Baby prosop de poncho

Husa prosop pentru bebelusi este visul aproape tuturor copiilor si a parintilor sai. Acest prosop va veni la îndemână, nu numai la domiciliu (este posibil să-și încheie copilul după o baie sau duș), dar, de asemenea, de exemplu, pe plajă.

Ce este necesar

Puteți să coaceți un astfel de lucru la domiciliu cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un prosop mare de baie, unele prosoape de mână mici (prosoape ar trebui să fie ales dintr-un set complet pentru a se potrivi materialul și culoarea), filet. Puteți coase cu ajutorul unei mașini de cusut.

Sfat important! Pentru fabricarea de prosoape poncho pentru copil, încercați să utilizați țesături naturale. Bumbacul este ideal.

cusut

Procesul de fabricare a acestei bucăți de îmbrăcăminte este împărțit în mai multe etape: croirea capotei și croirea poncho-ului în sine.Apoi piesele sunt conectate.

poncho

Un prosop de baie mare trebuie să fie îndoit în jumătate (în lungime). Apoi, de-a lungul muchiei pe care am împăcat-o, trebuie să găsești un centru (pentru asta poți să dai prosopul din nou). Asigurați-vă că marcați punctul central - acest lucru se poate realiza cu un marker sau stilou. În centru, faceți o decupare. Ca model de poncho, folosiți modelul tricoului pentru copii. Și, de asemenea, puteți face o tăietură pe ochi.

Apoi, desfaceți prosopul și găsiți că avem o decupare elipsoidală. Trebuie să fie tăiat cu o linie dreaptă și procesat pentru a face lucrul mai curat și ordonat. Poncho este gata.

capotă

Pentru fabricarea capotei se va folosi un prosop de mână mic. Trebuie să fie pliată în jumătate. De mai sus, ar trebui să atașați un model de capotă (îl puteți găsi pe Internet și să imprimați sau să rotiți pe hârtie hota sacoului copilului sau puloverul). Înainte de prosop trebuie să tăiați capota (nu uitați să faceți alocații pentru cusături). Apoi, pe marginea exterioară a glugă trebuie să fie cusute cu o mașină de cusut. Mai mult, trebuie să cusați elementul în două direcții (înainte și înapoi).

Conectarea pieselor

Pentru a finaliza procesul de coasere pentru poncho pentru copii, trebuie să combinați piesele rezultate.

Pentru a face acest lucru, pe marginea decupajului unei forme eliptice în poncho, trebuie să găsiți centrul și să-l marcați cu un bolț. Centrul trebuie găsit în capotă. Apoi, trebuie să fixați centrele împreună cu un bolț (produsele trebuie să fie rotite unul spre altul cu fețele din față). După aceasta, trebuie să coaseți ambele părți (cu o valoare de aproximativ 0,5 cm). Aveți nevoie de cusături în ambele direcții (puteți folosi un zig-zag sau o cusătură dreaptă). Acum, produsul este complet gata.

Pentru confort și confort, un buzunar pentru obiecte mici poate fi cusut pe partea din față a articolului de garderobă (poate fi făcut din resturile de material). De asemenea, acest produs poate fi decorat cu broderii sau dungi. Acest poncho este potrivit atât pentru fete cât și pentru băieți. Pentru fete, este mai bine să alegeți culori deschise (roz, galben), iar pentru băieți - o gamă mai închisă (albastru, verde).

Avantaje și dezavantaje

Ca orice alt lucru, acest articol de îmbrăcăminte are fețe pozitive și negative. Gospodinele spun că acest lucru este destul de simplu de făcut - nu necesită mari costuri financiare și de timp.Pe de altă parte, se crede că un poncho, fără mâneci, nu este îmbrăcămintea cea mai confortabilă pentru copiii mici. Pentru ei, ar trebui să cumperi un prosop cu mâneci.

De asemenea, este important să acordăm atenție lungimii. Multe mumii se plâng că un produs de casă este foarte scurt. Ar trebui să selectați cu atenție lungimea prosopului astfel încât să ajungă la copil, cel puțin până la șolduri.

Maestru de clasă pentru a face prosoape de plajă pentru copii - în videoclipul de mai jos.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor