Reguli și recomandări pentru alegerea imaginii de fundal maro

Mulți oameni nu sunt mulțumiți de experimentele și deliciile stilistice constante. Într-un efort de a simplifica pregătirea pentru reparații, aceștia încearcă să aleagă materiale de finisare simple. Dar doar cunoașterea principiilor de bază și a cerințelor, puteți face corect. Astăzi vom discuta despre alegerea nuanțelor tapetului de maro.

tipuri

Hârtia pe perete de culoare maro poate avea aspectul cel mai diferit. Unele dintre ele sunt complet netede, restul diferă în relief de diferite dimensiuni și severități. Întrebați întotdeauna, tapet lavabil sau nu: în anumite situații această proprietate este foarte valoroasă, în timp ce în altele nu merită să plătiți prea mult pentru ea.

Materialul tapetului pentru pereți este, de asemenea, ales în funcție de propriile cerințe și de capacitățile financiare. Hârtia goală este foarte ieftină, dar o astfel de pânză nu va dura mult timp.Flizelin este mult mai puternic și nu absoarbe mirosurile, este destul de ușor să lipiți imagini de fundal realizate din acesta. Acoperirea cu vinil este foarte durabilă și, în unele variante, permite chiar pictura, dar nu respira.

dimensiuni

Lățimea rolei de tapet este cel mai adesea de 53 sau 106 centimetri. Este recomandabil să utilizați a doua opțiune, deoarece vă permite să lipiți mai repede pereții și, în același timp, să realizați cel puțin îmbinări. Și orice conexiune nu numai că cauzează dificultăți, ci și un punct slab în interior, deoarece cel mai adesea la articulații tapetul este distrus.

Rolurile de tapet furnizate din țările europene pot fi de la 60 la 140 de centimetri lățime. Firmele mici și companiile care lucrează la comenzi individuale oferă de multe ori posibilitatea de a alege dimensiunea la discreția dvs. GOST precizează că lungimea tuturor tabelelor este egală cu 10,05 metri (plus sau minus eroarea admisă). Dimensiunile tapetului nu depind de material. Atunci când se calculează cantitatea necesară de material de finisare, este necesar să se țină seama de înălțimea tavanului într-o cameră sau altă încăpere.

culoare

Tabloul tapet albastru, indiferent de tipul specific de culoare, este întunecat și sumbru și, prin urmare, necesită iluminare îmbunătățită.Pentru a face atmosfera mai dinamică și mai distractivă, este util să diluați tonul de bază cu nuanțe mai vii și mai expresive. Este important ca tapetul maro închis să nu fie potrivit pentru proiectarea camerelor de dimensiuni mici. Ele vor reduce doar vizual teritoriul deja scant. Acestea sunt recomandări generale, dar trebuie să ținem seama de faptul că fiecare casă și chiar fiecare cameră este strict individuală, este imposibil să se gândească prin schema de culori în general.

Prin combinarea capacului de perete în tonuri de culoare brună cu tonuri mai luminoase sau mai ușoare, cum ar fi nisipul și cacao, este posibilă selectarea corectă a zonelor dintr-o cameră mare. Pentru dormitoare, nuanțele saturate și groase sunt prea emoționale, este mai corect să combinați tapetul de aur maro și bej. Acest lucru va ajuta la extinderea zonei camerei și pentru a face atmosfera mai confortabilă.

Dacă dormitorul este realizat într-un stil modern, acesta poate fi tăiat și mai întunecat, adăugând un pic de mister și romantism. Maro este bine combinat cu aproape orice culoare, iar combinațiile alb-maro, bej-maro, galben-maro, roșu-maro arată foarte elegant.Unii designeri cred că, în mod ideal, trei culori ar trebui folosite imediat, că ar fi mai armonios decât orice altceva.

Experții recomandă utilizarea, dacă este posibil, a unei combinații de culori maro și ciocolată, creând o succesiune de lumini și dungi relativ întunecate.

stil

Tapetul monocrom poate fi folosit într-un stil foarte diferit, variind textura și designul general. Deci, cel mai bun element al stilului ecologic este imitarea lemnului. Dacă doriți ca pereții să fie provenienți sau clasici, tapetul adeziv cu culori profunde și bogate. Nuantele de culoare maro și bej sunt ideale pentru întruchiparea modernului, hi-tech sau minimalismului. Însă adepții Art Deco trebuie să aleagă acoperirea oricărei culori a fundalului cu adăugarea modelelor tematice maro.

decorare

Posibilitățile decorative ale imaginilor de fundal maro sunt grozave. Dar nu se recomandă acoperirea întregului perimetru al încăperii cu modele mari. Florile ar trebui aplicate numai pe un singur perete pentru a forma un accent clar. Aurul aduce note nobile și rafinate chiar și în cea mai simplă situație.Pentru camerele pentru copii, este recomandabil să ridicați tapet maro cu fluturi, cu flori roz.

Excelente sunt posibilitățile de proiectare care se deschid atunci când se utilizează modele de epocă, motive geometrice de diferite tipuri (cum ar fi cercuri). Imprimatele pentru copii și monogramele florale, alte decorațiuni auxiliare fac aspectul zidului mai uniform, mai viu și mai direct.

Imaginea de fundal de culoare maro deschis de înaltă calitate cu un model va ajuta la împingerea exterioară a spațiului, iar dacă preferați culori pastelate, atmosfera casei va deveni mai caldă și mai relaxată. Vedere romantică a zidurilor cu flori galbene în combinație cu dulapuri verde, căști; Cea de-a doua opțiune contribuie, de asemenea, la transformarea situației într-o situație mai naturală, mai aproape de natură.

Dacă nu vă place culoarea bej a mobilierului, doriți să o diluați, atunci ar trebui să încercați o portocalie mai strălucitoare și mai veselă. Acest lucru va crea un sentiment de primavara si veselie, va face camera mai energica. Combinația dintre nuanțele de ciocolată și produsele lactate ale elementelor decorului este o alternativă proaspătă și neîntreruptă a combinației tradiționale de alb și negru. Frunzele de toamnă și imitația texturii lemnului natural sunt, de asemenea, destul de originale, nu uitați să vă gândiți dacă este imposibil să folosiți o astfel de decorare în camera dvs.Pentru informația dvs.: indiferent de ce experimente sunt realizate, diversitatea inutilă este nedorită.

Culoarea portocalie a mobilierului este bine combinată cu tapet maro, dacă camera este destul de mare și când nu este suficient spațiu, trebuie să faceți o alegere în favoarea elementelor interioare verzi.

desen

Imaginile de fundal umbrite maronii devin din ce în ce mai solicitate, deoarece ele ajută la îmbunătățirea percepției camerei și sunt compatibile cu orice stil existent de design, cu orice altă culoare. Sub mobilier brun, este mai bine să alegeți tapet de alte culori, pentru a nu crea sentimentul de a fi prea greu.

Rolul acestei vopsele în design poate fi variat:

  • Accent puternic;

  • clarificare;

  • reglarea intensității luminoase;

  • contrast;

  • Transformarea aspectului spațiului.

Ce să aleg?

Durata de viață a acoperirii pereților este determinată atât de structură, cât și de aspectul acesteia; în orice caz, sunt preferate materiale colorate rezistente. Acest lucru este deosebit de important pentru bucătării, holuri, unde trebuie să vă ocupați în mod regulat de poluare. În bucătării, rezistența la pătrunderea umezelii este o cerință suplimentară importantă.Deci, în zona de lucru este de a cumpăra numai acoperiș pe baza de vinil dens sau non-țesute.

Culoarea maro pură poate fi utilizată în siguranță în hol, precum și ciocolată, cafea cu lapte, cacao.

Avantaje și dezavantaje

Avantajul fără îndoială al tapetului de culoare maro este că acestea sunt mai puțin vizibile murdărie și praf. În plus, opinia pe scară largă că această culoare va fi prea sumbră nu este chiar adevărată - o mulțime depinde de abilitatea de a folosi anumite nuanțe și de a le combina armonios între ele. În camere foarte mici nu este de dorit să se folosească tonuri de culoare brună.

Lucruri utile

Câștigați în mod semnificativ design-ul camerei, unde sunt folosite nu numai imagini de fundal elegante, ci și accesorii alese cu atenție. Deci, covorul brun și mobilierul alb combinate elegant cu aceleași pereți maro. Una dintre culori aduce soliditate și grad, iar cealaltă ajută la scăpa de senzații de întuneric și de opresivitate. În plus față de mobilier și covoare, accentul alb poate fi făcut și perdele. Nu mai puțin mișcare originală - utilizarea obiectelor de tonuri cele mai strălucitoare; cea mai obișnuită lampă de masă, un covor de nopți de culoare albastră sau verde groasă va risipi plictiseala.

Producători renumiți și recenzii

Cele mai bune wallpapere sunt realizate în fabrici italiene și germane, de mult timp a fost stabilită producția care îndeplinește toate standardele internaționale. firmă Rasch și AS Creation ele produc produse imaculat de înaltă calitate care îndeplinesc cele mai stricte cerințe, pe care toți consumatorii le menționează în recenzii.

Printre producătorii ruși se poate recomanda fabrică "Palette": la preturi destul de accesibile, ofera un produs de foarte buna calitate.

Exemple frumoase și opțiuni

Pentru a sublinia bogăția de culoarea peretilor poate fi, în cazul în care perdelele sau jaluzelele vor avea la fel sau foarte aproape atât de umbră. Dar atunci când utilizați maro în interiorul camerei, este mai bine să utilizați o perdea care se potrivește culoarea mobilierului. Camera de zi antică arată elegantă și elegantă, în care imagini de fundal întunecate sunt decorate cu mulaje sau cadre. Într-o astfel de situație, ideea unui model aurit, care ajută la transmiterea mai precisă a temei alese, va fi destul de bună.

În apartamente, combinația de tapet maro cu tavane contrastante și pardoseli este originală și atractivă. Pentru vestibuli recomandate dungi de perete lipirea într-o secvență elaborată (care ajută la generarea unei tranziții vizuale la alte camere).O privire subconștientă la percepția tot mai multă tonă de lumină nu va fi confruntată cu o disonanță ciudată și lipsită de sens.

Culoare maro în interiorul dormitorului.

Sfaturi

Există o astfel de recomandare: tapetul poate fi selectat sub copac și lipiți peste partea inferioară a pereților, combinând cu alte materiale de finisare în partea superioară. Puteți atârna un candelabru puternic, acest lucru va face interiorul într-o cameră maro mai frumos, chiar și în întuneric. Fiți mereu interesați nu numai de saturația și durabilitatea vopselei, ci și de siguranța acesteia. Unii producători, din motive de economie, folosesc componente periculoase pentru sănătate - formaldehide și alte substanțe.

Nu este recomandat să combinați imaginea de fundal maro și verde închis. Dacă alegeți o nuanță de ciocolată, refuzați să adăugați prune negre, gri, burgunde, în interior. Fii atent cu toate tonurile de albastru, în caz contrar situația din casă va deveni deranjantă și inconfortabilă, se va tulbura în mod emoțional.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor