Lumini pentru copii cu lumină reglabilă

Cameră pentru copii - un loc special în apartament. Aceasta necesită funcționalitate ridicată și atenție la fiecare detaliu. Una dintre acestea este lumina de noapte.

Desigur, există o mare varietate de lămpi de noapte. Părinții, care intră în magazin, se pierd în alegere. Dacă nu puteți decide, acordați atenție luminii de noapte cu lumină reglabilă.

Ce este?

Numele vorbește de la sine. Lumină de noapte pentru copii cu lumină reglabilă - un dispozitiv care vă permite să alegeți intensitatea radiației. Acest lucru este realizat printr-un element cum ar fi un dimmer.

Este un dispozitiv electronic care modifică puterea dispozitivului. Acest lucru este posibil datorită mai multor rezistențe conectate una la cealaltă. Dimmer poate fi de diferite tipuri, fiecare dintre care utilizează un bec cu o anumită tensiune și putere.

Un astfel de dispozitiv poate fi încorporat în lampă și pornit prin apăsarea unui buton sau prin utilizarea unui senzor tactil.

De asemenea, există o telecomandă a unei astfel de lămpi utilizând telecomanda. Senzorul de la distanță și telecomanda sunt dispozitive foarte convenabile, deoarece vă permit să ajustați în tăcere lumina de noapte. Acest lucru este adevărat în timpul somnului copilului dumneavoastră.

Există, de asemenea, un dimmer care este instalat separat. Reglează activitatea mai multor corpuri de lucru simultan.

Lumina de noapte pentru copii cu lumină reglabilă cu dimmer nu numai că poate schimba luminozitatea. Ele au, de asemenea, funcția de a activa și a dezactiva ușor lumina. Și când, în zori, soarele pătrunde în camera copilului, astfel de lămpi încep să iasă singuri.

materiale

Trebuie spus cateva cuvinte despre materialul din care se face acest accesoriu.

În primul rând, trebuie să fie o materie primă ecologică, deoarece este vorba despre sănătatea copilului. Unele materiale sintetice sunt capabile să elibereze substanțe toxice atunci când sunt încălzite de o lampă. Alege cu grijă produsele din plastic.

Poate fi incalzita plasticul slab cand se straluceste.Și dacă copilul îi atinge, poate provoca disconfort.

În al doilea rând, materialul trebuie să fie rezistent la șocuri. Păstrează bine lemn, plastic de înaltă calitate. Sticla va fi potrivită numai dacă este puternică și groasă.

Criterii de vârstă

Lampa cu control luminozitate este adaptată copiilor de toate vârstele: de la cei mai mici la copiii de vârstă școlară. Principalul lucru la cumpărare pentru a lua în considerare toate nuanțele de vârstă, și apoi lumina de noapte vă va oferi un serviciu semnificativ:

 • Nou-născuți. Pentru sugari, este mai bine să alegeți o lampă de dimensiuni mici, astfel încât să poată fi așezată pe pat. Este foarte convenabil, deoarece astfel de friabile se trezesc adesea noaptea. O lumină de noapte, cu o lumină moale, înăbușită, vă va ajuta să găsiți rapid un suzetă sau o sticlă, fără a include iluminarea plafonului. Un astfel de dispozitiv poate fi folosit nu numai ca sursă de radiație. Întrucât cel mai adesea este făcută sub forma unei jucării, aceasta va ajuta la atragerea atenției copilului.

Este, de asemenea, o lumina de noapte foarte potrivita sub forma de jucarii-turntables, care va ademeni copilul nu doar chipuri drăguț mic, dar, de asemenea, mișcare.

 • Copii mai în vârstă. De la vârsta de 6 luni, este mai bine să scoateți o astfel de lampă din pat, deoarece copilul devine mai mobil.Și există riscul ca acesta să ajungă la lampă și nu este sigur.

Utilizați o lumină de perete. Este destul de convenabil și, în același timp, dispozitivul nu își va pierde funcția. De altfel, este mai bine să fie alimentat de la baterii și nu din rețea din motive de securitate.

 • Pentru prescolari Problema temerilor de noapte este urgentă. Foarte des, monștrii sub pat nu permit copilului să adoarmă. Uneori poate provoca nevroze. Aici vine la ajutorul unei lampi care nu are un cablu, care se conecteaza imediat la priza. El se întâmplă, de asemenea, sub formă de animale, eroi din desene animate. Are o lumină moale, camuflată, ca să poată arde toată noaptea.

Singurul negativ este o zonă mică de împrăștiere a luminii, care nu este întotdeauna convenabilă.

 • Studenții. Copiii de vârstă școlară pot folosi o lampă de birou cu iluminare reglabilă. Stând pe masă, o astfel de lampă în timpul zilei îi va ajuta pe copil să facă temele. Pentru a face acest lucru, face iluminarea mai luminoasă. Și noaptea, prin umflarea ei, puteți folosi o asemenea lampă sub forma unei lămpi de noapte.

Câteva cuvinte ar trebui să fie spus despre lampă proiector. Această lampă proiectează o imagine pe tavan și pereți. Acestea pot fi pești în ocean, animale, personaje de desene animate sau natură.În plus, acest produs poate avea mai multe cartușe interschimbabile, astfel încât imaginile să se înlocuiască reciproc.

Proiectorul poate schimba nu numai intensitatea luminii, ci și culoarea imaginii. Arată frumos și destul de neobișnuit.

Avantajele acestor modele:

 1. Acest dispozitiv vă permite să alegeți intensitatea iluminării, în funcție de activitatea efectuată de copil. Acest lucru se datorează controlului luminozității.
 2. Economie. Vă permite să reduceți costurile de energie datorate lămpilor cu dimmer și LED.
 3. Simplitatea în management: prin simpla apăsare, senzorul tactil sau panoul de control.
 4. Securitate. Iluminarea în lumina de noapte este lipsită de lumină, ceea ce înseamnă că nu va strica vederea copilului.
 5. Designul său se distinge printr-o varietate de forme, printre care și idolii copiilor, care vă vor încânta de asemenea copilul.

Singura avertizare este prețul unei astfel de lămpi. Este puțin mai mare decât lampa obișnuită, dar merită.

Cum sa alegi?

Iată câteva recomandări pentru alegerea acestui produs:

 • Mai întâi de toate, fiți ghidat de vârsta bebelușului, deoarece funcțiile unei lumini de noapte pot varia, în funcție de caracteristicile de vârstă;
 • ia în considerare sexul copilului.Pentru fete, există modele sub forma unei flori, păpuși sau zână. Pentru un băiat, o lampă în formă de mașină de scris va face. Trebuie remarcat faptul că există specii universale care se aplică tuturor copiilor;
 • produsul dvs. ar trebui să se potrivească armonios în interiorul camerei;
 • Ultima regulă, dar cea mai importantă: când cumpărați o lampă pentru bebeluși, nu uitați să vă consultați copilul. Asigurați-vă că aveți în vedere preferințele sale.

O lumină de noapte cu lumină reglabilă este un lucru indispensabil pentru camera copilului. Aceasta este o mică nuanță care va face o mare afacere: va ajuta copilul să se relaxeze și să se bucure pe deplin de spațiul său personal.

Examinați lumina de noapte a copilului StarMaster în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor