Cum de a face o lebădă de la un prosop?

Prosopul este un obiect de uz zilnic. Nu veți găsi o singură casă, apartament, hotel sau pensiune în care nu va mai exista lenjerie.

O caracteristică deosebită este prezența prosoapelor pentru camerele închiriate de către noii soții.

Este posibil să faceți o lebădă de la un prosop cu mâinile mele? Cum să faci o sculptură interesantă și neobișnuită la domiciliu? Citiți în materialul nostru.

Swan ca simbol al loialității

Inițial, este rezonabil să întrebați de ce au fost lebede, și nu alte păsări sau animale, care au fost scoase din prosoape.

Răspunsul este destul de simplu și evident. Faptul este că de-a lungul timpului sa crezut că lebada este un simbol al iubirii infinite și al loialității necondiționate. Biologii au dovedit că aceste păsări găsesc un partener de viață o dată pentru totdeauna.

Acesta este motivul pentru care apariția acestor păsări elegante este un indiciu clar pentru noii mireni. Un astfel de element într-o cameră de hotel este un început excelent al vieții de familie.

DIY lebădă prosoape: o clasă de master pas-cu-pas

Rolați o lebădă de la un prosop sub forța chiar și începătorii. Nu trebuie să fii expert în lucrul cu țesături.

În același timp, o astfel de surpriză poate fi o surpriză plăcută pentru a doua jumătate, ceea ce îi va aminti din nou de iubirea voastră nesfârșită.

Să ne dăm seama cum să răsuciți lebada pas cu pas.

În primul rând, trebuie să luați un prosop de baie mare (dacă doriți să faceți 2 sau 3 lebede, apoi creșteți numărul de prosoape).

Primul pas este să găsești centrul prosopului. Pentru a face acest lucru, adăugați ambele colțuri lungi. După ce se găsește centrul, partea din stânga trebuie rotită (iar rola trebuie să fie în partea superioară).

Sfat bun! Pentru a ușura procesul de rulare, țineți prosopul cu mâinile. Apoi, cilindrul va deveni egal și precis.

Apoi, procedura de rulare descrisă mai sus trebuie repetată pe cealaltă parte. Astfel, se pare că părțile din stânga și din dreapta sub formă de role se vor "întâlni" în mijloc.

Apoi, trebuie să găsiți marginea ascuțită a prosopului și să o desfaceți (ca rezultat, ar trebui să devină capul lebedei noastre).

Acum îndoim gâtul (este necesar să creați o curbă pronunțată pentru o similitudine mai mare a prosoapelor cu o pasăre reală).

Este important! Dacă doriți să faceți gâtul păsărilor mai elegant, elegant și rafinat, utilizați apoi un alt prosop mai mic (încercați să ridicați lucrurile de la un set, aveți nevoie de o potrivire completă cu material și culoare). Un prosop mai mic ar trebui să fie, de asemenea, laminate (asigurați-vă că pentru a face pe partea lungă). Rola rezultată este îndoită în jumătate și pusă pe o lebădă. Deci, gâtul va fi mai lung și curbat.

Astfel, procesul de fabricare a lebedei este finalizat. Aceasta este versiunea tradițională clasică.

Dacă decideți să faceți mai mult de o lebădă, dar mai multe deodată, atunci celelalte păsări sunt create prin analogie. A doua lebădă poate fi plasată lângă prima sau rotită "față în față". Ultima opțiune va da o poveste specială cifrelor dvs.

Detalii suplimentare

Când modul tradițional pare a fi plictisitor pentru tine, folosește câteva sfaturi utile. Te vor ajuta.

  • Pentru a alinia lebada, puteti folosi nu numai prosoape albe, ci si experimentati cu mai multe culori si nuante mai luminoase.
  • Pentru a da volum figurii, pasărea trebuie să-și răspândească aripile.
  • Ca element suplimentar, poți să iei un alt prosop, de unde poți să faci o coadă frumoasă (poate fi și o nuanță diferită).
  • Adăugați umor - decorați lebada cu flori sau purtați ochelari pe ea. Astfel de stafide subliniază individualitatea creației voastre.

Efectuarea de prosoape de la lebede este adecvat nu numai pentru nou-născuți. Cu o surpriză similară, puteți să vă surprindeți sufletul după câțiva ani de viață căsătorită împreună.

Această abilitate este utilă fetei, dacă prietena ei iubită se va căsători. Puteți prezenta darul original pentru noii soții.

Maestru de clasă pentru a crea o lebădă de la un prosop - în video de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor