Lămpi neobișnuite în interior

 Lămpi neobișnuite în interior

Iluminarea într-o casă sau un apartament este una dintre componentele succesului și unicității interiorului. Lumina proiectată corespunzător vă poate ridica starea de spirit pentru dvs. și prietenii dvs., precum și pentru a vă păstra vederea.

Lămpile originale neobișnuite nu pot servi numai proprietarilor pentru mai mult de un an, ci și pentru a crea o stare reală de sărbătoare în ajunul diferitelor sărbători.

Caracteristici speciale

Mulți designeri care încearcă să decoreze interiorul casei tale, creează cu adevărat capodopere. Lămpile pentru orice cameră - dormitor, sală de mese, grădiniță, umbre fanteziste, vor lăsa o impresie de neuitat pentru tine și pentru cei dragi. La urma urmei, se pare că lampa este un lucru obișnuit, dar în realitate numai adevăratul talent al unui designer sau artist va permite camerei dvs. să "înflorească" și să devină sofisticată sau jucăușă.

Sursa de lumină poate fi localizată oriunde în cameră. Chiar și în vremurile sovietice, fără, de exemplu, lămpile de podea - lămpile de podea, era imposibil să-ți imaginezi un apartament. Astăzi, din păcate, sunt foarte greu de contemplat în orice design modern, dar în zadar. Nu numai decorarea unui apartament modest, ci și o piesă de mobilier foarte funcțională.

În camera de zi

De obicei, camera de zi este cea mai spațioasă cameră din apartament sau din casă. Prin urmare, dacă suprafața camerei depășește 16 metri pătrați, trebuie să instalați mai mult de o lampă.

Și ar trebui să fie făcute în același stil, iar schema de culori a tapetului și a întregului interior ar trebui, de asemenea, să fie menținută în aceeași schemă de culoare.

Lumina din camera de zi ar trebui să fie luminos, dar moale, nu doare ochii. Dacă nu doriți să repetați, dar ați decis să "mișcați" un design neobișnuit al sursei de lumină, atunci în acest caz, lămpile umbrelă originale din umbrele mici pentru un cocktail se vor potrivi: lipite împreună sub forma unei mici mingi, vor deveni o sursă de stare veselă și pozitivă.

Ideal în camera de zi va arata lămpi de podea, lămpi de noapte, care poate deveni centrul "chip" a întregului interior.În general, cuvântul "lampă de podea" a venit la noi din franceză și este tradus ca "trepied" - un castron cu ulei ars. Din trecutul îndepărtat, am lăsat un picior lung cu o umbră.

Afișele decorative pot fi făcute în stilul țării sau Provence - din in, bumbac, baroc - satin sau catifea de lux, păduri prețioase etc.

Lămpi metalice în formă de vază - o abordare originală pentru decorarea unui living clasic. Dacă sărbătoriți stilul high-tech, alegeți structuri de oțel cu umbra de sticlă de orice culoare și veți deveni proprietarul unei camere elegante.

Ca o idee originală, lămpile vor arăta "castron" - pot fi așezate pe masă. Interiorul interior al camerei de zi va fi capabil să completeze și lămpile în stilul de metal, și orice - built-in, forme geometrice.

Pentru un stil clasic, alegeți lămpi sub formă de candelabre antice, cu pandantive și ornamente.

Designerii de modă oferă decorarea salonului în stil oriental. În ea un rol important îl joacă lămpile de bronz, cu aurire, de o formă neobișnuită misterioasă. Acestea vor fi momentul decisiv în interiorul tău.

De exemplu, producătorii turci oferă de multe ori lămpi făcute cu tehnologia veche de modelare a mozaicurilor pe sticlă "Opal" - un fel de stil medieval, luminos și de neuitat.

Seara, în camera de zi se pot aprinde surse de lumină de Est, sub formă de cani antice, vase cu ciucuri ornamentate și accesorii din alamă.

Pentru bucătărie

Multe gospodine preferă o zonă dedicată de iluminare deasupra mesei de bucătărie. Cu toate acestea, această opțiune este ideală pentru o bucătărie spațioasă, unde lumina principală luminează întreaga cameră, iar câteva lămpi decorative emit doar spațiul de deasupra mesei, creând o atmosferă confortabilă unică.

Lămpile suspendate sub formă de figuri geometrice, realizate din coajă de mesteacăn sau super creativă, din borcane de sticlă sau conuri de sticlă umplute cu lichid colorat - toate acestea pot face zona dvs. de bucătărie unică.

Apropo, dacă bucătăria dvs. este făcută în stilul Provence, puteți înlocui lichidul colorat cu apă curată în conuri și instalarea de flori în ele este o soluție bună.

Dacă preferați un singur punct pentru a ilumina bucătăria, puteți atârna un candelabru prin satelit deasupra mesei,când becurile sunt situate pe tuburi metalice "scăpând" de pe o singură minge metalică, dar, în general, designul seamănă cu o navă spațială.

Lustre suspendate deasupra mesei, sub formă de baloane colorate, vor arăta bine într-o bucătărie mică și spațioasă. Dar lampa din acest cristal sub forma, de exemplu, a unei nave, va crea o splendoare luxoasă în sala de mese.

Un loc special în interiorul bucătăriei și ocupă lumini încastrate - acest lucru asigură o iluminare maximă. Sursele de lumină de înaltă tehnologie, cu becuri cu halogen și lumini de diferite culori, sunt acum foarte populare. Corpurile originale încastrate din cristal sau gresie, cu nuanțe, realizate în gamă de argint sau auriu, vor face bucătăria dvs. unică.

În dormitor

Un dormitor este întotdeauna un spațiu privat. Iar lămpile neobișnuite pot adăuga o "aromă" în stilul tău preferat.

Lămpile în stil japonez, făcute sub copac cu un baldachin de hârtie papirus, pot adăuga secrete camerei create pentru a elimina toate problemele.Perfect se potrivesc stilului oriental al camerei dvs. și suită mată a culorilor luminoase cu hieroglife imprimate pe ele.

Stilul țării este evidențiat de lămpile vesele sub formă de plăci decorative, lămpi cu lămpi cu ceară falsă stropită pe ele.

Dacă dormitorul dvs. este făcut în stilul "Provence", alegeți lămpi originale folosind elemente floristice - sub formă de coșuri cu flori, cu linii elegante. Afișele de sticlă pot fi din vitralii, cadre vechi, fotografii.

Concluzia logică a designului dormitorului poate fi lămpile mată, oferind o lumină slabă. Lămpile din metal încorporate, sconțurile suspendate cu decor de cristal vor arăta de asemenea bine.

Dacă preferați stilul original, producătorii vă pot oferi accesorii pentru "paie", hârtie sau tencuială.

În grădiniță

Alegerea iluminatului în grădiniță depinde de vârsta copilului. Puterea lămpii poate fi de 40 de wați în loc de 60.

Pentru copiii mai mici este necesar să alegeți lămpi de formă luminată și interesantă. În mod ideal, ar trebui să existe mai multe surse de lumină.De exemplu, dacă ați ales un candelabru sub forma unei păpuși sau a soarelui, atunci spoturile sub formă de jucării pot deveni o completare a acestuia. Principalul lucru este că acestea sunt în siguranță pentru copilul dumneavoastră.

Lămpile încastrate la pătrat sau la masă sunt necesare dacă copilul se teme să rămână într-o cameră întunecată.

Principala cerință pentru astfel de sconturi - securitatea, adică un plafon închis.

Vederea unei astfel de lumini de noapte depinde din nou de preferințele copilului dumneavoastră.

Pentru grădină

Un teren de grădină sau de grădină este un loc în care nu sunt cultivate numai produse sănătoase, ci și o zonă de recreere, când doriți să vă relaxați sufletul, iar seara să discutați cu cei apropiați pe teme ascunse. Pentru ca atât ochiul, cât și sufletul să se bucure de astfel de momente, este necesar să vă decorați zona de recreere cu iluminare adecvată.

Dacă combinați cu succes funcționalitatea iluminatului și decorativul său, atunci cabana de vară va deveni un colț romantic: un grup de libelule sau fluturi pe tije care vor fi blocate în pământ și vă vor bucura ochii în timpul zilei, iar în seara strălucirea în iarbă va fi o adăugare specifică exterioară.

Soluția originală pentru o vacanță de țară va fi vasele volumetrice cu flori, strălucitoare noaptea sau din piatră, stilizate ca marmură sau o bucată de chihlimbar.

Fă-o singur

Lămpi neobișnuite se pot face cu mâinile tale.

Sursa originală de lumină poate fi un produs asamblat din cutiile de bucătărie obișnuite. Mai intai lucram la cadru - 3 cercuri de diferite diametre, fixate impreuna. Deasupra - un loc pentru patron, clothespins - decor.

Puteți alege produse simple din lemn sau din plastic. Totul depinde de gustul și preferințele dvs.

Dacă decideți să instalați la dacha câteva lumini strălucitoare, utilizați sticle obișnuite de sticlă.

Este suficient să le umpleți cu margele colorate sau nisip colorat, sticlă lustruită, în general, tot ceea ce poate reflecta lumina. În gâtul sticlei trebuie să fixați o lanternă mică cu clei de silicon - asta e tot, lampa este gata. Pentru o originalitate mai mare, folosiți recipiente de diferite capacități și forme.

Vintage abajur de pânză va avea cea mai convenabilă cale spre dormitorul provensal. Și dacă nu numai că o scoți din pânză, ci răsuciți florile din ea, atunci niciun rău deznădăjduit nu vă poate distinge invenția de la lucrarea de designer.

Dacă sunteți familiarizați cu subtilitățile de origami, atunci un abajur în formă de pasăre, ușor difuză lumina, poate fi o decorare luminoasă a unei grădinițe sau bucătărie.

Fosta cușcă de păsări, pictată în alb cristal, cu figurile de păsări din interior, va deveni o sursă unică de lumină în camera tânărului doamnă.

Bineînțeles, sfeșnici. Lumanarile sunt asociate cu elemente de romantism si experiente spirituale. Faceți lămpile în stil marocan: decorați sau vopsiți un borcan de sticlă obișnuit, puneți o schiță de vitraliu, puneți o lumânare în interior și atârnați-o pe ramurile copacului de deasupra mesei cabanei. Cina de neuitat oferită de dvs. Dacă nu există niciun contur de vitralii, împachetați borcanul cu șireturi sau panglici din satin sau lipiți peste acesta cu margele. Principalul lucru - creativ și cu sufletul!

Lucrurile neobișnuite vor decora întotdeauna interiorul tău și, dacă lămpile impresionante reflectă gustul proprietarului, atunci camera devine un personaj individual și dă un lucru pozitiv tuturor celor prezenți.

Vedeți următorul videoclip pentru exemple de corpuri de iluminat realizate manual.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor