Modele de moda

În prezent, alegerea articolelor pentru interior este imensă. Nu întotdeauna oamenii pot lua lucrurile necesare pentru ei înșiși, astfel încât să se potrivească stilului, să fie la modă. În acest articol vom încerca să vă ajutăm în alegerea lămpilor la modă.

Caracteristici speciale

Există o mulțime de opțiuni de iluminare. Dispozitivele moderne de iluminat, datorită utilizării celor mai noi tehnologii și a designului creativ, se disting prin funcționalitate ridicată. Puteți să ridicați articole pentru fiecare gust.

Țările principale de producție a lămpilor sunt: Germania, Italia, Olanda, Belgia, Republica Cehă. Lista firmelor este imensă. Produsele Romeo & Ylia și Sky (Bankamp, ​​Germania) sunt candelabre elegante, stilizate ca o candelabra veche cu becuri în formă de lumânare. Seria magnifică Nausicaa (Gamma Luce, Italia) aparține clasicilor din zilele noastre.Candelabre, asemănătoare cu florile misterioase, potrivite atât pentru interiorul clasic, cât și pentru interiorul eclectic.

Este ușor să alegeți o lampă în conformitate cu tradițiile naționale. Va fi mai dificil dacă vă decideți să achiziționați bunuri de stil european.

Este necesar să încercați să faceți o alegere printre oferta imensă.

Lămpile la modă pot varia în funcție de formă, material, dimensiune, stil:

  • Cel mai simplu mod de a face o alegere în formă. Forma neobișnuită poate fi asociată cu orice obiect neobișnuit, atrage ochiul și chiar șoc.
  • În producția de dispozitive moderne de iluminat, ele folosesc atât materiale noi: materiale acrilice, plastic, și materiale tradiționale: sticlă, panza, mat. Asemenea obiecte ca bilele transparente din sticlă cu diverse umpluturi, modele simple din acril de diferite culori, lămpi albe din plastic alb de modele neobișnuite sunt la modă.
  • Produsele în stil ecologic și țărănești rămân la modă. Principalele tendințe ale oțelului sunt: ​​produse din fire de mătase și metal fixate pe un cadru puternic, pliuri mari, soluții de contrast ascuțite în culoare și material, luciu metalic.
  • Specialiștii de interior preferă acum lămpile cu pendanțe de dimensiuni foarte mari și le sfătuiesc să ofere un volum vizual unei încăperi mici. Dar aici aveți nevoie de punctul corect de plasare.
  • La vârful popularității sunt produse exotice din țările estice și din Africa. Tehnologiile high-tech, modelele de forme laconice sunt utilizate pe scară largă.

Variante de plasare în interior

O lampă suspendată pe un cablu deasupra mesei, deasupra nopții sau a sertarelor, într-un loc de onoare în centrul camerei de zi, în dormitorul de deasupra patului sau în hol va arăta elegant, impresionant și modern. Opțiuni de cazare în diferite zone funcționale:

  • În sala de mese. Lampa trebuie aleasă astfel încât să fie combinată cu interiorul, armonios arătată cu mobilier. De exemplu, dacă masa de masă are o formă dreptunghiulară, puteți agăța mai multe lămpi identice la diferite înălțimi. Pentru decorarea clasică a zonei de luat masa se poate monta abajur reglabil înălțime.

În ciuda faptului că în lumina modernă de iluminat încorporat este larg utilizat, mulți nu renunță la candelabru. Desigur, aceasta este o chestiune de gust, singurul lucru care trebuie luat în considerare este practic.

De exemplu, pentru bucătărie nu se va potrivi produse fabricate din stofă sau alte materiale care sunt dificil de curățat.

  • În camera de zi. Aparatele bine selectate pot pune accentul pe o soluție de design elegantă în designul camerei de zi. Este important să se ia în considerare dimensiunea, forma, înălțimea tavanului, lumina naturală din cameră.

În ciuda faptului că high-tech-ul pierde un pic de popularitate, este încă adesea folosit în decizia stilistică a iluminatului camerei de zi. Materialul din fabricarea lămpilor din acest stil este folosit foarte diferit: sticlă, metal, plastic, compozite.

Designerii recomandă ca aceste dispozitive de iluminat să fie strict simetrice.

Candelabrele în stil clasic au absorbit tradiții profunde. Unele pot fi comparate cu opere fine de artă. În fabricarea lor sunt folosite materiale scumpe, bijuterii. Candelabrele magnifice cu pandantive de cristal, nuanțele dense ale țesăturilor cu franjuri, candelabrele din fier forjat din vechiul look care imită lumanari vor da camerei tale un șic deosebit.

Motivele principale în decorarea lămpilor clasice sunt motive naturale florale. Astfel de produse foarte decorative nu vor ieși niciodată din modă.O altă direcție trendy pentru camera de zi este pop art. Lămpile moderne de acest stil se disting prin amestecul de culori și forme neobișnuite, uneori în fabricarea lor folosesc instrumente la îndemână și materiale reciclate. Arată foarte neobișnuit, distrugând cadrul de idei despre modul în care ar trebui să arate lampa, dar adăugați personalitate interiorului dumneavoastră.

Cele mai colorate sunt lămpile în stil etnografic. Sunt fabricate din materiale naturale: forjare, lemn sculptat, hârtie, răchită, rattan, bambus, lanțuri, țesături, funii.

Aparatele la modă în acest stil vă vor conferi camerei de suflet căldura confortului de acasă.

  • În dormitor. Designul candelabrului pentru dormitor ar trebui să corespundă stilului camerei, iar interiorul întregului dormitor ar trebui să fie moale și liniștitor. Aceasta este o potrivire perfectă pentru lămpile mată la modă, care pot fi completate de soluții originale. Separat în gama de modele pentru dormitor sunt de iluminat într-un stil ecologic.

Tematică decorată cu broderie și dantela de dantela. Plafonul textil poate crea o atmosferă romantică unică, dispersând lumina, ceea ce este foarte plăcut pentru ochi. Aceste produse vor arăta mai organic în cabane.

  • În hol. Datorită lămpilor la modă, puteți crea un design neobișnuit al holului dvs. Aici va fi un loc pentru un candelabru cu rafinamentul unor forme geometrice regulate. Foarte bine pe hol va arata ca un candelabru în formă de pătrat.

Trebuie remarcat faptul că luminile pendant arată spectaculos numai în camere cu tavane înalte. Locul de fixare a candelabrului depinde de înălțimea tavanului. Lumina direcțională va ajuta perfect la transformarea în holuri mai confortabile, pentru care aveți nevoie de un candelabru special, în cazul în care lămpile de tavan sunt reglementate.

Recent au intrat în dispozitivele de modă cu lămpi cu halogen. Au un spectru confortabil de ochi. Ele sunt similare în proiectare cu lămpi incandescente și candelabre cu ele arata foarte interesant.

Lămpile de stil modern sunt contraste cu cele clasice. Ele pot arăta atât simple și concise, cât și originale, pretențioase, potrivite pentru orice sediu. Iluminarea adecvată a unui apartament sau a unei case poate îmbunătăți nu numai aspectul interiorului, ci și să vă ridice starea de spirit.

Lămpile cu pandanțe la modă vă vor face viața mai bogată, mai fericită și mai strălucitoare.

În videoclipul de mai jos puteți vedea exemple de plasare a lămpilor de perete la modă în interioarele moderne.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor