Caracteristici de fundal foto pe ușă

 Caracteristici de fundal foto pe ușă

Imagini de fundal - cea mai comună versiune a pereților și tavanului. Acest material are un preț accesibil și o gamă largă de culori și modele. La începutul secolului XXI, imaginile de fundal au fost foarte populare. Picturile mari au decorat aproape toate încăperile casei. Astăzi, popularitatea lor este din nou. Este demn de remarcat faptul că, în prezent, distribuția activă de tapet tapet pe ușă. Imaginile verticale înguste împodobesc ușile interioare, completând și transformând interiorul.

trăsătură

În ciuda faptului că tapet - acest lucru nu este nou,opțiunea acestui material de finisare pentru uși este o tendință modernă. Astăzi este folosit în interiorul apartamentelor și case de țară. Magazine oferă o selecție vastă de produse cu desene colorate de diverse teme: peisaje, abstracții, flori, păsări, animale și așa mai departe. Foarte popular sunt picturile de fundal.

Tapetul folosit pentru decorare, diferă de cele lipite pe perete. În primul rând, este important de remarcat scopul principal al decoratiunilor de usi - aceasta este o completare a interiorului si o schimbare vizuala a spatiului.

Usi de interior, decorate cu tapet de fotografie, ca și cum ar deschide ușa unei alte realități, reprezentând jungle tropicale, marea albastră sau spațiu cosmic nesfârșit.

Imaginile de fundal pentru uși sunt disponibile în formatul unei singure pânze, care este lipită complet pe suprafață. De asemenea, materialul de finisare de acest tip este mai durabil și mai dens, comparativ cu tapetul pentru pereți și tavan. Pentru comoditatea cumpărătorilor în vânzare puteți găsi opțiuni autoadezive.

dimensiuni

La vânzare sunt wallpapere pentru uși de dimensiuni standard. Cele mai comune sunt modelele de astfel de dimensiuni: 73-86-97x202; 73-86h220; 97x330 centimetri. Este demn de remarcat faptul că acestea sunt poziții standard.Producătorii moderni oferă cumpărătorilor o grilă dimensională mai detaliată, dată fiind imensa selecție a diferitelor panouri de ușă. De asemenea, puteți face bunuri la comandă.

imagine

Este necesar să alegeți cu deosebită atenție imaginea de fundal foto. Acesta este același indicator principal cu nivelul calității și dimensiunii produsului. Având în vedere alegerea bogată, alegeți opțiunea perfectă va fi ușor. Principalul lucru este că imaginea armonios se încadrează în stilul interior.

Pentru stilistica modernă, imaginile de fundal cu imagini abstracte sau compoziții alb-negru cu linii clare sunt ideale. În direcțiile clasice peisajele vor arăta grozav în culori luminoase și moi.

Wallpaper cu imaginea florilor - cea mai bună alegere pentru Provence franceză. Imaginile de palmieri, plante tropicale și animale sălbatice se vor potrivi armonios cu stilul tropical.

În ceea ce privește decorul estic, pentru un apartament în stil japonez, puteți alege tapet cu bambus, sakura, fani și alte imagini tematice.

Cum sa alegi?

Atunci când alegeți imagini de fundal pentru foaia de ușă, este necesar să luați în considerare faptul că acest design este în mișcare în fiecare zi.

În acest sens, pânza foto trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

  • Densitatea materialului. Rata ridicată a daunelor.
  • Ușor de curățat, mai ales dacă selectați o opțiune pentru ușile din bucătărie.
  • materiale

În procesul de realizare a imaginilor de fundal pentru ușile interioare, se utilizează o varietate de materiale:

  • Hârtie. Aceasta este cea mai obișnuită opțiune bugetară. Hârtia este un material ecologic. Pentru ca produsul să-și păstreze aspectul mai mult și să servească mai mult, acesta este acoperit cu un film de protecție special.
  • Textile. Țesături cu texturi diverse sunt, de asemenea, folosite în procesul de producție. Imaginea aplicată materialului textil arată colorată și atractivă. Un astfel de element transformă instantaneu interiorul.
  • Interlinie. Principalul avantaj al opțiunilor nețesute - rezistența la zgârieturi. În plus, acesta permite cu ușurință curgerea aerului și este foarte ușor să îl curățați cu detergenți.
  • Vinil. Tapetul din vinil este perfect pentru ușa băii. Astfel de produse nu se tem de umiditate crescută. De regulă, această versiune de produs are o bază autocolantă. Model de aspect foarte impresionant cu efectul imaginii tridimensionale - 3D.În plus, produsul este potrivit pentru înregistrarea ușilor de intrare.

tipuri

Unele opțiuni pentru imagini de fundal foto:

  • Auto-adezive. Majoritatea cumpărătorilor optează pentru produse autoadezive printr-un proces simplu de lipire. Pentru a plasa produsul pe frunza ușii, este suficient doar să scoateți folia și să atașați ușor imaginea de fundal, apăsând-o pe suprafață. În cele din urmă, este necesar să netezi tapetul cu mișcări moi și netede, fixându-i ferm și ajustând-le.

Hârtia fotografică pe bază autoadezivă impresionează cu aspect elegant și luminos. Pe produsele de înaltă calitate, imaginea pare cât se poate de realistă. În plus, această opțiune este practică și fiabilă.

Dacă este necesar, tapetul poate fi transferat de la o suprafață la alta, dacă îl detașați cu atenție de ușă.

  • Frescele. În trecutul îndepărtat, fresca a personificat luxul și bogăția. Ea a decorat casele oamenilor bogați, zidurile palatelor și templelor pomposene. Acest tip de decorare a câștigat faima datorită durabilității ridicate. Desenul păstrează frumusețea și plenitudinea culorilor timp de secole.

Numai un artist maestru cu o experiență și talent suficient poate crea o murală.Nu toată lumea deținea arta vopsirii suprafeței pe tencuială umedă. Lucrările de creație care au coborât până în epoca noastră sunt opere de artă și sunt izbitoare în frumusețea lor.

Clienții moderni au ocazia să-și decoreze sediul cu o copie de înaltă calitate a picturii murale. Nu trebuie să plătiți mulți bani. Hârtie fotografică sub frescă - un element elegant și expresiv care va crea atmosfera specială, fascinantă în apartament. Magazinele de materiale de finisare oferă o gamă largă de imagini de diverse subiecte.

Utilizând serviciul "la comandă", clientul poate comanda o reproducere a unei fresce faimoase sau a oricărei alte lucrări stilizate ca o frescă. Imaginați-vă doar lucrarea faimoaselor scriitori de fresce florentine din casa dvs. Atunci când alegeți un produs, acordați atenție nu numai aspectului acestuia, ci și rezistenței, stabilității și fiabilității.

Utilizați în interior

Imaginile de fundal pentru pozele de fund sunt potrivite în diferite spații destinate scopurilor.

bucătărie

Experții din domeniul reparării și decorării spațiilor declară că tapetul pentru uși de bucătărie ar trebui să fie, în primul rând, practic și rezistent la deteriorări.Opriți alegerea opțiunilor de spălare acoperite cu un film transparent lucioasă sau opacă. Cu ajutorul său, tapetul este ușor de curățat de particulele de hrană, praful și alți contaminanți. Încercați să scăpați de pete cât mai repede posibil, până când se blochează în tapet.

Pentru a decora bucătăria, potriviți tot felul de scene. În special arata organic: flori, fructe și peisaje, care ilustrează câmpurile de înflorire și pajiștile. Atunci când alegeți subiectul imaginii, luați în considerare schema de culori în care este decorată camera, precum și orientarea stilului.

În cazul în care bucătăria este dotată cu mobilier în culoare maro, puteți plasa o imagine de cafea și boabe de cafea pe ușă, iar pentru o cameră în stil de țară, o fotografie cu o temă rustică va face.

Camera de zi

Companiile de producție au dezvoltat o gamă imensă de imagini de fundal foto care pot decora ușile din camera de zi. După cum sa menționat mai sus, terenul trebuie să fie ales nu numai pe baza preferințelor personale, ci și pe decorul camerei, paleta de culori și nuanțe folosite în proiectarea camerei. De asemenea, ia în considerare dimensiunea camerei. Nuanțele sunt mai potrivite pentru apartamentele compacte, extinzând vizual spațiul.

În camera de zi este adesea găsit tapet ca "ușa la o altă realitate." Pe tapet ilustrează usile deschise, care au vedere la grădină, pe gazon sau în altă locație colorată. În acest caz, dacă camera de zi este un pasaj, cu o imagine elegantă, puteți ascunde ușa.

Dacă doriți să adăugați un stil de originalitate, puteți alege un model cu o imagine de mobilier, de exemplu o bibliotecă cu cărți. Poate fi și un șemineu cu arbori sau o veche bibliotecă. Imagini pentru fiecare gust și culoare. Opțiunile standard sunt peisaje și imagini ale plantelor.

dormitor

Atunci când alegeți un teren pentru dormitor, trebuie să vă gândiți că acesta este un loc pentru odihnă, somn și relaxare. În acest sens, ar trebui să alegeți un motiv potrivit. Cea mai bună soluție este o imagine în tonuri moi, calme și delicate: bej, roz deschis, albastru, liliac, piersic și așa mai departe.

Cel mai adesea, în această parte a casei de pe ușă este plasat tapet, care împodobesc florile.

Camera copiilor

Hârtie de perete luminată pe ușă - alegerea perfectă pentru camera copilului sau a adolescentului. Pentru copiii mici, puteți alege opțiunea cu imaginea personajelor din desene animate preferate, serii TV sau jocuri.Este recomandabil să optați pentru tapet cu un film de protecție special, care să vă ajute dacă copilul consolidează pânza cu vopsea sau mâncare.

Recenzia video pe tapet de vinil cu efect 3D poate fi vizualizată mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor