Tabele de pin masiv în interior

Lemnul de pin este una dintre cele mai frumoase texturi din cauza structurii fibroase bogate. Luminozitate și plasticitate, culori frumoase, materiale ecologice, prețuri accesibile - toate aceste calități disting mobilierul din pin masiv. Mese și mese de grup de pin sunt populare. Ele sunt achiziționate pentru apartamente oraș, pentru case de tara, și pentru recreere în aer liber.

Caracteristici speciale

Lemnul de pin are o structură fibroasă, în vrac. Pinul nu are duritate de stejar sau nuc. Prin urmare, vârfurile și rama meselor sunt mai groase decât cele din alte specii de lemn. Este greu să faci o masă elegantă cu picioare răsucite din pin. Mobilierul din rasele de conifere este mai masiv și mai amplu.

Soliditatea formelor de tablă de pin este compensată de ușurința materialului. Acest mobilier este ușor de rearanjat datorită greutății sale scăzute, ceea ce este foarte important pentru mese.De multe ori trebuie să fie mutați pentru a găzdui mai mulți oaspeți.

Structura eterogenă a pinului solid are un model bogat, care nu necesită decorare suplimentară. În plus, delicatețea și friabilitatea fibrelor nu sunt foarte potrivite pentru sculptura complexă din lemn.

Mobila din lemn natural mai susceptibile la deteriorare, spre deosebire de plastic. Mesele de mese sunt în mod deosebit expuse la temperaturi ridicate și umiditate. Este necesar să se țină seama de acest factor și să se evite deteriorarea mecanică a obiectelor ascuțite sau a vaselor fierbinți. Apoi, mobilierul din sala de mese va păstra frumusețea și va dura mulți ani.

formă

Caracteristicile caracteristice ale materialului determină preferința pentru o anumită formă de tabele din lemn masiv de pin. Tabelele au o formă simplă de masă:

  • dreptunghiular;
  • rotunde;
  • ovale.

Foarte rar, în decorul părților laterale ale tablelor se utilizează șuruburi de formă, de regulă, acesta este un tratament direct al marginii tablei.

Elementele structurale și picioarele sunt făcute drepte, fără coturi, nu numai pentru mese dreptunghiulare, ci și pentru vârfuri rotunde și ovale de masă. Cele mai recente forme de tabletop pot fi suportate pe unul sau două suporturi masive figurine.

Blaturile sunt atât solide cât și pliabile.Mecanismele de transformare sunt aplicate standard, precum și pentru alte rase de copac.

Forma mesei este selectată în funcție de scopul și dimensiunea camerei. O masă mare într-o mică sală de mese sau bucătărie va fi incomodă, deoarece aveți nevoie de un loc pentru scaune și un pasaj.

De asemenea, designul decorului camerei determină una sau alta formă de masă. O masă rotundă este mai potrivită într-o cameră de zi clasică, acoperită cu tapet, iar un pătrat masiv poate fi înconjurat de ornamente din piatră.

Combinații în interior

Un model interesant de lemn cu caracter propriu dictează cerințele sale pentru mediul înconjurător.

Cu pereți și podea

Culoarea chihlimbar tradițională a tablei este un element activ al interiorului. Pentru un design armonios al camerei trebuie să terminați podeaua din același laminat de paie sau să alegeți o podea albă. Bine, cu mobilier de pin arata pardoseli luminos, gamă achromatică: o combinație de parchet moare într-un model de culori roșu, albastru, verde, galben, albastru.

Pereții trebuie să fie alb, albastru, roz, măsline ușoare și alte tonuri moi de acuarelă.

Tapet și textura de finisaje este cel mai bun de a utiliza cele mai simple, Este necesar să abandonați decorul sub formă de stuc sau tapet cu un model metalic. Orice model etnic sau decor floral pe tapet va fi adecvat în camerele cu mobilier de pin.

Cu alte mobilier

Culoarea și modelul bogat al tablei de pin nu tolerează vecinătatea altui copac. Masivitatea elementelor structurale ale mesei trebuie susținută de scaune sau fotolii similare. Ei bine, dacă întregul grup de mese este făcut în același stil. Forma brută a mesei merge bine cu scaunele dure în același design și bancheta pe picioarele metalice elegante. Și câteva nuanțe:

  • dacă puneți perne moi în stil etnic pe scaune, aceasta va adăuga căldură și confort;
  • sufrageria sau sufrageria pot fi complet mobilate cu mobilier din acest tip de lemn;
  • deoarece mobilierul de pin este masiv și luminos, camera ar trebui să fie spațioasă;
  • într-o cameră mică o mulțime de mobilier de pin va arata prea greu. Este mai bine să te limitezi la mobilierul necesar și să completezi interiorul cu plante verzi.

Pinul vine la viață în plantele verzi de interior.

Mese folosite în mod tradițional din pin solid în interiorul etnic, unde există o mulțime de decorațiuni din conifere din lemn natural.Într-o schemă uniformă a culorilor, asemenea interioare nu arată supraîncărcate, ci, dimpotrivă, chiar și în încăperi mici, o masă rustică mare, dreptunghiulară, cu scaune puternice cu brațe pe fundalul pereților din lemn de pin sau căptușite arată organic.

Pin combinat eficient cu diferite materiale. Suprafața de masă din sticlă pare foarte neobișnuită și modernă pe structurile din pilonii din lemn masiv sub forma unei matrice neprelucrată într-un mediu minimalist.

Mese din pin masiv sunt bune în orice interior, trebuie doar să alegeți setarea corespunzătoare. Orice preferință de gust poate satisface diferite modele, care sunt foarte variabile, precum și finisarea topurilor de masă.

Opțiuni de finisare

Pinul solid arată organic în linii drepte de design, frumusețea fibrelor și răsucirile ramurilor sunt designul frumos care împodobește interiorul. Modelele lăcuite sau ceară păstrează textura și modelul lemnului.

Seturile de pin sunt foarte potrivite pentru crearea design-ului clădirilor sub vechi. Suprafața de masă este întunecată cu pete și friptură neuniformă pentru a crea efectul îmbătrânirii naturale a copacului.Suprafață superioară acoperită cu lac transparent sau colorat. Adăugând o masă de același decor cu scaune, un piept așezat, puteți reproduce interiorul brutal al Evului Mediu.

Pentru fanii stilului clasic există modele cu elemente de fir. Tabletele de pe unul sau două suporturi centrale masive sculptate sunt în cerere constantă. Aceste mese se potrivesc bine mobilierului tradițional.

Mese din pin masiv pot fi vopsite în orice culoare, cum ar fi mobila din alte tipuri de lemn. Aceasta poate fi o pictura locala a tuturor elementelor dintr-o singura culoare. O tehnică poate fi utilizată combinând finisajele. Elementele structurale ale corpului și ale picioarelor sunt vopsite în alb, iar tabletop-ul în sine este lustruit cu lac pentru a păstra frumusețea modelului de lemn natural.

stiluri

Mobilier din pin masiv datorita frumusetii si durabilitatii lemnului, prieteniei cu mediul inconjurator si relativitatii ieftine - una dintre cele mai populare. Tabelele sunt lustruite sau vopsite, în funcție de stilul camerei.

pentru rustic interioare Lemnul natural din structurile masive ale grupului de mese este cel mai potrivit.Acest stil este aplicabil în camere spațioase cu tavane înalte. Ansamblurile mari de luat masa, decorate cu antichități, decorează sala de mese din față. Deoarece mobila în sine este destul de voluminoasă, ea necesită mult spațiu. În general, acest stil amintește de boierul Terems și de curtea regelui Arthur.

Oglinda galben deschisă, indispensabilă pentru decorarea interiorului stil de țară. Designul etnic al grupurilor de mese de pin armonios arata in casa de vara, completata de covoare de casa, covoare, perne luminoase.

În mod tradițional, astfel de mobilier furnizează săli de baie. Pereții din lemn și mobilierul din lemn de esență moale creează o atmosferă de vindecare. La această masă este plăcut să beți ceai fierbinte după procedurile de baie.

Veranda deschisă a cabanei, mobilată cu mobilier de pin, va șterge linia dintre peisajul natural și interiorul casei. Într-o zi fierbinte, întreaga familie poate lua masa în aer liber.

Stilul scandinav cu strădaniile sale pentru utilitate și naturalitate, preferă modele stricte și elegante.

Scaune de stil ultramoderne pop art combinate eficient cu o masă antică și un decor de lemn.Mese și bănci din lemn natural din lemn arată frumos în stil. minimalismul modern.

În următorul videoclip veți vedea procesul de producție a meselor de mese din lemn.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor