Scaun Kid-Fix pentru copii: avantaje și dezavantaje

 Scaun Kid-Fix pentru copii: avantaje și dezavantaje

Aproape imediat după apariția copilului în familie, părinții încep să se gândească să-și cumpere primul scaun. Există multe opțiuni, dar vreau să aleg cele mai bune dintre cele mai bune: convenabile, bugetare, fiabile, durabile și nu dăunează sănătății. Un astfel de scaun poate fi un produs al companiei Kid-Fix.

Pro și contra

Scaunul în creștere Kid-Fix are multe avantaje:

 • Poate fi folosit atunci când copilul tocmai a învățat să se așeze până la vârsta adultă. Pur și simplu puneți, în loc de un număr mare de mobilier diferite, veți obține o opțiune. Acest lucru vă permite să economisiți în mod semnificativ finanțele.
 • Este convenabil să-l folosiți ca scaun pentru hrănire. Datorită benzilor și pernelor, copilul va fi sigur și confortabil în el.
 • Produsele și accesoriile din materiale naturale fac ca produsul să fie ecologic. Producătorul alege birch pentru fabricare nu este întâmplător - rareori cauzează alergii.
 • Datorita designului si pozitiei sale, spatele este ortopedic, astfel incat scaunul este nu numai confortabil, dar poate si rezolva problemele de sanatate: corectarea afectiunilor posturii si prevenirea acestora. Îndoirile spatelui sunt adaptate coloanei vertebrale a copilului și vă permit să ocupați poziția corectă atunci când vă aflați cu cel mai mic efort și pentru a forma postura corectă.
 • Scaunul este făcut în așa fel încât nici un copil mic să nu poată cădea din el, să-l scuture și să-l miște. Picioarele sunt prevăzute cu capace speciale anti-alunecare, iar fitingurile europene utilizate de un producător rus adaugă fiabilității și durabilității scaunului.
 • Prezența picioarelor permite picioarelor să ocupe poziția corectă, mai degrabă decât să se învârtă în aer.
 • Alegerea culorilor permite produsului să se potrivească în orice interior și stil.
 • Mecanismul de ajustare a scaunului și a suportului vă permite să le rearanjați la orice înălțime în mărimea scaunului. Acest lucru va ajuta la adaptarea confortabilă atât a copilului cât și a copilului vârstei de grădinărit la masa de masă sau masa pentru desen.În 2-3 ani puteți obține cu ușurință pe cont propriu.

Copilul de școală un astfel de produs va fi un instrument indispensabil în învățare și recreare sănătoasă. Un student va aprecia simplitatea și designul interesant.

 • Scaunele Kid-Fix sunt disponibile în comerț. Ele se află în magazinele producătorului, în centrele de produse ortopedice, pe site-uri cu diverse produse pentru copii și în magazinele pentru copii.
 • Producătorul oferă o garanție de 7 ani. Un astfel de termen lung vorbește despre calitatea excelentă și durabilitatea produsului.

Un adult poate folosi și un scaun în creștere, dar așezarea pe el nu este atât de confortabilă, încât își pierde un grad mai mare de funcționalitate.

Și, desigur, sarcina maximă admisă este mai mică decât cea a modelelor adulte. De asemenea, din aspectele negative se poate distinge prin faptul că, în opinia clienților, un copil la o vârstă fragedă datorită designului și greutății produsului poate fi dificil de împins pe un scaun la masă sau în picioare.

desen

Caracteristica principală a scaunului este că acesta crește. Designul are un cadru dublu, spate dublu, scaun și suport pentru picioare.

De asemenea, există două grinzi din lemn situate în locurile cu cea mai mare încărcătură.Una este situată sub trepte, iar cealaltă în mijlocul scaunului de sub scaun. Ele întăresc cadrul, nepermițându-i să își piardă puterea și fiabilitatea în timp.

Mecanismul de ajustare este simplu în ideea sa, dar în același timp permite scaunului și picioarelor să se deplaseze în orice înălțime.

material

Rama scaunului și spatele celor două părți sunt realizate din lemn de mesteacăn solid. Procedeul de măcinare le conferă o fină perfectă.

Pentru a crea un producător de scaune și picioare folosește placajul de mesteacăn. Acesta este un material bugetat ecologic și sigur.

culoare

Gama de nuanțe este destul de diversă. Pentru iubitorii de teme naturale există 4 culori: cireșe, wenge, naturale și machaon. Cei care preferă mai multe culori copilăresc și vibrante se vor potrivi produselor albastre, verzi sau roz. Și pentru fanii de minimalism și simplitate, produsul este prezentat în alb.

dimensiuni

Dimensiunile sunt un parametru important în alegerea mobilierului. Vreau ca produsul să fie ergonomic, nu ocupă mult spațiu și nu arată voluminos. Kid-Fix are dimensiunile de 45 cm x 80 cm x 50 cm și o greutate corporală de 7 kg. Sarcina maximă admisă pe scaun nu depășește 120 kg.Și atunci când sunt pliate într-un ambalaj, dimensiunile sunt de 87 cm x 48 cm x 10 cm.

accesorii

S-au dezvoltat mai multe dispozitive pentru a crește scaunele pentru a le face și mai funcționale, convenabile și confortabile:

 • Masă atașabilă. Este convenabil să se utilizeze pentru copii de la 6 luni la 2 ani. Lățimea suprafeței sale de lucru este de 20 cm, iar lungimea este de 40 cm. În același timp, masa este echipată cu o centură de siguranță, care este de asemenea atașată de scaun și este situată între picioarele copilului;
 • Suprapuneri moi pentru spate și scaun. Acestea sunt fabricate din bumbac organic și au o gamă largă și constantă de completare a culorilor;
 • Set de centuri de siguranță. Curelele sunt ușor de instalat, pot fi utilizate cu masa, nu interferează cu perna și sunt sigure și fiabile datorită designului lor cu cinci puncte;
 • Picioare cu buzunare. Fabricat din țesătură de bumbac 100%. Ele pot avea jucării, cărți și alte elemente necesare;
 • Rezervați raftul. Dacă doriți să cumpărați o piesă de mobilier multifuncțională în pepinieră, atunci datorită dimensiunilor sale mici, aceasta poate fi poziționată oriunde. Și, bineînțeles, este adaptat pentru scaunul pentru copii Kid-Fix. Dimensiunile sale sunt de 60x72x30 cm.Greutatea produsului 4 kg. Materialele și culorile sunt variate. Cărțile vor fi mereu la îndemână, în același timp în ordine și la o înălțime accesibilă copilului.

De ce repara copilul?

Desigur, în lume, niciun brand nu produce scaune în creștere. Și chiar și în Rusia există mai mulți producători.

Alegerea dvs. este să o opriți pe acest produs din mai multe motive:

 • rama de produs este din lemn, nu placaj, ca în multe alte variante;
 • plasticul nu este folosit, ceea ce face ca scaunul să fie cât mai ecologic posibil;
 • lățimea șasiului este suficient de mare pentru un produs din această categorie;
 • preț competitiv în comparație cu produsele de calitate similară de la producătorii străini.

Recenzile de la persoane care au cumpărat un astfel de scaun spun că este un accesoriu necesar și confortabil, ecologic și la modă pentru întreaga familie.

Puteți afla mai multe despre scaunul Kid-Fix din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor