Lumini de noapte din lemn

Cât de bine este, când seara, întins într-un pat confortabil, îți îmbrățișezi camera preferată într-o privire trează și te uiți la o lumină de noapte mică și strălucitoare. Lumina lui moale ușoară. Atingeți-l și veți simți un copac cald, dur sau neted, ca și cum v-ați fi chemat într-o țară cu visuri dulci. O lampă de noapte din lemn este caldă, liniștită și confortabilă.

8 fotografie

De ce să alegeți astfel de programe?

Este foarte ușor să răspundeți la această întrebare. Pentru că ele creează un confort real și chiar un sentiment de securitate. Sunt frumoși, arătați mereu opriți la un astfel de miracol. Ele se pot încadra atât într-un interior costisitor, sub forma unei imagini tridimensionale, cât și într-o barcă hippie sub forma unei lumanari, aranjate într-un cerc cu un "gard" de crengi.

Autorul lor poate fi eminent, maestru fabulos de scump, dar puteți face ceva pe care nimeni altcineva nu îl va repeta. La urma urmei, este mai ușor să faci un lucru exclusiv cu lemnul.Și nu doar pentru a lustrui, dar și pentru a decora cu sculpturi, lacuri sau vopsea. În combinație cu alte materiale, un copac se poate deschide și se va arăta într-o lumină nouă.

Lămpile din lemn sunt atât de durabile încât le puteți spune povestilor nepoților tăi sub ei. Și, în plus, sunt în siguranță. Fără tratamentul chimic, acestea nu sunt toxice, ușor de îngrijit. Lumina reflectată de o asemenea lampă este moale și relaxantă.

Acesta este motivul pentru care asemenea lumini de noapte sunt iubite nu numai de adulți, ci și de copii. Mamele își lasă de multe ori luminile nightlight iluminate pentru noapte în camerele copiilor mici. Și copiii nu se tem, iar mamele nu trebuie să acționeze alte surse de lumină pentru a se apropia de pat, dacă este necesar.

specie

În funcție de caracteristicile și aspectul său funcțional, se pot distinge mai multe tipuri de corpuri de iluminat:

 • clasic. Piciorul figurat, bază de lemn, situat în mijlocul lămpii și acoperit cu o nuanță textilă - o opțiune. Dar lampa realizată manual poate fi similară cu o floare de piatră fabuloasă, cu soclu în partea superioară și cu un baldachin din lemn sub formă de petale deschise. Lămpile mată vor diminua lumina și nu vor interfera.
 • Cu fir. Un astfel de lucru extrem de artistic poate fi acela de a aplica un fir pe bază sau picior. Dar poate fi o adevarata capodopera in forma de lampa de birou-lampa de noapte. Lumina de la becurile cu LED-uri mici va pătrunde în țesătură, creând modele frumoase pe pereți.
 • Imagini volumetrice. Luați cadrul pentru imagine, puneți o bucată de hârtie sau hârtie în armonie cu interiorul de pe bază. Pe partea de sus a țesăturii, puneți câteva ramuri, tăieturi de fierăstrău, viță de vie. Puteți face această "imagine" să depășească cadrul imaginii sau să creeze un complot în interiorul acesteia. În interiorul geamului, conectați banda LED-uri cu becuri mici și un cablu pentru a conecta la priza, apoi conectați baza la sticlă.
 • Imagini fotografice într-un cadru din lemn conține portrete ale persoanelor preferate sau peisaje frumoase. Diferite tipuri de iluminare interioară și externă vă vor face să gândiți numai la bine, uitați la aceste imagini.
 • Tablouri muzicale - opțiune mai dificilă. Fluxul de alergare pe fundalul peisajului, calmul plăcut al muzicii și al iluminatului face ca această imagine să fie un mijloc real de relaxare după o muncă grea.
 • Seara noaptea Lămpile din lemn sunt atât de diverse încât merită să vorbim despre ele în detaliu:
 1. Poate fi figura firei, omul, vernisat. Cu alte cuvinte, cuvântul cheie este lemnul. Lumina de noapte se poate ascunde în interiorul figurii sau poate fi un element însoțitor, de exemplu, un pescar are un felinar.
 2. Cifrele pot fi plane sub formă de lună, stea, iepure, pisică. Bulbi sunt încorporați într-o placă de lemn și porniți de la baterii. Fie o lampă este montat pe perete, care este acoperit de o figură sculptată de la bord de sus. Acest decor este potrivit pentru adulți și copii. Lumina de sub lampă este împrăștiată, nu lovește în ochi, dar vă permite să vedeți mediul înconjurător.
 3. Forme geometrice plane cu sau fără laturi. Ele sunt vopsite în diverse culori cu vopsele acrilice sigure. Efectul lămpii este furnizat de luminile cu LED-uri. În acest caz, becurile ele însele pot fi multi-colorate. Aceasta este o opțiune de lumină de noapte pentru copii.
 • Lămpi pentru copii - conceptul este larg. Alegerea luminii de noapte pentru un copil depinde de vârsta lui. Un adolescent ar putea dori o lumină de noapte clasică cu statui de dansatori. Copiii preșcolari vor fi interesați de personaje fabuloase și de desene animate.Aspectul și becurile strălucitoare sunt importante pentru copii. Este extrem de important ca astfel de creaturi să asigure utilizarea în siguranță a lămpii.
 • Proiector de proiecție nu se încadrează în toate tipurile anterioare. Un glob de lemn deschis cu o lampă încorporată în interior vă va permite să explorați mai bine geografia, reflectând continentele planetei noastre pe perete și pe tavan. Există lămpi sub forma unui organ de butoi, al cărui tambur este o gaură, plutind în constelații. În interiorul tamburului sunt amplasate mai multe becuri multi-colorate fără fir. Cu rotația unui astfel de organ de baril, vă veți simți în cerul strălucitor.
 • Lumina de noapte cu clip va permite să-l atașați la peretele patului. Lumina ar trebui să fie foarte slabă, astfel încât să nu interfereze cu bebelușul, dar să-l calmeze pe mama.
 • Lampa "inteligentă" se va aprinde noaptea și se va opri în zori.
 • Lampă de ceas efectuează mai multe funcții: ceas, ceas cu alarmă, lumină de noapte, lampă fluorescentă. Datorită dimmerului (dimmer), noaptea va folosi cantitatea minimă de lumină.
 • fără fir Noaptea pe baterii este foarte convenabil pentru a transporta în orice loc. Dar bateriile cu utilizare constantă sunt suficiente pentru o vreme.

Cum sa alegi?

În ciuda faptului că vorbim de lămpi de noptieră din lemn, trebuie să fii atenți la următorii parametri:

 • Specii de lemn La urma urmei, un copac poate fi atât ușor cât și greu. Poate fi folosit în parte din portbagaj sau din viță de vie ușoară. În plus, făcând o lampă de cedru sau de ienupăr, veți obține, de asemenea, un efect terapeutic pentru sistemul nervos sau vă veți răni dacă sunteți alergic.
 • Materialul folosit însoțind copacul. Când cumpărați, asigurați-vă că se potrivește în interiorul dvs.
 • Forța de aderență. Dacă lumina de noapte este concepută pentru un copil, acest factor poate fi decisiv.
 • Lumina. Vedeți dacă lampa propusă va fi o lumină de noapte. Lumina sa trebuie să fie bine dispersată, să nu vă irită ochii, să nu intervină copilul să doarmă.
 • Când alegeți lumini de muzică, asigurați-vă că melodie plăcută, liniștită, calitatea sunetului.

Idei de proiectare

Dacă sunteți designerul dvs., atunci puteți fi interesați de următoarele idei:

 • Nu toată lumea are tulpini de rattan în casă. Dar pot exista viță de vie. Cel mai simplu este ramuri tinere de arbuști. Faceți-le bile de răchită. Poate că va fi o grămadă de ramuri răsucite. Sau sfera de țesătură îndoită.Plasați mici becuri LED în interior. Cateva dintre aceste bile vor arata uimitoare seara in casa ta.
 • Copilul dumneavoastră poate deveni, de asemenea, un designer. Dacă el poate deja tăiat figura animalelor dintr-o bucată de lemn, atașați-o la bază și furnizați o sursă de lumină slabă. Nu contează că cifra este ciudată Ea este cea mai bună!
 • Pare foarte frumos pe perete case de lumină de noapte diverse configurații. Ele sunt vândute, dar ele sunt ușor de făcut. O casă de lemn plată ascunde un bec și se află pe paranteze la o distanță de aproximativ 8-10 cm de perete. Lumina trece prin ferestrele și ușa casei și face chiar conceptul de "casă confortabilă".
 • Lampa poate fi țesută din paie: baza densa si piciorul decorat cu flori uscate. Tavanul deschis este unul cu piciorul. În interiorul tavanului există o bază cu bec, becuri cu LED sau neon. Această lumină de noapte poate îndeplini rolul pomului de Crăciun pentru Anul Nou. Puteți, de asemenea, să realizați și alte compoziții interesante din paie.
 • Designerii oferă multe modele. geometric corect: pătrat, paralelipiped, minge, romb.Se pare că nu există nicio complicație în ele, dar există atât de multe variante de asemenea lămpi de noapte, încât este o plăcere să le analizăm. Aici și plutesc deasupra bazei plăcii orizontale și a cuburilor, constând dintr-o margine fără pereți. Becurile trec prin toate colțurile și lumină plăcut difuză.
 • Un nou tip de lămpi - cu sticlă acrilică. O figură realizată din astfel de geam este montată pe o bază din lemn. Un buton de atingere va lumina o zonă de aproximativ doi metri. Alimentare - de la bateriile încorporate în bază.

Câți oameni care doresc să se alăture acestei chestiuni spirituale fascinante de a crea lumini de noapte din lemn, atât de multe idei. Vreți să încercați să creați o singură lumină de noapte din lemn?

Cum de a face o lumina de noapte din lemn cu mâinile lor, a se vedea următorul video.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor