorită aplicării speciale a embosării, este aproape imposibil să se distingă de o piele naturală pură înfățișând, deoarece modelele coincid complet, dar privindu-se pe partea greșită, totul devine evident.

Din păcate, în timp, ștanțarea se poate "întări" și începe să se desprindă de bază. Dar înainte de a se întâmpla acest lucru, veți avea timp să vă bucurați de produs și să vă gândiți să glisați scaunul cu materiale de altă culoare sau de calitate.

Catifea și moale la atingere vor fi otomane, acoperite turmă. Acest material este relativ ieftin, dar prețul său poate varia în funcție de grosimea pânzei. Cu cât este mai gros, cu atât sunt mai mari calitățile rezistente la uzură ale materialului. Flock este ușor de curățat, practic nu șterge, păstrează mult timp un aspect decent și frumusețe.

velours - un material foarte popular în lumea modei și în designul interior. De regulă, are un model monofonic, dar culorile lor sunt diverse: de la nuante foarte strălucitoare la pastelate. O suprafață otomană plină de culoare, perfectă pentru orice interior,va crea un elegant și confort deosebit.

Una dintre cele mai scumpe și nu din modă nu este un material de secol jacard. Datorită unei tehnici foarte complexe de țesere a firelor, care sunt mai mult de 24 de ani, se obține un model unic, foarte precis și foarte complex al oricărei complexități. Practic, jacquard are o structură de relief, în cazul în care modelul convex este aplicat pe o bază netedă.

Mobilierul drapat cu jacquard este în general considerat a fi elită, iar subsolul este adesea confecționat din lemn masiv sau furnir natural. Produsul se dovedește scump, dar foarte rafinat și maiestuos.

Pentru interiorul în stil ecologic și pentru cei care intenționează să-și creeze propriul lor poft cu un raft pentru pantofi, ar trebui să se acorde atenție materialelor cum ar fi sac de iută. Această țesătură simplă în culori naturale arată foarte naturală și naturală.

Idei în interior

Otomanul cu coșuri și perne de sus se potrivește perfect în hol în stil ecologic. Îndepărtează vița de vie, formând un pătrat sub formă de coșuri pentru încălțăminte, perfect în armonie cu covorul și pernele de culoare naturală

Această opțiune se poate face nu cu coșuri, dar cu rafturi, perne înlocuite cu o saltea.

Un mecanism convenabil cu o margine rabatabilă va ajuta la ascunderea pantofilor, la crearea unei atmosfere de comandă completă.

Un tânăr elegant cu picioarele are și o cavitate pentru a păstra pantofii. Stofa tapițată moale, picioarele din lemn masiv și niturile metalice adaugă produsul elegant și luxos.

Forjate otomane drapat cu țesătură de jacquard are un aspect foarte luminos.

Cum puteți optimiza spațiul din hol, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor