Cum de a construi un hambar de paleți?

O casă de țară sau de oraș este minunată, chiar frumoasă. Dar nici o realizare a arhitecturii și a designului, nici o realizare nu permite să anuleze faptul că clădirile trebuie să fie pregătite. Uneori pot fi utilizate numai materiale și structuri originale pentru construcția lor.

Caracteristici speciale

Aproape fiecare proprietar poate construi un vagon de paleți cu propriile mâini. Paleții din lemn sunt deja utilizați pentru fabricarea de mese și canapele, paturi și paturi de flori, dar există toate posibilitățile de construcție mai serioasă. Teoretic, aceste structuri nu sunt destinate lucrărilor de construcție, iar structura externă nu arată prea solidă. Cu toate acestea, pentru scopuri simple de afaceri, o astfel de soluție este destul de acceptabilă, în special având în vedere costurile minime.

Nu este nevoie să cumpere paleți înșiși, ei sunt aruncați pur și simplu după finalizarea proiectelor majore de construcție, banii trebuie plătiți pentru:

  • nuci;
  • șuruburi autotubulare;
  • alte dispozitive de fixare;
  • bord;
  • produse de acoperis și alte elemente.

Un palet tipic este de 120 cm lungime, lățime 80 cm. Piesele plasate în primul rând trebuie montate pe suporturi bloc. Se recomandă ca acestea să fie turnate din beton. Întrucât elementele de lemn sunt folosite pentru muncă, este necesar să se aibă grijă de protecția lor împotriva putrezirii, aprinderii. Este foarte important să se calculeze imediat necesitatea materialului utilizat și să se țină cont de toate caracteristicile de design ale hambarului.

Secvența de lucru

Efectuați pasul de lucru pas cu pas, după formarea fundației, trebuie să atașați paletele una la alta folosind șuruburi, găuriți în plăci transversale reciproc. Prin aceste găuri, blocurile sunt înșurubate. Selectați cu precizie montarea este posibilă numai atunci când luați în considerare designul paletei. Al doilea rând este fixat nu numai între ele, ci și cu blocurile plasate în prima linie. Prin calcularea pantei necesare a acoperișului, puteți realiza un acoperiș cât mai fiabil, eliminând astfel incidentele negative.

Cărămidă sub acoperiș este făcută din plăci, iar pe partea de sus este permisă utilizarea oricărui tip de material de acoperiș. Majoritatea oamenilor aleg plăci din tablă de profil, deoarece sunt montate simplu și fără probleme. Apoi vine rândul de pictura, fabricarea și instalarea porții. După aceasta, uneori clădirea este pictată din nou. La această lucrare cu privire la pregătirea sfârșitul hambarului, și îl puteți stăpâni deja, utilizați-l.

Recomandări pentru construcție

În cele mai multe cazuri, fundația este formată din blocuri tipice de beton. Acestea ar trebui să fie turnate la același nivel, plasându-le în funcție de lățimea paletului. Apoi nivelul de sarcină în orice parte a circuitului va fi uniform. Dimensiunea bolțurilor pentru conectarea paleților este determinată individual, concentrându-se pe grosimea fasciculului principal. Pentru a lega tijele, trebuie să le răsuciți cu aceleași șuruburi (2 bucăți pe fiecare parte). Partea din față a hambarului este echipată cu o inserție destinată capriorilor, astfel încât panta spre partea din spate este simplificată.

Atenție: este permisă utilizarea acelorași paleți sau plăci cu dimensiunile de 2,5x10 cm pentru formarea acoperișului. Printre foile de acoperiș din metal, ar trebui să se acorde prioritate opțiunilor galvanizate. Ele reflectă razele soarelui și contribuie la creșterea temperaturii atmosferice chiar și în cele mai fierbinți zile. Este posibil să crească rezistența plăcii aglomerate la efectele umidității prin acoperirea acesteia cu vopsele de ulei. Acesta este cazul atunci când deficiențele unor astfel de materiale nu sunt prea semnificative.

Pentru acoperirea decorativă a construcției de case din lemn, puteți utiliza PAL. Nu este de dorit să se utilizeze paleți deja vopsite. La urma urmei, este imposibil să se garanteze că vopseaua aplicată anterior cu compoziție necunoscută va fi sigură pentru sănătate. Autopilotarea tuturor suprafețelor, proprietarii de case se salvează de o astfel de problemă în principiu. Din același motiv, se recomandă abandonarea paletelor, care sunt marcate cu abrevieri IPPC sau IPPS.

Astfel de denumiri indică faptul că materialul a fost supus unei prelucrări sofisticate cu reactivi speciali. Deci, prin definiție, nu este în siguranță pentru oameni. Atenție ar trebui să se ia și atunci când se utilizează paleți care au fost utilizați anterior în altă parte.La urma urmei, atunci când este folosit pe piață, la o întreprindere industrială sau la un hub de transport, lemnul absoarbe cu ușurință mirosurile străine. Pentru a le elimina este aproape imposibil: va dura luni și chiar ani pentru a-ți suporta arome clare.

Instrucțiunile standard pentru construirea unui hambar de oferit nu pot ignora faptul că este foarte important să alegeți locul potrivit. Din motive evidente, depozitarea instrumentelor, a lemnului de foc și a obiectelor similare nu trebuie plasată în cel mai vizibil loc. Dar să-l îndepărtezi de casă, de la intrarea pe site este de asemenea nepractic. Cel mai rațional va fi plasarea de clădiri în aceeași distanță la toate locurile importante sau chiar în spatele casei.

Nu este de dorit să se construiască o vărsat într-o vale sau chiar într-un canal în mijlocul unui deal. Acest lucru poate duce la inundații datorită precipitării sau topirii zăpezii. Pentru a realiza planul, paletii vor trebui curatiti. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu o perie cu părul dur, care ajută la eliminarea tuturor murdăriei și a prafului. Este mai dificil să dezasamblați paleții cu un dispozitiv de trasare a unghiilor decât să le tăiați, dar ajută la asigurarea integrității materialului.

Pentru informații: dacă unghiile răsucite sunt incluse în designul paleților, nu va funcționa pentru a le îndepărta cu un dispozitiv de tragere a unghiilor. Va trebui să tăiem elemente de fixare problematice cu un șlefuitor.

Instalarea bazei banda cu adâncime superficială este foarte simplă. Situl dorit este acoperit cu straturi de nisip și pietriș, după care se toarnă betonul. Demontarea cofrajului este permisă la 14 zile după turnare.

Puteți atașa posturile de colț în partea frontală:

  • colturi de metal;
  • cuie;
  • cu șuruburi autoportante.

Pălarii pe podea sunt legați de bandă în același fel, iar plăcile sunt fixate de ele de sus, folosind unghii de 150 - 200 mm lungime. Pardoseala se formează numai în cazul în care podeaua inițială din beton nu se potrivește proprietarilor. Nu contează ce parte să înceapă să construiască hambarul. Usa trebuie sa fie formata inainte de a pune a doua linie de paleti. Acoperirea în tavan se face în principal din lemn cu o secțiune de 100x100 mm, care este fixat de-a lungul perimetrului.

Acoperișul vagonului de paleți, ca de obicei, trebuie echipat cu un strat de impermeabilizare. Este realizat cu material de acoperire sau pe baza unui film special. Este permisă acoperirea acoperișului nu numai cu foi, ci și cu ardezie și cu orice alt material care nu este prea greu.Ideile interesante când se construiește un hambar dintr-un palet sunt foarte diverse, dar toate acestea trebuie să fie luate în considerare cu atenție. Nu este necesar să vă limitați doar la alegerea culorilor atractive.

Combinația dintre un șopron și o mică seră devine destul de rațională. O astfel de soluție este deosebit de bună atunci când există suficient spațiu pe site, trebuie să păstrați câteva inventar, și nu puteți găsi un loc mai bun pentru ea. Albă de zăpadă exterioară de culoare albă nu este recomandată, deoarece îngrijirea pentru el va fi prea complicată. Ar trebui să monitorizați întotdeauna că aspectul și interiorul se potrivesc reciproc. Lilac și alte culori pastelate sunt relativ puțin murdare și, în același timp, aduc bucurie proprietarilor site-ului.

Cum să spălați un vagon de paleți, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor