Scaune de bar cu spatar in interior

În designul interior modern, opțiunile non-standard sunt din ce în ce mai folosite. De exemplu, scaunele de bar cu spătar sunt acum relevante nu numai în interiorul restaurantelor, dar și în bucătăriile clădirilor rezidențiale.

Caracteristici speciale

Multe proiecte de design oferă decorarea încăperilor de bucătărie cu un contor de baruri. Pe lângă aspectul elegant, acest element are o funcție practică. Bucătăriile apartamentelor de oraș nu se pot lăuda întotdeauna de dimensiuni mari. Într-o astfel de situație, organizarea zonei de luat masa este foarte problematică. Aici vine la ajutor și un bar în miniatură. Într-o bucătărie spațioasă, un astfel de detaliu al situației vă permite să împărțiți camera în mai multe părți. Ca urmare, proprietarii au o zonă de luat masa cu o masă mare și un bar de acasă elegant.

Rack-ul poate fi un loc confortabil pentru o gustare rapidă sau mic dejun, dispune de o întâlnire prietenoasă cu o sticlă de vin. Pentru un sejur confortabil la bar, aveți nevoie de scaune speciale.Ele diferă de modele standard în înălțimea crescută a picioarelor. Cu toate acestea, majoritatea modelelor de bara au un panou special, care ofera un confort absolut.

Scaunul acestor scaune este puțin mai mic. Poate fi sub formă de cerc, pătrat sau dreptunghi. În ceea ce privește numărul de picioare ale produsului, acesta variază de la unu la patru. În același timp, modelele cu șuruburi se pot roti.

avantaje

Popularitatea scaunelor de bar din interior se datorează meritelor lor incontestabile.

  • Stil. Sala de bucătărie cu tejghea de bar arată elegantă și la modă, fără restricții asupra stilului interior. Mini-barul cu scaune înalte se potrivește perfect nu numai în bucătăria de design modern, ci și în clasic, în Provence și chiar în mansardă. În orice bară de performanță scaunele arata elegante și luminoase. Și în combinație cu tejghea de bar, ele compun o compoziție foarte eficientă.
  • Ergonomie. Modelele de bara sunt foarte compacte. Ele nu ocupă mult spațiu și sunt ideale chiar și pentru proiectarea spațiilor mici.
  • Confort. În ciuda dimensiunilor mici ale scaunelor, aceste scaune sunt destul de confortabile. Mulți dintre ei au tapițerie moale și cotiere.Abilitatea de a vă întinde și de a vă pune picioarele pe picioare vă permite să petreceți confortabil la contorul barului pentru o lungă perioadă de timp, iar capacitatea de a ajusta unele produse în înălțime îi face potrivite pentru persoanele de orice înălțime.
  • Varietate de opțiuni. O gamă largă de materiale, texturi, culori și variante de design vă permit să găsiți scaune de bar pentru orice bucătărie. Elegant, concis-strict, luminos, original - puteți alege oricare dintre opțiuni.
  • Ușor de îngrijire. De regulă, modelele pentru bara sunt fabricate din materiale, fără pretenții în îngrijire. Piele metalică, plastică, naturală și artificială pot fi ușor curățate cu un burete umed. În ceea ce privește scaunele textile, acestea sunt adesea detașabile, ceea ce le permite să fie spălate sau curățate uscat periodic.

materiale

Scaune de bar cu spate sunt fabricate din materiale diferite.

lemn

Scaunele din lemn sunt plăcute la atingere, aspect elegant și solid. Uneori sunt pictate, dar, mai des, frumusețea naturală a copacului rămâne neatinsă, acoperită doar cu lac transparent. Aceste modele de bara sunt potrivite pentru stilurile clasice, etno si ecologice.Ele sunt potrivite în bucătărie, decorate în stilul Provence și moderne. Modelele din lemn nu se rotesc și nu se reglează în înălțime, astfel încât atunci când cumpărați, este important să acordați o atenție deosebită dimensiunilor produsului. De asemenea, este mai bine să cumpărați scaune cu picioarele, fixate una de alta prin șine transversale. Astfel de modele sunt mai durabile.

metal

Scaunele metalice sunt cele mai fiabile. Ele sunt durabile și nepretențioase în îngrijire, rezistente la deteriorări mecanice. De obicei, acest model cu un cadru metalic. Scaunul în astfel de cazuri este moale (piele, țesătură sau cauciucat), deși uneori există și modele fabricate în întregime din metal. Produsele forjate arată bine în stilurile retro, metalul crom se potrivește perfect în interioarele moderne. Majoritatea scaunelor pot fi ajustate în înălțime. Unii se pot roti.

Singurul dezavantaj al produselor din metal poate fi numit doar o greutate considerabilă, ceea ce le complică mișcarea în bucătărie.

plastic

Produsele din plastic diferă în ușurință și prețul scăzut. Scaunele din plastic de înaltă calitate sunt suficient de puternice și sunt ușor de curățat de murdărie.O gamă largă de culori vă permite să alegeți ca un model de nuanță neutră și o opțiune luminată. Produse interesante din plastic transparent, se pare că se "dizolvă" în spațiu, se potrivesc perfect în încăperi mici.

Printre deficiențe se numără fragilitatea produselor și pierderea rapidă a aspectului original datorită aspectului zgârieturilor.

În plus, scaunele din plastic nu sunt prea confortabile și nu sunt proiectate pentru ședere îndelungată. De asemenea, nu ar trebui să cumpărați produse fabricate în întregime din material plastic pentru persoanele cu greutate solidă - materialul nu este destinat încărcăturilor grele.

rattan

Rattan scaune sunt ideale pentru o casă de țară. Ele fac interiorul mai confortabil și familial, având o odihnă relaxată. Astfel de produse sunt destul de puternice, cântăresc puțin și pentru o lungă perioadă de timp își păstrează aspectul original.

Tapițerie țesătură

Scaunul pentru un scaun de bar poate fi confecționat din material moale, tapițat în material. Piele naturală sau piele de piele este adesea folosit ca tapițerie. Aspectul unei imitații de piele aproape nu diferă de o tapițerie din piele naturală. În acest caz, prima opțiune este mai ieftină, dar și durabilă și nepretențioasă. O altă opțiune este o țesătură groasă.De obicei este ales pentru a crea un interior în stilurile de clasic și Provence.

Materialul este adesea selectat sub umbra perdelelor sau a altor materiale textile, creând o singură compoziție armonioasă.

stiluri

În interiorul clasic scaune de bar de la un copac cu o tapițare moale perfect aspect. Poate fi piele sau tesatura scumpa cu modele rafinate. Sculptură valabilă, picioare curbate, cotiere.

Țară și Provence de asemenea, sugerează produse din lemn, dar aici eleganța este înlocuită de simplitate în stilul ruralului francez. Uneori lemnul este combinat cu metal în negru sau în bronz.

Ecostyle Scaunele din rattan se vor potrivi perfect. Modele de lemn de design laconic de culori naturale vor fi, de asemenea, adecvate.

Tehnostil și hi-tech imposibil de imaginat fără materiale moderne. Foloseste adesea metalul din plastic si cromat. Tapițeria este cel mai adesea folosită piele naturală sau artificială, uneori culori monocromatice fixate în materiale durabile.

minimalismul personifică concisitatea și funcționalitatea. Modelele de bar de acest stil sunt remarcabile pentru designul lor strict și pentru tonurile calme.

modern salută originalitatea.Un astfel de scaun de bar poate avea atât părți din lemn, cât și din metal. Forme neobișnuite, culori strălucitoare, tapițerii cu amprente originale - designerii folosesc totul.

pod - stil brut, ușor brutal. Scaune din metal sau un copac se vor potrivi cu succes în astfel de bucătării. În acest caz, produsele au adesea aspectul de vopsea slab, netratate sau întunecate din când în când.

Exemple în interior

Modelele elegante cu tapițerie violet sunt un accent interesant într-un interior elegant alb-negru.

Scaunele elegante, realizate în nuanțe la modă de "wenge" și "bej", se potrivesc ideal într-un decor modern, cu un suport semicircular.

Adăugați culori bogate cu elemente de bare - o soluție excelentă.

Tapițerie din piele perfectă cu tonul roșu al lămpilor, creând o compoziție armonioasă.

Farmecul din Provence este evidențiat de scaune de bar luminoase, tapițate în textile texturate. Culori delicate pastelate, confort și confort la domiciliu - tot ce aveți nevoie pentru o bucătărie în stil francez.

Interiorul clasic sugerează mobilier de lux. Modelele din lemn de culoare închisă cu tapițerie din piele și spatele decorativ se adaugă la atmosfera de soliditate șinoblețe.

Designul futurist al scaunelor de bar este ideal pentru stilul high-tech. Forma neobișnuită a produselor poate surprinde oaspeții, iar confortul acestora vă va permite să vă petreceți timpul cu o conversație plăcută.

Pentru sfaturi despre cum să alegeți scaune de bar pentru interior, consultați videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor