Care sunt avantajele și dezavantajele schimbării meselor Ikea?

 Care sunt avantajele și dezavantajele schimbării meselor Ikea?

Schimbarea tabelelor, care recent au câștigat în mod activ simpatia părinților copiilor, le datorează popularitatea în primul rând ușurinței lor de utilizare și versatilității. Datorită acestor calități, aceste dispozitive au estimat diferite categorii de părinți, de la oameni foarte bogați la familiile tinere cu venituri medii.

Atunci când aleg un schimbător de bebeluși pentru copilul lor, consumatorii moderni încearcă să ia în considerare toate avantajele și dezavantajele mesei în schimbare. Foarte des, alegerea lor se oprește la modelele de la Ikea.

Care sunt?

Ikea oferă numeroase articole de mobilier cu o suprafață în schimbare care variază în funcție de metoda de montare și dimensiune. Acestea pot fi clasificate ca mese schimbatoare:

  • masă pliantă care este atașată la perete. Pentru a le instala, este necesar să faceți mai multe găuri în tavan, folosind elemente de fixare fiabile pentru a evita posibile răniri ale copilului;
  • pliere, care caracteristică este capacitatea de a stoca în stare pliată, astfel încât acest tabel nu ocupă spațiu suplimentar;
  • masă portabilă sub forma unei plăci de schimb, care poate fi instalată pe un pat pentru copii, pe o masă obișnuită și chiar pe o mașină de spălat în baie;
  • piept de sertare cu masă de schimbare detașabilă, stabilă și spațioasă;
  • masă mică cu o masă confortabilă și un raft pentru depozitarea lucrurilor;
  • paturi de schimbare a patului de transformare, cel mai adesea parte dintr-un dulap schimbator sau combinat cu un pat pentru copii.

model

Astăzi, în cataloagele Ikea puteți găsi următoarele modele cu recenzii foarte bune.

"Antelope"

Acest model face parte din tabelele montate pe perete pentru nou-născuți. Este realizat dintr-un cadru din oțel tubular, care poartă un capac din material textil gros (poliester). Partea superioară a designului are mai multe buzunare din plastic, convenabile pentru stocarea tuturor tipurilor de detalii de îngrijire. direct scutecul este prevăzut cu fețecare sunt acoperite cu o acoperire moale și echipate cu saltea cu spumă poliuretanică.

Avantajul acestei mese agățate este compact, deoarece în poziția ridicată aproape că nu are loc. De asemenea, este convenabil să puteți atârna un astfel de design la orice înălțime, astfel încât pentru fiecare femeie puteți alege cea mai confortabilă locație. Dezavantajele includ viața scurtă a unei astfel de mese, deoarece copiii devin repede în greutate, devin, prin urmare, activi nu este sigur să le localizați pe un astfel de dispozitiv. De regulă, aceștia utilizează acest tabel până când copilul are șase luni.

Dimensiunea modelului "Antelope": lățime 74 cm, adâncimea: 78 cm. Costul de 3 800 de ruble.

"Spoling"

Modelul pliabil al mesei schimbătoare "Spoling" este realizat dintr-un cadru metalic pe care se întinde o copertină de poliester. Acest schimbător portabil de copii arată ca un mic hamac, montat pe laterale cu buzunare-containere pentru depozitarea bunurilor pentru bebeluși. Avantajul acestei mese pliabile constă exclusiv în compactitatea, ușurința de transport și eticheta de preț scăzută,un minus poate fi numit instabilitatea extremă a unui design similar, căderea suprafeței schimbătoare și dimensiunea mică a locului în schimbare.

Dimensiunile modelului Spoling: lățimea: 60 cm, adâncimea: 80 cm, înălțimea: 94 cm. Costul este de 2 700 de ruble.

"HENSVIK"

Acesta este un tabel care efectuează simultan rolul unui dulap. Pe măsură ce copilul crește, o astfel de structură este transformată într-un suport, pentru care este necesar să se demonteze pur și simplu suprafața schimbătoare. Produsul este realizat din PAL, vopsit cu email acrilic, iar suprafața directă de schimbare este realizată din MDF cu un strat sub formă de film de melamină. Această masă schimbătoare are o dimensiune confortabilă, iar o bază puternică și solidă contribuie la formarea corectă a posturii copilului.

Dezavantajul acestor mobilier este instabilitatea lor atunci când se apasă pe marginile camerei de schimb. Producătorul propune compensarea acestui dezavantaj prin fixarea structurii pe perete cu ajutorul balamalelor care sunt incluse în kit.

Dimensiunile mesei schimbătoare "Hensvik": lățimea 75 cm, adâncimea 76 cm, înălțimea 161 cm. Costul este de 9 799 ruble.

"Leksvik" și "Sundvik"

Modelele "Leksvik" și "Sundvik" reprezintă o masă combinată cu un sertar sau, după cum producătorul scrie adesea, cu un dulap. Sunt pe picioarele stabile și au, în afară de masa schimbătoare, două niveluri de sertare și un raft.

Aceste modele sunt durabile, echipate cu un scutec mare, care este împrejmuit cu bare de protecție în condiții de siguranță. Avantajele acestei opțiuni includ fiabilitatea și siguranța designului, care va rezista chiar și la greutatea unui copil mai în vârstă și la o înălțime confortabilă la care este convenabil ca mama să-i îmbrace copilul. Avantaj important este posibilitatea utilizării îndelungatecare este asigurată de prezența în model a cutiilor și a rafturilor pentru depozitare.

O comoditate suplimentară este dotarea cu sertare, vestiare "Leksvik" și "Sundvik" cu sertare care au dopuri care protejează împotriva extinderii totale.

Produsele sunt fabricate din lemn natural. Acesta este un pin solid, tratat cu pată și lac incolor. Dimensiunile modelului Lesvik: lățimea 86 cm, adâncimea 78 cm, înălțimea 94 cm. Costul este de 11999 ruble.

Dulapul cu suprafața de schimbare Swadvik are o dimensiune mai mare: 79 cm lățime,adâncime 51 cm (deși puteți comanda o versiune mai voluminoasă cu o adâncime de 87 cm), înălțimea minimă este de 99 cm, iar maximul este de 108 cm.

"SNIGLAR"

Acest model este un raft de masă, care include o suprafață schimbătoare, îngrădită din toate părțile de flanșe și un raft pe care se pot extinde articolele de garderobă și produsele de îngrijire pentru copii. Această masă este confecționată din lemn masiv de fag, acoperită cu un lac incolor, păstrând culoarea naturală atractivă a copacului. Suprafața de înfășurare și raftul inferior sunt o foaie de tablă, vopsită cu vopsea acrilică.

Convenabilitatea acestui tabel este stabilitate structurală combinată cu greutatea redusă și ușurința de mișcare. Dezavantajele includ faptul că articolele pentru îngrijirea copilului în timpul depozitării pe suportul Sniglar se află pe suprafața deschisă, iar praful se poate acumula pe ele. Având în vedere acest fapt, producătorul oferă să achiziționeze containere din plastic pentru a stoca lucrurile copiilor atunci când cumpără o masă schimbatoare "Sniglar", care poate fi pusă pe raftul bibliotecii sau fixată pe laturile sale.

De asemenea, dezavantajul acestui model poate fi numit o încărcătură maximă admisibilă, care nu depășește 11 kg. Poți purta doar un copil pe o masă similară până la șase luni. Dimensiunile mesei schimbatoare "Sniglar": lungimea 72 cm, lățimea 53 cm, înălțimea 87 cm. Costul este de 1 999 ruble.

"Gulliver"

Modelul Gulliver este, de asemenea, un tabel în schimbare. Spre deosebire de produsul modest "Sniglar", care are doar un singur raft, stația de schimbare "Gulliver" este echipată cu trei rafturi și ziduri laterale atractive. Cadrul și pereții laterali ai produsului sunt realizați din lemn natural (mesteacăn solid, acoperit cu email alb acrilic). Suprafața schimbătoare este fabricată din MDF rezistente la umiditate, de asemenea alb vopsit.

Dezavantajele acestui model sunt aproape aceleași cu cele ale modelului Sniglar: nevoia de a plasa lucrurile pentru copii pe suprafața deschisă și cheltuieli suplimentare pentru achiziționarea de containere pentru depozitarea lor. Avantajul poate fi numit un număr mai mare de rafturi, creșterea capacității și o stabilitate oarecum mai mare, datorită prezenței elementelor structurale transversale.

Dimensiunile mesei schimbătoare "Gulliver": lățimea 82 cm, adâncimea 54 cm, înălțimea 93 cm. Costul este de 3 199 ruble.

"Stuva"

Acest model este un sertar de sertare cu schimbare în camera de schimb, echipat cu o suprafață de masă schimbătoare sub forma unei mese. Este destul de mare, are trei sertare volumetrice și trei rafturi, laturi înalte care protejează bebelușul de a cădea în timpul loviturilor și două poziții ale înălțimii tablei. Designul stabil și înălțimea totală a tablei vă permit să utilizați acest model până când copilul atinge anul.

În viitor, pe măsură ce copilul devine mai în vârstă, cabinetul de schimbare "Stuva" poate fi transformat într-un birou pentru student, pentru care proprietarii pur și simplu urmează instrucțiunile atașate. Printre deficiențe se numără colțurile ascuțite ale laturilor, care trebuie spînzurate de orice căptușeală moale pentru a evita rănirea copilului.

Dimensiunile dresserului cu masa de schimbare "Stuva": lățimea 90 cm, adâncimea 79 cm, înălțimea 102 cm. Costul este de 10.000 de ruble.

"Vedra"

Aceasta este o suprafață portabilă de schimbare din plastic. Are laturi de înălțime medie și este proiectat pentru a fi instalat pe orice suprafață stabilă.Avantajul acestui tabel este mobilitatea și costul redus al acestuia. Dezavantajele includ faptul că un astfel de scutec nu are o fixare rigidă la baza pe care este instalat și un copil activ poate cădea pe podea împreună cu un astfel de dispozitiv.

Pentru a obține un confort maxim pentru copil, este recomandabil să achiziționați un carcasă specială care să acopere suprafața din plastic a mesei. De asemenea, dezavantajele includ dimensiuni mici și nu foarte confortabile.

Dimensiunile tabelei portabile aspelenny "Vedra": lungime 74 cm, lățime 48 cm Costul este de 1.200 de ruble.

În următorul videoclip veți găsi o prezentare generală a cabinetului de schimbare "Sundvik" de la Ikea.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor