Becuri și lămpi Navigator

 Becuri și lămpi Navigator

Imaginându-ne o locuință confortabilă, fiecare dintre noi va reproduce cu siguranță în memorie ceva de-al său. Pentru unul, va fi un șemineu cu covor alb cu blană, pentru celălalt - o canapea drăguță și confortabilă cu vedere la grădina verde. Cu toate acestea, toată lumea va avea cu siguranță gândul unui luminos confortabil și cald, care afectează fiecare colț al casei. Becuri și lămpi Navigator capabil să îndeplinească visul unei case în care trăiește lumina.

Caracteristici speciale

Compania de iluminat Navigator cunoscut pentru mulți, deoarece pe piață într-o gamă largă, este reprezentat de 25 de ani. Cu toate acestea, compania a fost numită inițial Echipa de baterii și a prezentat produse de mărci renumite din diferite puncte ale lumii pe piața rusă.Anul cheie pentru companie a fost anul 2006, care a devenit punctul de plecare pentru crearea propriului brand și a propriei sale producții.

Este de remarcat faptul că instalațiile de producție se află în orașul Klin. Calitatea produselor se află sub supravegherea strictă și îi satisface pe cumpărători cu fiabilitate.

Printre caracteristicile lămpilor și corpurilor de iluminat se distinge atenția lor largă. În plus față de întreținerea apartamentelor și caselor rezidențiale, anumite tipuri de lămpi pot fi folosite pentru iluminatul comercial, industrial și chiar pentru iluminatul stradal, precum și pentru iluminatul de urgență și pentru locuințe și utilități publice.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice producător, Navigator are punctele forte și punctele slabe ale produselor sale. Puncte pozitive, trebuie să spun, de multe ori mai mari decât cele negative.

Pluse de lămpi și lămpi Navigator:

 • unghiul de dispersie - de la 270 de grade. Cu un număr mic de corpuri de iluminat, această caracteristică face posibilă obținerea unui iluminat decent, economisirea bugetului și pierderea calității luminii;
 • calorifere de înaltă calitate;
 • utilizați pentru majoritatea modelelor de difuzoare matte pentru corpuri de iluminat, responsabile pentru iluminarea ușoară și confortabilă;
 • divizarea tuturor produselor în serii standard și profesional, care permite, într-un timp scurt, alegerea opțiunii corespunzătoare;
 • prețurile într-o gamă largă.

Și dacă avantajele pot fi numite obiective și legate de majoritatea produselor, dezavantajele sunt mai des dictate de cota de căsătorie prezentă în orice industrie. Rapid suflat din lămpile de marcă, din păcate, nu de multe ori, dar se produce.

Gamă de produse

Compania este îngrijorată de gama sa, care nu este deloc inferioară brandurilor globale pentru producția de dispozitive de iluminat. Becurile și lămpile cu diferite mecanisme de funcționare vă permit să alegeți dispozitivul de care aveți nevoie pentru un anumit caz.

lămpi

Becurile sunt principalele surse de lumină, fără de care nici o lampă sau candelabru nu poate funcționa. Prin urmare, abordarea alegerii lor este responsabilă.

Astăzi, compania prezintă următoarele subcategorii de lămpi:

 • Pe bază de LED;
 • fluorescente compacte sau lineare;
 • lămpi cu incandescență;
 • halogen avansat.

LED lumina

Este de remarcat faptul că, în ciuda gamei bogate, compania acordă prioritate modelelor LED.

Durata lor de lucru este de multe ori mai lungă decât cea a lămpilor cu incandescență și, prin urmare, cererea pentru ei este mare. În plus, în directorul companiei puteți vedea lămpi cu LED-uri în diferite forme, fie ea o minge, o lumânare sau o pară.Ele sunt potrivite pentru lămpi de diferite stiluri și pot fi utilizate chiar și fără utilizarea de abajururi, de exemplu, în modele de stil țară.

De asemenea, linia "Fito" se deosebește separat în modele LED, ceea ce are ca efect accelerarea creșterii plantelor la domiciliu.

O gamă largă de lămpi cu LED-uri prezentate și dotate. Datorită unghiului mare de împrăștiere, aceștia, cu un număr mic de ele, vor ajuta la crearea unui iluminat optim și confortabil pentru ochi, care să privească în fiecare colț al casei. Pentru astfel de modele, baloanele mat sunt utilizate în principal pentru a atenua lumina cât mai mult posibil.

Un design interesant și original se distinge prin lămpi LED cu corp din silicon, policarbonat și ceramică. Gradul lor de încălzire atinge doar 70 de grade. În plus, modelele de silicon au proprietăți maxime de impact.

Lămpi fluorescente

Lămpile fluorescente sunt, de asemenea, în cerere constantă, deoarece au caracteristici evidente de economisire a energiei. Puterea mai mică a acestui tip de becuri depășește becurile incandescente standard cu fluxul luminos de 4 ori sau mai mult.Lipsa modelelor constă în posibila nereușită cu comutarea și oprirea frecvente și, prin urmare, este mai bine să le folosiți în locuri unde lămpile rămân tot timpul de lucru.

Trebuie remarcat faptul că astfel de modele trebuie eliminate în locații special desemnate.

Gama de modele de lămpi fluorescente este împărțită în grupe compacte și liniare.

 • Modele compacte bun într-o varietate de corpuri de iluminat și ușor de recunoscut de forma unei spirale cu vapori de mercur în interior.
 • Modele liniare sunt tuburi de diferite diametre și sunt aplicabile nu numai pentru iluminarea integrată a spațiilor comerciale, ci și pentru iluminatul local pentru dulapuri și seturi de bucătării.

halogen

Pentru iubitorii de iluminat natural și cald, compania oferă becuri cu halogen cu un timp de lucru de până la 5000 de ore. În gama se găsesc atât soiuri liniare, cât și capsulare și punct. Lămpile cu halogen se transformă în alegerea preferată a proprietarilor de interioare clasice și a unor astfel de stiluri, cum ar fi țara și provincia.

Becuri cu incandescență

O serie de becuri cu incandescență nu se grăbesc niciodată să renunțe la pozițiile lor.În plus față de opțiunile clasice cu forma mingii, pere și lumânări, compania experimentează natura sticlei. Astfel, seria Vintage are un geam romantic de aur, care înconjoară situația cu un tren special de confort. Durata de viață a becului atinge 1000 de ore.

Corpuri de iluminat

În ciuda faptului că compania reprezintă lămpi pentru spații comerciale și industriale, majoritatea cumpărătorilor obișnuiți cumpără astfel de modele pentru uz casnic în apartament. Aici navigatorul prezintă cu mândrie numeroase opțiuni de produse, cum ar fi:

 • compact LED linear și fluorescent;
 • suprastructura decorativă;
 • lumina de fundal încorporată cu bază;
 • modele de creștere a plantelor;
 • panouri LED încastrate și deasupra capului;
 • desktop-ul;
 • lumini de noapte.

LED-urile liniare și dispozitivele fluorescente sunt bune pentru iluminatul local adecvat și convenabil. De cele mai multe ori, dulapurile, căștile și alte locuri care necesită o sursă de lumină suplimentară și de înaltă calitate devin obiecte de iluminat. Caracteristicile acestor lămpi sunt corpul compact și elegant, fără detalii inutile.În unele modele, puteți vedea controlul luminozității printr-o atingere, precum și un comutator tactil. Unghiul de împrăștiere este în medie de 90 de grade.

Lămpile decorative deasupra capului sunt un plafon închis de clorură de polivinilură mată. Un astfel de model protejează împotriva atingerilor accidentale ale elementelor care sunt sub tensiune, ceea ce înseamnă că puteți intra în tavan numai cu o șurubelniță. Cu toate acestea, nu este posibilă utilizarea unui corp de iluminat similar în condiții umede.

Modele încorporate, de tip directional, proiectate pentru iluminarea de înaltă calitate. Corpul de iluminat rezistent la apă IP44 poate fi utilizat în băi fără teamă de stropire și umiditate.

Majoritatea dispozitivelor nu acceptă umiditate, având alte avantaje. Astfel, modelele au un buzunar decorativ din metal sau plastic din aur, argint și alb. În plus, lămpile pot schimba direcția luminii cu un corp înclinat, având un flux luminos îngust de 30 de grade.

Modelele încorporate cu o bază nu au un astfel de număr de funcții, dar sunt de asemenea utilizate pe scară largă pentru plafoane suspendate.

Panourile cu LED-uri deasupra și încastrate sunt de asemenea un tip popular de corpuri de iluminat cu un flux luminos larg de 120 de grade. Carcasa din aluminiu turnată și plafonul din mată fac modelul concis și potrivit pentru spațiile rezidențiale și industriale.

Un alt tip comun sunt spoturile cu un senzor de mișcare. Acestea acoperă zona în prezența unui obiect în mișcare. Când mișcarea se termină, contactele se deschid și lumina se stinge. Adesea, aceste lămpi sunt selectate pentru teritoriile unor case de țară.

Lămpile de masă din Navigator devin o opțiune funcțională și compactă pentru desktop. În plus, unele modele ating un nivel de eleganță demn de noptieră. Și aceste opțiuni și alte opțiuni pot fi făcute pe clema - elementul care vă permite să fixați ferm lampa într-o stare staționară, piciorul clasic și clothespin. Baza poate fi flexibilă sau rigidă cu balamale.

Și unele modele au touch-on, ceea ce face folosire deosebit de convenabil.

Pentru iluminatul de noapte din cadrul companiei sunt prezentate luminile de noapte cu LED-uri.Carcasa din plastic în culori albe, galbene și albastre este conectată direct la priză și începe să funcționeze după apăsarea comutatorului. De asemenea, unele modele funcționează la nivelul iluminării, pornind automat în întuneric.

Benzi LED

Pentru decorarea încăperilor și a iluminatului local se poate utiliza benzi led cu montură pe bandă dublă. În plus față de iluminatul obișnuit, unele modele au o strălucire a neonului, mulțumită utilizatorilor cu nuanțe irizate. Un alt avantaj al acestei iluminări este capacitatea de a schimba modurile. Deci, anumite modele de benzi pot fi programate în 16 moduri statice și 19 scene dinamice.

Benzi LED recomandate de producător pentru iluminarea suplimentară în jurul perimetrului clădirii, precum și pentru dulapurile și căștile de iluminat.

opinii

Becurile și lămpile Navigator sunt populare în rândul cetățenilor obișnuiți care doresc să obțină iluminat de lungă durată și de înaltă calitate, fără costuri semnificative pentru acesta. Opiniile converg aici și declară că lămpile de la Navigator sunt într-adevăr capabile să reducă costul energiei electrice,fără a pierde calitatea și luminozitatea fiecărei lămpi.

LED-urile și lămpile și lămpile fluorescente prezintă o importanță deosebită. Similitudinea lor cu omologii lor scapă în fiecare rechemare, ceea ce face posibilă declararea cu încredere a calității decente a produselor interne. Luminozitate, saturație, confort pentru ochi - care a remarcat proprietarii de lămpi, în același timp renunțând la lipsa de reciclare disponibilă a modelelor similare de lămpi.

Costul democratic al reflectoarelor este un alt criteriu în favoarea alegerii acestei companii. Potrivit utilizatorilor, lumina de la LED-uri nu diferă de sursele de halogen și este perfect împrăștiată pe distanțe impresionante. Toate acestea vă permit să economisiți nu numai costul lămpilor, ci și cantitatea necesară. Navigator este considerat un producător de încredere capabil să producă produse de calitate.

O examinare detaliată a lămpii cu senzorul de mișcare NAVIGATOR, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor