Portbagaj: caracteristici, dimensiuni și culori

Compania germană Docke este unul dintre cei mai importanți producători de diferite tipuri de materiale de construcție. Dulapul de andocare este foarte solicitat datorită fiabilității sale, calității și aspectului atrăgător. Cu aceasta, puteți crea o fațadă elegantă de înaltă calitate.

Pro și contra

Compania Docke a fost înființată în Germania, dar are deja câteva fabrici proprii în Rusia. Produsele sale sunt foarte solicitate în rândul consumatorilor din întreaga lume. Compania aplică dezvoltări tehnologice inovatoare, echipamente moderne de înaltă clasă. Profesioniștii profesioniști lucrează la producția de materiale de construcție. Produsele sunt monitorizate cu atenție în fiecare etapă de producție, ceea ce indică o calitate excelentă.

Astăzi, Docke este specializată în fabricarea a trei tipuri de siding: Vinil, acrilic și lemn. Docke vinil siding este prezentat ca un material polimer fabricat folosind cele mai noi tehnologii. Este foarte ușoară, durabilă, capabilă să reziste fenomenelor meteorologice diferite. Poate fi folosit în condiții climatice diferite. Mulți cumpărători sunt, de asemenea, atrași de prețul accesibil.

Pedandria germană se manifestă nu numai în calitatea excelentă a sidingului, ci și în modul în care panourile sunt ambalate. Fiecare detaliu este învelit cu grijă într-un film special. Fiecare sertar conține instrucțiuni detaliate de instalare. O atitudine atât de atentă permite fiecărui client să obțină materialul fără nici un fel de deteriorare.

Principalele avantaje ale Siding Docke:

 • combinația perfectă de calitate excelentă și preț rezonabil al produselor;
 • o gamă largă de culori și texturi;
 • durabilitate - compania oferă o garanție pentru produsele de până la 25 de ani;
 • menținând un aspect atractiv și performanțe de culoare, panourile luminoase păstrează culoarea de până la 7 ani, întunecate - până la 3 ani;
 • o blocare specială anti-folie, care este responsabilă de forța și fiabilitatea siding-ului, este capabilă să reziste la rafale puternice de vânt;
 • protecția împotriva apariției coroziunii biologice și a ciupercilor;
 • rezistenta la umiditate si alti factori climatici;
 • excelente proprietăți de izolare termică și fonică;
 • posibilitatea funcționării la temperatura aerului de la -50 la +50 grade;
 • siguranța la foc - chiar și la temperaturi foarte ridicate, panourile de montare se pot topi ușor, dar sunt protejate de foc;
 • elasticitatea ajută la protejarea produselor împotriva stresului mecanic minor;
 • energia electrică neconductoare;
 • materiale ecologice care nu conțin substanțe toxice;
 • precizia formatului și greutatea redusă;
 • ușurința și confortul la instalare;
 • ușurința de îngrijire.

Docke siding poate fi numit ideal deoarece nu are dezavantaje semnificative.

Dezavantajele produselor pot fi atribuite numai extinderii materialului la încălzire, precum și posibilității de avarie în timpul șocurilor puternice. Desi compania ofera si siding la sol, care se caracterizeaza prin rezistenta la socuri.

Specificații tehnice

Marca Docke oferă trei tipuri de siding: acril, vinil și WoodSlide. Fiecare specie are caracteristici și proprietăți excelente.

 • Siding de vinil este cel mai popular și mai căutat. Poate fi verticală sau orizontală. Panoul este caracterizat printr-o textura excelenta si are doua straturi. Stratul exterior al siding, datorită prezenței în compoziție a modificatorilor și stabilizatorilor, asigură rezistența la umiditate, temperaturile joase și înalte, razele soarelui. Stratul interior al panoului este responsabil pentru menținerea formei corecte a cadrului și a rezistenței produsului în ansamblu. Panoul de vinil este disponibil în dimensiuni standard. Lățimea sa variază de la 23 la 26 cm, lungimea - de la 300 la 360 cm, iar grosimea este de 1,1 mm.
 • Siding acrilic Este mai durabil și rezistent la intemperii decât vinil. Ea atrage atenția asupra modelelor de culori saturate și mai durabile. Lungimea panoului acrilic este de 366 cm, lățimea - 23,2 cm și grosimea - 1,1 mm. Acest soi este reprezentat de factorul de formă "Ship Beam". Puteți alege o opțiune decentă printre mai multe culori elegante.
 • WoodSlide Siding atrage atenția asupra unicității sale, deoarece este fabricată din polimeri de înaltă calitate. Este rezistent la diferite fenomene atmosferice.Perfect imită textura lemnului natural. Lățimea standard a sidingului este de 24 cm, lungimea - 366 cm și grosimea de 1,1 mm.

Caracteristicile fiecărui soi Docke sunt reziliența și elasticitatea, rezistența la umiditate ridicată și protecția împotriva formării fungilor și a mucegaiului. Produsele sunt rezistente la foc, deoarece nu au tendința de foc. Printre diversitatea propusă găsiți o gamă largă de texturi: netede sau embosate, care imită în mod ideal textura lemnului, cărămizii, pietrei și a altor materiale.

tipuri

Marca germană Docke oferă mai multe tipuri de siding pentru decorațiuni interioare de înaltă calitate și elegante. Cele mai populare sunt panourile de vinil, dintre care se numără următoarele tipuri:

 • "Cherestea de cherestea" - versiunea clasică a docking-ului Siding, care permite, cu costuri financiare minime, să decoreze aspectul unei clădiri rezidențiale sau al unui ancoră. Acesta este prezentat în 11 culori atractive, ceea ce vă permite să alegeți o opțiune spectaculoasă sau să combinați mai multe tonuri.
 • "Herringbone" - panouri de vinil care transmit textura peretelui din lemn.Ele sunt caracterizate de un aspect atractiv, caracteristici tehnice excelente și un preț accesibil. "Yolochka" este făcută în patru culori delicate pastelate, care sunt perfect combinate unul cu celălalt.
 • casă de lemn prezentat sub formă de panouri subțiri realizate pe bază de vinil. Imitează perfect textura luxoasă a lemnului natural. Cu aceste panouri, puteți oferi casei un aspect respectabil. Designerii companiei oferă șase nuanțe pastelate pentru decorarea fațadelor caselor de locuit.
 • vertical - este în căutare, deoarece vă permite să crească vizual înălțimea clădirii. Diferă ușor în instalare, poate fi combinată cu alte tipuri de siding. Producătorul oferă patru culori luminoase pentru a transpune în realitate cele mai spectaculoase soluții de design.
 • simplu - noua linie a companiei Docke are un format mai mic, dimensiunea optimizată a încuietorii și a contrapartidei. Sidingul este realizat în șase culori originale.

Sidingul acrilic este prezentat în culori vii, datorită utilizării coloranților saturați.Textura adâncă în tandem cu nuanțe de lux oferă perfect textura lemnului natural cu strălucirea sa nobilă.

Panourile de bază sunt o soluție economică pentru acoperirea părții inferioare a fațadei unei clădiri. Ei transmit perfect textura materialului natural, imitând așezarea plăcilor de piatră. În desenul panoului există cusături între "plăci", dar acestea sunt superficiale.

Panoul frontal va permite nu numai montarea unui strat protector de protecție, ci și crearea unei blocări reale. Siding perfect convează textura de piatră naturală și cărămidă. Cu astfel de materiale, fiecare casa arată luxoasă, bogată și foarte impresionantă. O varietate de culori permite fiecărui client să se bazeze pe preferințele personale.

accesorii

Dulapul de andocare nu este reprezentat doar de panourile principale: pentru fiecare varietate este oferită o linie separată de elemente suplimentare. Acestea vă permit să creați cele mai durabile și mai bine structurate atunci când vă confruntați cu fațadele.

Componente principale:

 • profil de pornire (folosit pentru a începe, situat în partea de jos, alte elemente sunt atașate la acesta);
 • un profil unghiular (poate fi extern sau intern, este responsabil pentru fixarea fiabilă a panourilor una de cealaltă la intersecția pereților);
 • profil de finisare (conceput pentru fixarea muchiei panoului, tăiat orizontal, precum și pentru fixarea fiabilă a rândului superior al panourilor la realizarea deschiderilor ferestrelor);
 • profile din apropierea ferestrelor (utilizate pentru deschideri de ferestre și uși);
 • profil de îmbinare (utilizat în cazul în care fațada clădirii este mai lungă decât panoul de siding și, de asemenea, este adesea folosită pentru a implementa diverse idei de proiectare);
 • J-șanfren (proiectat pentru panouri frontale, perdele și gable);
 • J-profil (adecvat pentru finisarea ușilor și ferestrelor, precum și pentru acoperirea panourilor din lateral);
 • spoturi (prezentate sub formă de elemente decorative solide și perforate, utilizate pentru a decora streașinile acoperișurilor și verandelor acoperite).

Marca germană Docke oferă elemente suplimentare în culori diferite. Fiecare element este caracterizat de o calitate excelentă și un aspect elegant. Ele oferă nu numai crearea unui design frumos al fațadelor, ci și responsabilitatea pentru rezistența și caracterul practic al acoperirii finisate.

Culori și mărimi

Portul de andocare atrage atenția cu soluții decorative frumoase și nuanțe naturale cu un luciu mat. Panourile imită diferite suprafețe: sub caramida, busteni și bare din lemn.

Soluțiile colorate pot fi utilizate ca opțiune independentă pentru decorarea fațadelor clădirilor și pot fi combinate pentru a încorpora soluții de design neobișnuite și originale.

Fiecare colecție de panouri este prezentată în mai multe versiuni color, dar toate sunt realizate în formate standard.

 • Colectia "Ship Beam" are asemenea culori: halvah, crema brulee, lamaie, piersic, smântână, banană, cappuccino, kiwi, înghețată, fistic și caramel. Panoul are un format de 3660x232 mm, grosimea este de 1,1 mm.
 • Fir Tree Siding Realizate în patru culori: înghețată, fistic, afine și halva. Formatul panoului este de 3050x255,75 mm.
 • Ruler "Blockhouse" reprezentate de mai multe culori: caramel, smântână, piersic, lămâie, banană, fistic. Dimensiunile sale sunt de 3660x240 mm.
 • Siding vertical atrage atentia cu patru culori: kiwi, inghetata, cappuccino si banana. Formatul său este de 3050x179.62 mm.
 • Simplu Siding Are șase culori diferite, numite Champagne, Rosso, Dolce, Asti, Brut și Verde. Panoul are dimensiuni de 3050x203 mm, iar grosimea acestuia este de numai 1 mm.

Instrucțiuni de instalare

Instalarea de siding de la marca germană Docke se poate face manual, deoarece procesul de instalare este destul de rapid și ușor.

 • În primul rând, este necesar să se realizeze învelișul sub panouri, deoarece este responsabil pentru stabilitatea și fiabilitatea proiectării fațadei clădirii. Pentru a avea un înveliș, puteți utiliza un profil realizat din bare metalice sau din lemn.
 • Mai întâi trebuie să curățați și să ridicați pereții, tratați suprafața cu un antiseptic.
 • Pentru a crea lăzi din lemn vor fi necesare bare cu o secțiune de 5x5 cm, care trebuie să aibă o lungime egală cu înălțimea peretelui. Arborele trebuie să conțină umiditate mai mică de 12%. Lățimea dintre cadru și perete depinde de grosimea izolației.

Rama este fixată cu șuruburi. Pasul este de aproximativ 40 cm. Cutia de lemn trebuie instalată numai în condiții meteorologice insorite.

 • Pentru a crea un cadru metalic, trebuie să achiziționați profiluri UD, profile CD-uri de montare pe rafturi, precum și conectori și paranteze ES. Pentru a construi un cadru metalic, trebuie să începeți cu instalarea unui profil UD, deoarece este o bandă de ghidare. Profilul CD-ului este responsabil pentru fixarea șezutului la construcția generală a lamei.

După crearea cutiei, trebuie să puneți un strat de izolație și apoi să treceți la instalarea de siding, care include următorii pași.

 • Munca trebuie să înceapă în partea de jos a fatadei. În primul rând, instalarea profilului de pornire.
 • După aceea, puteți monta profilele de colț. Acestea ar trebui instalate într-o poziție verticală. Profilul este fixat la fiecare 200-400 mm.
 • O parte importantă a lucrării constă în încadrarea orificiilor pentru ferestre și uși. Pentru a proteja ornamentele de umezeală, trebuie utilizate piese din aluminiu sau galvanizat. Experții recomandă efectuarea unei prelucrări ulterioare a deschiderilor cu etanșant.
 • Pentru a realiza o linie puternică de șiruri de andocare, trebuie să continuați instalarea profilurilor H. Dacă este nevoie să se prelungească profilul, andocarea ar trebui făcută cu o suprapunere.
 • După instalarea tuturor elementelor, trebuie să procedați la instalarea panourilor obișnuite, de exemplu, utilizați șezlongurile "Herringbone".
 • În primul rând, trebuie să atașați primul rând de siding la placa de pornire.
 • Toate rândurile ulterioare de panouri sunt fixate de jos în sus și de la stânga la dreapta.
   • Pentru a crea rândul superior de panouri utilizate benzi de finisare.
   • Când instalați panouri orizontale, în nici un caz nu trebuie să strângeți prea mult conexiunea. Este necesar să lăsați mici decalaje între elemente de fixare și panouri. Acest lucru va împiedica deformarea peretelui în timpul schimbărilor bruște ale condițiilor de temperatură.

   Recenzii ale companiei

   Compania germană Docke este cunoscută în multe țări din întreaga lume, datorită calității excelente a panourilor de siding, aspectului atractiv al produselor și prețurilor accesibile. Astăzi, există multe comentarii pozitive de la consumatorii care au folosit siding Docke pentru a-și proiecta casa. Ei notează buna calitate a panourilor, ușurința de instalare, o gamă largă de texturi și culori.

   Docke brand oferă siding de înaltă calitate pentru proprietarii de case private. Avantajul incontestabil al materialului fațadei este forța, fiabilitatea, rezistența la influența diferitelor fenomene meteorologice, protecția împotriva formării mucegaiului și ciupercii. Cumpărătorii preferă o gamă largă de elemente suplimentare, ceea ce vă permite să achiziționați tot ce aveți nevoie pentru a instala panourile.

   Unii utilizatori au observat că sidingul Docke se estompează rapid la soare., dar materialele sunt realizate în cea mai mare parte în culori pastelate, astfel încât arsurile sunt inconsecvente. Printre dezavantajele, cumpărătorii observă, de asemenea, faptul că, dacă se realizează suprapunerea panourilor, rămân mici decalaje, care sunt destul de vizibile din lateral.

   Exemple de case cu finisare

   Logul natural cu decorarea exterioară a caselor arată frumos și elegant. Datorită blocului de siding, puteți transmite cu exactitate aspectul lemnului natural. Este aproape imposibil să distingem panourile de blocuri de barele din lemn. Combinația de panouri luminoase cu margini întunecate ale deschiderilor ferestrelor și ușilor arată deosebit de elegantă și elegantă.

   O varietate de culori pentru siding în aer liber facilitează alegerea celei mai potrivite opțiuni. Casa este decorată delicat și frumos, cu un siding orizontal deschis, verde.

     Casa cu fațade Docke seamănă cu un castel de basm, deoarece panourile făcute de germani transmit în mod deosebit textura pietrei naturale, păstrând soluțiile lor unice de imprimare și culori naturale. Combinația de finisaje ușoare și întunecate pare impresionantă.

     O recapitulare a docului de pe verso este prezentată în următorul videoclip.

     Comentarii
      autor
     Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

     Sala de intrare

     Camera de zi

     dormitor