Canapea scaunului - un detaliu original pentru un apartament compact

Recent, piața poate vedea o mulțime de lucruri diferite care izbesc în funcționalitatea lor. Unul dintre ele este un scaun cu cuier. Acest articol combină un loc în care puteți sta, relaxa și un dulap mic cu un set de cârlige pentru saci, jachete și alte lucruri necesare.

Gama de modele și domeniul de aplicare

Astfel de desene interesante au desene și modele diferite și sunt folosite în diverse interioare.

În hol

Deseori acest design este instalat pe hol. Acest element este de multe ori prima persoană din apartament pentru a vedea. Un astfel de scaun neobișnuit poate surprinde orice persoană.

Distinge structura sa speciala. În locul spatelui are două "procese" care au un număr diferit de cârlige. Cârligele pot fi folosite pentru umbrele, pungi, pălării, eșarfe.

Înălțimea cârligelor și cantitățile acestora depind doar de modelul pe care îl alegeți. Un număr mare de cârlige va fi un punct negativ - va supraîncărca structura și va crea haos. O cantitate mică de lucruri într-un astfel de scaun va arăta organic. Astfel de scaune sunt adesea plasate chiar la ușă, astfel încât acestea fac procesul de pantofi mai confortabil. Lucrurile pot fi atârnate imediat pe cârlige, doar prin a intra în cameră.

În dormitor

Un scaun cu cuier poate înlocui un dulap întreg. Acest produs are un număr mare de variații de execuție.

El își poate păstra pe deplin funcționalitatea, în timp ce are un cuier înclinat pentru cămăși, sacou, cardigan, capabil să-i țină într-o stare agățată. Principalul lucru este că hainele nu trebuie să depășească înălțimea scaunului. Prin urmare, nu va fi întotdeauna posibilă suspendarea unei haine de ploaie pe un cuier de haine similar.

Adesea, aceste scaune au sertare suplimentare. Poate fi unul, însă producătorii prezintă mai des bunuri cu două sau trei cutii. Acest lucru vă permite să o utilizați ca o copie mică a dulapului pentru lucruri.

Scaun-raft-cuier

Acest design este o mișcare de design foarte creativă, în ciuda acestui fapt, în practică această opțiune se dovedește a fi foarte ieftină.Ideea însăși a venit în Rusia din America și a capturat cu succes mințile designerilor.

Ideea este că puteți "închide" un scaun pe perete. Puteți să îl vedeți la jumătate, precum și în orice proiecție 3D. Picioarele pot fi îndreptate atât în ​​jos cât și în sus sau în lateral. Aici este limitat doar de spațiul fanteziei și coridorului. Unii designeri atrag pur și simplu scaunele la tavan.

A sta pe un astfel de scaun nu mai este posibilă. Dar veți obține nu numai un element minunat de decor, ci și un raft excelent dintr-un scaun sau cârlige de la picioarele unui scaun.

Puteți utiliza, de asemenea, crucea între picioare ca o perdea pentru umerase. În plus față de toate aceste facilități veți primi o decorare originală a holului.

Și încă câteva varietăți ale modelului.

Pliant din lemn

Adesea, astfel de desene sau modele au mecanisme de pliere pentru a economisi spațiu.

Există două opțiuni pentru astfel de produse:

  1. Scaun îndoit. Cu acest design, scaunul, pliabil, ocupă puțin spațiu. Se poate sprijini pe perete. Mulți producători lasă spațiu în interiorul produsului, astfel încât să poată închide pantalonii pe o bară transversală liberă.
  2. Hangere, scaune. Un astfel de produs, mai degrabă, poate fi atribuit umerilor.Când este îndoit, arata ca un cuier mare. Și în desfășurat, ca un mic loc de odihnă.

Constructii metalice

Gândurile de frumusețe permit proiectanților să creeze diverse idei care să pară simple și a durat mult timp pentru a le dezvolta. Și un factor important în acest sens este alegerea producției materiale. Înainte de aceasta am considerat opțiunile de lemn.

Acum vom analiza structurile metalice:

  • Scaunul umerilor. O astfel de idee poate fi încorporată în orice proiect. Elementul are o construcție simplă: un cadru metalic al scaunului și multe umerase. Trebuie avut în vedere faptul că umerii nu sunt concepuți pentru greutăți mari, deci această opțiune poate fi considerată ca fiind decorativă sau exclusiv pentru îmbrăcămintea pentru copii.
  • Cadrul scaunului, ca un cuier. Astfel de scaune sunt rareori folosite. Adesea sunt necesare astfel încât hainele să fie întotdeauna la îndemână și să nu fie așezate pe podea. Spatele este folosit ca un cuier.

Selectarea culorilor

Alegerea culorii unui astfel de accesoriu într-o cameră depinde, în primul rând, de interior. Ca bază, puteți lua culoarea mobilierului care este deja în cameră. Adesea, culoarea depinde de ce va fi lângă acest element al decorului, de exemplu, o lampă de podea sau un ceas de perete. Alegerea rămâne întotdeauna pentru proprietarii casei.

Pentru a afla cum să faceți un cuier de haine dintr-un scaun, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor