Toate subtilitățile alegerii unei mese de toaletă pentru copii

Fiecare fetiță este o fată și o femeie viitoare care ar trebui să aibă grijă de ea însăși și să arate întotdeauna atractivă. Acesta este motivul pentru care deja din copilărie trebuie să-i înveți pe copil să folosească corect produsele cosmetice, să-și monitorizeze aspectul, să arate mereu frumos și frumos.

Un dresser pentru copii poate fi un mare ajutor în acest lucru, care, într-un mod jucăuș, se va dezvolta în simțul fiicei și stilul obișnuit de a se îngriji de apariția ei.

numire

Spre deosebire de o adolescentă, pentru care este necesară o masă de toaletă pentru confortul aplicării machiajului, crearea coafurilor și selectarea imaginilor la modă din haine, pentru o fetiță, acest mobilier va fi inițial perceput doar ca un joc de rol.De la vârsta de două ani, copilul va începe să imite mama sau sora mai mare. O fată va putea să joace într-un salon de înfrumusețare, să se prezinte ca un coafor sau un artist de machiaj stele și astfel de jocuri de rol sunt foarte importante în dezvoltarea copiilor.

Tabelele de îmbrăcăminte conțin adesea mai multe sertare în care puteți stoca jucării mici, rezinochki, păr de păr, panglici, piepteni și alte accesorii de păr, precum și margele, brățări și alte decorațiuni.

Mingea de toaletă din lemn poate de asemenea să efectueze funcția unui birou. În acest caz, trebuie să cumpărați și un scaun confortabil cu proprietăți ortopedice, care pot fi ajustate în înălțime. Dacă ați instalat astfel de mobilier în camera copiilor, nu veți mai avea nevoie să cheltuiți bani pentru cumpărarea unui birou pentru copil.

Datorită unei game largi de modele diferite, aspectul mesei poate fi ales cu ușurință pentru a se încadra în grădiniță. Aceste produse necesită foarte puțin spațiu în cameră și sunt, în același timp, foarte confortabile și funcționale.

specie

Există o mulțime de variante de mese de îmbrăcăminte pentru copii - de la cele mai obișnuite (fără noptiere și retrageresertare) pentru modele spațioase și funcționale cu sertare și alte compartimente suplimentare.

Absolut toate modelele sunt echipate cu o oglindă staționară încorporată.

Există modele cu iluminare din spate, care este o bandă LED. În modelele de mobilier pentru copii, această funcție are doar un caracter decorativ și nu este un element important.

Modelele de mobilier pentru copii pot fi, de asemenea, echipate cu diverse dispozitive de jucărie pentru îngrijirea exterioară - uscătoare de păr pentru jucării și coaserii, piepteni mici, elastici, păr de păr și arcuri de păr, ruj igienic.

Sunt deosebit de populare mesele muzicale pentru copii. Ele au funcția de a reda fișierele muzicale înregistrate pe o unitate de memorie flash, prin difuzoarele încorporate în produs. Și în unele modele există chiar abilitatea de a înregistra voce.

stiluri

Cele mai populare și populare astăzi sunt mesele de toaletă, realizate în stil clasic. Designul clasic al produselor se potrivește perfect interiorului camerei pentru copii.

Pentru fete și adolescenți mai în vârstă, puteți cumpăra un model de masă în stilul contemporan de modă Provence. Astfel de produse pot fi decorate cu elemente sculptate și curlici, sunt întotdeauna executate în nuanțe plăcute, pot fi decorate cu ornamente florale.

Și cele mai mici doamne vor aprecia mese frumoase de dressing în culori roz, cu imagini de personaje preferate de desene animate și basme.

Modele de mese de toaletă în stilul de epocă sau moderne sunt mai potrivite pentru un dormitor adult.

materiale

Mesele de toaletă pentru copii pot fi confecționate din diverse materiale - din plastic, din lemn, din PAL sau din MDF.

Cea mai bună opțiune pentru un copil mic este un produs din plastic. - este confortabil, funcțional, are o gamă largă de culori și design, și cel mai important - este complet sigur pentru copil. Produsele din plastic sunt suficient de ușoare și nu vor dăuna copilului, chiar dacă el le-a lovit accidental mobila. Un alt plus este că astfel de modele nu au colțuri ascuțite și, de asemenea, numai material hipoalergenic, ecologic, este utilizat în produse de înaltă calitate. Aceste modele sunt perfecte pentru fetele de cea mai mică vârstă.

Modelele din plastic sunt destul de puternice și de încredere, dar suprafața lor poate fi zgâriată sub stres mecanic puternic. Dar grija acestor modele este foarte simplă - este suficient să le ștergeți periodic cu o cârpă ușor umedă. Dacă vorbim despre prețul produselor - mesele de îmbrăcăminte din plastic au cel mai mic cost.

Pentru fetele mai în vârstă este mai bine să alegeți produse din lemn. Ele sunt elegante, frumoase, plăcute la atingere, funcționale și durabile, au multe opțiuni de design diferite. Modelele excelente de calitate au fag, pin și stejar. Cu toate acestea, costul de mobilier din lemn este foarte mare. Optimum la preț vor fi modelele din PAL sau MDF. Este important să vă asigurați că aceste materiale sunt netoxice și sigure pentru sănătatea copilului.

Oglinzile pentru mobilier pentru copii sunt de obicei folosite acrilice. Acest material are o înaltă rezistență și nu se va rupe dacă este lovit sau masa cade.

Cum sa alegi?

Înainte de a achiziționa o masă de toaletă pentru copii, este necesar să luați în considerare și să vă gândiți la câteva nuanțe importante.

Desigur, primul pas este să alegeți stilul și modelul produsului - ce ar trebui să fie aspectul și echipamentul său. Citiți cu atenție descrierea și caracteristicile produsului dvs. preferat.

Selectați culoarea produsului în funcție de schema de culori a interiorului camerei pentru copii. Masa de toaletă ar trebui să fie în armonie cu alte piese de mobilier.

Înainte de a merge la magazinul de cumpărături, trebuie să decideți în ce parte din dormitorul pentru copii să fie instalată o masă de toaletă și apoi să măsurați spațiul liber care poate fi acordat pentru instalarea acestui mobilier. În acest fel, veți evita situațiile neplăcute atunci când mobilierul achiziționat nu se încadrează în zona dorită a camerei datorită dimensiunilor prea mari.

Fetele de la doi la cinci ani, cea mai optimă modalitate de a cumpăra un model de plastic - este ușoară, fiabilă, stabilă și nu traumatică.

Fetele mai mari pot alege lemn, PAL sau DVA. Pentru copiii de 7 ani, cel mai bine este să achiziționați un model care să aibă sertare și o masă de noptieră - va fi convenabil ca fetele să păstreze bunurile personale și produsele de îngrijire personală.

Indiferent de tipul de mobilier pe care îl alegeți, asigurați-vă că îi cereți vânzătorului un certificat de calitate pentru produsul pentru a vă asigura că toate materialele sunt în siguranță pentru sănătatea copilului.

Despre cum poate fi o masă de toaletă pentru copii, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor