Tabelul Ikea acoperă: caracteristici și funcții

Este greu să-ți imaginezi viața fără o masă. Acesta este operat în mod special de multe ori, prin urmare, are nevoie de a părăsi atent. Această întrebare este extrem de importantă dacă există copii în familie, deoarece este foarte dificil să țineți evidența celor puțin agitați. Pentru a evita contaminarea și deteriorarea tablei, puteți utiliza căptușeala de pe masă de la Ikea.

Caracteristici și funcții

Cea mai importantă funcție a căptușelii (byuvara) Ikea este de a proteja masa și, ca rezultat, de a-și extinde durata de viață. Ele sunt realizate din material moale, care nu alunecă pe masă, ceea ce înseamnă că este minimalizată probabilitatea căderii accidentale a obiectelor datorită alunecării căptușelii. Nu vă faceți griji pentru frumosul ornament de pe masă, dacă există unul, pentru că puteți alege întotdeauna un model transparent de silicon.

Această opțiune nu va închide desenul, dar tabela va rămâne în siguranță. Cu toate acestea, gama de produse a companiei include modele care vor deveni ele însele decorarea tablei.

Astfel de garnituri pot juca un rol complet diferit - decorativ, ascunzând orice imperfecțiuni ale capacului mesei de la ochii curioși. În acest caz, elementele nu trebuie să fie transparente.

De asemenea, Ikea oferă capace de protecție pentru colțurile mesei. Cu ajutorul lor, puteți proteja colțurile și vă puteți apăra de ele. Placile de acoperire sunt atașate la partea superioară și inferioară a tablei. O astfel de măsură vă permite să împiedicați apariția chipsurilor în locul fixării, precum și să vă protejați gospodăria împotriva rănirii accidentale, deoarece probabilitatea de lovire a capului în colțul mesei este deosebit de ridicată la copiii mici.

model

Există câteva dintre cele mai populare produse model Ikea:

  • Acoperire "Prois" din material durabil și durabil "Eva". Este rezistent la stres chimic și mecanic, astfel încât posibilitatea fenomenelor neplăcute ca zgârieturile și petele este minimizată. Trebuie remarcat faptul că materialul "Eva" este considerat a fi prietenos cu mediul, prin urmare, dacă intenționați să cumpărați o astfel de opțiune pentru o masă pentru copii, puteți să vă dați preferința în mod preferențial biroului "Preis".Atenția la acest accesoriu este ușoară, pentru aceasta nu trebuie decât să ștergeți cu o cârpă umedă. Datorită transparenței căptușelii, modelul de pe masă va fi vizibil. În plus, puteți plasa note importante sub substrat transparent, ele vor fi citite, vor fi la îndemână în orice moment. Dimensiunea căptușelii este de 65x45 cm, iar costul este de aproximativ 300-400 de ruble.
  • Acoperire "Scrutt" Are un aspect similar celui descris mai sus, însă acest model este realizat în întregime în negru. Pentru a avea grijă de căptușeală, este mai bine să folosiți o cârpă uscată. Durabilitatea produsului este destul de mare. Dimensiunea sa este de 65x45 cm, iar prețul este de aproximativ 300 de ruble.
  • Suprapunerea "Rieszla" - decorațiuni scrise acasă sau desktop. Modelul va sublinia severitatea interiorului, devenind un atribut în stilul minimalismului. Culoarea neagră îi conferă rigurozitate, iar ornamentele albe pe margine - originalitate și sofisticare. Poliuretanul din care este fabricat furnizează pad-ul cu durabilitate și rezistență ridicată la solicitarea chimică și mecanică. Îndoirea de pe marginea produsului permite opțiunea să fie fixată bine pe masă.Dimensiunea unei astfel de eșantioane este de 86x58 cm, iar prețul său este de 1700 de ruble.

Conectorii Ikea sunt dispozitive care se potrivesc peste colțurile mesei. Acestea vor ajuta la evitarea rănilor accidentale, pentru a împiedica apariția de jetoane și scufe.

opinii

Suprapunerea "Preys" are o mulțime de feedback pozitiv datorită rezistenței și durabilității sale. Cineva o cumpără pentru birou, cineva - pentru copii sau pentru bucătărie. Toți cei care au încercat acest accesoriu în bucătărie notează că materialul nu este rezistent la temperaturi ridicate. Acest fapt nu poate decât să deranjeze consumatorii.

De asemenea, printre minusurile marcate utilizatorii dimensiunea redusă a produsului și lipsa unor astfel de opțiuni în dimensiuni alternative. Cei care au cumpărat tamponul pentru masa pentru copii, au remarcat că masa rămâne întotdeauna curată, iar tamponul nu absoarbe vopseaua și alte substanțe murdare.

Pentru un birou de calculator, este, de asemenea, convenabil, deoarece nu este nevoie să cumpărați suplimentar un pad mouse.

Potrivit recenziilor, modelul Scrutt se descurcă complet cu sarcinile sale, totuși, pe parcursul utilizării sale, consumatorii au identificat multe aspecte negative.În primul rând, mulți oameni notează că produsul se alunecă pe suprafața mesei și acest lucru poate provoca accidental căderea obiectelor. În al doilea rând, în procesul de utilizare a produsului, consumatorii au observat prezența mirosului străincare, totuși, au dispărut în timp.

Apariția modelului "Risla" nu lasă indiferent nici unui consumator care iubește un design strict laconic. Utilizatorii consideră calitatea produsului și practică, deoarece poate fi folosită nu numai pentru a proteja masa de efectele mecanice sau de altă natură, ci și pentru a ascunde pagubele care există deja. Spre deosebire de alte modele, Această opțiune este rezistentă la temperaturi ridicate.

Producătorul a oferit un buzunar secret, pentru care este recunoscător pentru majoritatea utilizatorilor. Cumpărătorii dezavantajelor iau în considerare costul ridicat al produsului și lipsa de alegere a dimensiunii acestuia. Atunci când utilizați această opțiune pe un birou de calculator, mouse-ul computerului "scade" și este necesară achiziționarea unui tampon suplimentar.

Recenzile duzelor de pe colțurile tabelului "Patrol", în general, sunt bune. Produsele sunt moi și nu protejează la impact, totuși unii consumatori subliniazăcă nu se ține bine, în timp ce alții spun că este destul de dificil să se elimine compoziția adezivă cu care sunt fixate de pe masa de masă. Acest lucru îi rănește foarte mult aspectul.

Comparând toate avantajele și dezavantajele, utilizatorii au decis că prețul mărfurilor este în mod evident prea mare.

În general, consumatorii sunt mulțumiți de produsele listate și cred că într-adevăr se confruntă cu funcții de protecție. Cu toate acestea, oamenii sunt încă întristați de o mică selecție de suprapuneri, dimensiunile și variantele lor de culoare. De asemenea, majoritatea produselor nu sunt rezistente la temperaturi ridicate, astfel încât să pună obiecte fierbinți pe elementele nu pot.

Cum să faci o căptușeală pe colțuri și o protecție împotriva copiilor cu mâinile lor, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor