Caracteristici și tipuri de folii impermeabile, recomandări pentru alegerea lor

Dacă familia ta are copii mici, vârstnici, pat-pacienți, foaie impermeabilă - asta este ceea ce ai nevoie. Acest produs a fost creat pentru a simplifica situația actuală și a ajuta la rezolvarea anumitor probleme.

Misiunea principală

Sarcina principală a foilor impermeabile și motivul principal pentru aspectul lor este de a proteja așternuturile de diferite tipuri de lichide. Ele sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă pentru a proteja salteaua de praf și murdărie, prelungind astfel timpul de funcționare.

Există și alte opțiuni pentru utilizarea lor:

 • în timpul hrănirii;
 • în procesul de schimbare a scutecului;
 • la tratarea rănilor;
 • în timpul examinărilor diagnostice.

Ce sunt bune?

Există o serie de motive pentru acest produs a devenit atât de popular și popular în prezent:

 • sunt rezistente la diferite tipuri de poluare;
 • respirabil;
 • ușoară și hipoalergenică;
 • realizat dintr-o țesătură absorbantă lichidă;
 • ușor de îngrijit pentru ei.

În plus, există o foaie rezistentă la apă - plăcută corpului, confortabilă și caldă.

Aceste caracteristici le-au făcut un mijloc popular și necesar de igienă.

specie

Deoarece cel mai adesea folia este folosită pentru a proteja salteaua, respectiv mărimea acesteia, realizate la dimensiunile celor mai comune dimensiuni.

 • Există dimensiuni non-standard: 70x180, 80x120, 80x160 cm. Au margini ermetice care vă permit să umpleți foaia de sub saltea.
 • Pe o bandă elastică: 160x220 cm (potrivit pentru un pat dublu), 90x200 și 160x70 cm.

Produse reutilizabile pentru copii

Folie reutilizabilă impermeabilă - un lucru indispensabil, dacă aveți un copil mic. Multe mame le aleg pentru a le simplifica viața și copilul.

Acest soi poate fi utilizat în același timp cu scutecele, dacă vă este frică de scurgere și în procesul de înțărcare de la ei.

În cazul în care bebelușul dorm într-un pat separat într-un scutec și doriți să vă protejați patul de scurgeri, un scutec de 50x70 cm vă va potrivi.Dacă nu mai folosiți scutece, o foaie de îmbrăcăminte refolosabilă, rezistentă la întindere, cu o dimensiune de 60x120 cm, este o alegere excelentă.

Cazurile în care copilul doarme cu mama nu sunt mai puțin frecvente. Într-o astfel de situație, alegeți o foaie de tensiune cu dimensiunile de 150x200 cm sau față-verso 160x200 cm - aceste foi sunt potrivite pentru paturi duble.

Dacă aveți deja un copil mare și se culcă pe un pat adolescent, dar se întâmplă incidente, puteți folosi o foaie de o față cu dimensiunea de 100x150 cm sau o întindere de 190x90 cm.

Foarte des, copiii mici întâmpină reacții alergice la scutecele de unică folosință. Pentru a proteja sănătatea și pielea bebelușului, obținerea acestor foi este foarte utilă. Datorită proprietăților sale, aceasta va servi drept protecție pentru copil de diverse boli alergice.

Vă sfătuim să aveți cel puțin două foi impermeabile. Dacă cineva trebuie să fie spălat și uscat, veți avea și altul în caz.

Pentru pacienții cu pat

Utilizarea pe scară largă a foliilor refolosibile impermeabile găsite în îngrijirea pacienților în vârstă și în pat. Și aceasta nu mai este doar așternut, ci o garanție a protecției și a siguranței. Datorită imobilității stării de piele se înrăutățește, se pot forma răni de presiune. În majoritatea cazurilor, astfel de oameni nu mai pot ieși din pat pentru a-și ușura nevoile.Acest lucru provoacă iritarea pielii.

Având în vedere toate cele de mai sus (vârsta și starea de sănătate a oamenilor), vreau foaia nu numai să păstreze saltea, dar, de asemenea, pentru a fi confortabil, convenabil, și pentru a garanta protecția și siguranța.

Pentru a aduce aceste dorințe la viață, a fost elaborată o foaie specială impermeabilă, creată pentru pacienții cu pat, cu dimensiuni de 90x150 centimetri. Este capabil să absoarbă 2,3 litri de lichid. Există, de asemenea, o acoperire medicală specială pe o saltea cu dimensiunile de 90x200 cm. Datorită unei calități precum respirația, corpul respiră, nu se învârte și pielea nu este teribilă.

Cum sa faci alegerea potrivita?

Pentru a alege o foaie, trebuie să cunoașteți factorii necesari care necesită atenție.

 1. Structura. Bumbacul este materialul natural al cărui strat superior ar trebui să fie compus. Datorită lui, pielea noastră respiră și manifestarea alergiilor este redusă la minimum. De asemenea, un bun material pentru partea de sus este bambus sau microfibră.
 2. Dimensiuni. În primul rând trebuie să decideți asupra parametrilor saltelei. Selectați o foaie strict pentru mărimea acesteia. Atunci când alegeți foi cu benzi elastice, trebuie luată în considerare și înălțimea saltelei.În cazul în care acest moment este ratat, va fi greu să se aplice, ca urmare a căror protecție totală nu va fi obținută.
 3. Consolidarea. Puteți opta pentru produsul care este pur și simplu pus pe partea de sus a saltelei, deși o foaie cu benzi elastice este mai convenabilă și mai practică. Acesta poate fi bine fixat, nu va aluneca și va asigura curățenia laturilor saltelei. Atunci când alegeți foi pentru pătuț, preferați versiunea cu benzi elastice. Copiii se întorc adesea în somn, se întorc, așa că așternutul va fi opțiunea ideală.

Cum să ai grijă?

Pentru a prelungi durata de viață, păstrând toate calitățile din spatele foii necesită o îngrijire corespunzătoare.

 1. Pentru a purta uniform produsul, este necesar să îl poziționați, rotind-l cu 180 de grade la fiecare 2 luni.
 2. Ori de câte ori este posibil, aerisiți-l în aer proaspăt.
 3. La spălare temperatura apei ar trebui să fie de maxim 40 de grade.
 4. Folosiți mijloace delicate de spălare, este de dorit să se utilizeze substanțe lichide sau cu o compoziție specială. Îndepărtați cu mâna înainte de spălare.
 5. Produsele de călcat sunt strict interzise.

Prin achiziționarea de lenjerie de pat, cum ar fi o foaie impermeabilă,Cu siguranta nu vei regreta cumpararea. Orice produs din gama menționată garantează uscarea și confortul.

Recenzii ale clienților

    Adesea, atunci când cumpărăm un produs, factorul cheie pentru noi este feedback-ul de la cei care au deja experiență folosind produsul, iar foile impermeabile nu fac excepție.

    În cele mai multe cazuri, feedbackul despre acest produs este doar pozitiv. Cei care au achiziționat o foaie impermeabilă și o utilizează indică numai aspecte pozitive și sunt 100% mulțumiți de cumpărare.

    Dintre calitățile pozitive, ele disting confortul de a pune pe o saltea, de calitate și durabilitate, hipoalergenicitate și siguranță. De asemenea, unele modele mai scumpe sunt echipate cu o umplutură ortopedică suplimentară, datorită căreia tensiunea musculară este ușoară și că sarcina pe coloană vertebrală este redusă.

    Dintre minus, consumatorii iau notă de întinderea gumei pentru fixare în unele modele, costul ridicat al soiurilor cu echipament suplimentar, dificultatea de a depozita foi realizate folosind fibre de nucă de cocos.

    Cum sa coaseti un pad rezistent la apa cu mainile tale, vezi urmatorul clip video.

    Comentarii
     autor
    Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

    Sala de intrare

    Camera de zi

    dormitor