Baterii de iluminat de perete

În zilele noastre, alegerea lămpilor de perete funcționale și frumoase este izbitoare în diversitatea sa. Nu cu mult timp în urmă, pe piață au apărut dispozitive foarte convenabile și mobile fără cabluri. Cu ajutorul unor astfel de lămpi puteți oferi o iluminare foarte bună și plăcută în cameră.

Caracteristici, avantaje și dezavantaje

Dispozitivele moderne și de înaltă tehnologie de pe baterii nu necesită surse de alimentare suplimentare. De aceea, astfel de elemente pot fi abordate în cazurile în care nu există posibilitatea utilizării energiei electrice sau dificultăți constante în furnizarea acesteia. Aparatele de iluminat de perete au câteva avantaje pentru care sunt utilizate pe scară largă și sunt populare cu clienții:

 • În primul rând, trebuie remarcat dimensiunile compacte ale acestor lămpi. Datorită dimensiunilor modeste, acest dispozitiv poate fi utilizat atât ca sursă primară, cât și ca sursă auxiliară de lumină. A doua opțiune este utilă în special atunci când este necesar să se evidențieze locuri greu accesibile. De exemplu, poate fi spațiul din spatele mobilierului moale sau colțurilor întunecate în dulapurile și dulapurile mari.
 • Producătorii moderni produc o mulțime de opțiuni diferite pentru lumini de perete. Acestea diferă una de cealaltă, nu numai în ceea ce privește designul, ci și designul și caracteristicile tehnice.
 • Mulți oameni cumpără astfel de dispozitive din cauza posibilității de a conecta senzorii de mișcare la ei. Modelele cu astfel de adăugiri sunt cele mai des folosite în case de țară și în case de țară, precum și în obiecte protejate special, clădiri de apartamente și clădiri de birouri.
 • Lămpile de perete de înaltă calitate, cu baterii, sunt durabile și durabile. Ele nu sunt supuse unor pagube mecanice. În plus, astfel de dispozitive nu se tem de condițiile meteorologice dure, ceea ce le face indispensabile în aranjarea șantierelor de case private.
 • De asemenea, aceste lumini și sconturi sunt incredibil de economice, deoarece sunt alimentate de la baterie.
 • Lampa de perete poate fi folosită ca o lampă de noapte mică. Producătorii moderni produc nu numai modele stricte și concise, dar și foarte amuzante, realizate sub formă de animale și plante. Astfel de produse sunt relevante în special în cazul în care copilul locuiește în apartament / casă.
 • Montați lampa de perete poate fi foarte ușor și rapid. Poate fi ușor mutat într-un alt loc fără efort suplimentar și fără a cheltui prea mult timp.
 • De regulă, dispozitive mobile de iluminare pe baterii pot fi instalate pe orice suprafață. Cele mai multe modele au funcția de reglare a intensității luminii.

Utilizând astfel de dispozitive, puteți oricând să puteți schimba nivelul luminozității la discreția lor.

Cu toate acestea, aceste dispozitive au dezavantajele lor. Bateriile reprezintă un mare avantaj al luminilor de perete, dar ele pot provoca și unele inconveniente în timpul utilizării lor, deoarece mai devreme sau mai târziu aceste surse de alimentare se așează și se opresc din funcțiune. În aceste situații, problema poate fi rezolvată numai prin înlocuirea bateriilor.În majoritatea cazurilor, pentru a face o înlocuire trebuie să scoateți dispozitivul de la perete.

Un alt dezavantaj al corpurilor de iluminat fără fir este calitatea materialelor din care sunt fabricate. Cel mai adesea, astfel de dispozitive de iluminat sunt făcute din materii prime artificiale și ieftine.

specie

Piața modernă a corpurilor de iluminat este plină de diverse modele care au diferite modele și funcționalități. Să analizăm în detaliu ce modele pot fi găsite astăzi pe rafturile magazinelor:

 • Cele mai comune sunt perete mic lămpi. Cel mai adesea acestea sunt folosite ca un dispozitiv de iluminare suplimentar. Cu toate acestea, aceste produse pot, de asemenea, să facă față cu succes încărcăturii decorative. Cu ajutorul unei mici lămpi fără fir puteți crea o atmosferă confortabilă și romantică.
 • Recent, lămpile multifuncționale sunt foarte solicitate. cu senzor de mișcare. Aceste modele sunt deosebit de relevante pentru utilizarea în zone deschise. Sunt de dimensiuni mici, pentru a nu atrage prea multă atenție asupra lor.
 • Dacă sunteți în căutarea pentru o lampă originală și frumoasă, atunci ar trebui să vă uitați la opțiunile peretelui sub forma unei lumanari. Cel mai adesea, astfel de modele sunt dotate cu zone de agrement și cărți de lectură.Acestea pot fi instalate deasupra patului, canapelei sau scaunului. De asemenea, sfeșnicele sunt adesea folosite ca o lampă de noapte atrăgătoare.
 • Rezistent la uzură și impermeabilitate sunt wireless lumini subacvatice. Astfel de opțiuni pot fi instalate în aer liber sau folosite pentru iluminarea bazinului și a oricărui alt corp de apă de pe amplasament. În aceste scopuri, dispozitivele pentru acumulatori sunt cele mai potrivite. Adesea, luminile mobile de perete sunt utilizate pentru iluminatul exterior.
 • Dacă vorbim despre zidurile de pe o suprafață mare, atunci în acest caz ar fi recomandabil să folosiți dispozitive independente. cu telecomandă. Folosind astfel de sisteme, puteți controla de la distanță zona de iluminare.
 • Dimensiunile miniaturale diferă lumini reîncărcabile. Aceste dispozitive sunt, de cele mai multe ori, completate cu fermoare. Folosind astfel de elemente de fixare simple, dispozitivele pot fi fixate pe orice suprafață disponibilă. Nu trebuie doar să montați copii pe casete pe pereți, lipiți cu tapet sau cu o bază fragilă / dărăpănată.

Specificații tehnice

Principalele caracteristici tehnice ale corpurilor de iluminat fără fir de perete includ dimensiunea și tipul becului. De asemenea, aceste dispozitive pot avea niveluri diferite de luminozitate. Alte caracteristici:

 • Una dintre cele mai importante caracteristici ale becurilor pe baterii este durata lor de viață. La achiziționarea unui astfel de dispozitiv convenabil și mobil, este necesar să se acorde atenție capacității bateriilor instalate în acesta. Acest indicator afectează în mod direct durabilitatea și frecvența lor de încărcare.
 • De regulă, corpurile de iluminat montate pe perete sunt compact și ușor. Cel mai adesea, aceste modele sunt atașate folosind paranteze speciale. Cu toate acestea, cele mai simple sunt dispozitivele de fixare sub formă de lipici.

Este posibil să instalați dispozitivul cu astfel de elemente ușor și rapid, dar în timp, velcro-ul își va pierde proprietățile adezive și va înceta să-și îndeplinească funcția principală.

 • Lămpile wireless de pe perete pot avea un aspect diferit. Alegerea opțiunii optime și potrivite ar trebui să depindă de tipul camerei în care este planificată instalarea acestui dispozitiv de iluminare mic.Astăzi în magazine puteți găsi nu doar opțiuni concise și stricte, dar și culori luminoase.
 • Astăzi se găsesc adesea dispozitive avansate, în care se oferă alegerea modului de iluminare. Utilizând astfel de opțiuni, puteți schimba nu numai intensitatea fluxului de lumină, ci și să comutați iluminarea intermitentă și constantă.

Modele populare

Astăzi, există câteva dintre cele mai populare și convenabile pentru utilizarea lămpilor fără fir. Să le cunoaștem mai bine:

 • La cererea mare este un dispozitiv modern cu baterie, numit "Nanosvet". Este de dimensiuni mici, deci poate fi instalat chiar și în locuri greu accesibile. Acest dispozitiv util și mobil este o lampă cu LED-uri luminoase având 5 diode. Pentru funcționarea unui astfel de produs sunt necesare 3 baterii AAA, cu ajutorul cărora Nanosvet poate funcționa continuu timp de 100 de ore.
 • Universal este o lampă mică care funcționează pe baza tehnologiei. LED - Ellum Sollar. Acest model emite o lumină moale și plăcută, care nu irită ochii.Ellum Sollar este fabricat dintr-o combinație de lemn și plastic. Este demn de remarcat designul atrăgător al acestui exemplu, realizat într-un mod modern.
 • Un corp de iluminat convenabil poate fi instalat pe suprafețele verticale și orizontale. YG-6820. Conține ultima generație de LED-uri moderne. Este permis să se utilizeze acest model bine gândit ca dispozitiv de iluminare autonom în orice tip de încăpere. Difuzorul YG-6820 este fabricat din policarbonat.

Cum sa alegi?

Lămpile convenabile și compacte ale bateriilor ar trebui selectate în conformitate cu parametrii lor tehnici:

 • Este necesar să se țină seama de dimensiunile dispozitivului. Nivelul de iluminare al unei case particulare, curte sau apartament depinde direct de acest parametru. Dacă intenționați să utilizați o astfel de lampă ca o lanternă normală, atunci este recomandat să alegeți produse sau modele miniatură sub formă de dungi luminoase.
 • Rolul important jucat de nivelul de putere al dispozitivului. De la acest indicator depinde de gradul de luminozitate al dispozitivului. Parametrii de putere ai acestor lămpi variază de la 1300 la 2300 lumeni.
 • Selectând o lampă de perete fără fire, trebuie să fiți atenți la puterea fluxului său luminos. Gradul de strălucire și puterea unui dispozitiv autonom de iluminare depind de acest parametru important.
 • Luați în considerare capacitatea de împrăștiere a lămpii.
 • Acordați atenție tipului de LED-uri prezente în corpul de iluminat fără fir. Diferențele lor sunt în primul rând în ceea ce privește nivelul radiației luminoase.
 • De asemenea, este important tipul sursei de alimentare utilizate. Durata de viață a bateriei depinde de modelul bateriei.
 • Se recomandă să achiziționați dispozitive de iluminat care sunt protejate împotriva prafului și a pătrunderii umidității. Aceste caracteristici sunt deosebit de importante atunci când vine vorba de dispozitivele de iluminat exterior, deoarece sunt expuse în mod regulat la efecte adverse din mediul extern.

Acordați atenție modului de funcționare al dispozitivului de iluminare fără fir. Producătorii moderni produc modele cu funcție uniformă de emisie și luminozitate a luminii.

Examinați și despachetați lampa de pe bateria "NanoSvet", vezi mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor