Fineber Siding: Caracteristici cheie

Fineber vinil siding a apărut relativ recent pe piața construcțiilor, dar a devenit deja foarte popular printre consumatorii moderni. Cu acest material puteți asigura ventilația necesară și protejați în mod fiabil pereții fațadelor de diverse influențe externe care le afectează negativ. Acest articol descrie principalele caracteristici, avantajele acestor acoperiri, în special producția și utilizarea acestora.

Caracteristici speciale

Când se creează panouri de perete Fineber, se folosește metoda coextrudării, ceea ce face ca materialele rezultate să fie cât mai fiabile. Producătorii utilizează materii prime de cea mai bună calitate. Ele creează produse estetice care sunt protejate în mod fiabil de influențele externe, folosind un strat exterior special.

Această acoperire asigură o durată lungă de viață și o rezistență sporită a materialelor.

Există și alte avantaje pentru acest aspect:

 • rezistență la îngheț;
 • protecția mediului;
 • rezistență la temperaturi extreme;
 • siguranța pentru sănătatea umană;
 • rezistență la impact mai mare.

În recenziile clienților care se găsesc pe Internet, se remarcă toate avantajele produselor Fineber menționate mai sus. Cel mai adesea, consumatorii sunt mulțumiți de aceste materiale și nu scriu despre dezavantaje semnificative. Această acoperire este potrivită pentru clădiri rezidențiale, comerciale, industriale, în clădiri. Aceste panouri de siding sunt ideale pentru utilizarea în condiții climatice dure.

specie

Panourile de perete Fineber sunt împărțite în mai multe tipuri în funcție de aspectul lor. Următoarele tipuri de siding pot fi distinse.

 • "Industrial". Astfel de produse pot fi atribuite culorilor clasice, luminoase sunt reprezentate doar 3. Ele sunt mai potrivite pentru clădiri industriale, industriale. Folosind panouri luminoase, puteți evidenția o clădire comercială specifică printre altele. O astfel de recepție va ajuta la atragerea clienților.
 • "Blocul casei". Aceste produse imită logul foarte bine. Ele nu arata ca materiale standard, deoarece au o forma mai rotunda. Cu ajutorul acestor acoperiri vă puteți transforma într-o casă confortabilă, caldă de busteni, chiar și în cea mai obișnuită clădire. Producătorul oferă șase culori. Astfel de panouri vor da construcția impecabilității, originalității.
 • "Standard". Asemenea materiale se aseamănă cu bordul unei nave. Cu ajutorul lor, puteți da imobilul, rigoare. Cumpărătorii sunt produse disponibile de diferite nuanțe: de la maro închis la alb. Pe partea exterioară, astfel de acoperiri imită tăierea lemnului. Cu ajutorul lor, veți da nobilimea fațadei.

Producătorul oferă nu numai șipci pentru placare, ci și panouri socluri care imită cărămizi, suprafețe din piatră. Aceste produse sunt, de asemenea, create în culori diferite.

accesorii

Compania oferă de asemenea componente. Ele au aceleași nuanțe ca siding. Folosind profile suplimentare, veți oferi clădirii un aspect elegant, faceți decorarea completă.

Consumatorii au posibilitatea de a achiziționa mai multe tipuri de profile Fineber.

 • Bara de scurgere. Montat deasupra ferestrelor. Un astfel de element scade apa.
 • J profil Se folosește ca o căptușeală în deschideri de ușă și ferestre, fiind de asemenea utilizat pentru finisarea capetelor clădirii.
 • Scafa. Acest element este instalat pe cornișonul de acoperiș.
 • Profilul inițial. Este instalat înainte de instalarea primului element de perete.
Bara de scurgere
J profil
intrados
Profilul inițial
 • Unghiul interior. Ar trebui să fie la colțurile fatadei.
 • Coltul exterior. Acest element este folosit pentru a tunde colțurile exterioare ale fatadei.
 • Placă de finisare. Este instalat sub streașină. Se aplică după instalarea panourilor.
 • Placă perioculară. Proiectat pentru a îndeplini funcția carcasei. De asemenea, este folosit pentru a închide pantele ușilor și ferestrelor încastrate.
Cant interior
Coltul exterior
Finalizați bara
Lângă fereastră
 • Bord de vânt Se utilizează în realizarea lucrărilor de finisare cu părțile laterale ale acoperișului.
 • Placă de pornire. Acesta este conceput pentru a instala primul element de siding.
 • H-profil. Permite conectarea elementelor de siding de la capătul capătului.
Bord de vânt
Pornirea bara
Profilul H

producere

Panourile de perete Fineber sunt fabricate la una dintre cele mai vechi fabrici specializate în produse de vinil. Astfel de materiale de siding au fost fabricate din 2001. Pe piața rusă, un astfel de șantier există recent, dar a reușit să devină foarte popular printre consumatori. Materialele pe care Fineber le oferă sunt foarte apreciate nu numai în Rusia, ci și în alte țări. Deoarece o gamă foarte largă de astfel de materiale de finisare este disponibilă pentru consumatori, ei au posibilitatea de a implementa o varietate de proiecte arhitecturale.

Instrumente și instruire

Dacă intenționați să instalați elemente de siding Fineber, va trebui mai întâi să pregătiți dispozitivele și dispozitivele de fixare necesare.

Veți avea nevoie de următoarele instrumente:

 • uscător de clădiri (o astfel de adaptare nu trebuie utilizată în toate cazurile);
 • cuie cu capac ascuns și acoperire galvanizată sau șuruburi;
 • nivelul clădirii;
 • un ciocan;
 • bandă de măsurare;
 • șurubelniță;
 • ferăstrău circular;
 • burghiu electric;
 • bomfaier-melkozubka.

  În primul rând, va fi necesar să pregătiți cu atenție pereții de fațadă înainte de a efectua lucrările de instalare: curățați vechea tencuială de pe suprafață și o faceți cât mai plat posibil.

  Trebuie reținut faptul că rezultatele instalației depind în mare măsură de efortul depus în pregătirea fundației.

  cadru

  Panourile de perete trebuie montate pe un cadru creat dintr-un profil metalic sau dintr-un fascicul de lemn. Va fi necesar să îl asamblați în prealabil, în pregătirea lucrărilor de instalare. La o distanță de 10 cm de colțul clădirii, fixați barele verticale pentru a instala colțurile exterioare. Apoi fixați membranele între profilul vertical (pasul de 400 mm). Montați cadrul ramei, utilizând nivelul la design, care se dovedește cât mai neted posibil.

  Profile de montaj și auxiliare

  Metoda cea mai potrivită de montare a fațadei Fineber - instalare orizontală de la stânga la dreapta, de jos în sus. Produsele sunt montate alternativ pe fiecare suprafață: terminat cu un singur perete, mergeți la altul. Consistență strictă în punerea în aplicare a lucrărilor de instalare - cheia pentru un rezultat bun.

  Nu trebuie să combinați panourile de siding din diferite loturi pe aceeași suprafață. Deoarece sub influența temperaturii, profilele auxiliare și panourile frontale pot deveni mai înguste sau mai largi, trebuie lăsat un spațiu între elementele verticale ale panoului și capetele peretelui.

  Cuiele sau șuruburile trebuie să se răsucească sau ciocanul nu este foarte strâns. Dacă le rezolvați astfel, bara se poate mișca liber când temperatura se schimbă. Nu instalați panourile în cazul în care temperatura aerului este prea mică.

  Panourile de lipire trebuie tăiate la dimensiunea dorită, folosind un fierăstrău circular sau un dinte mic. Tăiați produsul trebuie să fie pe textura cusăturii, pornind de la orificiile de montare. Este necesar să faceți totul cât mai atent posibil, astfel încât suprafața produsului să nu fie deteriorată. Începeți atașarea profilului vertical auxiliar de sus în jos.

  Sisteme de montare de siding
  Tăierea tăieturii

  Placă de pornire și colț exterior

  Placa de pornire trebuie să fie orizontală. Determinați locul în care va fi amplasat, ar trebui să utilizați nivelul clădirii. Deci, puteți face totul cât mai exact posibil.

  Începeți să instalați colțul exterior din colțul din stânga al suprafeței. Asigurați-vă că marginea inferioară a barei de pornire coincide cu partea inferioară a colțului. Instalarea colțului trebuie să înceapă în partea de sus a peretelui fațadei.

  Amplasarea plăcii de pornire
  Instalarea colțului exterior

  Panouri de fațadă

  Introduceți primul panou în bara de pornire și plasați-l în canelura de pe bara de colț. Întoarceți panoul nu este foarte strâns pentru a obține un mic decalaj. Blocați toate încuietori de pe placa de pornire. În rând, tăiați ultimul și primul panou (unghi - nouăzeci de grade). Pentru a face acest lucru, așezați panoul de siding pe cadru și nu îl fixați. Apoi marcați liniile pe care se taie panourile inferioare și superioare.

  Folosind cuie sau șuruburi, fixați panourile pe cadru prin găuri speciale.

  Panourile de perete Fineber sunt materiale durabile de învelire de înaltă calitate pe care producătorii le creează, având în vedere condițiile climatice din Rusia. Pentru utilizatori, raportul optim între calitatea și costul acestor produse este foarte atractiv.

  Deoarece compania oferă un număr mare de culori ale unor astfel de produse, puteți alege exact această opțiune care se potrivește cel mai bine în proiectarea generală a clădirii. Odată cu implementarea lucrărilor de instalare, veți putea să vă descurcați singuri, fără a solicita ajutorul experților. Cu toate acestea, o anumită experiență este importantă: trebuie să înțelegeți nuanțele instalării unor astfel de materiale.În acest caz, rezultatele nu vă vor dezamăgi.

  Pentru informații despre cum să instalați panourile de bază FineBer, consultați următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor