Scaune pentru copii "Demi"

 Scaune de copii Demi

Dotând o cameră pentru copii, ne confruntăm cu alegerea unui scaun pentru copilul dumneavoastră. Mobilier ergonomic de acest tip oferă companiei "Demi". Aici veți găsi scaune pentru prescolari, pentru copiii care merg la școală și pentru adolescenți.

materiale

Pentru fabricarea scaunelor pentru copii, compania "Demi" utilizează numai materiale de înaltă calitate care îndeplinesc toate cerințele de siguranță și îndeplinesc standardele de control sanitar și epidemiologic din țara noastră, evidențiate de mobilierul pentru copii.

Următoarele tipuri de materiale sunt utilizate pentru fabricarea acestui produs:

metal

De obicei, este realizat scaune de cadru. Acesta este un material fiabil care poate suporta încărcătura crescută în cazul în care copilul dumneavoastră va călători pe această piesă de mobilier. Este inițial material ecologic și hipoalergenic. Singurul său dezavantaj este frigul, pe care îl dă atunci când este în contact cu el.

plastic

Acest material face atributele finisaje ale mobilierului, acoperă piesele metalice astfel încât să nu zgârie podeaua și să se folosească și pentru fabricarea spătarului și scaunelor pentru scaune.

Calitatea acestui material este ridicată, este absolut netoxică, nu va provoca alergii la copilul dvs., destul de durabilă.

placaj

Fabricat din mesteacan masiv. Este, de asemenea, un material extrem de ecologic. Se folosește pentru scaunele și spatele produselor. Mobilier din lemn poate sta adult. Placajul este destul de durabil, astfel de scaune au o durată de viață crescută.

Materialul de acoperire

Pentru fabricarea hainelor pentru scaune pentru copii, compania "Demi" utilizează mai multe tipuri de textile.

piele de căprioară

Acest material natural este o opțiune excelentă pentru acoperirea scaunului și spătarului. Este plăcut la atingere, moale și cald.Pe o astfel de acoperire, copilul dvs. nu va aluneca. Dezavantajul acestui strat de acoperire este faptul că în timp stratul de velur poate șterge și scaunul își va pierde aspectul.

pânză

Se utilizează un material oxford sintetic, destul de dens, care rezistă perfect la abraziune, se spală bine de murdărie și nu își pierde aparența pe parcursul întregului ciclu de viață. Asemenea huse pot fi spălate dacă este necesar și vor fi ca niște vise noi.

În interior, pentru moale, toate capacele au un strat de poliester de umplutură, ceea ce crește senzația confortabilă atunci când se aterizează pe produs.

Caracteristici de design

O caracteristică a aproape tuturor modelelor de scaune, care produce compania "Demi" este că se pot "dezvolta" împreună cu copilul.

Cumparand un scaun transformant pentru un copil de trei ani, poti fi sigur ca te va servi de ani de zile.

Acest lucru se poate face prin creșterea lungimii picioarelor și ridicarea spate a acestui atribut și este posibilă fixarea picioarelor și a spatelui în mai multe poziții.

Acest lucru este important pentru postura corectă a copilului, indiferent de vârsta acestuia. Această caracteristică este deosebit de utilă.dacă cumpărați împreună cu acest atribut și o petrecere "în creștere". Masa și scaunul, alese în mod ideal pentru creșterea copilului, vor reprezenta cheia pentru o revenire sănătoasă a copilului în viitor.

Este, de asemenea, convenabil ca scaunele din lemn și din plastic ale acestui producător să aibă posibilitatea de a achiziționa suede sau coperți moi pentru ei. Deci, copilul dumneavoastră va fi mai confortabil să stea, iar în cazul în care copilul le trage sau tăie, le puteți înlocui cu ușurință cu altele noi.

Printre gama acestei companii se numără scaune pliante. Acest lucru este foarte important pentru apartamentele de dimensiuni mici, în care nu există prea mult spațiu în grădiniță sau nu există deloc. Puteți să arătați cu ușurință acest atribut al mobilierului și să îl aruncați, de exemplu, într-un dulap, eliberând astfel spațiu pentru jocuri în cameră. De asemenea, puteți găsi mese pliabile cu acest producător.

Mărimea majorității produselor companiei "Demi" este proiectată pentru a crește de la 98 cm. Dimensiunea maximă, conform căreia puteți alege un model "în creștere" - 190 cm, ceea ce face posibilă utilizarea acestui mobilier în copilărie, pentru adolescenți și când studiați institutul. Scaunele "Demi" sunt comercializate în cea mai mare parte neasamblate,dar este destul de simplu să le asamblați, deoarece fiecare produs este însoțit de instrucțiuni detaliate și un set de chei care ar putea fi necesar să lucrați.

Soluții de culoare

Compania "Demi" pentru scaunele sale oferă o gamă largă de culori.

Modelele standard cu un scaun de placaj au o culoare clasică, sau, așa cum se numește și această nuanță, arțar portocaliu cu lac. Picioarele lor sunt făcute din argint. Un astfel de atribut al mobilierului poate fi introdus cu ușurință în orice interior al grădiniței, nu se va deosebi de fundalul general.

Dacă doriți să adăugați luminozitatea copiilor la interior, puteți alege un atribut de culoare mai strălucitoare, în timp ce scaunul și spatele sunt invitați să aleagă mere sau alb în culoare, dar culorile picioarelor pot fi complet diferite. Aici veți găsi roz pentru fete, albastru pentru băieți și unisex verde sau portocaliu. În plus, alegeți diferite culori pentru scaun, puteți face diferențele dintre ele pentru copiii dvs., dacă aveți mai multe dintre ele, astfel încât fiecare să aibă un atribut personal, adaptat în mod special pentru el, iar copiii să nu confunde scaunele.

În cazul în care, în cazul în care culorile scaunelor "Demi" te plictisesti, la majoritatea modelelor poti cumpara huse detașabile. Ele sunt realizate într-o singură culoare și este ușor să le ridicați pentru a se potrivi cu tonul cadrului acestui produs.Partea din spate a cazului poate avea o broderie distractivă în formă de copii agățat pe un copac, logo-ul companiei sau să fie absolut monofonic. Prin achiziționarea unui capac, nu protejezi doar scaunul de deteriorări, dă copilului un confort sporit, dar și câștigă capacitatea de a spăla capacul și de a înlocui dacă este necesar, fără a cheltui banii pe scaunul însuși.

Cum sa alegi?

Alegerea scaunelor "Demi" depinde de mai multe aspecte.

Pentru ce vârstă

Dacă alegeți un mobilier preșcolar, puteți alege un model simplu de pliere, care este de obicei vândut complet cu o masă mică. În spatele acestor mobilier, va fi convenabil pentru copilul dvs. să deseneze sau să se joace, în timp ce el va putea să deplaseze cu ușurință scaunul înalt și să stea pe el, deoarece astfel de mobilier are o construcție ușoară. Pentru elevul școlar, o construcție mai gravă este deja necesară, care va sprijini bine spatele, va permite să-și petreacă mult timp pe ea fără a afecta sănătatea. O opțiune de școală mare este scaunul transformator, care își va schimba înălțimea după cum este necesar.

Dimensiunea necesară

Nu întotdeauna grupa de vârstă a produsului corespunde parametrilor copilului dumneavoastră.Pentru a vă asigura că produsul este cel mai potrivit pentru copilul dvs., trebuie să puneți un copil pe el în spate. În acest caz, picioarele puilor dvs. ar trebui să fie instalate pe podea la un unghi de 90 de grade, fără a apăsa vasele sub genunchi. Spatele ar trebui să se întindă pe spate, copilul nu ar trebui să fie înclinat, deoarece postura rezultată este confortabilă pentru a lucra la masă.

Pentru care interior

Scaunul ar trebui să se potrivească cu interiorul camerei. Desigur, puteți alege o versiune universală în bej sau alb și puteți alege culori pentru alte atribute ale mobilierului.

Opinia copilului

Mobilierul ar trebui să-i placă copilului, atunci el va fi mai dispus să lucreze la el, așa că înainte de a cumpăra, cereți opiniei copilului dvs. despre acest produs.

opinii

De asemenea, nu va fi deloc inutil să citiți recenzii despre acest model înainte de a cumpăra un scaun, ce spun oamenii care au cumpărat deja astfel de mobilier și, pe baza informațiilor primite, încheie despre modelul care vă interesează.

Exemple de modele

Gama de modele de scaune de la compania "Demi" este destul de largă. Iată câteva modele care sunt în cerere specială.

SUT 01-01

Acesta este cel mai simplu model de scaun "în creștere". Scaunul și spatele sunt realizate din placaj, cadrul principal fiind metalul. Nu este nimic inutil în detaliu, în timp ce acest produs va sprijini perfect partea din spate a copilului dvs., este posibil să ajustați mărimea atributului la înălțimea copilului, făcându-l să se potrivească la masă cât se poate de confortabil. Dimensiunile scaunului pot fi modificate în trei planuri: ridicați și coborâți spătarul, scaunul, schimbați plecarea acestuia din urmă. Lățimea scaunului este de 400 mm, adâncimea variază de la 330 la 364 mm, înălțimea scaunului variază de la 345 mm la 465 mm. Acest produs este destinat pentru o greutate de până la 80 kg, deci este potrivit pentru un adolescent. Costul modelului este de aproximativ 4000 de ruble.

SUT 01

Acest model arată destul de similar cu cel precedent, dar în locul placajului se folosește un material plastic gri. Dimensiunile acestui scaun sunt aceleași. Diferența este numai greutatea maximă a copilului, pentru care se calculează acest atribut mobilier. Nu trebuie să depășească 60 kg. Costul modelului este de aproximativ 3000 de ruble.

Scaun pliabil pentru preșcolar №3

Modelul este destinat prescolarilor de la 3 la 6 ani. De obicei vine cu o masă. Cadrul său este realizat din metal ușor, iar scaunul și spatele sunt realizate din plastic.Produsul poate fi echipat cu un capac de țesătură cu buzunar convenabil pentru articole mici. Poate rezista la o încărcătură de până la 30 kg, are următoarele dimensiuni: înălțimea scaunului - 340 mm, lățimea - 278 mm, unghiul dintre scaun și spate este de 102 de grade. Costul unui set cu un tabel este de aproximativ 2500 de ruble.

Pentru informații despre cum să vă asamblați singur scaunul în creștere DEMI, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor