Dormitoare în stilul coridorului: caracteristici interioare

De regulă, stilul de mansardă este proiectat pentru camere spațioase și luminoase, însă camerele din apartamente pot să nu aibă întotdeauna dimensiuni mari. Și pentru a face sala în acest stil va trebui să încerce bine. Dar o astfel de caracteristică a acestui stil, ca și utilizarea minimă a mobilierului în interior, vă va permite să aranjați holul în stilul mansardei. Acest stil este asociat cu lipsa oricărei limite, astfel că atunci când instalați mobilier, nu îl puteți pune prea aproape una de cealaltă.

Caracteristici de stil

Stilul de stil modern a apărut în ultimul secol și este popular în zilele noastre. A venit din America. Inițial, în acest stil a fost decis să se elaboreze premise similare la mansarde, fabrici abandonate sau depozite. O caracteristică a acestui stil este minimalismul în designul camerei, libertatea și spațiul.De obicei, pentru decorarea în acest stil se folosește o cameră mare și luminoasă. Prin împărțirea spațiului în zone, camera devine funcțională, dar în același timp rămâne lumină și nu este încărcată cu mobilier și diverse obiecte.

O altă calitate majoră a acestui stil sunt ferestrele mari și rafturile înalte pentru a obține cât mai multă lumină în cameră. Cu această combinație de caracteristici este convenabil să aranjați camera ca două zone principale: private și oaspete. Culorile în care stilul mansardei este realizat corespund întotdeauna culorilor naturale sau pastelului. Este inacceptabil ca camera să fie colorată și luminată.

Materialele fabricate sub un copac, precum și betonul, tencuiala, o piatră, aruncată sau o cărămidă se vor potrivi bine aici, pentru că este specific acestui stil care să semene cu un mic stil industrial.

Elementele decorative, de regulă, au un spirit industrial special.care este atât de inerentă în stilul loft. Aceste elemente pot fi țevi de metal vechi, grile de ventilație. Aspectul modern va contribui la adăugarea în acest stil a diferitelor tablete, postere publicitare, ziduri, graffiti pictate, diverse sculpturi și picturi.Mobilierul de epocă sau elementele decorative își vor găsi locul într-o cameră decorată în stil loft. Principalul motiv pentru care stilul loft este atât de popular este urbanizarea progresivă. Viața orașului este mediul în care există, iar acest lucru, desigur, reflectă modul în care vom decora, decora locuința noastră.

7 fotografie

Mobila si materiale

Așa cum am menționat mai devreme, mobilierul din hol în stilul mansardei ar trebui să fie minim, dar ar trebui să fie destul de funcțional și practic. Este de dorit ca într-un astfel de hol să existe o oglindă, deoarece oglinzile sunt unul dintre elementele principale ale designului interior modern. Aceasta va ajuta la extinderea vizuală și creșterea spațiului mic. Acest lucru este valabil mai ales pentru holurile mici, unde există atât de puțină lumină.

Oglinda nu ar trebui să ia mult spațiu în cameră. Este necesar să o poziționați astfel încât să completeze interiorul și să fie în armonie cu mobilierul.

Pentru stilul de mansardă se potrivește mobilier simplu și nu frilly, fără nici un decor sau textura. Este mai bine să optați pentru mobila care este făcută din plastic sau din lemn.Un dulap mic este potrivit pentru o sală de intrare spațioasă, iar rafturile și un sertar sunt potrivite pentru unul mic. Pentru un hol în stil loft, este obișnuit ca mobilierul să se amestece în culoare cu decorațiunile de perete.

Este important ca culorile să nu iasă în evidență și să aibă o nuanță neutră. Vă puteți concentra asupra oricărui element al decorului interior.

Uneori se găsesc în canapele sau fotolii care au dimensiuni mici. Ele trebuie să fie fabricate din materiale naturale, cum ar fi piele sau textile. Aveți posibilitatea să alegeți absolut orice nuanță de culori, dar este recomandat să respectați culorile stabilite în funcție de paleta interioară generală sau să combinați nuanțele alb-negru sau chiar roșu, în cazul în care designul a implicat un loft agresiv. Dacă doriți să puneți un otoman, este mai bine să-l schimbați la cutia, realizată sub scaun. Se pare că nu este mai rău, ocupă mai puțin spațiu și pune în sine o mulțime de lucruri utile, care nu vor ocupa mult spațiu. În locul unui dulap, puteți instala rafturi care să țină toate lucrurile necesare și să elibereze spațiu. Principalul lucru este că toate compartimentele rack-ului nu erau vizibile, ci ascunse.

Sticla de pe mobilier ar trebui să fie înghețată, înlocuiți-o cu oglinzi. Toate elementele decorative trebuie să fie executate sub lemn sau metal. Dacă aveți suficient spațiu în hol, îl puteți amenaja cu o bancă, cu oțel sau cu scaun. De asemenea, rețineți că lumina în hol ar trebui să fie destul de mult, dar dacă nu este suficient, instalați lămpi suspendate sau lămpi de podea pe hol. Ele vor fi bine combinate cu stilul general al holului tău.

Loft-ul este unul dintre acele stiluri destinate oamenilor activi. Prin urmare, dacă aveți o bicicletă, asigurați-vă că ați instalat un stand în hol pentru asta, deoarece se va potrivi bine într-un astfel de interior.

Trebuie remarcat faptul că acest stil poate fi original chiar și într-o astfel de austeritate și simplitate, deci nu ezitați să experimentați cu designul și să vă îmbunătățiți holul în stilul mansardei.

culoare

Când decorați pereții holului în stilul unui mansardă, trebuie să respectați regulile de bază. În primul rând, trebuie să fie o cărămidă sau tencuială, care se aplică pe peretele de beton.

Ca o regulă, cu o cărămidă albă, orice materiale de finisare vor fi combinate, dar pentru aceasta puteți desena doar un singur perete al încăperii. Dacă aveți probleme cu zidaria, utilizați materiale care imită caramida.De asemenea, puteți utiliza imagini de fundal neobișnuite cu imaginea materialelor naturale. Această tehnică va da originalității camerei.

În holul mare, utilizați ipsos sau beton în proiectarea pereților, care pot fi vopsite în orice culoare. Cu aceasta veți da pereților aspectul pe care îl necesită acest stil loft. Pentru o cameră mică, folosiți oglinzi. Puteți face chiar un zid complet oglindă. Acest lucru va aduce mai multă lumină în hol și va fi mai larg.

Stilul Loft nu tolerează componente complexe și încărcateExcepția nu este decorarea pereților și a plafoanelor. Opriți-vă pe cele mai simple și necomplicate materiale, combinându-le unul cu celălalt. Când compilați materiale, asigurați-vă că luați în considerare faptul că culorile tuturor suprafețelor camerei trebuie combinate între ele. Materialele folosesc acest stil natural și ecologic. Podeaua ar trebui să fie făcută din lemn, dar deoarece această opțiune este foarte costisitoare, înlocuiți-o cu un laminat sau linoleum.

Când decorați o cameră, puteți folosi elemente imitate din metal sau lemn: cadre diverse pentru picturi și fotografii, figurine, sculpturi futuriste și desene sau modele.

înregistrare

Dacă ați început să vă reparați în coridor, atunci nu va fi dificil să vă aranjați în stilul mansardei chiar și cu propriile mâini. Pentru a decora pereții, alegeți piatră naturală de culoare albă sau roșie, deoarece suprafața ar trebui să pară extrem de simplă. O altă opțiune este de a picta peretele sau de a aplica un tencuială sau "tapet lichid" pe el. Acest perete poate fi decorat cu câteva detalii interesante, cum ar fi picturi, postere, calendare sau fotografii. Tavanul poate fi lasat, de asemenea, din beton si din grinzi de lemn, si pentru a crea impresia ca aveti un mansardat, tavanul poate fi acoperit cu lemn. Asemenea detalii în interior sunt specifice stilului mansardei.

Pentru a se potrivi mobilierului de care aveți nevoie într-un astfel de coridor, este recomandat să achiziționați numai dulapuri încorporate pentru articole de îmbrăcăminte și lucruri, precum și rafturi pentru încălțăminte. Dulapuri, dulapuri, taburete, canapele din piele pot fi achiziționate cu roți pentru a le mișca ușor în locul potrivit sau pentru a schimba interiorul pentru a se potrivi cu starea dumneavoastră de spirit. Foarte relevant în acest moment este împărțirea camerei în zone care utilizează mobilier, dacă dimensiunea camerei vă permite să faceți acest lucru.Culorile luminoase ale mobilierului și ale pereților sunt exact ceea ce este inerent în stilul mansardei. O astfel de paletă de culori va face coridorul tău confortabil, spațios, luminos și modern.

De asemenea, în acest stil industrial, este important să se folosească mobilier din antichitate, puteți aplica în plus această tehnică la finisarea podelei sau pereților.

Opțiuni interioare

Ar trebui să luați în considerare în detaliu modul în care puteți aranja designul interior în stilul unui mansardă. În prima versiune, puteți alege o schemă de culori specifică pentru proiectarea holului dumneavoastră. Poate fi nu numai nuanțe luminoase, puteți utiliza, de asemenea, tonuri maro sau bej. Mobilierul pe hol poate fi achiziționat în culori asemănătoare. De asemenea, focalizarea principală în cameră poate fi încălzirea conductelor care nu trebuie închise. Ele pot fi vopsite în culoarea metalului și, astfel, vor sublinia stilul industrial al mansardei.

7 fotografie

În cea de-a doua versiune, nu vă puteți teama să folosiți mobilier de dimensiuni mari în acest stil. Dulapul culisant se va potrivi perfect în holul tău. Puteți instala, de asemenea, o bancă și rafturi pentru încălțăminte, iar un candelabru metalic mare va face holul luminos și original.Pentru un astfel de design, o oglindă sau un ceas pe perete va fi potrivit pentru ca designul să nu pară prea simplu.

Culorile din interior trebuie să fie proiectate în stilul mansardei, altfel holul va părea supraîncărcat cu detalii.

Pentru coridor, care nu diferă în dimensiunile sale mari, puteți dezvolta, de asemenea, propriul design în stilul unui mansardă. Totul va depinde de aspectul casei. Dacă este non-standard, un dulap cu oglinzi și un iluminat plafon vă va potrivi. Pentru a economisi spațiu pe pereți, puteți instala umerase sau rafturi pentru elementele superioare și pentru pălării. Astfel, puteți bate o cameră de diferite dimensiuni în acest stil. Finisarea ușoară și iluminarea adecvată vor oferi o vedere atractivă pentru coridoare înguste, camere cu scări, precum și camere obișnuite.

7 fotografie

Pentru camerele cu un stil loft mare, va fi foarte util. În apartamente spațioase și luminoase, puteți bate acest stil în moduri diferite. Pentru a oferi holului un aspect neobișnuit, puteți combina articole de decor în stil stradal cu orice piesă de epocă de mobilier. Zidul poate fi făcut în negru, dar pentru a se potrivi armonios în interior, este necesar să se instaleze surse de lumină suplimentare sub forma lămpilor de perete.Culoarea neagră din acest interior este destul de potrivită, deoarece accentul a fost pus pe detalii, de exemplu, pe o imagine sau o oglindă pe acest perete. Zidurile din caramida si designul din lemn sunt cele care caracterizeaza acest stil.

Principalele componente ale stilului mansardei sunt materialele naturale și culorile, precum și elementele metalice de decor: textile, potrivite pentru mobilierul incolor, dar scump, scările din lemn sau metal, acoperirile din lemn - toate acestea se vor potrivi perfect în orice cameră, chiar și cea mai mică. Loft-ul este inerent minimalismului, îl face special pentru cei care preferă simplitatea, concizia, restrângerea, precizia și ordinea în designul interior. Amintiți-vă că stilul de mansardă nu poate fi folosit în camere cu tavane joase, dar dacă vreți cu adevărat, este bine să faceți mici inserții ale mansardei în interiorul tradițional și să nu faceți camera în întregime industrială. În încăperile mici există riscul de a nu crea o cameră sub pod, ci un efect de subsol.

Cum să faci o sală în stilul "mansardei" cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor