Lămpi exclusiviste realizate manual

 Lămpi exclusiviste realizate manual

În epoca vitezei tehnice și a monotoniei, diverse lucruri neobișnuite devin din ce în ce mai populare. Designul interior este un câmp fertil pentru maeștrii de fantezie. Obiectele fabricate manual, care nu au analogi, sunt un punct de atracție care poate pune accentul pe demnitatea interioară și pe gustul delicat al proprietarului casei.

Lămpile interesante sunt foarte populare printre consumatori, iar acest lucru nu este accidental. Sursele de lumină atrag atenția asupra lor înșiși, creează o atmosferă în jurul lor, sunt capabili nu numai de a îndeplini funcțiile de iluminare, ci și de spațiul din spațiu.

producere

Atelierele și studiourile de design sunt întotdeauna gata să ofere o mulțime de idei interesante cu privire la crearea unui interior unic cu ajutorul lămpilor.Dar dacă doriți, puteți face o lampă exclusivă cu propriile dvs. mâini, deoarece în acest caz există loc pentru imaginație! Și cine știe - este foarte posibil ca această experiență să fie începutul călătoriei dvs. fascinante în lumea lucrărilor de desen. Merită mai mult să înțelegem nuanțele de a face lămpi realizate manual.

tipuri

Pentru a începe este de a decide cu privire la clasificarea lămpilor. Dispozitivul de iluminat cu un cablu electric și un bec poate fi podea, masă, perete, tavan, stradă. Alegerea locației depinde de mărimea și designul lămpii.

Lămpile exclusiviste de la maeștrii celebre ale ambarcațiunilor lor pot fi achiziționate în magazine specializate și puteți să le faceți singur - acasă. Puteți remodela vechile lămpi - ei vor găsi o viață nouă și vor deveni un adevărat exclusiv.

Materiale de bază

Pentru fabricarea lămpilor se potrivesc orice materiale disponibile, chiar și cele mai neașteptate: china, sticle de sticlă, sârmă de metal, cutii, obiecte din plastic, fragmente ceramice.

Tot ce rămâne din materiale în timpul reparațiilor sau totul,care pot fi găsite în garaj sau în pod, în mâinile unui maestru este capabil de a deveni un produs elegant, o operă de artă.

lemn

tâmplari materiale preferate, meseriași, din cauza lemnului a produs o varietate de produse, variind de la abajururi ornate sculptate și se termină bare pentru lămpi de podea sau de masă pentru lămpi de masă. Lemnul se pretează la tot felul de tehnici de decorare, decorate cu picturi și articole de decupaj sau lăsate intacte.

plastic

Acest material ne înconjoară în lumea modernă peste tot. Foarte ușor, nici o problemă tratabile capabilă în mâinile calificate pentru a dobândi o varietate de forme. Pentru abajururi realizate din materiale plastice sunt utilizate sub formă de sticle de suc, seturi de unică folosință de feluri de mâncare, recipiente din plastic, și multe altele.

sticlă

Dacă nu puteți ajunge la sticlărie și de a face distractiv procesul de suflare de sticlă, pentru producția de corpuri de iluminat in casa se poate apropia de obicei cutii, sticle, flacoane din sticlă colorată și obiecte de cristal pe care nu le utilizați.

metal

Abilitatea plăcilor subțiri de a lua orice formă este foarte apreciată de meșteri. Pentru cei care au capacitatea de a procesa metalul pe mașină, deschideți posibilități nesfârșite de a lucra cu acest material. La domiciliu, vă puteți imagina cu elemente metalice gata făcute: sârmă de cupru, bucăți de aluminiu, cutii, un cablu din oțel subțire, bucle forjate din capul vechiului pat.

ceramică

Ușor de bătut, dar material elegant pentru tavan sau în picioare sub formă de boluri. Perfect supuse picturii și decupajului, precum și arderii. Ceramica poate fi vopsita si vopsita. Lămpile de plafon din porțelan realizate automat sunt produse din seturi învechite, arată frumos și neobișnuit. Și ceramica pentru zgura naturală este potrivită pentru camerele în stilul rural.

textil

Un domeniu larg de activitate pentru o varietate de femei de ac. Becuri cu broderie, aplicație, tricotate, macrame - pot decora orice cameră sau să devină un cadou bun.

Decizii de stil

Lampa nu se pierde printre lucruri și nu creează dizarmonie în interior, trebuie să decideți în prealabil stilul camerei

  • Pentru stilul țării și materialele cele mai potrivite etno asociate cu materiile prime naturale. Acestea pot fi bile de răchită, bușteni decorați sculptate și vase cu pietriș de râu.
  • Un mozaic de sticlă multicolor poate fi o nuanță magnifică în stilul art nouveau - acest stil este renumit pentru vitraliile sale multi-colorate.
  • Becurile din sârmă de cupru și din plastic se vor potrivi stilului mansardei stradale. Aici orice imperfecțiune a designului va adăuga o cusătură stilului interior.
  • Brodarea elegantă pe țesături scumpe poate fi un cadou minunat pentru proprietarii camerei de zi, dormitor în stilul clasic sau baroc. Principalul lucru este că abajurul și piciorul lămpii ajung la tonul interiorului.
  • Lămpile autorului din plastic se vor potrivi perfect stilului minimalist modern, care nu ocupă mult spațiu și nu servesc ca lumini de noapte care împrăștie lumina.
  • Pentru lămpi în aer liber și grădină, cele mai des folosite ceramică, acoperite cu vopsele și lacuri. Pot fi niște gnomi amuzanți, melci, broaște, arici, berze. Ele aduc pe site starea de spirit a unui basm. O opțiune interesantă - lămpile de sârmă pentru verandă, precum și lumina solului din metal și sticlă, sub formă de lămpi de gaz antic.

Lămpile exclusiviste realizate manual nu trebuie să fie fabricate din același material. Combinația de materiale permite o mai mare diversitate.

Vedeți în videoclip cum puteți face o lampă dintr-o sticlă cu propriile dvs. mâini.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor