Lămpi de masă de design

Efectuând reparații în vechea locuință sau trecând la o locuință nouă, toți oamenii simt dorința de a schimba interiorul, de ao regla pentru ei înșiși. O opțiune excelentă este utilizarea lămpilor originale de masă. Este foarte important să aflați cum să le alegeți pentru casa dvs. și cum să preveniți greșelile grave.

Caracteristici speciale

Lămpile, așezate pe mese și noptiere, sunt capabile să:

 • pentru a aduce ceva mister și romantism în interior;
 • pentru a completa lămpile rămase (perete, podea, tavan) cu o coincidență în design și material;
 • faceți o notă de contrast dacă nu există o astfel de potrivire.

Iluminarea locală este responsabilă pentru crearea unui confort în casă: atunci când este pornit, chiar și vremea rea ​​afectează starea de spirit mai puțin. Designerii au creat o mulțime de opțiuni pentru lămpi de birou, incluzând armonios în orice interior

Există modele unice care combină o serie de stiluri și sunt percepute ca o operă de artă.

Tipuri principale

Acestea sunt:

 • clasic;
 • birou;
 • pentru camere pentru copii;
 • decorative;
 • Tiffany.

Clasic se distinge prin forma sa geometrică riguroasă și nu este izbitoare. Acesta este un atribut familiar al unui birou și al unui dormitor, permițând să dați lumină de înaltă calitate, viziune minim obositoare și asigurând o muncă confortabilă timp de mai multe ore la rând.

Aspectul de birou al lămpii este mult mai funcțional decât alții, poate fi folosit pentru diverse tipuri de lucru. Pentru câteva secunde, se schimbă dacă este necesară atât direcția fluxului luminos, cât și puterea acestuia. Reflectorul ajută la direcționarea luminii cât mai exact posibil într-un anumit loc, ceea ce este foarte important atunci când lucrați la un computer.

În tabelul camerei pentru copii nu sunt permise lămpi din sticlă, singura opțiune posibilă este plasticul neconductor din metal și rezistent la căldură.

Copii foarte mici vor fi foarte fericiți dacă aparatul le amintește de un personaj fantastic; nu o funcție rău poate fi luată în considerare și modul de lumina de noapte.

Sursele de lumină speciale ale elevilor sunt destinate elevilor, permițându-le să lucreze confortabil cu temele chiar și seara.

Lămpile de proiectare, în mod strict vorbind, aparțin în mod funcțional uneia dintre grupurile listate și ar trebui să corespundă unei anumite categorii în capacitățile lor. Diferențele față de produsele standard sunt în designul original și forma externă. Sofisticarea lămpilor moderne le transformă dintr-un dispozitiv simplu de iluminat într-un loc luminos și frumos în interior.

Totuși, o parte din lămpi nu are nici o utilizare practică, este destinată exclusiv scopurilor de decorare.

Cum sa alegi?

Este important să rețineți că acest lucru nu este doar un mijloc de decorare, dar nimeni nu a anulat încă un dispozitiv electric și respectarea standardelor de siguranță.

Punctele cheie ale alegerii sunt:

 • respectarea dimensiunilor tabelelor și a nopților;
 • dimensiunea optimă;
 • o intrare clară în situație, fără nicio disarmament;
 • crearea unei lumini suficiente (dar nu excesive);
 • nici un efect negativ asupra vederii.

Modelele autorului

Ele sunt împărțite de tehnica pe care dezvoltatorii o foloseau pentru a crea un aspect neobișnuit.

Unii designeri preferă să creeze modele de lemn.Nu este întotdeauna "bușteni" cu găuri prin care trece o mică lumină. Sunt mult mai interesante dispozitivele în care se joacă o mulțime de noduri și fluxul luminos este furnizat corect.

Interioarele barocului beneficiază în mare măsură dacă sunt completate de lămpi cu podea cu fotografii introduse. Un astfel de dar va încânta o persoană care a parcurs o viață lungă și are multe amintiri plăcute. Deseori, o lampă de birou de designer este aliniată în jurul unui obiect în care este ținut un cablu și partea de iluminare este realizată de sus.

Lampa din interiorul cristalului este invariabil misterioasă și neobișnuită, își poate arăta avantajele stilistice în orice cameră.

Reflecțiile pe care le aruncă pe cele mai apropiate pereți vor crea o atmosferă misterioasă, romantică și fermecătoare.

Utilizați în interior

Copiii prezicabili vor dori lămpi sub forma:

 • animale și plante;
 • personaje de poveste;
 • desene animate.

Gândindu-se prin iluminatul camerei de zi, merită să alegeți în favoarea lămpilor de podea din lemn; ele sunt, de asemenea, utile pentru sala (cameră mare). Dacă în casă există oaspeți obișnuițiNu va lipsi locul de a crea un indiciu asupra activităților profesionale ale proprietarilor.

În lămpile de podea din dormitoare, din pene sau din blană, se joacă bine.

Baza transparentă este combinată în mod ideal cu decorul decorat în culori delicate, subliniind în plus miezul inerent în interior.

Când nu este posibil să se ia o decizie, să se rezolve aspirațiile conflictuale, natura uneori oferă un răspuns. Stilul ecologic, cu caracteristicile sale naturale și simplitatea puternic accentuată, va face situația mai vie, va depăși artificialitatea.

Există o mulțime de alte opțiuni: pe suporturi subțiri subțiri, pe trepiede, modele realizate în culori strălucitoare.

Care dintre aceste tipuri de a alege, este decis doar de către consumatorii înșiși, ei au o mulțime de oportunități pentru un design frumos al casei lor.

Veți afla mai multe despre lămpi de birou de designer în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor