Cum de a alege scaunele Eames?

Un scaun nu este doar un produs utilitar, așa cum se poate întâmpla uneori. Există un număr de producători bine-cunoscuți, în sortimentul căruia literalmente fiecare piesă de mobilier devine o operă de artă.

Caracteristici speciale

Recent, a lansat din nou în producție o serie de DSW, realizate în stilul lui Eames. Aceste scaune de designer au apărut pentru prima dată în 1948. Apoi au făcut o senzație reală, au devenit o descoperire în lumea designului, au stabilit chiar o nouă tendință. Mulți specialiști în decorarea camerelor și designului de mobilier chiar și acum apreciază foarte mult acest produs destul de vechi. Scaunul legendar este echipat în fabrică cu picioare din lemn, un spate confortabil și este proiectat pentru un scaun adânc.

După cum asigură producătorul, acesta poate fi utilizat în următoarele încăperi:

  • birouri;

  • sufragerii publice și publice;

  • camere de zi;

  • cafenele, restaurante și unități similare;

  • recepție de instituții solide, hoteluri.

În unele versiuni există cotiere și chiar alergători, care transformă scaunul într-un scaun elegant.

materiale

Produsele Eames pot fi din material plastic, dar plasticul este luat numai de cel mai bun și mai durabil dintre toate. Același DSW este echipat cu un picior din lemn masiv. Printre toate metalele, dezvoltatorii preferă oțel inoxidabil fiabil. Creatorii au început să folosească materiale sintetice chiar la începutul călătoriei, ceea ce le-a permis să obțină o popularitate impresionantă.

Dacă dorești, poți dota scaunul tapițat cu țesături moi la discreția ta.

Dimensiuni și modele

Descrieți întreaga gamă de scaune de acest tip este puțin probabil să reușească, deoarece este foarte diversă. Astfel, stilul DAW are dimensiunile de 62x58x82 cm, cu o înălțime de 42 cm față de scaun, iar DSW Fabric - 47x54x80 și, respectiv, 47 cm. Dacă asamblați o versiune RAR din scaunul balansoar din 1950, va avea dimensiuni de 830x620x700 mm.

Culori și stiluri

Scaunul din plastic poate fi fabricat într-o varietate de culori. White clasic și roșu (pentru mansardă), stil negru minimalist și albastru romantic - aceasta este doar o mică parte din opțiunile care vă sunt disponibile.Cel mai plin de farmec și luxos, și chiar un interior strictă nu va deveni un obstacol în calea utilizării lui Eames. În stilul de înaltă tehnologie, un scaun transparent este adecvat, iar cei care iubesc lucrul de mână și meserii vor fi încântați de tehnica de mătase.

Recomandări pentru selecție

Mese sau destinate scaunului din plastic de bucătărie în armonie perfectă cu mobilierul din alte materiale. Pentru a face copiii confortabili, verificați elasticitatea spătarului. Scaunul, care este plasat în pepinieră și, de asemenea, dacă este semi-bar și bar, trebuie să aibă o suprafață netedă. Judecând după recenziile clienților, scaunele Eames sunt foarte bune. Asigurați-vă întotdeauna că este folosit un bloc metalic semicircular care este lipit pe scaun. ?

Fitingurile originale sunt bine tratate și perfect pictate, este extrem de simplu de asamblat.

Exemple de opțiuni

În interior, care încorporează ideile de har, lux și eleganță, soluțiile transparente sunt destul de potrivite. Materialul de transmisie a luminii arată similar cristalului. În ceea ce privește înconjurarea unui scaun transparent, acesta va arăta bine atât lângă mobilier din oglindă, fie din sticlă, și cu produse lucioase mai puțin extravagante.

Veți afla mai multe despre cum să alegeți un scaun Eames din următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor