Lumina de noapte "Sky Sky"

 Lumina de noapte Starry Sky

Lumina de noapte originală, imitând cerul cu milioane de stele pe tavan, în orice cameră, vă va permite atât copiilor dvs. cât și celor de a vă bucura de o estetică plăcută, dar și posibilitatea de a adormi rapid.

Caracteristici speciale

Spațiile spațiale spațiale și plăcile sistemelor de stele pot fi ușor găzduite chiar și într-un dormitor mic sau pepinieră. Cu ajutorul unui astfel de proiector de zăpadă, puteți crea o vedere cu adevărat romantică a unei camere sau puteți explora cerul cu stele pe propriul tavan.

Dacă vă decideți să achiziționați de asemenea acest tip de produs, trebuie să știți ce avantaje vă poate oferi și ce dezavantaje are în timpul funcționării.

Aspecte pozitive privind cumpărarea unui proiector normal:

 • cost redus și prin urmare - disponibilitate pentru cetățenii obișnuiți;
 • capacitatea de a studia constelațiile la domiciliu;
 • poate fi folosit ca o lumină de noapte în dormitorul pentru copii;
 • crearea iluziei originale a spațiului stelelor în cameră;
 • pot funcționa atât din rețea, cât și din baterii;
 • prezența diferitelor tipuri și modele pentru fiecare gust.

Dezavantajele acestui produs nu sunt atât de semnificative:

 • dacă cumpărați o lumină de noapte într-o stare dezasamblată, atunci este destul de dificil să o asamblați fără anumite abilități;
 • În multe modele există un fir scurt care nu vă permite să transportați un produs care funcționează din rețea la distanțele de care aveți nevoie;
 • în multe modele ale lămpii, contururile constelațiilor sunt vizibile numai dacă sunt aduse aproape de perete.

Caracteristicile caracteristice ale acestui tip de lampă de noapte pot fi numite:

 • Radiația este foarte luminos, dar este sigură pentru ochii fluxului de lumină de pe tavanul camerei și a peretelui.
 • Prezența mai multor moduri de operare, cu comutarea lor, poate schimba semnificativ paleta de culori. Abilitatea de a selecta culorile din setări.
 • Abilitatea de a reproduce diverse imagini ale cerului vesel și a constelațiilor specifice, care este foarte distractiv pentru copii și influențează bine dezvoltarea orizonturilor lor.
 • Mulți proiectoare stea au un timer automat, care funcționează în mod tradițional după 45 de minute. Vă va salva de la munca de noapte pe tot parcursul nopții.
 • Universitatea sistemelor energetice.

specie

Variantele acestui produs sunt doar un set uriaș, astăzi în multe magazine puteți cumpăra cu ușurință un proiector cu lumină de noapte în formă de stea, sub formă de diverse animale, luminatoare de noapte care se rotesc, proiectoare și luminatoare de noapte care efectuează muzică, produse cu ceasuri. Care sunt trăsăturile caracteristice ale tuturor acestor tipuri de lumini de noapte?

Un proiector cu lumină de noapte rotativă va afișa un cer albastru în mișcare. Această lampă este minunată pentru copii, dar poate fi utilizată și de adulți, pentru că un astfel de produs vă va ajuta să oferiți un farmec deosebit la o dată romantică sau poate fi un accent original la o petrecere. Copilul va fi interesat să vadă stele în mișcare, întins în pat și să adoarmă în liniște.

Lampa pentru copii care se rotește este cel mai bine să cumpere pentru un copil mai vechi de doi ani, pentru a ține seama de factorii de dezvoltare a vederii la copil.

La unele proiectoare Star Sky nu există numai butoane care pot fi controlate de lampă însăși, dar și un buton pentru pornirea unui cântec pentru copii. Majoritatea acestor Nightlights au mai mult de o melodie și pot fi înlocuite de o presă secundară pe un buton special. Dacă apăsați imediat acest buton de 5 ori, melodiile din program vor suna alternativ toată noaptea.

Apropo, apăsând acest buton, puteți opri complet sunetul melodiei pe proiectorul de noapte dacă copilul îi place să privească stelele în tăcere. Adormind la sunetul unei melodii plăcute a unei lămpi muzicale, copilul dvs. nu va fi capricios și nu va interfera cu somnul.

Acești utilizatori sunt, de asemenea, foarte populari cu consumatorii. lămpile cu o proiecție a cerului înstelat, care poate arăta timp și pe coc. Lumina de noapte este perfectă atât pentru dormitor pentru copii, cât și pentru adulți. Acest tip de ceas are funcția de alarmă necesară, mai multe culori pentru proiecție și difuzoare încorporate cu muzică.

Lampa de proiecție sau, așa cum se mai numește, planetarul de acasă. Acesta este unul dintre cele mai scumpe dispozitive din gama Starlight, dar va copia și corpurile cerești necesare.Adesea, aceste produse sunt realizate împreună cu o hartă a diferitelor constelații pentru studiu, cu un laser pointer și tot felul de ajutoare științifice.

Astfel de lămpi sunt echipate cu LED-uri luminoase și de înaltă calitate, datorită cărora imaginea a câteva mii de stele și peste 50 de constelații cunoscute vor merge pe pereții camerei.

Ca o altă caracteristică, astfel de produse vă vor ajuta să proiectați constelații cu data exactă pentru a vedea cerul înstelat, care se poate vedea numai în diferite părți ale lumii - în Africa sau în America.

Modele și forme

Există o mulțime de soiuri de lumini de noapte pentru corpuri de iluminat cu efectul Night Sky și stele, astfel că alegerea celei mai potrivite lămpi pentru dvs. nu va fi dificilă. Cele mai populare modele sunt următoarele amenajări.

Proiector "Turtle muzical"

Acesta este un fel de jucărie moale, care este făcută din pluș nealergenic. Produsul care proiectează lumină sub formă de stele este situat pe carcasa jucăriei. În timpul utilizării, o sonoră plăcută din lămpi de noapte. Datorită automaticii, broasca țestoasă este oprită de un cronometru și astfel economisește durata de viață a bateriei.

Dacă doriți să cumpărați un proiector de lumină de noapte pentru copil, atunci acest bug va fi o alegere excelentă. După-amiaza, o astfel de broască țestoasă poate juca rolul unei jucării moi, iar seara va transforma camera copiilor într-un planetariu amuzant. În cazul produsului există un buton pentru comutarea melodiilor și pentru schimbarea spectrului de lumină.

"Ladybug"

Aceasta este o lampă care are găuri sub formă de stele mici în cochilie. De asemenea, acest proiector are un înveliș de înaltă calitate de blană velur, ceea ce face să pară o jucărie obișnuită. Toate materialele din acest produs sunt ecologice și sigure pentru copii, astfel încât o lumină de noapte poate fi lăsată în siguranță în dormitorul copiilor pentru bucuria unui copil.

"Ladybird" are un aspect original. Produsul este realizat în culori roșii și negre, în combinație completă cu colorarea acestui insect. Produsul are un carcasă din plastic, un mecanism este ascuns sub el, există, de asemenea, un corp moale-touch, care este confortabil de a atinge. Copiii vor dori să vadă vise sub lumina calmă a stelelor și a cântecului lor preferat.

Noapte de vară ușoară de vară

Lampa de noapte, sub forma unui elefant frumos și moale, este creată pentru a oferi copilului un sentiment de liniște și confort.Acesta va ajuta la asigurarea unei stări de calm înainte de a veni, a calma copilul cu ajutorul unui cântec de noroc și a unui proiector luminos sub forma unui cer plin de stele.

Aranjamentul muzical este alcătuit din 3 ludaje și 2 melodii cu sunete ale naturii. Lampa de noapte, sub forma unei jucării moi, cu stele pe tavan în timpul somnului, va fi un cadou mare pentru orice copil.

Lumina de noapte "Sea Star"

Lumina de noapte este perfect potrivită pentru cei mai tineri copii, care strălucește stele, reflectând pe tavan, în acest proiector nu seamănă cu cerul înstelat obișnuit, dar lumina strălucitoare și nuanțele colorate vor atrage atenția copiilor.

alternative

Sun steaua - O altă versiune ieftină a unei lămpi de noapte, cu care puteți organiza rapid o seară romantică sau puteți cuceri definitiv un copil cu strălucirea stelelor și a lunii pe tavan. Carcasa rotativă a proiectorului vă va permite să modificați direcția constelațiilor în modul dorit - de la ritm lent la cel mai rapid.

Lumină de noapte neobișnuită - lampă de lavă. Schimbarea formei interne este uimitoare și atractivă în același timp. Fiecare astfel de lampă este umplute cu un amestec de lavă vâscos care creează o lumină calmă și moale în orice cameră - birou, cameră, dormitor sau orice alt loc.Cele mai potrivite pentru petreceri, recreere și decorarea spațiilor mari și mici.

Luminează în întuneric autocolante de asemenea foarte popular astăzi și nu numai la copii. Cu ajutorul autocolantelor strălucitoare, puteți decora cu eleganță orice cameră pentru copii. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să lipiți produse cu imagini originale pe pereții sau pe tavanul camerei, în orice ordine de care aveți nevoie.

Acest set este fluorescent, stelele se acumulează în timpul zilei în lumina soarelui și, datorită acestui lucru, copilul va putea privi imagini strălucitoare în fiecare seară și în noapte. Stele, imagini de animale, modele și figuri geometrice pot acționa ca forme de autocolante stralucitoare.

Marci populare

Una dintre cele mai populare branduri este un produs realizat de chinezi - un proiector. Star master. Acesta este cel mai ieftin model care proiectează stele, care are mai multe moduri de funcționare:

 • proiectând numai stele albe;
 • cu proiecția de stele, irizantă cu toate culorile;
 • cu proiecția stelelor albe și transfuzia de diferite culori.

Un alt model similar - proiector de lumină de noapte Stela frumusete, care vă va invita să vă bucurați de cerul în dormitorul dvs. și să vă plimbați mai întâi în pat într-un caleidoscop elegant de pâlpâitoare stele colorate.Proiectorul are trei opțiuni de iluminare - alb, irizat și articulat alb, cu irizare.

Planeta de acasă Earth teatru - un model minunat pentru un studiu calitativ al cerului de noapte. Prin aceasta, puteți recrea iluzia completă a cosmosului de deasupra capului cu sateliți și stele care se încadrează în zone largi celeste. Adevărat, acest model este pur și simplu insanely scump - aproximativ o mie de dolari.

Proiector Aurora Master Proiectorul Aurora "Lumini nordice". Proiectorul Aurora care proiectează lumini aurora va funcționa, de asemenea, ca o lumină de noapte neobișnuită. Va crea o atmosferă de divertisment în orice cameră a casei. Veți avea o mare oportunitate de a crea o aurora aproape reală acasă, iar acest tip de frumusețe vă va oferi produsul sub marca Aurora. Veți putea să-l utilizați într-o plimbare pentru a ilumina cortul și a lua tratamente de apă în baie.

Proiector de noapte cu un ceas luminos de proiecție "Stele și Luna" perfect și armonios potrivită pentru interiorul unui dormitor adult sau pepinieră. Această lumină de noapte are atât funcțiile unui proiector, cât și funcțiile unui ceas regulat, cum ar fi cele digitale.O lumină de noapte cu un astfel de ceas va atrage, în mod evident, toți cei care doresc să-și dea dormitorului un aspect romantic, confort sau pur și simplu să-l diversifice pentru o vreme.

Cu ajutorul stelelor strălucitoare creează o atmosferă cu adevărat fabuloasă. Trebuie doar să porniți proiectorul și camera imediat se aprinde cu stele, care vor începe să clipească încet, schimbând culorile. O funcție suplimentară, care se află în lampă, va fi un ceas care va arăta timpul exact între cei care plasează stelele. Imaginea proiecției stelelor se desfășoară în nuanțe diferite. Corpul corpului de iluminat este fabricat din plastic și are o dimensiune mică.

Lumina proiectorului de noapte Star Master "Galaxy". Lumina de noapte arată perfect toate planetele sistemului solar, care îi vor ajuta pe copil să se intereseze de studiul lumii din jurul nostru și vor da ideea cea mai corectă despre structura universului nostru, cu distanțele spațiale nesfârșite și planetele pline de secrete nedescoperite.

opinii

Una dintre cele mai populare modele - proiectorul Star Master nu are cea mai bună faimă pe Internet și majoritatea recenziilor despre el sunt negative. Motivul pentru aceasta este că stelele de pe suprafață în timpul funcționării acestui proiector se dovedesc a fi murdare, fuzzy, puțin asemănătoare cu un adevărat cer înstelat.Modelul este ieftin și nesigur în utilizare, lăsându-l nesupravegheat în dormitorul copiilor, nu este recomandat.

Originalul proiector de noapte "Sky Starry" este diferit de un fals deja înfățișat. Produsele de calitate slabă se disting prin materiale de fabricare ieftine, au lumină prea luminată sau excesiv de estompată, au un miros rău, acru, au o melodie exagerat de scârțâitoare și, de asemenea, au un capac slab fixat care acoperă bateriile proiectorului. Cu privire la astfel de achiziții, mai ales dacă le cumpărați pentru copii, este mai bine să nu salvați.

Dacă doriți să cumpărați un dispozitiv bun și multifuncțional care joacă rolul unui planetariu acasă cu o imagine realistă a unui adevărat cer înstelat, atunci cel mai bun cumpăra Earth Teatru. Opinii despre acest produs - numai cele mai pozitive.

Unele mini-planetariu, pe lângă panta cerului, afișează imaginea Lunii pe pereții casei, pot proiecta Pământul calitativ.

Mulți pot viziona filme științifice despre distanțele spațiale. În unele planacere acasă există o funcție originală de memorare a sunetelor naturii, iar o proiecție rotativă vă ajută să vedeți apusuri de soare colorate,aurora sau curcubeu luminos.

Vedeți cum funcționează Planetariul de la Pământ al Planetariului în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor