Siding metalic sub copac: avantajele și avantajele materialului

 Siding metalic sub copac: avantajele și avantajele materialului

Acum mulți se confruntă cu alegerea a ceea ce materialul de utilizat pentru decorațiuni interioare de exterior. Producătorii moderni reprezintă o gamă largă de materiale de construcție diferite. Ele diferă între ele prin diverse caracteristici tehnice, de exemplu, profilul metalic sau blocul de case. În această mare varietate, principalul lucru este să alegeți material de înaltă calitate, durabil, durabil și, important, la un preț accesibil.Acest ultim factor joacă un rol important în selecție.

Siding este unul dintre materialele de construcție ieftine și de înaltă calitate. În ultimii ani, acest material de finisare a câștigat o largă popularitate în rândul clienților, ceea ce este justificat, deoarece siding are multe calități pozitive.

Avantajele panourilor metalice aflate sub copac

Producătorii oferă o gamă imensă de siding dintr-o varietate de materiale: metal, lemn, PVC. Printre varietatea mare, puteți alege materialul adecvat pentru culori, proprietăți, calitate. Recent, popularitatea de siding metal în formă de imitație de lemn.

Avantajele panourilor metalice au fost mult timp apreciate de numeroși cumpărători., în ciuda faptului că siding are o mulțime de greutate și instalarea se face pe cutie armată.

Multe calități pozitive ale panourilor metalice depășesc cu mult dezavantajele.

Avantajele panourilor metalice pot fi enumerate mult timp:

 • durata de viață a materialului este de aproximativ cincizeci de ani;
 • instalarea rapidă și ușoară a capacului;
 • siding este destul de usor de ingrijit;
 • finisajul nu își pierde calitățile la temperaturi foarte scăzute și înalte: temperaturile variază de la minus 80 de grade Celsius până la 60 grade.
 • Siding metalice are o proprietate excelentă, care este foarte apreciată de clienți - puterea;
 • finisajul panourilor metalice pentru o lungă perioadă de timp păstrează culoarea originală;
 • acoperișul de acoperire practic nu se extinde atunci când este expus la căldură;
 • siding nu este afectată de mucegai și ciuperci;
 • Are o proprietate excelentă - siguranță împotriva incendiilor;
 • o selecție largă de panouri de diferite nuanțe;

Pentru a avantajele de finisare a panourilor de metal sub copac, de asemenea, trebuie să adăugați un aspect minunat de acoperire. Acest material are în principiu doar un feedback pozitiv.

Calități negative

În prezența unei cantități uriașe de calități pozitive ale materialului, Este necesar să se ia în considerare dezavantajele.

 • Panourile metalice diferă în funcție de cost. Costul financiar al acoperirii metalice este puțin mai mare decât alte tipuri de panouri.
 • În vremea insorită, vopseaua tinde să devină foarte fierbinte, crescând astfel temperatura în încăpere.
 • În timpul instalării, se recomandă instalarea unei acoperiri pe anumite tipuri de izolație, deoarece panourile au o conductivitate termică ridicată.
 • Greutate mare a produsului.
 • Atunci când acțiunea mecanică a panourilor apare ca deformări, îndoiri. În viitor, aspectul de siding nu este restabilit, deci trebuie să schimbați întregul panou.

Prin urmare, la instalarea stratului de acoperire este necesar să se manipuleze materialul cât mai atent posibil.

Diferența față de analogi

Lemnul este un material natural excelent și are multe proprietăți pozitive, dar există și dezavantaje la acest material. Suprafețele din lemn necesită o atenție specială, o atenție specială. Acest material este supus umidității ridicate, mucegaiului și mucegaiului. Nu toată lumea își poate permite costul semnificativ de prelucrare a lemnului. Prin urmare, de regulă, aceștia caută o înlocuire solidă, durabilă și mai puțin costisitoare.

Siding metalice are mai multe varietăți: imitația unui bar, piatră, jurnal, copac, caramida și bordul navei. Foarte des, finisajul exterior al caselor din beton, caramida, realizate din panouri sub copac.Această acoperire dă aspectul originalității și frumuseții acasă.

Acoperirea nu își pierde datele externe originale. Siding metalic este caracterizat de o rezistență crescută la influențele naturale: lumina soarelui, precipitații, schimbări de temperatură și așa mai departe. Panourile metalice sunt rezistente la foc.

desen

Siding metalic este un panou de metal, lungimea lor variază de la doi la șase metri, lățimea de douăzeci de centimetri, o grosime de aproximativ un milimetru. Siding metalic sub copac este o emisferă curbată asemănătoare unui copac format din mai multe straturi.

Oțel galvanizat tratat cu agenți anti-coroziune speciali. Apoi urmează un strat de grund și stratul de polimer completează acest design. Aproape toti producatorii produc panouri cu echipamente suplimentare pentru instalarea usoara a acoperirii. Fiecare panou este echipat cu un dispozitiv de fixare special, cu ajutorul căruia procesul de instalare a siding este mult simplificat.

Toți producătorii oferă în plus instrucțiuni detaliate de instalare pentru panouri.

Conținutul diferitelor substanțe

Panourile decorative au caracteristici tehnice excelente. Spre deosebire de lemn, sidingul metalic este ușor de întreținut, panourile sunt rezistente la ciuperci și mucegai, la precipitații diverse. Performanța excelentă este complet dependentă de impurități. Siding metalic conține o cantitate mare de zinc, crește în mod semnificativ rezistența de acoperire la coroziune. Acoperirea panourilor metalice este durabilă. Și de-a lungul anilor, își păstrează aspectul original.

Siding metalic are o mare varietate de culori., acoperirea din panouri decorative practic nu diferă de un arbore natural.

Pregătirea pereților pentru montarea panourilor

Pregătirea suprafeței pereților înainte de instalarea acoperirii de siding este un moment foarte important și crucial. Pe aceasta depinde aspectul finisajului, viata.

Este necesar să se țină cu atenție și să se respecte toate cele mai mici cerințe, să se pregătească pereții.

 • Pereții din lemn trebuie să fie atent tratați cu agenți antiseptici speciali.
 • Piatra, betonul, cărămizile și suprafețele tencuite trebuie curățate cu atenție și temeinic, reparând toate fisurile și fisurile.
 • Înainte de începerea lucrărilor de finisare este necesară scoaterea plăcilor de la ferestre, canale de scurgere și alte elemente.
 • În unele cazuri, instalarea acoperirii panourilor se realizează simultan cu izolația. În acest caz, izolația trebuie așezată pe tavă. Instalarea lamei se face pe materiale izolante atent montate, cu respectarea condițiilor necesare ale acestui proces tehnologic. Acum puteți începe să instalați stratul de acoperire. Trebuie remarcat faptul că distanța dintre izolație și panouri ar trebui să fie de aproximativ trei centimetri, este necesară pentru ventilație.
 • Cutia trebuie fixată pe suprafața peretelui cu ajutorul umerilor metalici sau a parantezelor. Suprafața peretelui trebuie să fie perfect plată, altfel chiar și cele mai mici distorsiuni vor fi vizibile după finisare.
 • Între ansamblurile de lamă, distanța trebuie să corespundă dimensiunilor siding.

Finisarea prin panouri decorative depinde complet de calitatea lucrărilor de pregătire a suprafeței pereților.

Montare pe panou

Puteți instala panourile decorative singur. Procesul nu va cauza dificultăți semnificative.

Ar trebui să ne amintim și să respectăm anumite reguli.

 • În procesul de instalare a siding, în același timp cu panourile principale trebuie să instalați elemente suplimentare. După finalizarea instalării, este aproape imposibil să instalați elemente suplimentare.
 • Panourile de pe suprafața peretelui sunt fixate cu unghii, dar numai în cazul în care lățimea este realizată din materiale din lemn. În caz contrar, este mai bine să utilizați șuruburi.
 • Instalarea siding poate fi efectuată atât vertical cât și orizontal. Mai des, panourile sunt instalate orizontal pe suprafața pământului. În acest caz, instalarea trebuie să înceapă de jos. O atenție deosebită ar trebui acordată liniei de jos, care ar trebui plasată strict pe orizontală.
 • Începem să strângem elemente lungi din mijlocul produsului și să ne mutăm la margini.
 • Nu conduceți unghiul în panou la un unghi, acesta ar trebui să fie strict drept.
 • În procesul de lucru este necesar să se asigure că unghiile nu sunt conduse până la capăt. Siding ar trebui să fie liber să adere la suprafața peretelui.
 • Pentru a evita deformările și distorsiunile cu modificări semnificative ale temperaturii,trebuie să lăsați o mică distanță între rânduri și panourile individuale.

Înainte de a cumpăra un siding, trebuie să calculați cu atenție cantitatea necesară de material. Deoarece, dacă este nevoie să cumpărați numărul lipsă de panouri, există o șansă de a cumpăra panouri de umbră necorespunzătoare. Diferența de culoare va fi vizibilă, deoarece este imposibil să se asigure aceeași nuanță. Acesta este un punct foarte important, deci este mai bine să achiziționați un număr mai mic de panouri decât este necesar.

Finalizarea lucrărilor de instalare pe siding

Etapa finală a lucrărilor de finisare poate fi considerată instalarea de pante, canale de scurgere și așa mai departe. Aceste lucrări par doar nesemnificative. De fapt, ei joacă un rol important. Aceste detalii nu sunt doar elemente ale decorului clădirii, ci protejează materialul termoizolant de efectele precipitațiilor. Consecințele pot fi extrem de neplăcute. Deformarea materialului de izolare, materialul izolator își pierde caracteristicile tehnice, aceasta implicând înlocuirea siding.

Siding metalic este un material excelent de finisare. Caracteristicile tehnice ale panourilor decorative au făcut acest material de construcție popular printre mulți cumpărători.Datele externe estetice remarcabile și prețul rezonabil al acoperirii joacă un rol semnificativ în alegerea acestui material de construcție.

Toate costurile financiare sunt justificate de durata lungă de viață a finisajului, deoarece repararea clădirii nu durează prea mult. Suprafața metalică nu își pierde culoarea de-a lungul anilor, în ciuda efectelor umidității, luminii solare și schimbărilor de temperatură. Clădirea, acoperită cu panouri metalice, arată elegantă, originală și frumoasă.

Un proces simplu și ușor de instalare a panourilor decorative este destul de capabil să-l faceți absolut absolut pentru fiecare persoană. Acest lucru va reduce, de asemenea, în mod semnificativ costurile financiare ale finisării clădirii.

Siding metalic este un material de finisare popular, modern, durabil și de înaltă calitate, ieftin, oricine îl poate cumpăra.

Pentru cum să montați siding metalic sub un copac, consultați acest videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor