Ghirlande de ghirlande: alegerea, instalarea și fabricarea

Nu numai copii așteaptă cu nerăbdare miracolele de Anul Nou. Nu este un secret faptul că mulți adulți se așteaptă, de asemenea, sărbători fericite pline de iluminare fabuloasă. Mai aproape de sărbătorile de Anul Nou, rafturile magazinelor sunt umplute cu un număr imens de jucării de copaci de Crăciun, brizuri strălucitoare și o varietate de ghirlande. Astăzi vom vorbi despre acesta din urmă. Lumini stradale spectaculoase - o decorație de Crăciun mare care ar trebui aleasă corect și instalată corect.

Avantajele și dezavantajele decorării lămpilor

Astfel de decorațiuni de sărbătoare au câștigat piața rusă relativ recent, în ciuda faptului că lumini de Crăciun de stradă au fost în jur de mai mult de un secol. Pentru prima dată, un copac luxos de Crăciun situat în apropierea Casei Albe a fost suplimentat cu becuri strălucitoare de diferite culori.După aceea, aceste produse au început să se aplice atunci când proiectați magazine, copaci și diverse clădiri.

În cursul progresului tehnic, s-au dezvoltat ghirlande speciale pentru decorarea stradală, LED-uri. Aceste produse au multe calități pozitive, mai ales atunci când sunt comparate cu dispozitive simple.

Ghirlandele cu LED-uri de strada sunt răspândite în zilele noastre. Popularitatea lor se datorează faptului că astfel de produse au multe avantaje. Să ne cunoaștem.

 • Astfel de decorațiuni cu lampă au un nivel bun de luminozitate, în special în comparație cu alternativele.
 • Aceste decorațiuni arată foarte frumoasă și originală. Râul girlandei rare este ignorat de către trecători.
 • Decorurile cu LED-uri stradale pot dura foarte mult timp. Analoguri de astfel de calități nu se pot lăuda - ele sunt destul de greu pentru același timp.
 • Mulți consumatori se confruntă cu astfel de decorațiuni, nu numai datorită aspectului lor spectaculos, ci și datorită consumului lor democratic de energie. De aceea, iluminarea cu LED-uri este considerată a fi foarte profitabilă din punct de vedere economic.
 • Becurile cu LED au o carcasă din plastic care este complet etanșată. Protejează dispozitivul de penetrarea umidității distructive și a altor factori externi negativi.
 • Astfel de decoruri luminoase sunt rezistente la îngheț, astfel încât acestea pot fi folosite fără frică în timpul iernii.
 • Decorarea caselor cu lumini de Crăciun cu becuri LED, proprietarii vor avea posibilitatea de a folosi o varietate de duze, de exemplu, sub formă de stele, inimi sau alte obiecte atractive. Rezultatul este un decor foarte interesant care atrage atenția trecătorilor.
 • Chiar dacă unul dintre becurile de pe o astfel de ghirlandă va fi defect, nu va avea un impact negativ asupra celorlalte elemente. Acest efect se datorează prezenței unei conexiuni paralele.

Datorită acestei peisaje spectaculoase de Anul Nou, puteți transforma o casă, făcând-o cu adevărat fabuloasă. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că astfel de soluții au dezavantajele lor. Luați în considerare.

 • Decoratiunile cu lampi de strada sunt scumpe. Desigur, aici merită menționat faptul că pe termen lung de serviciu, astfel de produse plătesc în mod repetat, pentru costul ridicat.Dar investiția inițială poate surpriza neplăcut cumpărătorul.
 • Dezavantajele includ degradarea termică ridicată a LED-urilor de mare putere. Dacă utilizați becuri cu indicatorul de alimentare care depășește marcajul de 50 W, va trebui să utilizați un radiator fiabil. Dacă producătorul folosește materiale de calitate scăzută, produsul nu reușește repede.
 • LED-ul felinarele de Craciun sunt foarte sensibile la căderi de tensiune. Chiar și un singur diferențial care depășește parametrii de limitare poate provoca deteriorarea produsului.

Din cele de mai sus putem concluziona că iluminarea LED-urilor de Crăciun are mult mai multe avantaje decât dezavantajele. În plus, trebuie să vă amintiți că mult depinde de calitatea produsului specific achiziționat și de producătorul care la produs.

Instrument Cerințe

Pentru ca ghirlanda stradala spectaculoasa pe care ati dobandit-o sa lucrati corect si sa nu iesiti in momentul cel mai neasteptat, trebuie sa indepliniti mai multe cerinte.

Cazul garniturii de înaltă calitate nu ar trebui să fie fabricat din plastic ieftin sau plastic ieftin.Aceste materiale sunt mai puțin rezistente la uzură și rezistente la uzură, prin urmare, adesea se sparg sub influența temperaturilor scăzute. Apariția acestor daune în final poate duce la faptul că dispozitivul nu reușește și proprietarii de case se pot răni. Cel mai bun material utilizat în fabricarea luminilor de Crăciun, cauciuc sau cauciuc recunoscut corect.

În ceea ce privește rezistența la îngheț a produsului, este determinată de prezența pe ambalajul original a mărcii cu literele "G" și "R". Mai multă calitate și durabilă sunt ghirlandele, dotate cu protecție împotriva fluxului direct de apă. Dacă există unul, atunci eticheta "N" va fi prezentă pe ambalajul original.

Această decorare de sărbătoare trebuie să aibă o lungime care să corespundă înălțimii copacului sau a fațadei casei. În ceea ce privește lungimea standard a acestor ghirlande, aceasta variază de obicei între 5 și 20 m. Cu toate acestea, în magazine puteți găsi și articole care ajung la 50 m. Dacă este necesar, puteți cumpăra conectori speciali care vă permit să conectați mai multe panglici scurte într- detalii lungi.

Un rol important îi revine și stabilizatorului. Acest element are un impact direct asupra duratei de viață a produsului. Fără aceste detalii este indispensabil dacă ghirlanda este planificată să fie utilizată într-o rețea electrică instabilă. Datorită stabilizatorului, becurile cu LED-uri nu vor fi arse în cazul unor supratensiuni.

Dacă produsul selectat îndeplinește toate cerințele, atunci îl puteți cumpăra cu siguranță - acesta va servi mult timp și nu va provoca probleme inutile.

Diferențe față de opțiunile de la domiciliu

Lumini de Crăciun de pe stradă se disting de copiile de domiciliu pe baza a două caracteristici principale - externe și de înaltă calitate. Astfel, diferențele externe pot fi atribuite faptului că produsele pentru stradă se caracterizează printr-o mare varietate de forme, dimensiuni și culori. Datorită unui complex de caracteristici îmbunătățite, modelele în aer liber sunt mai scumpe decât cele de interior, însă este permisă atârnarea acestora atât în ​​exterior, cât și în interiorul casei.

În ceea ce privește diferențele calitative, aici vorbim despre izolarea termică, precum și despre protecția față de factorii externi negativi. Variantele proiectate pentru instalare pe stradă pot funcționa fără probleme, chiar dacă există o temperatură destul de scăzută în afara ferestrei.Produse similare care ar trebui instalate acasă nu se pot lăuda cu astfel de proprietăți. În vreme rece, pot eșua sau nu mai funcționează corect.

Tipuri și clasificare

Există o mulțime de lumini frumoase de Crăciun, destinate instalării în afara casei. Ele sunt separate prin semne diferite. Să analizăm în detaliu care dintre soiurile de astfel de produse există și prin ce parametri sunt clasificați.

În primul rând, toate luminile de stradă de pe Anul Nou sunt împărțite în funcție de sursele de alimentare din care acestea pot funcționa.

Prin această trăsătură, eliminarea este împărțită în:

 • modele de surse de alimentare;
 • surse unice de alimentare (adică baterii);
 • de la panourile solare.
Realizat de rețea
Baterie acționată
Sistemul solar

Opțiunile care funcționează datorită bateriilor sunt complet autonome.

Ele sunt complet independente de cât de mult sunt prizele. Cele mai practice și ușor de utilizat sunt considerate a fi specimene alimentate cu energie solară. În timpul zilei, aceste decorațiuni acumulează energie pe care razele soarelui o dau afară, iar noaptea o redirecționează direct către LED-uri. Astfel, se creează o lumină frumoasă și destul de strălucitoare.

Pe baza configurației unor astfel de ghirlande sunt împărțite în următoarele subspecii.

 • Universal. Aceste dispozitive sunt cele mai simple și necomplicate. Ele sunt proiectate sub formă de cabluri longitudinale, în care becurile sunt dispuse alternativ. Datorită flexibilității ridicate a sârmei, este permisă utilizarea unei astfel de ghirlande pentru a decora baze plate, cum ar fi ferestre, pereți sau panouri cu anunțuri. În plus, decorațiile universale pot fi pliate în formă de cerc, un val și alte forme frumoase. Adesea, aceste produse sunt achiziționate pentru a completa ramurile copacilor, cornițelor, arborilor și copertinelor. Probele universale pot fi monocrome sau pot fi o combinație a mai multor becuri multicolore într-un singur pachet.
 • Girlande, perdele sau draperii. Astfel de produse arata foarte frumos. Acestea sunt un cablu orizontal, din care se rostogolesc fire speciale cu lămpi cu LED-uri de o anumită dimensiune. Astfel de opțiuni pot avea o lungime cuprinsă între 150 și 900 de cm. Datorită acestor parametri, garniturile-draperii sunt adesea cumpărate pentru decorarea ferestrelor și fațadelor clădirilor.În principiu, aceste perdele sunt fixate pe bazele de șanțuri sau pe vizoarele clădirilor. Lămpile cu led care imită ploaia sau cascada sunt completate de un controler care este responsabil pentru reglarea curentului electric, formând astfel o imitație a apei care curge sau care picură.
 • În imaginea de fringe sau icicles. Foarte popular astăzi sunt opțiunile originale în imaginea acestor obiecte. Principiul muncii lor este același cu cel al modelelor de mai sus. Cu toate acestea, în astfel de decorațiuni în compoziția marginii există un număr diferit de becuri LED. Lungimea părților care se încadrează este neuniformă și, de obicei, nu depășește marcajul de 100 cm. LED-urile multicolore pot fi asamblate în fascicule spectaculoase. Datorită utilizării controlerului, există un efect foarte frumos de "funcționare" a iluminării. Decorurile deosebit de spectaculoase, sub formă de gheață sau creion, arată sub vârfuri sau cornișe.
 • Garland-grid. Aceste dispozitive neobișnuite reprezintă un număr mare de robinete, în zonele de contact din care sunt atașate LED-uri. Dacă se dorește utilizarea unor conectori speciali, este permisă asamblarea unei structuri luminoase mari, al cărei conținut va fi de cel puțin 20 de unități.Aceste plase luminoase fac, de obicei, fațadele caselor, zonele pentru recreere, deschideri largi și multe alte motive similare. În ceea ce privește ghirlandele care nu sunt foarte mari, în majoritatea cazurilor acestea sunt achiziționate pentru a decora diverse plicuri și ferestre pentru clădiri.

Grila este rar utilizată pentru a transforma copacii, deoarece firele subțiri pot fi deteriorate accidental în timpul atașării lor la ramuri.

 • Rope Light Aceste lumini de Crăciun sunt tuburi echipate cu lumini LED. Între ele rămâne un decalaj de 12 până la 27 mm. În acest caz, aplicați componente monocrome și multi-colorate. Cablurile în care sunt instalate diodele sunt împărțite în plan și rotunjite. Roaba este utilizată pentru a completa diferite forme și semne, precum și semne, bannere și structuri decorative.
 • Sub formă de gheață de topire. Luminile de Anul Nou imita ghetele de topire nu mai putin impresionante si proaspete. Componentele care se încadrează în aceste produse sunt realizate din duralight, plasate în tuburi din sticlă, lungimea căreia este de aproximativ 100 cm. LED-urile din aceste modele sunt controlate de către controler.Luminile ieșesc încet, făcând o imitație a suprafeței descrescătoare. Fiecare ghirlandă a acestui soi poate conține între 5 și 10 gheață în intervalul de aproximativ 10-50 cm unul de celălalt. De regulă, aceste compoziții sunt completate de eșantioane pe drumuri sau zone de recreere.

Forma și dimensiunea

Decorurile festive pentru stradă sunt prezentate în cea mai largă gamă. Ele pot diferi nu numai prin efecte luminoase, ci și prin forme și parametri dimensionali.

Cel mai adesea în vânzare există lumini LED de Crăciun, lungimea căruia este de 10, 20 și 30 m. Așa cum am menționat mai devreme, dacă doriți, puteți găsi mai multe variante impresionante de 50 de metri, dar acestea sunt mult mai puțin frecvente. Modelele, realizate sub formă de perdea, au adesea o lungime de 1,5-9 m.

Forma de lumini de Crăciun, de asemenea, variază. Cele mai populare variante sunt descrise mai sus, dar figurile luminoase, construite din lumina acoperișului cu LED-uri, nu mai puțin atractive. Astfel de compoziții transformă adesea fațadele caselor. În sezonul de iarnă, fulgii de zăpadă de diverse dimensiuni sunt cel mai adesea realizați din duralight. De asemenea, din astfel de produse sunt foarte frumoase stele strălucitoare, cerbi, copaci și alte obiecte similare.

Pe pomul de Crăciun arătați minunat 3D bile LED, care diferă în diametru și culori. Aceste detalii sunt aerisite și luminoase, dar ele atrag atenția.

Dacă banda este flexibilă, atunci puteți obține o varietate de forme și imagini. Cu ajutorul versiunilor lungi, inscripțiile mari pe fațade sau pe panouri sunt adesea realizate. Aceste produse sunt abordate deoarece atrag atenția trecătorilor cu strălucirea lor strălucitoare. Deseori, inscripțiile cu LED-uri decorează tot felul de locuri de divertisment.

Posibilități de culoare

Festoanele stradale pot străluci într-o varietate de culori. Deci, pe străzile orașului puteți găsi opțiuni alb, verde, albastru, violet, galben și alte culori. Adesea, într-un singur produs există combinații de culori diferite, care arată chiar mai interesante și mai strălucitoare.

Modernul iluminat de Crăciun se mândrește nu numai cu o paletă bogată de palete, ci și cu o varietate de efecte de culoare.

 • Fixarea - acest nume înseamnă iluminare statică simplă, care nu este completată de efecte.
 • alungare - acest mod este o atenuare ușoară a luminii,și apoi aprinderea treptată. Cu ajutorul efectului descris, va fi posibil să se formeze cascade uimitoare și suprasarcini ușoare.
 • bliț - Acesta este un mod în care acțiunea LED-urilor iluminează spațiul cu o pâlpâire și un interval de 5-7 secunde.
 • cameleon - Numele acestui mod vorbește de la sine. Când se efectuează o schimbare foarte activă de culori diferite, cum ar fi pielea unui adevărat chameleon.
 • Multi-alungare - în acest caz înseamnă utilizarea mai multor moduri luminoase simultan, care diferă una de cealaltă.
Fixarea
alungare
bliț
cameleon
Multi-alungare

Mai ales luminoase în sărbătorile de Anul Nou uite ghirlande stradale, combinând mai multe culori saturate.

Produsele selectate în mod corespunzător atrag atenția trecătorilor și fascinează frumusețea lor. În plus, cu ajutorul unor astfel de cazuri va fi capabil să mențină cu succes o dispoziție festivă.

Criterii de selecție

În zilele noastre, gama de lumini de Crăciun este atât de largă, încât vă puteți pierde cu ușurință în ea. Adesea, consumatorii se grăbesc să cumpere produse de calitate scăzută sau nu și cele mai atractive. De fapt, alegerea unor asemenea decorațiuni ar trebui abordată mai atent.În caz contrar, riscați să aruncați bani în jos, și nu decorați-vă cu casa.

Alegerea decorațiilor perfecte ale lămpilor trebuie să țineți cont de următoarele nuanțe importante.

 • Alegeți numai produse fabricate din materiale de înaltă calitate. Modelele de materii prime ieftine sunt puțin probabil să dureze mult timp - cel mai probabil, sub influența temperaturii scăzute, vor începe pur și simplu să se deformeze și să se spargă.
 • Este foarte important să se acorde atenție parametrilor geometrici ai ghirlandei selectabile. Ar trebui să fie ideale pentru fațada casei pe care intenționați să o decorați.
 • Garland ar trebui să aibă un nivel ridicat de rezistență la umiditate. Dacă această condiție nu este respectată, decorarea va eșua rapid. Acordați atenție etichetării produsului - trebuie să fie obligatoriu litera "N".
 • Este la fel de important să acordați atenția cuvenită nivelului de rezistență la îngheț al ghirlandei selectate. Produsele de înaltă calitate și de încredere care sunt permise să fie utilizate în condiții de temperatură scăzută sunt denumite "G" și "R". Asigurați-vă că inspectați ambalajul original al ghirlandei. Căutați denumirile indicate pe el.
 • Decideți în prealabil ce fel de efect de lumină doriți să obțineți de la ghirlanda selectabilă. Deci, iubitorii de culori strălucitoare vor dori variantele de carne, iar cei care preferă lumina concisă și simplă, este mai bine să cumpere decorațiuni universale, în care nu există efecte și modulații suplimentare.
 • Verificați cu atenție mărfurile înainte de a efectua o achiziție. Pe ghirlanda nu ar trebui să fie deteriorate. Acest lucru se aplică atât becurilor LED, cât și benzii care le conectează. Dacă găsiți defecte, este mai bine să căutați un alt model, deoarece este puțin probabil ca un produs deteriorat să dureze mult timp.
 • Se recomandă să achiziționați numai ghirlande de marcă produse de producători de renume. De asemenea, trebuie să luați în considerare faptul că modelele prea ieftine cu LED-uri ar trebui să fie suspecte, deoarece în majoritatea cazurilor prețul lor este destul de ridicat.

Reguli de instalare

Calitatea girlandei de stradă nu este suficientă pentru a alege. Trebuie să fie instalată corect.

Pentru fixarea decoratiunilor de Craciun din becuri, este permis sa se utilizeze aproape orice baza. Alegerea unei anumite suprafețe este influențată în principal de tipul de model dobândit, precum și de caracteristicile sale de putere și parametrii de lungime.Dacă ghirlanda are o lungime impresionantă, atunci cu ajutorul ei puteți decora frumos perimetrul casei.

Dacă ați cumpărat o ghirlandă nu prea lungă, atunci cele mai bune locuri pentru ea vor fi:

 • ușă;
 • scări acasă;
 • tufișuri ornamentale.

Adesea, astfel de produse completează balustradele de scări și coloanele care se află pe stradă.

Astăzi există multe decorațiuni de Crăciun pentru instalarea în aer liber. Toate acestea pot fi împărțite printr-un astfel de parametru ca tensiunea de funcționare nominală. Modelele de joasă tensiune cu LED-uri sau becuri incandescente sunt considerate cele mai sigure. Aceste opțiuni sunt diferite în sensul că toate luminile din ele sunt conectate în paralel în mai multe bucăți. Tensiunea de alimentare va fi de 12 V sau 24 V. Pentru aceste cazuri, trebuie să selectați sursa de alimentare corespunzătoare, care va fi responsabilă pentru transformarea tensiunii normale (220 V) la valorile cerute.

Este necesar să selectați corect sursa de alimentare corespunzătoare. Acesta ar trebui selectat pe baza tensiunii de operare și a puterii nominale a obiectului conectat. Experții recomandă să cumpere surse de alimentare, în care există o rezervă de putere mică.Dacă ghirlandele au o lungime mai mare, atunci vor avea un consum impresionant de energie. Pentru astfel de produse este mai bine să cumpărați mai multe transformatoare simultan. Amintiți-vă că sursa de alimentare prea slabă poate provoca ruperea acesteia în timpul funcționării normale.

Dacă ați cumpărat o mică ghirlandă, atunci puteți conecta un alt element decorativ de dimensiuni adecvate. Comenzile de joasă tensiune sunt combinate între ele prin utilizarea unor piese speciale - conectori. Se interzice să se unească ghirlande separate prin lipire, deoarece în această situație va fi necesar să se aibă grijă înainte de o protecție suficientă a secțiunilor de conectare de factorii externi negativi.

Prea multe ghirlande nu ar trebui să fie conectate, deoarece acest lucru va duce la deteriorări grave. Dacă aveți nevoie să conectați o altă bandă cu lumini, apoi să-l de la sursa de alimentare va trebui să aducă o altă postare. Dacă proiectarea produsului selectat oferă posibilitatea conectării unui alt model, atunci alimentarea tuturor secțiunilor va trebui făcută prin realizarea unor fire suplimentare.

În caseta pregătită în prealabil, va trebui să puneți sursa de alimentare și controlerul (dacă este necesar). Apoi, linia de alimentare a rețelei de uz casnic este afișată în ecran, împreună cu cablajul de alimentare al ghirlandei în sine. Este permisă montarea protecției menționate în afara încăperii, dar acest lucru este permis numai dacă a fost selectat pentru instalări externe.

Nuanțele și etapele instalării iluminărilor de Crăciun depind în mare măsură de modificările specifice, de caracteristicile tehnice, precum și de tipurile de controler și transformator. Diferitele modele ar trebui instalate în moduri diferite - acest lucru nu trebuie uitat.

Producția independentă

Ghirlanda de Crăciun poate fi făcută manual. Pentru aceasta trebuie sa cumparati:

 • sârma electrică din secțiunea mică;
 • Diode de 20 mA;
 • rezistor;
 • alimentare 6 V;
 • un cuțit;
 • fier de lipit cu o lama de ac;
 • incolor silicon cu o arma speciala.

LED-urile pot fi atașate în moduri diferite. Luați în considerare pas cu pas pregătirea celei mai simple opțiuni, în care becurile sunt conectate într-o singură rețea în serie.

 • În acest caz, nu este necesar să fii un electrician experimentat. Tot ce aveți nevoie este să distribuiți cu atenție diodele de-a lungul circuitului, menținând intervale de 15-20 cm.
 • Diodurile trebuie să fie lipite la cablaj folosind colofoniu.Fixarea adițională se realizează folosind bandă sau contracție termică.
 • Pentru a proteja împotriva umezelii și umidității, este important să înfășurați fiecare LED cu bandă adezivă incoloră și apoi să acoperiți gaura cu un compus siliconic.
 • După aceasta, va fi necesar doar conectarea rezistorului și a sursei de alimentare.

Cum sa faci o ghirlanda LED cu mainile tale, vezi video de mai jos.

Sfaturi de depanare

Ghirlandele de ghirlandă sunt supuse unor diferite greșeli. Vom lua cunoștință de modalitățile de eliminare a acestora.

 • Una sau două culori ale ghirlandei pot să nu mai strălucească. În acest caz, trebuie să dezasamblați unitatea și să asigurați integritatea contactelor. Elementele deconectate trebuie reconectate.
 • Dacă totul este normal în unitate, atunci trebuie să verificați cablul pentru prăjini sau alte deteriorări mecanice.
 • Dacă, după ce ați conectat ghirlanda la rețea, încă nu a luat foc, atunci este necesar să inspectați atât cablul, cât și transformatorul. Piesele de contact trebuie să fie atașate în siguranță la cip și placă.
 • În cazul unei defecțiuni, sursa de alimentare poate fi schimbată pentru un starter de la o lampă fluorescentă.
 • Orice test este cel mai bine să începeți cu un studiu aprofundat al conexiunilor diodelor.Acest lucru este valabil mai ales în cazul detaliilor extreme.
 • Pentru a înlocui un LED deteriorat, deconectați dispozitivul. Apoi, elementul ars este îndepărtat prin desfacere, iar în locul acestuia este instalat unul nou. Principalul lucru aici este respectul față de polaritate.
 • Dacă daunele au suferit o duralight, atunci va fi necesar să găsiți zona afectată și să o tăiați. În acest moment, este mai bine să se bazeze pe mărcile, care sunt de obicei stabilite în stadiul de producție al produsului. După aceea, piesa ruptă este îndepărtată și toate componentele sunt conectate una la alta.

Soluții frumoase

În sărbătorile de Anul Nou, pe stradă domnește o atmosferă specială de basm, susținută de iluminare spectaculoasă și decorațiuni tematice.

În acest moment, mulți proprietari decid să-și decoreze casele cu ghirlande de stradă. Drept urmare, casele par să vină în viață și să aibă un aspect complet diferit.

O casă cu două etaje, cu garaj, va arăta uimitoare dacă este decorată cu produse duraline, pliate în fulgi de zăpadă mari pe pereți. Marginile frontale ale acoperișului ar trebui să fie, de asemenea, completate cu luminile cu LED albastru. Arborii și arborii din fața casei ar trebui să fie "împrăștiați" cu lumini rotunde mici de alb sau albastru.

Pe marginea acoperișului arcadei, puteți închide o ghirlandă de culoare galbenă caldă cu becuri rotunde. Ele pot fi atât universale, cât și cu efecte luminoase. Aceste produse vor fi o completare perfectă la o casă mică, cu o suprafață redusă, cu un finisaj ușor.

         Uită-te incredibil acasă, decorat cu perdea albastră sau albă de zăpadă cu LED. Astfel de decorațiuni spectaculoase sunt adesea atârnate în diferite locuri de divertisment, cafenele, cluburi sau hoteluri. Surprinzător, aceste perdele se uită pe fundalul clădirilor de apartamente, concepute în stil clasic sau fantezie.

         Comentarii
          autor
         Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

         Sala de intrare

         Camera de zi

         dormitor