Scaune Ikea pentru școală

Corpul de copii crește foarte repede. Trebuie să monitorizați în permanență mobilierul copilului. Cumpărarea constantă a scaunelor, a meselor, a paturilor este o plăcere foarte scumpă și dubioasă, așadar scaunele Ikea pentru copii, reglabile în înălțime, pentru copii, în special pentru primul elev, ar fi ideale.

Catedra "Eulès"

Acest model există în trei culori: roz pentru fete, albastru pentru băieți și o versiune albă universală. Este alcătuită dintr-un scaun ergonomic, care curge ușor în spate, mecanism de reglare a înălțimii și un picior de sprijin. Pe picior există cinci roți care vă permit să mutați scaunul în jurul camerei. Când copilul sta jos, frânele se aplică pe roți.

Acest model nu are cotiere, ceea ce este extrem de convenabil pentru un student în creștere și activ.

Scaun de lucru "Orfjell"

Acest model este capabil să reziste până la 110 kg, deci poate fi proiectat atât pentru elevul mai mic, cât și pentru cel mai în vârstă. Poziția moale de ședere și spătarul moale oferă confort. Roțile pot rezista mișcării în jurul camerei împreună cu copilul. Textura plăcută a țesăturii nu provoacă disconfort pentru piele.

Judecând după recenzii, aceste modele sunt cele mai bune dintre scaunele Ikea. pentru copiii de școală. Mecanismele care reglează înălțimea și materialele din care sunt fabricate scaunele permit ca aceste modele să fie utilizate cât mai mult timp posibil.

Videoclipul oferă o imagine de ansamblu asupra scaunelor Ikea pentru elevi.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor