Bateria de noapte a bateriei

 Bateria de noapte a bateriei

Un accesoriu foarte important pentru proiectarea camerei pentru copii este lumina de noapte. Un nou-născut are nevoie în permanență de atenția mamei. O lumină de noapte atractivă, mică, va liniști copilul, fără a include lumina principală. Lumini de noapte pe baterii - o opțiune excelentă pentru camera copilului.

Punctele tari și punctele slabe

Luminile de noapte ale bateriilor pentru copii au avantaje incontestabile, de aceea sunt în căutare. Principalul avantaj al acestui accesoriu este siguranța acestuia. El poate lucra toata noaptea, in timp ce parintii vor fi linistiti ca bebelusul lor este pe deplin protejat.

Pentru a plasa o sursă de lumină suplimentară, este necesar să aveți o priză de curent în apropierea patului.Uneori, aspectul camerei nu permite transferul prizei. Chiar dacă există o astfel de posibilitate, este mai bine să nu faceți acest lucru din motive de siguranță a copilului. O alegere bună ar fi o lumină de noapte alimentată de baterii.

Producătorii moderni oferă o gamă largă de lămpi wireless, elegant, neobișnuite și originale, cu cârlige pentru haine. Această opțiune este caracterizată de mobilitate. Poate fi ușor poziționată oriunde în cameră. Este ușor de atașat de partea din spate a pătuțului, pătură sau perdea.

Principalul dezavantaj al acestor dispozitive este acela că aceștia lucrează o anumită perioadă de timp. Este necesar să înlocuiți periodic bateriile.

Pentru a economisi bani și de a nu cheltui pe baterii de fiecare dată, merită să cumpărați o baterie care vă va permite să reutilizați aceleași baterii. Baterie alimentată cu electricitate.

tipuri

Astăzi puteți cumpăra nocturnă pentru fiecare gust. La vanzare sunt modele in diferite culori, diverse forme si dimensiuni, texturi si desene:

 • Montat pe perete. Becurile de pe perete atrag atenția cu un design neobișnuit. Ele sunt prezentate sub formă de clothespins.Poate fi atașat oricăror elemente, așa că se mișcă ușor în jurul camerei. Convenabilitatea este un criteriu foarte important pentru alegerea unor astfel de modele.

Această opțiune este cea mai bună alegere pentru camera copilului. Lumina de noapte are o lumină slabă, și acoperă și o zonă mică.

 • Spațiul de lucru. Toate clasicile tale preferate sunt lampa de masă. Poate fi folosit în orice cameră. Modelul desktop va ajuta la decorarea interiorului camerei de zi, dormitorului sau camerei pentru copii. Mulți preferă să instalați opțiunea de desktop lângă pat. Acest lucru vă permite să activați sau să opriți lumina, chiar fără a ieși din ea.

Astfel de opțiuni sunt caracterizate de lumina slabă, dar dacă utilizați un bec cu putere mare, puteți citi chiar și revista sau cartea preferată.

 • Jucărie de lumină de noapte Acest accesoriu este minunat pentru decorarea camerei pentru copii și se potrivește perfect și cu designul unui dormitor pentru adulți. Producătorii moderni oferă o gamă largă, unde toată lumea poate alege versiunea originală și la modă. Designerii nu limitează zborul de fantezie atunci când creează noi modele.

Mulți preferă butonul pentru lumina de noapte, deoarece este nevoie doar de un singur clic pentru a porni sau opri aparatul.

 • Proiector de noapte. Cel mai modern model este proiectorul de noapte. Acesta este prezentat sub forma unui plafon, prin care sunt afișate pe tavan diverse figuri sau desene. Cerul înstelat de noapte arată foarte frumos și interesant. Această imagine va ajuta cu siguranță să se relaxeze și să se calmeze. Fiecare proiector de instrumente încorporează o imagine neobișnuită și viu.
 • Lumină de noapte inteligentă. Un model modern de modernitate este "inteligentul" luminii de noapte. Este echipat cu un senzor de mișcare încorporat, astfel încât lumina se aprinde doar pentru mișcare. Puteți alege opțiunile muzicale care, atunci când sunt pornite automat, încep să cânte o melodie plăcută. Butonul din acest model lipsește deoarece dispozitivul însuși decide când este necesar să porniți sau să opriți lumina.

Practicitatea și confortul sunt punctele forte ale luminii nocturne "inteligente". Această opțiune este potrivită în camera copilului și a părinților.

Cum sa alegi?

Mulți părinți nu acordă suficientă atenție atunci când aleg o lumină de noapte pe baterii, ceea ce reprezintă o greșeală foarte gravă.Acest dispozitiv trebuie să fie în siguranță pentru sănătatea bebelușului Atunci când alegeți, există mai mulți factori care trebuie luați în considerare:

 • Mai întâi trebuie să te uiți la materialul din care se face lumina de noapte. Nu se recomandă achiziționarea de modele din plastic. Se știe că, atunci când este încălzit, acest material emite substanțe nocive și, în unele cazuri, un miros neplăcut;
 • De mare importanță este strălucirea luminii. Ar trebui să ridice o lumină de noapte cu lumină slabă, dar ar trebui să fie bine iluminat cel puțin un spațiu mic al camerei. O lumină moale este ideală pentru o grădiniță, trebuie să vă concentrați asupra nuanței galbene. Imaginile luminoase ale luminoase afectează grav visul copilului, precum și psihicul său.

Caracteristici suplimentare

Printre gama largă de lumini de noapte de pe baterii, puteți alege opțiunea pentru fiecare gust. Adăugarea la funcția de iluminare a camerei poate fi:

 • Muzică. Lumina calda, alaturi de o muzica calmata, va calma copilul mai repede. Dacă vă decideți să achiziționați un model cu muzică, atunci ar trebui să ascultați cu siguranță compozițiile prezentate. Merită să fiți ghidat de melodii plăcute și liniștite. Astfel de modele trebuie să aibă un buton mut pentru funcția de muzică;
 • Proiecția. Pentru camerele pentru copii, adesea se aleg nocturnă pe baterii cu un proiector încorporat. Copiii preferă înainte de culcare să se uite la cerul înstelat sau să privească peștele plutitor. Datorită prezenței bateriilor, proiectorul poate fi amplasat oriunde în cameră;
 • Atingeți senzorul Modelele cu această funcție sunt activate sau dezactivate independent. Aparatul funcționează în întuneric și se stinge când camera devine luminos. Această opțiune este scumpă, deci nu este accesibilă pentru toată lumea. Nu uitați că senzorul are nevoie de o atitudine atentă. Aceasta își va prelungi viața.

Unde să stea?

Lampa de noapte a bateriilor poate fi pusă sau atârnată oriunde. Se va arăta frumos pe perete, în apropierea pătuțului sau pe cortina camerei pentru copii. Când gândiți unde este mai bine să atarnați o lumină de noapte, merită să îndepliniți două cerințe de bază:

 • Lumina nu ar trebui să cadă în ochii copilului. Acest lucru va interfera cu somnul sănătos, iar copilul nu se va putea relaxa pe deplin;
 • Lumina de noapte ar trebui să furnizeze atât de multă lumină, încât să fie convenabil ca mama să se apropie de copil și să dea sfârcul sau să schimbe scutecul.

Un proiector pentru lumina de noapte pentru copilul dvs. poate fi ușor realizat independent de materialele uzate. Clasa de master detaliat este prezentată în videoclipul de mai jos:

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor