Design scaune în stilul de "loft"

Alegerea mobilierului pentru mulți oameni nu devine o plăcere plăcută, ci un proces foarte dureros. Marea varietate de modele și modele oferite de producători și furnizori este pur și simplu confuză. Dar alegerea unor scaune bune în stilul mansardei nu este atât de dificilă. Este necesar să se ia în considerare doar principiile cele mai simple.

Un pic de stil

Ideea de fel de mobilier în stil loft ar trebui să fie adesea eronată. Se crede că această direcție este potrivită numai pentru spații largi, fără o singură partiție interioară, că este extrem de nepoliticoasă și energică. Departe de ea: abordarea abil este posibil să se demonstreze un gust estetic subtil, pentru a crea o atmosferă frumoasă și atractivă.

În ceea ce privește interioarele proaste, designul inept și de proastă calitate poate ruina chiar și cel mai romantic stil, ceea ce ar împiedica implementarea unor modele chiar fără cusur.

Loft - stil creativ. Este caracterizată nu numai de spațiu deschis, ci și de utilizarea obiectelor vechi care poartă atmosfera din ultimele decenii. De exemplu, într-o armonie perfectă scaun vechi, care deja destul de purtat și canapea la modă, care doar câteva săptămâni sau luni în urmă, au adunat în fabrică. Scaile vor fi incluse, de asemenea, în această situație, tot ce este necesar este de a se asigura de conformitatea conceptului adoptat.

trăsături caracteristice

Cel mai adesea în interiorul stilului mansardă se utilizează gri, cărămidă și maro. Vopseaua alb-negru se încadrează, de asemenea, în ele.

În cazul în care scaunul are o tapițerie, acesta trebuie să fie monoton, pe baza unei țesături durabile și cu aspect mai gros.

Exprimă pe deplin spiritul mobilierului interior, asamblat din material improvizat. Atât producătorii de amatori, cât și profesioniștii îl caută în hangare și depozite abandonate, în mansarde și subsoluri, în fabrici lăsate de oameni, fabrici, în ateliere.

Paletele vechi sau plăcile acoperite cu un strat de vopsea crăpată de pe urma unei vieți îndelungate sunt utilizate pe scară largă.

Stilul loft presupune că mobilierul din cameră nu era prea mult și că aranjamentul său era cât se poate de liber. Este recomandabil să alegeți opțiunile care vor fi în centrul camerei. Sau, dimpotrivă, se vor deplasa foarte strâns la garderobă, canapea, paturi, eliberând restul spațiului.

Mobilierul în stil loft ar trebui să fie confortabil și practic, iar deliciile de design pot fi folosite numai atâta timp cât nu interferează cu performanța funcției principale.

materiale

Nu este necesar să se limiteze numai la arbore. Structurile metalice și elementele individuale nu sunt mai rele decât întruchipează caracteristicile acestui stil. Cromul alb și un metal foarte vechi se potrivesc perfect. Adesea, într-un astfel de interior intră în beton sau din piese din piatră naturală brută.

Ce nu ar trebui să fie categoric, așa că se subliniază acoperirea și soluțiile scumpe. Nu există marmură sau imitație, nici aurire. Multe tipuri de plastic sunt, de asemenea, interzise, ​​deoarece ideea principală a unui mansardă este de a reproduce atmosfera industrială.Și în fabrici și fabrici reale, PVC nu este folosit pentru decorare - nepractic, inflamabil și toxic.

Atunci când nu există oportunitate sau dorință de a găsi un material adecvat, trebuie să îl creați cu propriile mâini: să îmbătrâniți, pur și simplu să procesați pentru a da o neglijență deliberată, pentru a face ca structura să fie dură.

În locul plăcilor convenționale, este mai adecvat să se utilizeze puntea, acoperită cu lac mat sau matrice solidă. Acest lucru va contribui la originalitatea interioară.

Ar trebui să se țină cont de faptul că nu sunt permise modele de flori, motive vegetale sau animale.

De asemenea, în fabricarea de scaune în stilul de utilizare loft:

  • plăci din lemn;
  • foi de policarbonat;
  • acrilic;
  • piele și țesături naturale de soiuri dense (la crearea pielii);
  • piatra naturala si artificiala;
  • metal.

desen

Vintage este exprimat în aplicarea de culori albe și maro, gri și bej. Dacă aveți de gând să faceți o cameră în spiritul versiunii moderne a mansardei, este posibil să puneți acolo un scaun de portocaliu, verde luminos sau flori roz bogate.

Condiția principală este armonie cu culoarea pereților.

Contrastul suprafețelor texturate gri și tapițeria din piele roșie, albastră și strălucitoare, arată foarte elegantă.Când zidurile sunt așezate din cărămidă albă sau decorate sub ea, este mai bine să folosiți lemn de culoare albă și scaune

Dimensiunile trebuie alese pentru tabelele specifice, dacă acestea au o înălțime standard. De la 72 la 78 cm, luați un scaun cu un loc ridicat 40 cm deasupra podelei.

În ceea ce privește zona scaunelor, ghidează-te numai de propria dvs. comoditate. Va fi inconfortabil să stați pe un scaun prea mic și îngust și prea mari vor deveni aglomerate spațiul în zadar. Originalitatea aspectului se realizează prin selectarea placării. De asemenea, uneori variază forma mânerelor și a spatelui.

În "mansarda" interiorul va arata, de asemenea, spectaculoase scaune în stil loft stil, decorate cu piatră. Materialul poate fi decorativ și natural. De regulă, aceste modele arată masiv, dar și foarte originale. Este imposibil să nu se acorde atenție acestor detalii, după ce au apărut într-un interior similar.

În interior

Scaune în stilul unui mansardă în sufragerie și birou este de dorit să se ia cu un spate înclinat. În aceste camere vor arăta produse bune atât din lemn, cât și din cadre metalice din țevi. Pentru o cameră comună, soluțiile din lemn sunt mult mai bune, mai alesdacă le completează spatele și cotierele. Evaluând țesătura tapițeriei, asigurați-vă întotdeauna că este plăcut să o atingeți - acesta este un punct foarte important.

Pielea este elegantă și mai rezistentă decât cea mai puternică țesătură de cafea sau ceai vărsat.

Pentru copii, sunt preferate modele mici de înălțime (35-40 cm), dar scaunul trebuie să fie mai lat și corpul principal mai stabil.

Atunci când se adaugă scaune de tip loft la bară, se ghidează cu o înălțime de 0,9 m de la podea, la o distanță de 50 cm de la începutul piciorului până la scaun. Acestea sunt proporțiile pe care toți designerii le recunosc ca fiind ideale.

Un scaun de bar bun are întotdeauna o spate. Toate mobilierul tapițat amplasat în bucătărie trebuie să fie echipat cu capace detașabile. Sau cel puțin alegeți opțiuni cu tapițerie ușor curățată. Forma triunghiulară a scaunului arată foarte atrăgătoare și neobișnuită, îmbunătățește originalitatea ansamblului de mobilier. Pentru informații: dacă se achiziționează o bucată de mobilier în scopuri decorative, puteți opri complet alegerea versiunilor fără tapițerie.

Deci, la bar, în spatele căruia veți bea doar cafea dimineața, nu ezitați să alegeți un scaun metalic cu un spătar mic. Dar când intenționați să aranjați micul dejun complet,Mese și mese sunt mai bine să utilizați modele semi-bar cu scaune largi, spate confortabile și cotiere spațioase.

Cum să te faci?

Un scaun în stilul unui mansardă poate fi făcut cu mâinile tale. În plus, mobilierul realizat la comandă și în masă de acest tip este extrem de costisitor. Pentru scaun, luați șanțuri dreptunghiulare, în care sunt realizate caneluri. Apoi, trebuie să asamblați rama ținută de șuruburi cu auto-apăsare (numai astfel de elemente de fixare îi vor permite să nu se îndoaie).

Acum, conectați cele două părți, vopsiți cadrul în alb, atașați scaunul de sub picioare. Asta e tot ce a fost necesar - o soluție ieftină și elegantă pentru problema dvs. este gata! Respectând recomandările elementare, puteți să cumpărați ambele scaune frumoase în stil loft și să le faceți singuri. În ambele cazuri, rezultatul îndeplinește pe deplin toate așteptările.

Despre a face un scaun cu propriile mâini, puteți vedea video de mai jos.

Cum sa alegi?

Selectând un scaun în stil loft, trebuie să acordați atenție următorilor parametri:

  • Material. Mobilierul trebuie să fie fabricat din material de calitate, a cărui suprafață nu are jetoane sau zgârieturi (dacă acest lucru nu este asigurat de proiect).
  • Proiectare fiabilitate. Scaunul trebuie să fie ferm și puternic. El nu ar trebui să șocheze, la fel de bine ca publica scârțâiturile sau criza. Dacă observați astfel de defecte, atunci este mai bine să refuzați cumpărarea.
  • Aspect. Nu uitați că umbra și forma produsului trebuie să se potrivească ansamblului principal în care va fi amplasat.
Comentarii
autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor