Vox Siding: specificații, culori și dimensiuni

Piața de astăzi oferă o varietate de materiale utilizate la finisarea fațadelor. Siding a primit o recunoaștere specială printre ei. Este versatil, practic și are un aspect estetic. Unul dintre cele mai renumite este siding produs de compania poloneză Vox. Comentariile bune ale utilizării și utilizării sale subliniază calitatea materialelor acestui brand.

Ce este un siding Vox?

În acest moment, produsele sunt fabricate nu numai în Polonia, ci și în alte țări: România, Belarus și Rusia. Acest lucru vă permite să reglați caracteristicile de calitate ale materialului în anumite condiții climatice.

VSX siding este cunoscut pe piață. Se caracterizează printr-un preț, o calitate și o practicitate rezonabilă.Utilizat pentru prelucrarea fatadelor clădirilor pe suprafețe de diferite tipuri.

Viding este realizat pe bază de clorură de polivinil. Acestea sunt panouri monolitice cu o grosime de 1-1,5 mm. Ele sunt foarte durabile, bine tolerate de fenomenele atmosferice și efectele mecanice.

Produsele sunt non-toxice și ecologice, ceea ce vă permite să le folosiți în condiții de siguranță la locul de muncă.

Gama producătorului este destul de largă. Oferă vinil clasic, panouri de plintă și pereți de spumă. Panourile de perete pentru pereți sunt de 25 cm lățime și 385 cm lungime.

Panourile de vinil sunt disponibile în două colecții de culori. Colecția UNICOLOR este realizată în nuanțe și culori ca alb, bej, galben, nisip, cremă, chihlimbar și verde deschis. Colecția NATURE este o imitație a unui copac. La crearea sa este utilizată tehnologia de imprimare termică. Realizate în nuanțe cum ar fi stejarul și pinul natural și gri.

Soclul de soclu diferă de vinil, în primul rând, în dimensiunile sale. Cu o lățime de 46,5 cm, acestea au o lungime de 111 cm. Înfățișându-se asemănătoare cărămizii sau zidăriei. Panou fixat cu șuruburi speciale.Realizate în culori precum alb, roșu și maro, nisip ars, nisip și nisip negru, precum și mahon ars.

Siding cu spumă este un produs care diferă în anumite caracteristici și proprietăți. Disponibil în măsline, bej, crem și alb, are un model de structură din lemn. Se caracterizează printr-un efect bun de economisire a căldurii, anti-coroziune și antifungică, rezistență la diferite condiții meteorologice și diferențe de temperatură. Siding tolerează sarcini mecanice, oferă izolație, este absolut ecologic. La montare, se folosește sistemul unic de montare Fastech Lock, care permite evitarea apariției decalajelor dintre elemente.

Argumente pro și contra pentru Siding

Avantajul fără îndoială al produselor Vox este siguranța completă a mediului. În plus, materialele sunt capabile să asigure ventilația, sunt rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile, au efecte anti-corozive și antifungice și sunt bine tolerate de umiditate. Gama de culori a panourilor de siding ale acestui producător oferă, de asemenea, o gamă largă de soluții, astfel încât nu este nevoie de vopsire ulterioară.

Nu există probleme cu instalarea siding, instalarea este rapidă și ușoară. Materialele sunt puternice și durabile, caracterizate printr-o durată lungă de viață.

Cu toate acestea, utilizatorii nu observă niciun dezavantaj în utilizarea panourilor de siding Vox pentru a prelungi durata de viață a materialului, este necesar să se respecte tehnologia de instalare corectă și, de asemenea, să se elimine prea mult impact mecanic asupra materialului.

Specificații tehnice

Sidingul Vox este prezentat sub formă de panouri monolitice. Ele au o grosime de la 1 la 1,5 mm și constau din trei straturi, fiecare având funcția proprie.

Primul strat este elastic, protejează materialul de fluctuațiile de temperatură semnificative. Al doilea ajută la suportarea unui impact mecanic. Al treilea protejează împotriva razelor UV. Astfel încât culoarea panourilor nu se schimbă în timpul funcționării și ele nu sunt deformate, dioxidul de titan este prezent în material.

Panourile sunt destul de ușoare - nu există o sarcină excesivă pe fațada clădirii. Liniile de siding au un design special care ajută la evitarea deformării și detașării datorită vântului puternic.Panourile acestui producător pot fi montate pe aproape orice suprafață. Ele sunt bine combinate cu lemn, cărămidă și piatră.

Sidingul Vox tolerează umiditatea, este rezistent la foc, tolerant la acțiunea compușilor chimici agresivi. Panourile sunt mult mai puternice decât cele din lemn și sunt mai ușor de instalat datorită găurilor speciale de montare.

Set complet

Elementele panourilor de siding se caracterizează prin durabilitatea și fiabilitatea acestora. Panourile pot fi singure sau duble.

Pachetul include:

 • profil de pornire;
 • balamale, priokonny și finisaje;
 • bandă de legătură;
 • colțuri, stâlpi, șezlonguri și ornamente.

Calitatea ridicată a tuturor elementelor permite extinderea duratei de viață a întregii structuri de mai mulți ani.

Vox instalare siding

Lucrările de montaj pe panourile de siding ale acestui producător nu sunt prea complicate. Primul pas este să pregătiți suprafața și să o curățați. Nu trebuie să rămână nici o parte proeminentă pe pereți, totul trebuie îndepărtat: de la pragurile de fereastră până la antena. Fostul căptușire - dacă nu este planificat să-l scoateți - trebuie să fie bine fixat și să nu interfereze cu instalarea panourilor.

Mai întâi trebuie să faci o cușcă. Este ea care va afecta în continuare cât de puternică și stabilă va fi structura. În acest caz, suprafața pereților trebuie să fie cât se poate de posibilă.

Rama pentru siding poate fi făcută din grinzi metalice sau din lemn. Celulele trebuie să respecte dimensiunea plăcilor de izolație.

Așezarea se face în jurul perimetrului clădirii. În cazul în care pereții sunt din lemn, este de asemenea recomandat să aplicați lamela pe cadrul din lemn. În acest caz, trebuie să monitorizați conținutul de umiditate al materialului, rata maximă - 18%. În plus, arborele trebuie tratat cu antiseptic, ceea ce va ajuta la evitarea mucegaiului și ciupercilor.

În cazul cărămizii și pietrei, alegerea materialului pentru cadru este foarte mult extinsă. Poate fi folosit metal, lemn, benzi de clorură de polivinil.

Atunci când instalați cu panouri de siding, trebuie să îndepliniți câteva condiții importante:

 • șuruburile nu sunt prea strânse - ar trebui să existe un decalaj de milimetru între acesta și panou;
 • atunci când se lucrează cu siding de vinil, ar trebui să se țină cont de faptul că, atunci când temperatura se schimbă, se poate extinde sau contract;
 • Pentru a elimina deformările, ar trebui să existe decalaje de 5-7 milimetri între perete și elementele sale.

Rezumă

  În general, panourile de siding Vox sunt de înaltă calitate, preț accesibil, durată lungă de viață. Nu va cauza probleme în timpul instalării, ușor de instalat datorită ușurinței elementelor. El tolerează diferențele de temperatură de la -50 la +50 grade, nu dă fisuri și detașamente. Este o soluție excelentă pentru a conferi fațadei un aspect proaspăt și prezentabil.

  Cum să montați un siding VOX, consultați următorul videoclip.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor