Cum de a picta un zid de cărămidă pe balcon?

 Cum de a picta un zid de cărămidă pe balcon?

Frumusețea exterioară a pereților este foarte importantă și, în multe cazuri, este asigurată prin aplicarea vopselei. Dar suprafața cărămizii este destul de greu de vopsit. Și pictura pe balcoane și loggii este și mai dificilă decât de obicei.

Caracteristici și pregătire

Pictura de cărămidă produsă pentru a proteja pereții crește rezistența structurilor. Funcția de protecție este extrem de importantă dacă condițiile de temperatură și umiditate se schimbă rapid și imprevizibil. Fără o astfel de protecție, o cărămidă este repede îmbibată cu apă și o distruge foarte ușor. Pereții vor fi distruși excesiv de repede.Este la fel de important să îmbunătățiți parametrii estetici - dacă sunt în primul rând, trebuie să folosiți vopsea cu caracteristici decorative îmbunătățite.

Folosirea cu înaltă a vopselelor și a lacurilor ajută la montarea cu încredere a unui perete de cărămidă în aspectul camerei, chiar și atunci când contravine fundamental canoanelor stilului ales. Există multe opțiuni pentru auto-decorarea pereților de pe balcoane, dar este important să vă amintiți regulile standard atunci când faceți această lucrare. Culoarea care se supune numai zidăriei a fost de cel puțin 1 an. Această cerință se datorează faptului că leșierea trebuie mai întâi să se încheie. De asemenea, în 12 luni umiditatea este echilibrată, iar construcția cărămizilor completează contracția.

Atât cărămizile cât și cimentul care le conectează sunt bogat saturate cu alcalii. Deși nu este neutralizată ca urmare a unor reacții speciale, este imposibil să pictezi materialul. Mai degrabă, ridicați o perie, o rolă sau un spray. Dar, curând, toate materialele de vopsire aplicate vor fi pe podea. Cărămizi trebuie să fie curățate chiar și de la mici manifestări de mucegai și alte ciuperci.

Pentru ca astfel de manifestări să nu se mai repete, este impregnată cu preparate antiseptice. Înainte de a picta zidul de cărămidă de pe balcon, acesta este curățat mecanic și spălat cu săpun sau soluție de detergent de rufe. Aceste proceduri trebuie completate cu 24-48 de ore înainte de începerea lucrului. Treceți la cazul ar trebui să fie după ce totul este complet uscat. Toate straturile de săruri sunt îndepărtate din zidărie, iar suprafața este tratată cu amestecuri acrilice, care reduc higroscopicitatea materialului.

Alegerea materialului de vopsea

Pentru a repeta, începeți cu: dacă pregătirea anterioară nu este efectuată sau este efectuată incorect, orice compoziție de colorare, chiar și cea mai bună, este complet inutilă. Cel mai ieftin remediu este varful ars. Pe loggia, acesta poate fi folosit fără teamă, deoarece peretele de cărămidă este protejat de elementele meteorologice. Varul este diluat și pătat cu o perie cu o perie largă. Este necesar să se aplice 2 sau 3 straturi de var, atunci va acoperi complet cea mai mică rugozitate.

Avantajele acestei acoperire sunt:

  • excelenta permeabilitate la vapori;
  • activitate moderată antiseptică;
  • nu este nevoie de aplicarea primerului.

Dar trebuie să ne amintim că zgârierea cu ușurință a solurilor și a mâinilor. Dacă trebuie să utilizați în mod activ balconul, va provoca multe probleme. În acest caz, este necesar să se utilizeze vopsele de dispersie în apă de diferite tipuri. Este important să înțelegem că calitatea lor variază dramatic. Deci, chiar dacă utilizați corect vopsele pe bază de clei silicat, acestea vor dura un maxim de 3-4 ani. Acest lucru se datorează rezistenței reduse la temperaturi extreme și umiditate.

Opusul silicatului este amestecul acrilic-siliconic. Ei păstrează calitățile originale în medie 12 ani. Dezavantajul acestor amestecuri este costul lor ridicat. Combinația dintre cuplurile de acril și silicon lipsește cuplurile, stres mecanic puternic experimentat. Dacă există suficiente fonduri, este această vopsea pe care o puteți alege fără teamă.

Primele trei pentru zidurile de zidărie din pereți de cărămidă includ amestecurile de acrilice din fațadă. Ele sunt rezistente la curățarea chimică. În plus, aceste materiale garantează o protecție bună împotriva ploii, ploii sau grindinei. Vopseaua acrilică vă permite să economisiți și obțineți în continuare un rezultat decent.Ce este important atunci când pictați interiorul - abordarea este fundamental diferită.

Cum să pictezi peretele balconului înăuntru

Atunci când selectați culori potrivite, puteți, desigur, să ignorați toate cerințele privind rezistența la intemperii. Permeabilitatea la vaporii de apă și rezistența la apă sunt de o importanță minimă. Dar caracteristici estetice mult mai importante. Cea mai bună alegere implică întotdeauna luarea în considerare a tipului de cărămidă. Deci, este bine să aplicați vopsele de silicat alb pe o bază acrilică pe un masiv silicat de culoare albă.

Avantajele lor sunt:

  • preț rezonabil;
  • siguranța pentru sănătatea umană și animală;
  • rezistență mecanică ridicată.

Dacă peretele este realizat din cărămizi ceramice, puteți utiliza în siguranță aproape orice compoziție de colorare. Singura excepție este, probabil, vopselele de ulei. Acestea ca atare nu îndeplinesc cele mai recente cerințe. Specialiștii consideră că coloranții acrilați reprezintă cea mai bună soluție. Ele se disting prin durabilitate excelenta, usor de curatat si arata eleganta.

O soluție alternativă ar putea fi un lac clar. Acest tip de material este perfect combinat cu orice tip de cărămidă.O asemenea acoperire este deosebit de bună atunci când se formează designul inițial al suprafeței. Norocul arata grozav pe caramida goala. Dar când se selectează soluția potrivită, este necesar să se țină seama de caracteristicile tehnice ale fiecărui strat de acoperire, precum și de comentariile consumatorilor despre acesta.

Cum să îmbătrânești o cărămidă

Această tehnică este complet combinată cu utilizarea vopselelor ușoare și elegante. Începeți să lucrați cu formarea de cipuri distanțate aleatoriu la unghiuri diferite. Suprafața zidăriei trebuie tratată cu șmirghel cu particule abrazive mari. Parcelele unice trebuie să fie arse cu o lanternă pentru a obține contrast. Dupa aceea se aplica vopsea gri deschis, iar cursele ascutite au lungimea de 1 pana la 2 cm. In plus se realizeaza pete de dimensiuni reduse (ele reproduc efectul unei caramizi vechi) si in final se aplica 2 sau 3 straturi de lac acrilic cu un finisaj mat.

Caracteristicile materialelor individuale de vopsire

Selectând cea mai bună opțiune de acoperire, nu puteți lua prima vopsea. Avem nevoie doar de acelea care sunt proiectate special pentru prelucrarea fundațiilor de piatră. Vopseaua alchidică este remarcabilă pentru durabilitatea sa impresionantă, existând o mulțime de tonality în gama de producători de vârf. După desenarea filmului păstrează puternic.Când se usucă, nu va exista miros rău.

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că în procesul de colorare, în interiorul casei va fi foarte neplăcut. Costul ridicat, împreună cu o cheltuială semnificativă - acestea sunt două lucruri care fac dificilă utilizarea vopselei acrilice.

Puteți economisi bani utilizând solvenți. Ele nu reduc luminozitatea tonurilor și rezistența filmului aplicat. În plus, același spirit alb simplifică și accelerează aplicarea vopselei.

Vopselele acrilice pot fi alese pentru cele mai originale proiecte de design. - la urma urmei, au o varietate de tonuri, consumate în cantități mici. Gama existentă vă permite să alegeți coloranți acrilici pentru reparare cu orice buget. Absența inițială a mirosurilor neplăcute vă permite să lucrați cu aceste produse fără nici un risc și neplăcere. O limitare importantă este că stratul acrilic nu este suficient de durabil. Cele mai accesibile versiuni ale acestuia nu vor permite închiderea defectelor mici (în acest sens, ele sunt mai rele decât analogii alchidici).

Recomandări suplimentare

În primul rând, merită să luați în considerare abordarea specială a reparațiilor viitoare.Cea mai ușoară modalitate este de a alege o vopsea care să acopere monoton întregul perete cu o singură culoare. Dacă alegeți o acoperire pentru vopsirea cărămizilor într-un singur ton și cusăturile în altul, puteți trece de la principiul conformității și de la principiul contrastului. Atenție: cei care nu cunosc bine aceste principii și aplicația lor ar trebui să se adreseze designerilor profesioniști. De asemenea, este necesar de la început să răspundem la întrebarea: avem nevoie de o suprafață netedă sau texturată.

Dacă opțiunea este oprită pe o vopsea de ulei de modă veche, atunci pentru acoperirea suprafețelor exterioare (stradale) este necesar să se utilizeze doar vopseaua albă. Orice altă tonalitate datorată arderii rapide a materialului își va pierde foarte curând aspectul atractiv. Când se termină peretele interior, o astfel de circumstanță poate fi ignorată.

Dacă este necesară vopsirea unei suprafețe cărămidare neuniforme, se utilizează o perie cu o lățime maximă de 15 cm, însă îmbinările dintre blocuri, cusăturile zidăriei și elementele de relief sunt prelucrate cu o perie mai mică de 5 cm.

Toate vopselele care conțin solvenți trebuie aplicate cu perii cu fire de sinteză. Fibrele naturale sunt cel mai bine compatibile cu vopselele de ulei.Roller lua, când să utilizați un șablon. Este folosit pentru vopsire, fără a afecta cusăturile. În absența experienței în pictarea cărămizilor, este mai bine să vă adresați meșteșugarilor profesioniști.

Cum să pictezi o zidărie, uită-te în următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor