Dormitoare producatori din Belarus

De foarte mult timp, dormitoare de înaltă calitate de la producătorii din Belarus au câștigat popularitate cu mult peste granițele lor. Acum, cele mai moderne și elegante produse de mobilier din diverse materiale pot fi achiziționate la un preț foarte accesibil. Dacă decideți să optați pentru setul cu cască bielorus, trebuie să știți în prealabil despre toate aspectele pozitive și negative ale acestei achiziții.

Caracteristici speciale

Una dintre cele mai importante caracteristici ale mobilei moderne din Belarus este faptul că în această țară producția de mobilier a fost una dintre cele mai importante de mai mulți ani, iar industria mobilei este una dintre cele mai dezvoltate. Acest lucru înseamnă că meșterii bieloruși care creează diverse obiecte de interior sunt specialiști cu înaltă calificare care și-au perfecționat abilitățile de ani de zile și au investit toată dragostea și cunoștințele lor în produsele lor.

Ar trebui să se țină cont de faptul că în fabricarea de mobilier din fabricile din Belarus sunt utilizate în mod activ ca materie primă de înaltă calitate și materiale importate, ceea ce permite producătorilor să ofere o gamă foarte largă de mobilier frumos și original - de la modele elegante la mobilier de birou solid dintr-o gamă de lemn valoros.

Principalul avantaj al cumpărării produselor din Belarus va fi prețul său scăzut. În exterior, acesta va fi puțin diferit de mobilierul fabricilor italiene sau germane, chiar dacă vor fi modele exclusive și design autor. Dar prețul va fi mai atractiv din partea producătorului din Belarus, ceea ce face ca acest mobilier să fie atât de popular printre consumatorii ruși.

Un alt avantaj este o selecție uriașă. Gama de fabrici de mobilă din Belarus este destul de largă, puteți găsi cu ușurință în cataloagele companiilor din Belarus mobilier de diferite direcții, decorate cu ajutorul ideilor de design originale. Aveți nevoie de un set de dormitoare clasic sau de o canapea extensibilă, de mobilier pentru copii luminoase sau de produse pentru un apartament de bachelor - puteți găsi orice articol în magazinele de mobilier din Belarus, care sunt deja foarte mult în țara noastră.Dacă este necesar, fabrica va fi bucuroasă să facă mobilierul în funcție de dimensiunile dvs. individuale și la un preț foarte plăcut pentru dvs.

Calitatea și durabilitatea acestor mobilier sunt, de asemenea, cunoscute tuturor, fiind create pentru utilizare timp de decenii.

Astfel încât consumatorul nu se îndoiește de calitatea sa, Companiile de mobilă din Belarus oferă o garanție destul de lungă pentru produsele lor. Fabricile de mobilă din Belarus au construit de mult timp echipamente moderne de înaltă tehnologie în instalațiile lor de producție, ceea ce le permite să producă mostre de mobilier excelente care respectă standardele internaționale de calitate. Chiar și cunoscuta preocupare suedeză Ikea astăzi plasează majoritatea comenzilor sale pentru producția de mobilier la fabricile de mobilier din Belarus.

Producătorii belarusi acordă o atenție deosebită designului produselor lor, luând în considerare tendințele modei din lume atunci când le creează și, prin urmare, concurează cu mobilierul fabricilor europene.

Materialele ecologice utilizate în fabricarea mobilierului din Belarus vă vor permite să le instalați cu ușurință în camera copiilor și să o utilizați pentru a organizaspații în spa-uri.

Cu toate acestea, merită să fiți sinceri - și există și destule dezavantaje atunci când cumpărați mobilier din Belarus. Cel mai adesea acestea sunt în timpul de livrare - dacă alegeți mobilierul din Belarus în catalog, nu conform modelelor care sunt în stoc la depozitul magazinului.

Marci populare

Cei mai populari producători din Belarus sunt, în primul rând, renumitul Pinskdrev cu mult peste granițele Belarusului, firmele tinere Black Red White și Timber, faimoasele companii Molodechno Mebel și Bobruisk Mebel și Beldrev.

Fiecare dintre acești producători oferă colecții originale și clasice care se încadrează perfect în designul oricărui interior - cu aspectul său magnific și culori strălucitoare.

Să luăm în considerare principalii producători:

 • "Bobruiskmebel" Este considerat unul dintre cei mai vechi producători de mobilă, deoarece de mai bine de o sută de ani lucrează în această industrie. Produsele sale sunt bine cunoscute în Europa, deoarece se disting prin caracteristicile lor de calitate excelente.
 • Mobila din Molodechno câștigă în mod constant premii la diverse expoziții (chiar și la scară globală) - datorită calității ridicate a performanței.
 • "Pinskdrev" - aceasta este o exploatație uriașă formată dintr-o serie de întreprinderi de mobilă, care furnizează peste 130 de țări din lume. În catalogul companiei veți vedea o selecție uriașă de mobilier tapitat și dulap - în diferite direcții și stiluri la modă (de la stilul clasic la cel modern și de înaltă tehnologie).
 • fabrică „Lemn“ - un producător modern de mobilier din Belarus pentru camere de zi, dormitoare și multe alte zone ale unei clădiri rezidențiale.
 • deținere Negru roșu negru astăzi produce mobilier fiabil și modern, inclusiv pentru camere cu soluții de planificare nestandard.
 • Dacă doriți doar un exemplu pentru a vă asigura că mobilierul din Belarus este într-adevăr o calitate deosebită și un design minunat, trebuie să vedeți dormitorul bielorus "Allegro". Acest dormitor va fi o decorație de lux a oricărui interior - datorită abundenței elementelor decorative, oferindu-i o chicitate și o eleganță deosebită. Suita de dormitoare Allegro include un pat dublu în stil clasic, o garderobă spațioasă cu uși laterale rotunjite, niște nopți chic și o masă de toaletă de nuc.Este puțin probabil ca cineva să refuze să vadă o astfel de măreție în dormitorul său.

În plus, în Belarus există o serie de fabrici private și mici, care produc, de asemenea, produse de mobilier personalizate. Ele sunt foarte populare în Europa.

materiale

Mobilierul modern din Belarus a câștigat o popularitate imensă în spațiul post-sovietic și în țările europene. În fabricarea sa se folosesc de obicei materiale naturale și ecologice. Dar nu este nici un secret faptul că mobilierul din lemn natural este întotdeauna popular și nu depinde de vagarele modă.

Astfel de mobilier poate fi o adevărată decorare a oricărui interior modern.

Este capabil să umple spațiul camerelor cu optimism, vitalitate și confort la domiciliu.Merge foarte bine cu orice setare. Materialele naturale au întotdeauna o textura unică și fascinează mirosurile și farmecul naturii.

Pentru fabricarea seturilor bieloruse au fost utilizate adesea o serie de specii de arbori valoroși, fiecare dintre ele având proprietăți uimitoare. Mobilierul din Belarus fabricat din stejar solid va fi întotdeauna distins prin înaltă rezistență, soliditate și durabilitate. Mobilierul din pin masiv va avea un efect favorabil asupra stării emoționale a proprietarului și a membrilor familiei sale, umplând spațiul din jurul lor cu calm și simț al păcii.

Cu toate acestea, căștile și colecțiile din matrice sunt destul de scumpe și nu fiecare consumator își poate permite să le cumpere.

În acest caz, producătorii belarusi oferă să acorde atenție modelelor mai ieftine ale produselor lor de mobilier din panouri din lemn. În același timp, aceste produse nu vor avea o calitate mai proastă decât modelele de elită din matrice. Companiile de mobilă din Belarus au învățat mult timp să ofere o siguranță de înaltă calitate și de mediu a plăcilor de particule sau a plăcilor fibrolemnoase.

Sfaturi pentru alegere

Dacă sunteți, de asemenea, dornici să plasați în casa dvs. frumoase mobilier din Belarus, atunci trebuie să știți Unele reguli importante pe care trebuie să le țineți cont atunci când alegeți:

 • Mai întâi trebuie să luați în considerare opțiunile plasarea unei căști sau a unui colț moale, ceea ce decideți să cumpărați, în camera unde aveți nevoie cel mai mult.Seturile de bucătării și dormitorul din Belarus diferă în dimensiuni standard, dar este bine să fiți în siguranță și să comparați dimensiunea camerei cu dimensiunile seturilor achiziționate.
 • De obicei, cumpărătorii aleg mobilierul, concentrându-se asupra preferințelor lor de gust, și apoi nu se poate pune în cameră astfel încât să pară armonios cu interiorul general și combinat cu alte produse. Acesta este motivul pentru care este atât de important să se ia în considerare inițial stilul de mobilier pe care doriți să-l cumpărați. Luați în considerare dimensiunea camerei, scopul acesteia (camera pentru copii sau camera de zi), culorile de bază ale acoperirilor de pereți și podele, designul general al camerei.
 • Producătorii din Belarus oferă o gamă largă de produse de diferite tipuri, prin urmare, puteți alege cu ușurință pentru orice cameră din locuință setul dorit sau mobila dorită. Dacă dormitorul dvs. este decorat în stil clasic, aceasta înseamnă că și producția clasică din Belarus este de asemenea potrivită - modele pentru dormitor într-un stil restrâns și culori neutre.
 • Alege mobilier verificat Producătorii belarusi, ale căror produse au o bună reputație și asigurarea calității.
 • Nu încercați să salvați cu privire la achiziționarea de mobilier de înaltă calitate pentru casa dvs. În primul rând, gândiți-vă că mobilierul din lemn masiv va dura mai mult timp decât produsele din panouri din lemn. Acesta va aduce farmec unic și eleganță pentru decorarea casei tale.
 • Nu uitați că alegeți mobilierul ar trebui să fie funcțional și confortabil în timpul funcționării. Dacă vă place o canapea frumoasă de la producătorul belarus, stați-o pe ea confortabil pentru a vă vedea că piesa de mobilier pe care ați ales într-adevăr are un scaun confortabil, textura excelentă a tapițeriei și un mecanism adecvat de transformare în pat.
 • Obțineți deja mobilier asamblat. Lăsați-l să fie un ansamblu de înaltă calitate al producătorului însuși, iar apoi capul dvs. nu va fi rănit despre cum să asamblați rapid un dulap imens pentru noul dormitor.

Cu ajutorul acestor reguli puteți achiziționa rapid un set adecvat de mobilier din Belarus, la un preț plăcut și bucurați-vă de utilizarea în fiecare zi de mulți ani.

Printre produsele producătorilor bieloruși celebri nu există nici o pretenție sau decorații inadecvate în design.

În colecțiile fabricilor de mobilă din Belarus sunt reprezentate pe deplin diverse motive clasice, care se îmbină foarte bine cu moda și cu interioarele moderne. Puteți găsi cu ușurință exact ceea ce aveți nevoie. Gama este largă și o mulțime de opțiuni. Acest lucru este remarcat de mulți consumatori.

Revizuirea dormitorului "Milan", vedeți următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor