Sere "Kremlin": caracteristici și beneficii

 Kremlinul sere: caracteristici și beneficii

Serena "Kremlin" este bine cunoscută pe piața internă și a câștigat multă popularitate în rândul rezidenților ruși de vară și proprietarilor de terenuri de uz casnic. Producția acestor structuri puternice și durabile a fost angajată în New Forms Ltd., care funcționează din 2010.

Compania deține un departament de proiectare și ateliere de producție situate în orașul Kimry, fiind cel mai mare producător de sere din Federația Rusă.

caracteristicile

"Kremlinul" de seră este o structură de perete arcuit sau drept, al cărui cadru este realizat din secțiune de oțel cu o secțiune de 20x20 - 20x40 mm cu o grosime a peretelui de 1,2 mm. Metalul folosit pentru realizarea de sere este supus unei certificări obligatorii și respectă standarde stricte de igienă.Arcurile care formează acoperișul serii au o versiune dublă și constau din țevi paralele conectate prin intermediul unor poduri rigide. Între ele, arcele sunt conectate folosind pene, realizate și din metal.

Datorită structurii ramei ranforsate, sera poate suporta o greutate de până la 500 kg pe metru pătrat. Acest lucru vă permite să utilizați instalația în locuri cu zăpadă mare, fără a vă îngrijora integritatea acoperișului.

Elementele metalice ale serelor sunt vopsite cu email pulbere "Pulverit", care conține zinc, ceea ce le face rezistente la îngheț și nu sunt supuse coroziunii. Toate părțile, fără excepție, inclusiv sistemele de fixare și părțile subterane ale țevilor ramei, sunt prelucrate. Datorită tehnologiei de colorare a pulberilor, serele "Kremlin" se compară favorabil cu produse similare de la alți producători și pot dura mai mult de o duzină de ani.

O caracteristică distinctivă a serelor "Kremlin" este prezența unui nou sistem de castel "crab", care vă permite să fixați cu ușurință și fiabil piesele între ele și asigurați ușurința de auto-asamblare. Designul poate fi instalat direct pe teren.Pentru aceasta, cadrul este echipat cu piciorușe speciale, care sunt lipite adânc în pământ și fixează rigid structura.

Fiecare model de seră este completat cu toate piesele necesare pentru instalare, inclusiv ușile, o bază cadru cu știfturi, elemente de fixare, foi de policarbonat, orificii de ventilație și un set de accesorii. Instrucțiuni detaliate de montaj și card de garanție trebuie să fie prezente în fiecare cutie. Dacă documentația de însoțire lipsește, atunci cel mai probabil aveți un fals.

Serena "Kremlin" este un produs destul de scump: costul unui model de 4 metri este în medie 16-18 mii ruble. Iar prețul unui modul suplimentar cu o lungime de 2 metri variază de la 3,5 la 4 mii de ruble. Producătorul garantează un serviciu impecabil de proiectare sub influența zăpezii și a vântului timp de 20 de ani. Într-un mod mai blând de funcționare, sistemul poate dura mult mai mult.

Caracteristici speciale

Popularitatea și cererea mare de consum a serii Kremlin se datorează unui număr de avantaje incontestabile ale designului.

 • Cadru puternic asigură o rezistență ridicată a structurii și vă permite să nu curățați zăpada de acoperiș în timpul iernii.Datorită bunei stabilități și a durității totale a structurii, nu este necesară umplerea fundației capitalei - sera poate fi instalată direct pe pământ. Dacă există soluri problematice și mobile la locul de amenajare, o fundație poate fi folosită ca o fundație a unei baruri de lemn preimpregnate cu o compoziție antiseptică, mortar de ciment, piatră sau cărămidă. Toate elementele metalice ale structurii sunt acoperite cu o compoziție anticorozivă, se acordă o atenție specială sudurilor, care sunt cele mai vulnerabile la aspectul ruginei.
 • Acoperire din policarbonat Grosimea de 4 mm asigură un nivel optim de insolare, iar formele bine gândite ale cadrului contribuie la încălzirea uniformă a întregii serii. Foile au o greutate specifică mică, care corespunde la 0,6 kg pe metru pătrat, și sunt echipate cu un filtru UV care protejează plantele de expunerea excesivă la lumina soarelui.
 • Locația reușită a orificiilor și ușilor asigură aer curat. Designul ramei vă permite să instalați un sistem de deschidere automată a ferestrelor, care vă va permite să programați dispozitivul să se aprindă în absența dvs. și să asigure ventilarea regulată a serii.
 • Ușor de asamblat iar posibilitatea de auto-instalare vă va permite să instalați o seră cu mâinile într-un timp scurt. Fără a lua în considerare timpul necesar pentru a forma fundația, construcția completă a structurii va dura o zi. Instalarea se face cu ajutorul celor mai simple unelte, iar secvența de pași și caracteristici ale ansamblului sunt clar descrise în instrucțiunile atașate fiecărui kit. Dacă este necesar, sera poate fi dezmembrată și instalată în altă parte.
 • Gama largă de prețuri vă permite să alegeți un model ca o clasă economică cu pereți drepți și rame scumpe.
 • Selecție largă de dimensiuni vă permite să alegeți o seră de orice dimensiune. Pentru parcelele mici se potrivesc structuri înguste și lungi, o suprafață de 2x6 metri pătrați. metri, iar pentru grădinile spațioase puteți cumpăra un model lat de trei metri. Lungimea serelor este întotdeauna un multiplu de 2 metri, ceea ce corespunde lățimii foii de policarbonat. Dacă doriți, puteți extinde designul folosind modulele de extensie, care nu sunt greu de instalat.

tipuri

Sortimentul serelor din Kremlin este reprezentat de mai multe serii, care diferă în funcție de dimensiune, formă, grad de rezistență și preț.

 • "Lux". Colecția este reprezentată de modele arcuite, care pot fi instalate pe orice tip de fundație, inclusiv în formă de bar și bandă. Disponibil în modificări "Președinte" și "Star". Cea mai populară este considerată un model de patru metri format din două module de capăt, două uși și traverse, patru șine de profil și 42 de șape orizontale. Distanța dintre arcele adiacente din acest model este de 1 m.

Kitul include 3 foi de policarbonat, fitinguri, mânere pentru uși, șuruburi, șuruburi, piulițe și craburi de montare. Asigurați-vă că prezentați instrucțiuni detaliate și card de garanție.

Secera este capabilă să reziste la capacitatea de zăpadă cu o greutate de până la 250 kg pe pătrat. Costul modelului cu acești parametri va fi de 16 mii de ruble. Fiecare modul suplimentar cu o lungime de 2 metri va costa 4.000.

 • "Zinc". Modelul este realizat pe baza seriei "Lux". Rama armată este realizată din oțel galvanizat, care conferă structurii o rezistență chimică ridicată și proprietăți anticorozive îmbunătățite. Datorită acestor calități, este posibilă tratarea plantelor cu agenți dăunători într-o seră sau în zona înconjurătoare, fără teamă pentru siguranța elementelor metalice ale structurii.

O caracteristică distinctivă a acestei serii este o durată mai lungă de viață în comparație cu modelele "Lux", care este determinată de calitatea acoperirii metalice. Înălțimea grădinii este de 210 cm.

 • "Bogatyr". Seria este reprezentată de structuri arcuite deosebit de puternice capabile să suporte o greutate de până la 400 kg pe m2. Fiabilitatea ridicată se datorează distanței scurte dintre arce adiacente, care este de 65 cm, în timp ce în restul seriei această distanță este egală cu un metru. Tubul profilului are o secțiune transversală de 20x30 mm, care este, de asemenea, puțin mai mare decât dimensiunile profilului altor modele. "Bogatyr" este produs în dimensiuni standard de lungime, care este de 6 și 8 m, și este recomandat pentru instalare în spații spațioase. Zona de seră vă permite să echipați proiectarea sistemului de încălzire și să îl utilizați în timpul iernii.
 • "Fairy Tale". Seria este reprezentată de modele bugetare cu dimensiuni reduse, pereți drepți și acoperișul unei structuri arcuite. Acest lucru vă permite să utilizați sera în zone mici de cabane de vară. Înălțimea modelului este de numai 195 cm, lungimea minimă este de 2 m, iar lățimea nu depășește 2,5 m.

Este posibil să instalați o seră în 4 ore. În prezent, modelul este întrerupt și poate fi achiziționat numai din stocuri vechi.

 • „Săgeată“. Seria este reprezentată de o construcție arcuită de tip ascuțit, datorită căreia este capabilă să reziste la o greutate de până la 500 kg. Arcurile au o singură variantă, dar datorită secțiunii transversale crescute de 20x40 mm, acestea conferă cadrului mare rezistență. Toate elementele metalice sunt galvanizate și au un efect anti-coroziv persistent. Acest model este cea mai nouă dezvoltare a companiei și include toate avantajele principale ale seriei anterioare.

instrucție

Este foarte ușor să montați rama de seră, chiar și o persoană care nu are experiența de asamblare este capabilă să asambleze complet structura într-o singură zi. Auto-asamblarea și instalarea serii "Kremlin" se efectuează cu ajutorul unui jigsaw, a unei șurubelnițe sau a unei șurubelnițe, a cheilor, a unor burghie cu un set de burghie și măsuri de bandă. Caracteristicile de proiectare vă permit să instalați sere direct pe teren, dar având în vedere puterea unor modele scumpe, precum și eventualele încărcări de zăpadă din timpul iernii, se recomandă formarea fundației.Opțiunea de subsol cea mai rapidă și cea mai ieftină este utilizarea de cherestea din lemn tratată de dăunători și paraziți.

După instalarea fundației, puteți continua instalarea cadruluicare trebuie pornite de la dispunerea tuturor pieselor de pe sol în ordinea în care vor fi instalate. Ansamblul începe cu fixarea elementelor de capăt și a arcurilor, a conexiunii acestora și alinierii verticale ulterioare.

Se montează apoi piesele de susținere, după care se montează traversele și ușile. După ce cadrul este asamblat complet, puteți trece la așezarea foilor.

Celulele policarbonate celulare trebuie fixate cu profilul H: Acest lucru va îmbunătăți aspectul serii și va fi benefic să se distingă o astfel de structură de structura pe care sunt așezate foile se suprapun. Înainte de a pune policarbonatul în canelurile plasate pe cadru, se recomandă așezarea unui lubrifiant pe baza de silicon și tratarea părților finale ale foilor cu alcool. Acest lucru va permite formarea unei structuri ermetice și va împiedica pătrunderea zăpezii și a apelor pluviale în seră. Aderența strictă la tehnologia de instalare și secvența pașilor de asamblare vă vor permite să realizați un design solid și fiabil care va dura mai mult de o duzină de ani.

îngrijire

Îngrijirea la timp și operarea atentă vor păstra aspectul original al serii și vor spori semnificativ durata sa de viață. Spălați structura cu o cârpă moale și o soluție de săpun. Utilizarea detergenților cu efect abraziv este inacceptabilă: suprafața policarbonatului de la un astfel de tratament poate diminua, ceea ce va agrava insolația și va afecta negativ aspectul serii.

În timpul verii, camera ar trebui să fie difuzată în mod regulat.Acest lucru va ajuta la eliminarea excesului de umiditate generat de evaporarea solului și asigurarea unei creșteri și dezvoltări corespunzătoare a plantelor. Modelele, sarcina maximă admisă pe care cadrele nu depășesc 250 kg, ar trebui consolidate în continuare pentru iarnă. Pentru a face acest lucru, trebuie să construiți elemente de recuzită și să le instalați sub arce de mijloc a serii. Acest lucru va reduce încărcarea pe cadru și nu-l va permite să se deformeze.

opinii

Serena "Kremlin" este foarte popular și are multe recenzii încurajatoare. Disponibilitatea instalării este notată fără utilizarea instrumentelor scumpe și implicarea specialiștilor. Se atrage atenția asupra posibilității de auto-selecție a lungimii dorite prin adăugarea de module suplimentare.Avantajele includ lipsa necesității de a veni în mod regulat în țară în timpul iernii pentru a curăța acoperisul zăpezii. Dezavantajele includ costul ridicat al celor mai multe modele bugetare.

Serena "Kremlin" vă permite să rezolvați problema obținerii unei culturi bune în zonele cu climă rece, precum și în locuri cu ploi abundente și în zone cu agricultură riscantă.

De ce serile "Kremlin" sunt considerate cele mai bune, uitați-vă în acest videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor