Scaune de bar în stil loft

Bucătărie modernă pentru minimalism și funcționalitate maximă. În loc de masă, contorul este din ce în ce mai utilizat, la care sunt alese scaune de bar în stil loft. Designul dinamic și formele inovatoare - caracteristicile distinctive ale modelelor, datorită cărora au câștigat popularitate în rândul consumatorilor moderni.

Caracteristici de stil

Interioarele de mansardă au apărut la începutul secolelor douăzeci și douăzeci și unu. Inspirația a servit ca fabrici și plante, design industrial și industrial. Spațiile vechi au fost reproiectate pentru locuințe sau pentru uz public, lăsând caracteristici inerente depozitelor și hangarelor. A existat, de asemenea, un nou mobilier, pentru fabricarea căruia s-au folosit metale, lemn, plastic, sticlă. O caracteristică importantă a produsului a fost funcționalitatea, dependența de utilizarea practică și dorința de minimalizare a designului.

Tipuri de modele

Brand-urile oferă scaune de bar cu sau fără spătar, echipate cu câteva picioare sau doar unul.

Există opțiuni rotative, completate de cotiere, având o lungime reglabilă, precum și:

  • Opțiuni fără spate. Ele sunt bune pentru compactitatea lor, precum și pentru faptul că sunt ușor de mutat de la un loc la altul.
  • Scaunele cu brațe sunt convenabile atunci când sunt așezate în timpul mesei complete.
  • Cele mai rezistente produse cu patru picioare: sunt dificil de scăpat.
  • Pentru un mic bucătar se potrivesc modelele de pliere care pot fi îndepărtate dacă este necesar. Pentru a proteja pardoseala, utilizați picioarele cu căptușeală moale.

Fanii lucrați manual pot face propriile lor scaune. Deci, va fi posibil să realizați idei de proiectare, să luați complet materialele folosite și să le corelați cu alte elemente de interior.

Cei care preferă să cumpere versiune gata pot face referire la colecțiile mărcilor europene, de exemplu, Ikea.

materiale

Un rol important îl joacă materiile prime pentru fabricarea cadrului și a materialului de tapițerie. Atunci când se creează produse în stilul mansardei, se utilizează oțel forjat sau aliaje cu umplutură de aur și argint. Scaune din lemn - o opțiune pentru cei care preferă materiale naturale.Luxul de nuanțe din lemn natural se va potrivi atât în ​​interiorul tradițional, cât și în cel modern. Modelele din plastic cântăresc puțin, sunt ușor de întreținut și pot fi făcute în orice culoare. Există o opțiune atunci când se combină mai multe tipuri de materii prime.

Pentru tapițarea scaunelor și a spatelui se utilizează piele naturală și ecologică, precum și diferite tipuri de textile. Modelele moi se caracterizează printr-un nivel sporit de confort. Sunt confortabili să stea pe loc, mai ales în cazul utilizării umpluturii de înaltă calitate.

Articolele de îmbrăcăminte dintr-o tijă sau dintr-un ratan, care sunt însoțite de perne, pălării și pătate proaspăt, par neobișnuite.

Inaltimea scaunului

Acest parametru depinde de dimensiunea tabelului sau a barei. Diferența dintre nivelul mesei și scaun nu trebuie să depășească 30 cm. În special, pentru un suport cu o înălțime de 1 m este ales un scaun de aproximativ 70 cm, un criteriu important fiind tenul persoanelor care vor sta la masă. Proprietarul apartamentului ar trebui să fie confortabil, mobilierul nu ar trebui să fie prea mare sau prea mic. O soluție universală va fi un scaun cu scaun reglabil: astfel încât toată lumea să-l personalizeze singuri.

Pentru cine?

Mobilierul elegant în direcția mansardei este ales cel mai adesea:

  • Reprezentanți ai industriei creative. Designerii, artiștii, muzicienii, jurnaliștii sunt oameni care se angajează în creație și care se străduiesc să se înconjoare cu lucruri frumoase care servesc ca o expresie a "eu" lor interior. În plus, aspectul în mansardă este practic, permițându-vă să distribuiți spațiul în zonele multifuncționale, deoarece scaunul de bar este potrivit nu numai pentru mese, ci și pentru lucru.
  • Proprietarii de spații cu un aspect gratuit. Tavane și ferestre mari, pereți bruți, o zonă mare - acestea sunt caracteristici caracteristice ale stilului, permițându-vă să realizați pe deplin ideile de design. Scaune de bar se va potrivi perfect într-un astfel de interior.
  • Locuitorii apartamentelor mici. Este de remarcat faptul că scaunele de bar sunt indispensabile nu numai în camere mari, ci și într-o bucătărie în miniatură, unde fiecare centimetru este apreciat. Astfel de modele ocupă puțin spațiu și, de asemenea, arată elegant și modern, vorbind despre gustul excelent al proprietarului.

Scaunul de bar, care a fost inițial asociat exclusiv cu divertisment (cluburi, cafenele de noapte), a devenit o parte cu drepturi depline a locuințelor urbane.Modelele înalte vor fi potrivite pentru amenajarea bucătăriei într-un apartament studio, unde este necesar să aranjeze spațiul liber disponibil cât mai eficient posibil. Aceste elemente de interior sunt potrivite pentru o odihnă în timpul zilei, când doriți să beți o ceașcă de cafea în timp ce citiți cartea preferată și pentru o masă completă.

Ele vor fi, de asemenea, indispensabile pentru iubitorii de petreceri, care adesea primesc oaspeți în casa lor.

desen

Aspectul produsului depinde în mod direct de modul în care acesta va arăta în interior. Există scaune colorate, precum și modele decorate cu modele sau inserții contrastante. Variante de formă geometrică strictă se vor încadra într-un interior minimalist, iar mobilierul interior curbat la unghiuri neregulate va da camerei un aspect de futurism.

Cum sa alegi?

Selectarea scaunelor depinde de multe criterii. În primul rând, modelele diferă în funcție de producător și preț. Nu trebuie să urmăriți costul scăzut și să alegeți mărcile chinezești puțin cunoscute: în acest caz, mobilierul va avea o viață mică și va eșua rapid. Calitatea produselor depinde de materialele utilizate și de tehnologia aplicată.

Atunci când cumpărăm scaune de bar în stil loft, ele țin cont de materialul din care sunt făcute, de fiabilitatea designului și, bineînțeles, de designul.

Exemple în interior

O varietate de design vă permite să ridicați scaune pentru orice interior. Modelele diferă între materialele folosite, culorile, texturile și forma. Produsele selectate în contrast cu aspectul tabelului sunt conceptuale și directe. Scaunele acoperite cu piele albă, cu scaune rotunjite, completează standul din sticlă și lemnul negru vopsit. Spatele în care prin deschiderile sub formă de dreptunghi sau altă figură sunt localizate arata original.

Scaunele întunecate, întunecate, cu formă geometrică strictă sunt expresia minimalismului. Pentru a separa elementele modelului nu se îmbină între ele, tapițeria și cadrul diferă cu o jumătate de ton. În special, țesătura sau pielea pot fi oarecum mai ușoare, au strălucire sau se joacă. Între picioare sunt bara transversală, pe care poți pune picioarele. Astfel de scaune de bar pot fi corelate cu alte mobilier, astfel încât zona de luat masa a fost executată într-un singur stil.

Rama metalică - o soluție practică pentru crearea de mobilier.Materialul pliabil vă permite să creați picioare de orice formă: concave în interior sau rotunjite. Adăugarea pe această bază va fi spatele și scaunul din lemn. În ciuda rigidității lor, scaunul de bar diferă în mod confortabil datorită designului ergonomic. Partea inferioară a picioarelor are o formă plană pentru a menține stabilitatea modelelor. În plus, puteți ridica un suport cu o masă din piatră naturală.

Veți afla mai multe despre cum să alegeți scaune de bar în stil Loft în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor