Mese cu iluminat în interior

Dorința de a crea un interior excelent și de a vă satura viața cu culori strălucitoare este inerentă nu numai tinerilor antreprenori, ci și oamenilor obișnuiți care doresc să-și facă viața mai fericită. Dar, cu propriile tale mâini, poți chiar să faci o astfel de mobilier interesant, ca o masă strălucitoare cu lumini.

tipuri

Tabelele cu lumină pot fi de diferite tipuri și scopuri.

  • Mănâncă mese cu lumină în jurul oglinzii. Becurile sunt situate în jurul cadrului oglinzii. Lămpile trebuie să fie numai albe. Lămpile cu mai multe culori nu sunt permise.
  • Spate, dar fără oglindă. Lumina de fundal este un element de design și nu are niciun rol tehnic. De regulă, este prezentată sub formă de benzi LED. În versiuni diferite, banda poate fi localizată în diferite locuri.Oferă un contrast, poate chiar și o "umbra futuristă", potrivită pentru o varietate de interioare.

Din punct de vedere structural, tabelele sunt:

  • O masă fără spațiu pentru stocarea internă. Nu este foarte recomandat, dar dacă nu este necesar, puteți lua în considerare această opțiune. Există, desigur, mese sub forma unui triunghi, a unui cerc și a altor figuri.
  • Masă cu piedestal. Această modificare vă permite să stocați și cosmetice și multe alte instrumente pentru îngrijire. Numărul de degete nu variază foarte mult: unul sau două. Are un compartiment suspendat și un stand cu sertare. Sertarul retractabil este cu siguranță convenabil atunci când lucrați cu machiaj sau păr. Conform experienței oamenilor, se crede că este foarte convenabil pentru depozitarea produselor cosmetice, a produselor de îngrijire corporală și a altor produse similare.
  • Masă cu sertare. Aproape cel mai popular model de masă. Arata bine, ocupa putin spatiu. Subspecii: mese suspendate, laterale și colțare. Nu uitați că există soluții foarte originale care nu sunt disponibile în toate magazinele.

Cum sa alegi?

Prețul, ca și calitatea, este una dintre cele mai importante aspecte, așa că înainte de a efectua o achiziție, trebuie să vă familiarizați cu atenția cu piața, să examinați mărcile. Cumpărăturile se pot face numai în locuri dovedite.Este necesar să se evite punctele de piață discutabile, resursele discutabile pe Internet. O atenție deosebită trebuie acordată respectării standardului GOST. Mulți producători necinstiți sau meșteșugari pot folosi materiale reciclate sau chiar periculoase. Uneori este mai bine să plătești o treime mai mult, dar în același timp, de câteva ori să câștigi în calitate. Expresia "plătitorul plătește de două ori" aici nu își pierde relevanța.

Materialul din care este făcut masa trebuie să se potrivească și situației.

Aveți grijă cu mobilierul de dimensiuni mari, dar în același timp mic, dacă există copii sau animale acasă.

De unde să cumpăr?

În ciuda originalității exterioare a unui astfel de produs de mobilă, este destul de simplu să dobândești un astfel de miracol.

Cea mai simplă și, probabil, evidentă opțiune este un magazin de mobilă.

Adesea, aceste mese de neon fac parte din kit și creează un design general pentru cameră, dar puteți găsi instanțe care trăiesc singure. Este important ca o astfel de masă să fie nu numai convenabilă pentru a folosi și potrivi dimensiunea, ci a devenit, de asemenea, o parte integrantă a interiorului.

A doua opțiune este un magazin de cosmetice specializat.

Avantajul acestei opțiuni este că opțiunile tabelelor oferite în ele sunt foarte practice. Aceasta nu este doar o decorare pentru interior. Acesta este un subiect care este conceput pentru utilizare pe termen lung. De regulă, are o lumină de fundal cu LED.

A treia opțiune este, în principiu, evidentă, precum și cele două căi anterioare. Ca toate produsele din lume, tabelul nu a evitat "ferestrele" magazinelor online.

Înainte de a cumpăra o masă, asigurați-vă că citiți recenziile pe forumuri sau întrebați-vă prietenii care au avut experiență cu astfel de mese. Este demn de remarcat faptul că astfel de tabele nu sunt încă vândute tipuri de mobilier, deci este mai bine să te uiți în avans pe site-urile motoarelor de căutare din magazinele din apropiere.

De regulă, magazinele serioase au managerii sau asistenții de vânzări care au datoria de a sfătui potențialii cumpărători la telefon. Poate că această abordare va economisi mult timp și va reduce călătoriile de cumpărături de câteva ori.

Cum să te faci?

De fapt, un astfel de tabel poate fi făcut singur, acasă. Pentru aceasta nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice profunde sau de ingeniozitate deosebită. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de foi de lemn sau de placaj, banda LED, un cip special,fire, oglinda rotunda.

În plus, veți avea nevoie de adeziv (posibil mai multe tipuri), vopsea și șuruburi.

Munca începe cu cele mai elementare. Tăiați două jante rotunde cu diametrul dorit (de obicei 45-100 cm). Oglinda este potrivită cu diametrul adecvat.

Desigur, masa de masă poate avea nu numai forma unui cerc, iar forma tablei și oglinzilor sculptate poate fi aleasă la discreție.

Între cele două jante am pus o oglindă și oglindem ușor oglinda cu bandă LED. Apoi, se face o gaură pentru a trece firul acolo. Chipul fixat pe fundul mesei și fixarea picioarelor.

După ce copilul este gata, puteți acoperi picioarele și marginile cu lac sau vopsea specială.

Dacă aveți încă dificultăți în procesul de fabricație, puteți contacta un tâmplar familiar. Nu este dificil pentru un dulgher, deoarece aceasta este o lecție zilnică pentru el și în jumătate de oră va face ceva care va dura câteva ore sau chiar câteva zile. Este probabil ca o astfel de persoană să fie bine pregătită pentru coloranți și materiale adezive. Cel mai probabil, are experiență în alte domenii industriale sau de construcții, are o mână plină.

Banda de banda, placaj, umplutura electrica si alte elemente ale produsului va trebui sa va caute singuri.

Din nou, nu este nimic în neregulă cu asta. Placaj și foaie de lemn pot fi găsite în magazinul de hardware, lipici cu lac de vopsea pot fi găsite acolo. Banda de banda se vinde, de asemenea, în magazinul de hardware. Părțile mici pot fi comandate online, poate chiar și la rate mai avantajoase.

Nu vă limitați la șabloane. Merită să ne gândim cu atenție la crearea mesei, poate că va fi dorința de a face o fereastră originală vitraliu. Varietatea meselor vitralii este imensă. De exemplu, puteți crea o masă 3D. O astfel de soluție este numită și efectul infinitului. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de câteva benzi neonale și câteva oglinzi. Datorită reflectării luminii, suprafața dobândește o imagine tridimensională. Pe Internet, multe fotografii ale tabelelor colorate. Puteți vedea site-urile magazinelor de mobilier sau soluțiile de design gata făcute. Interiorul, gândit de un designer profesionist, care și-a stabilit munca în rețea, poate fi baza ideii când vă creați masa.

Când lucrați cu o bandă diodă, trebuie să fiți extrem de atent.Mâinile trebuie să fie uscate, iar adidașii de cauciuc trebuie purtați pe picioare.

De fapt, este posibil ca autoproducția să fie cea mai ieftină și mai rapidă cale. Un alt avantaj este că puteți alege interiorul.

Și dacă vă place, puteți să vă deschideți singur un magazin de astfel de mese. O astfel de masă poate fi un dar minunat.

Aproximativ 90% din informația pe care o vede o persoană cu ochii, astfel încât prietenul cu patru picioare irides cu strălucire poate deveni o mare memorie pentru tine.

Făcând o comandă la masă, poți tăia un anumit model sau nume. Atașați un suport pentru lumanari sau stilouri pe masa de masă. Puteți face chiar și un stand pentru un telefon mobil sau o tabletă.

Cum să ai grijă?

Orice mobilier trebuie să fie îngrijit. Dacă aceasta este o oglindă, atunci este mai bine să cumpărați șervețele speciale. Picioarele picioarelor trebuie spălate ușor, deoarece unele agenți de curățare sau acizi mănâncă vopsea.

Când spălați masa, asigurați-vă că ați oprit electricitatea.

Înainte de a decide asupra unei achiziții, trebuie să vă evaluați bine capacitățile financiare. Trebuie să vă uitați atent la interior, poate că unele detalii ale interiorului dvs., cum ar fi o oglindă, vor da ocazia de a renunța la orice atribute care se află în tabel.

Este posibilă și o mișcare inversă.Lipsa spațiului de depozitare, poate împinge achiziționarea unei mese cu o mulțime de spațiu de stocare.

În orice caz, acest tabel ar trebui să aducă bucurie și confort casei, pentru că bucuria este cel mai important lucru din viață.

În următorul videoclip, consultați o prezentare generală a uneia dintre opțiunile pentru tabele cu iluminare din spate.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor