Pier în sala: opțiuni de design pentru oglinzi, caracteristici ale plasamentului

Una dintre piesele de mobilier cele mai de dorit pentru femei este o masă de toaletă oglindă, deoarece pentru multe doamne este pur și simplu indispensabilă. Până în prezent, Pierum nu este doar un loc minunat pentru a stoca cosmetice și diverse lucruri mici, dar și o oportunitate de a vă admira în orice moment al zilei sau al nopții. Piața internă modernă oferă o mulțime de opțiuni pentru mobilier de acest tip, care se vor potrivi perfect în diferitele interioare ale dormitoarelor și holurilor. Despre ce ar trebui să acorde o atenție poziționarea meselor pentru femei și mesele de toaletă și ce trebuie să țineți cont, veți învăța în acest articol.

Ce este

Salonul cu oglinda este o masă mică și adesea scăzută, cu sertare și rafturi pentru stocarea diferitelor inventare.În mare parte, această piesă de mobilier este feminină, pentru că doamnele se pot alcătui la o masă și pot face coafuri. Cu toate acestea, masa de toaletă este adesea plasată nu numai în dormitoare, ci și în holuri, considerând acest mobilier mult mai versatil. De mult timp, pierumul a fost considerat un lux în care admirat doamnele nobile.

Astăzi, multe branduri oferă o mare varietate de modele neobișnuite de astfel de mese cu oglinzi. Ele pot fi făcute atât clasice cât și pliabile.

Mulți cumpărători, auzind numele "trellis" și "pierum", sunt confuzi. Dar pentru a le distinge cu ușurință. Un trellis este o masă mică sau un dulap cu trei oglinzi, adesea cu sertare și rafturi. Oglinda centrală mare pe spițe este fixată astfel încât în ​​viitor nu poate fi mișcată, dar oglinzile laterale, dimpotrivă, pot fi ajustate după preferințele dvs. Trellis astăzi se regăsește în multe branduri de mobilier. Proiectele vor multumi multor clienti, pentru ca puteti alege acest tip de mobilier atat pentru interioare clasice cat si moderne de holuri si dormitoare.

Oglinzile pot avea diferite forme și înălțimi.

Pierglass este reprezentată adesea numai de o singură oglindă. Cu toate acestea, cu o mare dorință pe masă în sine, puteți plasa cu ușurință oglinzi suplimentare.

Caracteristicile selecției și plasamentului

Pentru holurile camerelor, puteți alege o varietate de mese cu oglinzi: grătar, masă de toaletă, mese de toaletă. Atunci când alegeți un anumit tip de bucată decorativă de mobilier, luați în considerare parametrii camerei și zona acesteia. De exemplu, pentru holurile foarte mici nu trebuie să alegeți spații mari și masive cu mai multe oglinzi. În acest caz, este mai bine să acordați preferință unei măsuțe compacte compacte. În plus, viitoarea bucată de mobilier ar trebui să coincidă stilistic cu designul întregii încăperi și să fie adăugată obligatoriu.

Dacă doriți să extindeți ușor holul și să adăugați volum la acesta, este mai bine să alegeți o oglindă mai mare decât cabinetul însuși sau masa pe care va fi localizată.

Încercați să alegeți astfel de modele de dresser, care are o mulțime de rafturi pentru depozitare, deoarece acestea vor fi mai funcționale și convenabile pentru tine.

În hol pot fi amplasate modele clasice dreptunghiulare. pierum sau colț, dacă locul este foarte mic. Cea mai avantajoasă soluție ar fi achiziționarea unei mese cu o oglindă înaltă, deoarece coridorul nu are întotdeauna suficient spațiu liber pentru a găzdui un scaun sau un scaun.

Deoarece în holul camerei, cel mai adesea nu există ferestre, mai ales când vine vorba de apartament, aveți grijă de o bună iluminare în avans, astfel încât vestiarul să nu stea la umbră și vă bucurați să vă uitați la ea.

Selectăm un stil

Printre gama largă de mese de toaletă și mese de îmbrăcăminte cu oglinzi de la producătorii autohtoni și străini, puteți găsi cu ușurință diverse opțiuni atât pentru stilurile moderne, cât și pentru cele clasice de design interior.

Dacă sala de hol este decorată în stil Empire, art-deco sau glamour, atunci este mai bine să intrați într-un dulap din lemn de lux și elegant, cu detalii sculptate. Este posibil să adăugați un tabel și o oglindă cu o vază frumoasă cu flori sau o lampă decorativă. Mobilierul în sine nu trebuie să fie masiv, mesele clasice miniatură pot deveni cu ușurință un plus excelent la cel mai mic hol din cameră.

În ceea ce privește stilurile moderne, cum ar fi contemporanul, techno-ul, hi-tech-ul și minimalismul, acestea sunt cel mai bine completate cu un dresser cu un minim de decor. Asigurați-vă că acordați atenție oglinzii cu sticlă sau oglindă.

Dacă doriți să diversificați holul cu ceva neobișnuit, atunci o soluție bună și chiar eficientă ar fi să achiziționați o masă de toaletă făcută stilului de machiaj. Cel mai adesea, o oglindă într-o astfel de geam pier este făcută cu ajutorul unor becuri speciale de mari dimensiuni.

Arată foarte elegant, cu oglindă îngustă, antic stilizată și dotată cu iluminat decorativ. Ei, cu siguranță, pot completa cu ușurință Provence sau stiluri de țară.

Poți plasa pelerina la discreția ta., principalul lucru este că nu blochează trecerea în hol și nu se află foarte aproape de ușa din față. Foarte des se află lângă compartimentul de la dulap.

materiale

Cel mai adesea, cele mai diferite modele ale oglinzii pot fi găsite din fibre și plăci aglomerate. Astfel de produse sunt considerate mai puțin costisitoare decât, de exemplu, din lemn natural. Variantele pierumului din plastic sunt extrem de rare, deși un astfel de material este astăzi considerat sigur pentru oameni și pentru mediu.

Modele complete de masă de toaletă din sticlă De asemenea, este o mare raritate, dar puteți cumpăra o masă de toaletă din sticlă și o adăugați la oglinda aleasă. Se va dovedi nu mai rău decât masa fină de toaletă.

Deseori, marginea oglinzilor este făcută din același material ca și masa decorativă.

Expert de consiliere

Utilizați o masă de toaletă ca un decor pentru holul camerei este o idee foarte bună, așa cum mulți experți și designeri cred. Cu toate acestea, trebuie acordată o mare atenție nu numai alegerii mobilierului în sine, ci și selecției unei oglinzi. La urma urmei, nu este deloc necesar să achiziționați o oglindă gata, mai ales dacă nu puteți găsi un model potrivit. Dacă nu aveți oglinda de care aveți nevoie, achiziționați pur și simplu o masă decorativă și, separat, găsiți sau comandați o oglindă care poate fi atârnată deasupra mesei. O astfel de soluție este foarte practică.

Același lucru este valabil și pentru otomani la masa de toaletă. Nu este nevoie să căutați un set gata, deoarece producătorii de multe ori pur și simplu nu le fabrică, în urma căruia totul trebuie asamblat separat.

Dacă nu sunteți sigur (ă) că puteți alege și plasa independent digul în holul camerei, cel mai bine este să folosiți serviciile specialiștilor care vă vor ajuta cu siguranță să rezolvați această problemă.În plus, încercați să alegeți mobilier de acest tip numai în magazine de mobilă dovedite, unde veți putea să le inspectați personal. Achizițiile online sunt extrem de nedorite, deoarece este posibil să nu obțineți exact ceea ce este prezentat în imagine.

Cum să faci o masă de toaletă cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor