Luminile de noapte din priză

Pentru dormitoarele mici, unde fiecare zece centimetri este important, se folosesc lumini de noapte în soclu. Modelele miniatură ocupă puțin spațiu, garantează o iluminare stabilă și sunt eficiente din punct de vedere energetic. Accesorii sunt adesea achiziționate pentru camere pentru copii: pentru membrii familiei mici, producătorii oferă luminile colorate de noapte făcute sub formă de animale, personaje de desene animate, soare sau flori.

Caracteristici distinctive

Modelele sunt adesea achiziționate în familii unde există copii. Aceste accesorii sunt potrivite atât pentru membrii foarte tineri ai familiei, cât și pentru cei mai bătrâni. Structurally, lumina de noapte este un cadru mic, în interiorul căruia este un bec și în afară - un dop introdus în priză.

Lampa de noapte cu un comutator simplifică orientarea în amurgul camerei, acționând ușor asupra ochilor, vă permite să citiți înainte de a merge la culcare.

avantaje:

 • Rezistența la impact. Pentru fabricarea armăturilor folosite materiale durabile rezistente la solicitări mecanice externe, cum ar fi plasticul, policarbonatul. Datorită acestui lucru, lumina de noapte nu se va rupe atunci când se încadrează și să păstreze aspectul original.
 • Siguranța împotriva incendiilor. Modelul rezistă la temperaturi extreme și este realizat într-un caz izolat. Nu emite o scânteie, este rezistent la scurtcircuit în rețea.
 • Dimensiuni compacte. Lămpile de noapte mici vă permit să instalați dispozitivul în orice cameră, chiar și în cele mai înguste camere.
 • Design universal. Există ambele dispozitive fabricate în carcasa ovală obișnuită, lipsită de decor și accesorii sub formă de albină, soare, inimă. În acest caz, modelele minimaliste, lipsite de decor, sunt cele mai ușor de instalat în orice interior.

Un alt avantaj al modelelor este un preț accesibil.

Ele costă mai puțin decât lămpile de dimensiuni standard, dar în același timp nu sunt inferioare în funcționalitate. Accesorii produc o lumină moale, difuză, care nu irită ochii și simplifică procesul de adormire sau de ridicare. Eficiența energetică a accesoriilor vă permite să economisiți energie electrică și să cheltuiți banii eliberați pentru mai multe lucruri necesare în familie.

Într-o categorie separată emit o lumină de noapte pentru copii.Pentru tinerii membri ai familiei, producătorii oferă accesorii sub formă de jucării, bile colorate. Există modele care strălucesc în diferite culori sau imagini de proiect pe perete și tavan. Alegerea lămpii depinde de vârsta copilului. În primele luni de viață, lumina nu este necesară atât pentru copil cât și pentru mama care trebuie să aibă grijă de el, să-l hrănească.

Când copilul crește, începe să se teamă de întuneric. În acest caz, este nevoie de o lumină de noapte pentru a salva copiii de frică și a le învăța să adoarmă singuri. Este important ca accesoriile, cum ar fi micul membru al familiei, să creeze o atmosferă confortabilă și astfel să acționeze liniștitor.

Produsele trebuie să fie cât mai sigure posibil, fără colțuri ascuțite și să nu aibă părți mici pe care un copil le poate înghiți.

Pentru copiii de vârstă adultă, se vor face lumini de noapte cu lumină mai strălucitoare: elevii vor putea să citească înainte de a merge la culcare, să se pregătească pentru următoarea zi de școală.

specie

Corpurile de iluminat diferă în funcție de tipul de construcție și de locul de instalare. Modelele sunt lipsite de fire, ceea ce simplifică plasarea lor. Cel mai adesea există lămpi de perete, care se află lângă pat.De asemenea, pe masă există accesorii sau modele de plafon. Este posibilă plasarea simultană a lămpilor și a grupului; în acest din urmă caz, sunt selectate modelele de proiectare identice sau similare.

Tipurile de corpuri de iluminat, în funcție de elementele de iluminare folosite:

 • Cu lampă incandescentă. Cele mai cunoscute modele. Ele au o eficiență relativ scăzută și necesită înlocuirea frecventă. În schimb, au un preț scăzut. Durata de viață a produselor variază în intervalul 1000-2500 de ore, există modele care sunt rezistente la fluctuații și diferențe în rețea. Avantajul este independența față de condițiile de mediu.
 • Halogen. Baza funcționării luminilor de noapte este efectul gazului și evaporarea tungstenului. Ele au un design similar cu o lampă cu o lampă cu incandescență. Modelele vă permit să creați un flux îngust și să reglați iluminatul în cameră.
 • LED-uri. Opțiunea cea mai practică, care are o durată lungă de viață - 15-25 ani. Ele strălucește mai strălucitor, nu emit substanțe nocive în aer și diferă de asemenea în ceea ce privește rezistența la impact datorită absenței elementelor fragile din interior. Modelele consumă cu 70% mai puțină energie electrică, asigură stabilitate și funcționare neîntreruptă.

Accesorii diferă în funcție de numărul de funcții încorporate. Rosette, cu un senzor de mișcare, lumina de noapte reacționează la căldură și se aprinde automat când se apropie o persoană. Această opțiune vă permite să nu risipiți timp de pornire a dispozitivului, este, de asemenea, potrivit pentru tinerii membri ai familiei. Lampa începe să ardă când copilul se trezește sau se întoarce în cameră și, prin urmare, nu are timp să se sperie. O funcție similară este efectuată de un model care reacționează la lumină: se aprinde cu sosirea nopții și se aprinde când începe zori.

Diferite modele și a căror material sunt făcute plafoane și cadre. Sunt fabricate din plastic, policarbonat, sticlă. Acesta din urmă refractă frumos lumina, cu toate acestea, se caracterizează prin fragilitate și nu este potrivit pentru camere pentru copii. Plastic, dimpotrivă, va rezista la o cădere, în plus, produsele fabricate din ea diferă într-o varietate de nuante. Luminozitatea luminii și durata de viață a lămpii depind de puterea radiațiilor.

Producatori

Calitatea este unul dintre cele mai importante criterii atunci când alegeți o lumină de noapte. Modelul este prezent în colecțiile mai multor mărci, care pot fi împărțite în străinătate, pe piața internă și pe cea chineză. Acestea din urmă sunt cele mai ieftine și sunt adesea o copie a omologilor occidentali.Pentru producția lor se folosesc materii prime proaste, iar acest lucru se datorează prețului scăzut.

Cele mai bune produse sunt din Europa, Hong Kong, produse de tehnologii originale și caracterizate de siguranță. Puteți găsi și lămpi de noapte de înaltă calitate, fabricate în fabrici rusești.

Cele mai renumite includ următoarele companii:

 • Camelion. Marca Hong Kong care a fost în jur de peste 50 de ani și vinde produse din întreaga lume. Filialele se află în Europa, Canada, Mexic, Turcia și în alte țări. Lămpile de noapte produse de această marcă au dimensiuni compacte și consumă minimum de energie. Acestea sunt conectate direct la rețea, pornite prin apăsarea unui singur buton. În linie există lămpi monofonice simple, translucide sau făcute sub formă de rață.
 • Lucia. Compania este specializată în producția de corpuri de iluminat pentru sediu și este situată în Italia. Compania oferă mai mult de 300 de tipuri de lămpi și lămpi de pardoseală, iar în linii puteți găsi o lumină de noapte miniaturală în priză. Pentru fabricarea produselor utilizate materiale de înaltă calitate, inclusiv metal, piele, cristal, sticlă. Colecțiile sunt prezentate ca modele neutre și executate într-un stil romantic sau modern.
 • BRENNENSTUHL. Marca a apărut la sfârșitul anilor 50 ai secolului trecut în Germania și este acum una dintre cele mai mari companii europene. Compania își menține poziția de lider datorită introducerii regulate a tehnologiilor inovatoare, utilizării materiilor prime de înaltă calitate și monitorizării continue a calității produselor finale. Produsele sunt conforme cu standardele internaționale, în condiții de siguranță pentru sănătate. Ele au un design universal minimalist, potrivit pentru interioarele moderne.
 • TDM Electric. "Compania Electrotehnică Națională a lui Morozov" a apărut la începutul secolului XXI, dar deja a reușit să câștige popularitate cu consumatorul. Brandul oferă produse industriale și de uz casnic la un preț accesibil. Colecțiile conțin mai mult de 12.000 de tipuri de dispozitive de iluminat, astfel încât puteți să ridicați atât modele simple, cât și decorate, luminoase.
 • "Svetozar". Compania internă produce accesorii atât pentru case, cât și pentru birouri, deoarece colecțiile includ atât lămpi stricte cu un minim de decor, cât și realizate într-o schemă de culoare plină și decorate cu modele. Costul redus al producției se datorează faptului că majoritatea materiilor prime sunt achiziționate în Rusia.Materialul de bază este policarbonat, care este rezistent la influențe de mediu, cântărește puțin și este elastic, ceea ce vă permite să obțineți accesorii de orice formă. Baza lămpilor este acțiunea LED-urilor.

Mărcile oferă produse multifuncționale și au o durată lungă de viață. Consumatorii subliniază o varietate de design de produs și ușurința de utilizare. În plus, produsele sunt ecologice: nu oxidează și nu emit substanțe nocive în atmosferă, totuși, la cumpărare, ar trebui să studiați cu atenție compoziția produselor.

În plus, vizionați revizuirea unuia dintre modelele populare ale unei lămpi de noapte.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor