Scaune de bar din Ikea: o varietate de opțiuni

Odihniți-vă în bar și acasă combinați o piesă de mobilier - un scaun. Astăzi, în Ikea puteți cumpăra modele de bara de calitate la un preț accesibil. Înainte de a cumpăra, trebuie să știți despre toate avantajele scaunelor de bar, trăsăturile de funcționare și varietățile lor, aceasta va ajuta la alegerea potrivită.

demnitate

Ikea - renumita suedeză (și, de fapt, internațională), compania - liderul producătorului de bunuri de uz casnic. Compania a venit pe piața rusă la începutul mileniilor. O politică agresivă de vânzări a dus la proliferarea lanțurilor de magazine din întreaga țară. Ikea este foarte popular cu clienții din multe țări, iar acest lucru nu este surprinzător. Gama de produse prezentată este extrem de diversă și orice hostess va găsi aici ceea ce are nevoie.

Elementele principale din lista produselor Ikea sunt mobila. Printre soiul uriaș ar trebui să se distingă scaunele unice de bar, care vor ajuta la crearea interiorului unei cafenele într-o bucătărie simplă.

Principalul avantaj al mobilierului, în special a scaunelor de bar (cu excepția prețului său, desigur), este compactitatea. Scaunele de bar "Stig" sunt pliate, iar in aceasta forma ele pot fi stocate, de exemplu, intr-un dulap, deci chiar si pentru un apartament cu cea mai modesta zona poti cumpara mobilier, ca si pentru apartamente reale, si sa te organizezi cu o existenta destul de confortabila.

În fabricarea mobilierului, acest principiu se aplică: trebuie să fie cât mai compact posibil într-o formă dezasamblată pentru a se potrivi chiar și în trunchiul unei mașini mici și nu este mai dificil de asamblat decât un designer pentru copii. Acum, cumpărătorii nu mai trebuie să aștepte livrarea de mobilier din magazin, sosirea meșteșugarilor care ar putea asambla și instala acest mobilier. Tot ce a atras consumatorul, se află la domiciliu în aceeași zi, gata de utilizare.

Scaune de bar de la Ikea sunt atât de ușor de asamblat încât chiar și un elev școlar se poate descurca, vor fi necesare doar instrucțiuni de instalare.În plus, aceste articole de mobilier sunt date doar de feedback pozitiv.

De ce să alegeți?

Există multe motive pentru care ar trebui să cumpărați scaune de bar din Ikea.

Aspecte pozitive ale acestui set de mobilier.

 • Prețul este acceptabil chiar și pentru familiile cu venituri medii.
 • Un număr mare de modele prezentate.
 • Materialul din care sunt fabricate scaunele este prietenos cu mediul.
 • O mare varietate în alegerea culorilor și a nuanțelor. Acest lucru face posibilă alegerea unui scaun de bar Ikea pentru orice interior de bucătărie.
 • Puteți comanda modelul de asamblare la domiciliu sunând la asistent.

Atunci când selectați un scaun, este important să determinați mai întâi înălțimea, care depinde de contorul de bare. Cu cât este mai mare rack-ul, cu atât este mai mare scaunul. Există chiar și o formulă pentru determinarea corectă a înălțimii dorite. Mai întâi trebuie să măsurați înălțimea barei de la podea până la marginea de jos a blatului. În conformitate cu regulile, ar trebui să constea în înălțimea unui scaun de bar plus 25-35 cm (distanța confortabilă între scaun și masa de sus). În Ikea puteți găsi scaune de bar de orice dimensiune.

Ikea oferă o gamă largă de scaune de bar, gama este pur și simplu imensă. Este necesar să se determine prezența sau absența pasului.Această adăugire la îndemână este utilă în special atunci când scaunul de bar este foarte înalt.

Cu ajutorul suportului pentru picioare, este convenabil să se potrivească, în plus, poate servi ca suport suplimentar pentru picioare, prin urmare, dacă scaunul de bar este considerat a fi suficient de ridicat, atunci prezența suportului pentru picioare poate fi considerată obligatorie.

Caracteristici speciale

Desemnând principalele avantaje ale scaunelor de bar, puteți lua în considerare caracteristicile acestora.

de lemn

Cel mai faimos model al acestei specii este Ingolf. Are un design simplu geometric și are o textura de lemn memorabilă. Aceste produse sunt foarte fiabile și durabile. Acest lucru se datorează faptului că pentru producția lor utilizează lemn masiv real. Cea mai mare greutate care poate rezista acestui mobilier - 100 kg. Acest efect este obținut prin utilizarea de clei și șuruburi atunci când se asamblează părți ale scaunului.

De asemenea, este important ca în astfel de modele lemnul să fie combinat cu metal. Datorită acestei tendințe, produsele achiziționează un aspect modern și original. Ikea produce astfel de soiuri de produse din lemn, cum ar fi semi-bar și pentru copii.

metal

Produsele de bar Ikea sunt rareori fabricate în întregime din metal,deoarece ședința pe aceste scaune nu este deloc plăcută. Prin urmare, dintr-un metal, de regulă, este distribuit doar un cadru. Se întâmplă ca rama să fie pliabilă.

Pentru fabricarea scaunelor folosite astfel de materiale:

 • Policarbonat. Are un preț relativ scăzut și este foarte potrivit pentru utilizarea în locuri publice;
 • Piele. Oferă posibilitatea de a face produsul mai respectabil. Trebuie remarcat faptul că modelele pentru barul Ikea, care au scaune din piele, necesită o atenție deosebită. Ca rezultat, astfel de mobilier nu este instalat adesea în locuri unde se adună mulți oameni;
 • Un amestec de lemn și metal. Această combinație face designul destul de neobișnuit, ceea ce are un efect bun asupra aspectului bucătăriei moderne.

Ar trebui să cumpăr scaune de bar Ikea tapițate?

Această versiune a scaunelor poate fi achiziționată dacă:

 • apartamentul este locuit de oameni în vârstă sau de copii care au dificultăți de a sta pe variante solide de mult timp;
 • este posibil ca aceste scaune să fie folosite nu numai pentru o gustare rapidă sau o ceașcă de cafea, ci și pentru a petrece mult timp la o cină completă;
 • așezat în bucătărie luată pentru a strânge pentru o lungă perioadă de timp;
 • trebuie să creați confort în casă.

Cel mai faimos și mai căutat model din această varietate de produse pentru barul Ikea este modelul Henriksdal. Ramele acestor scaune sunt din stejar, iar scaunele sunt din piele moale. Înălțimea picioarelor în astfel de scaune de bar este reglabilă. Un plus frumos al aspectelor pozitive ale acestor produse pentru bar este posibilitatea de a alege o culoare care sa se potriveasca oricarui design de bucatarie, se potrivesc de asemenea perfect in interiorul general fara a atrage atentia.

O variantă care poate fi considerată mai economică este scaunele de scaune model Henriksdal, care sunt tapițate în țesături. Acestea vin cu capace detașabile care pot fi curățate și spălate dacă se murdăresc.

Modele populare

Ar trebui să luați în considerare caracteristicile distinctive ale celor mai populare modele.

HENRIKSDAL

Produsul este realizat în culoare brună și albă și are o spate specială. Pentru o ședere confortabilă scaunul este dotat cu o căptușeală moale. Pentru confort sporit, există o platformă. Picioarele scaunului sunt realizate din lemn, care este un material natural durabil. Scaunul din bara Henriksdal acoperit cu spatele este usor de pus si decolat.

Producătorul recomandă să strângeți șuruburile pentru a crește stabilitatea după două săptămâni de funcționare.Acest produs îndeplinește cerințele de durabilitate și siguranță stabilite în standardele pentru fabricarea mobilei.

Janinge

Produsul este realizat în culoarea albă. Combină perfect designul elegant, funcționalitatea și calitatea. Destul de puternic pentru a fi folosit într-un bar, dar datorită designului său este potrivit pentru casă. Datorită formei speciale a scaunului, este foarte convenabil să stai pe el. Există o platformă specială pentru a vă putea relaxa în timpul ședinței. Puteți regla înălțimea scaunului cu o singură mână. Tratamentul special de suprafață face rezistent la zgârieturi.

Acest scaun a fost proiectat pentru uz public, îndeplinește cerințele de siguranță, durabilitate și stabilitate.

Ingolf

Scaun de bar cu spate in culori albe si negre. Seria Ingolf arată bine în bucătărie și în sala de mese, precum și în dormitor sau hol. Construcția din lemn masiv este suficient de durabilă. Produsul este echipat cu un suport pentru picioare pentru un plus de confort în timpul ședinței.

Pentru a crește stabilitatea, strângeți șuruburile la aproximativ două săptămâni după montaj.Această amenajare a barului a fost concepută pentru uz casnic și respectă cerințele de durabilitate și siguranță.

Cum de a asambla un scaun bar Ingolf cu mâinile tale, vezi următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință.Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor