Siding: avantajele și dezavantajele

 Siding: avantajele și dezavantajele

În zilele noastre, mulți oameni aleg siding pentru a-și tăia locuințele. Acest tip de căptușeală este destul de comună pe piața materialelor de construcție. Astăzi vorbim despre produsele firmei Mitten.

Caracteristici speciale

Astăzi, siding, fabricat de firma canadiană Mitten, este foarte popular printre consumatori. În magazinele de hardware puteți găsi o selecție uriașă a acestui material. Potrivit unor experți și designeri, acest tip de decor are multe calități importante.

De regulă, Mitten produce și vinde tipuri de siding de vinil. Schema de culori a materialului este reprezentată cel mai adesea de nuanțe calm și discret.

Produsele sunt deja produse într-un set complet, gata, cu toate detaliile suplimentare necesare pentru instalare.

Este important să rețineți că siding cu siding ar trebui să se facă folosind o structură specială de sprijin - cutii. Acesta poate fi unic sau dublu stratificat. A doua opțiune este folosită în cazul în care locuința necesită izolare termică. În alte cazuri, structura cea mai simplă este suficientă.

Avantaje și dezavantaje

Potrivit mai multor specialisti in reparatii, sidingul Mitten are multe avantaje:

 • durabilitate;
 • suprafața elastică a materialului pentru a evita deteriorarea mecanică;
 • îngrijire ușoară;
 • siding nu este expus la putrezire, coroziune;
 • ușurința de instalare și dezmembrare;
 • ușurința de construcție;
 • rezistență ridicată la umiditate;
 • un aspect frumos și o paletă largă de palete de culori.

  Siding-ul acestei companii este realizat folosind cele mai noi tehnologii moderne. Cu ajutorul lor, construcția va putea servi proprietarilor timp de mulți ani și în același timp va rămâne în forma sa originală.

  În ciuda listei impresionante de calități pozitive, astfel de produse de construcție prezintă unele dezavantaje:

  • rezistență scăzută la îngheț sau căldură extremă;
  • o cantitate mare de praf și alte resturi cade cu ușurință pe produs;
  • nivel ridicat de expansiune termică.

  Marea majoritate a experților susțin că toate proprietățile pozitive ale acestui design compensează pe deplin deficiențele sale. De asemenea, mulți observă că manifestările proprietăților negative ale produsului pot fi ușor evitate prin acoperirea materialului cu soluții speciale în timpul asamblării sau dezasamblării. Apoi, finisajul, realizat dintr-o astfel de siding, vă va servi cât mai mult posibil.

  Specificații tehnice

  De regulă, toate dimensiunile structurilor de siding sunt de dimensiuni standard, care pot varia ușor. Lungimea panoului individual este de 3-3,6 m. Lățimea piesei este de 18-24 cm. Grosimea fiecărei părți poate fi de 1-1,4 mm. În plus față de aceste caracteristici, asemenea structuri au, de asemenea, un anumit indicator al încărcării vântului. Pentru astfel de materiale este de 250-300 km / h.

  La finisarea unei locuințe cu astfel de materiale, merită să ne amintim despre domeniul de temperatură al utilizării posibile. Pentru brandul de satin Mitten este de la -60? până la +60? Dacă intenționați să utilizați siding în alte condiții climatice, atunci ar trebui să acoperiți materialul cu compuși speciali. Astfel de soluții pot proteja structura de influențele externe dăunătoare.

  tipuri

  În prezent, puteți găsi diferite tipuri de șezlong Mitten în magazinele de materiale de construcții. Fiecare specie individuală este diferită în ceea ce privește aspectul, culoarea, caracteristicile.

  • Una dintre cele mai populare printre consumatori este linia de produse. Consiliul și lăcașul. Acesta este un siding vertical. Produsele din această serie sunt prezentate în 14 culori interesante.
  • O altă linie populară este Margele sudic. Acestea sunt panouri orizontale de siding de un profil neobișnuit (modelul de relief este similar cu o herringă). Lipsa completă a zgârieturilor face ca acest material să fie vizual mai larg, deși, de fapt, partea sa de lucru este de numai 15-20 cm.
  • Următoarea serie de mănuși Mitting este Centrala mitten. Panourile de acest tip sunt structuri orizontale cu profil naval. Produsele acestei linii diferă de celelalte într-o paletă bogată de culori întunecate și aplicarea modelelor texturate pe suprafața produsului.
  • Cel mai popular dintre consumatori este Mândria din Oregon. Linia are 14 tipuri de culori frumoase și plăcute de culoare. Panourile de siding au un profil de navă. Lamele sunt produse cu toate seturile necesare de elemente suplimentare necesare pentru lucrările de instalare.

  opinii

  Astăzi pe Internet puteți găsi un număr mare de clienți despre produsele de construcție ale companiei Mitten. Ele sunt atât pozitive, cât și negative. Cu toate acestea, unii consumatori remarcă cu încredere înaltă calitate și aspectul frumos al acestui siding, iar unii, dimpotrivă, consideră că nu îndeplinește toate cerințele de bază.

  Mulți cumpărători din recenziile lor spun că aceste panouri sunt complet instabile la temperaturi ridicate. Unii proprietari de case de tara, care si-au acoperit locuintele cu astfel de materiale, apar neregularitati in partea exterioara a camerei. Produsul, care nu poate suporta salturi semnificative de temperatură, se umflă puternic și puternic.

  Dar, în timp ce majoritatea oamenilor vorbesc în continuare despre avantajele produselor marca Mitten. Mulți dintre aceștia iau în considerare în mod deosebit rezistența și duritatea ridicată a produsului. La urma urmei, acest material este capabil să reziste la încărcături destul de mari și, în același timp, să-și mențină aspectul original.

  Unii consumatori lasă feedback pozitiv cu privire la culorile siding. Potrivit cumpărătorilor, acest material nu se estompează deloc, chiar și după mai mulți ani de utilizare.

  Exemple frumoase

  Astăzi, din ce în ce mai mulți oameni preferă să utilizeze marca Mittel din sticlă de vinil. Adesea pentru proiectarea camerei folosind un panou de culoare gri, nisip sau cafea. Cele mai avantajoase tonuri vor arăta în proiectele caselor cu acoperiș închis și deschideri ușoare și ferestre albe.

  Adesea, atunci când finisajul exterior folosind siding culoarea galben deschis, lamaie. Dar trebuie remarcat că această opțiune poate să nu fie potrivită pentru toate exteriorii. În mod avantajos, acesta se va ocupa de spațiile rezidențiale cu un acoperiș închis și întunecat. În acest caz, ferestrele și ușile ar trebui să fie executate în tonuri de acoperiș similare.

  Albul nu este mai puțin popular. Astfel de panouri se pot potrivi în aproape orice proiect acasă. Culoarea acoperișului în acest caz, puteți alege oricare, dar ferestrele și ramele ușii sunt cel mai bine executate prea alb sau bej.

  O casă decorată cu siding colorată din cărămidă pare foarte neobișnuită și elegantă. Acest design este perfect combinat cu acoperișul și elementele de decor de culori închise.

  Instalarea siding MITTEN, consultați următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor