Cum sa faci un tort din prosoape cu mainile tale?

În ciuda varietății de alegere a bunurilor pe rafturile magazinelor, unii meșteri preferă să creeze capodopere cu mâinile lor. Un lucru de casă este capabil să exprime dragostea și tandrețea unui iubit care sărbătorește o zi de naștere sau un alt eveniment important.

Sunt deosebit de populare prăjiturile din prosoape, cu care puteți prezenta lucrurile de zi cu zi într-un mod neobișnuit.

Cum de a alege textura și culoarea prosoapelor?

Înainte de a începe să lucrați la crearea unui tort de prosoape, trebuie să alegeți materialul potrivit. Atunci când alegeți culoarea unui produs textil, este important să se ia în considerare nu numai sexul și vârsta destinatarului, ci și preferințele sale de culoare. În plus, importanța evenimentului trebuie subliniată cu detalii suplimentare. De exemplu, dacă tortul este un cadou pentru aniversarea unei nunți, atunci îl puteți decora cu un număr care indică numărul de ani împreună.

Produsele cele mai bune arată în culori pastelate.Puteți face un tort de pe paragatele multi-colorate, ceea ce va adăuga strălucire și solemnitate. Atunci când alegeți o gamă de culori, trebuie să luați în considerare compatibilitatea culorilor pentru a crea o compoziție armonioasă:

 • albul cu negru reprezintă cea mai bună combinație, simbolizând unitatea opuselor;
 • albastru cu galben personifică înțelegerea și independența emoțională;
 • rosu cu maro sau roz doresc destinatarul executării tuturor ideilor;
 • portocaliu cu verde vă va permite să vă exprimați bucuria evenimentului viitoare;
 • galben cu verde va umple cadoul cu energie vitală și pozitiv;
 • gri cu purpurie personalizează sensibilitatea estetică și un sentiment de frumusețe dezvoltat.

Există multe combinații de culori care nu numai că își pot exprima emoțiile față de destinatar, ci și un dar armonios. Nu este necesar să acordați atenție combinațiilor recomandate, puteți utiliza pentru aceasta fantezie proprie. Selectarea textura de prosoape, trebuie să ia în considerare scopul cadou.

În cazul în care ar trebui să arate ca un adevărat prăjitură, atunci textile de mătase sau de buze ar trebui să fie utilizate.

Dacă tortul ar trebui să reflecte solemnitatea evenimentului, atunci este mai adecvat să cumpărați produse textile terry.

Maestru pentru începători

Cele mai simple instrucțiuni pas cu pas pentru crearea unui tort de la prosoape potrivite pentru a crea un cadou într-un timp scurt. Pentru fabricarea sa, va trebui să achiziționați mai multe produse textile de 50 cm pe 100 cm, benzi elastice subțiri, pini de cusut, panglică din satin și obiecte decorative. Acest produs poate consta din două niveluri. Mai intai trebuie sa faci stratul de jos. Pentru el, va trebui să luați patru prosoape, să le puneți puțin pe ele, să vă răsuciți și să vă răsuciți într-o rolă. Stratul superior este realizat într-un mod similar, dar pentru ao crea veți avea nevoie de doar două prosoape.

Fixați prosoapele răsucite cu benzile și știfturile de cauciuc, care dupa decorarea cu o panglica poate fi indepartata. Suprafața superioară este suprapusă pe nivelul inferior și este decorată cu panglici de satin de diferite culori. Puteți decora vârful tortului cu șervețele deschise sau o jucărie moale.

Dacă se dorește, tortul poate fi realizat pe trei nivele, făcând pentru acesta stratul de jos de opt prosoape.

Căi și idei suplimentare

Există o modalitate mai complicată de a crea un tort festiv pentru un prosop. Pentru a face acest lucru, trebuie să pregătiți mai multe prosoape de diferite dimensiuni, carton și obiecte decorative. Mai intai trebuie sa faci cadrul viitorului produs. Acesta ar trebui să cuprindă trei butelii de carton cu diferite înălțimi și lățimi. De exemplu, cel mai mic nivel ar trebui să aibă o rază de 200 cm, iar partea superioară ar trebui să aibă o rază de 70 cm. Fiecare nivel este înfășurat cu prosoape. Este necesar să începeți procesul din stratul inferior și să folosiți cel mai mare prosop pentru acest lucru.

Fixați prosoapele pe cadru, puteți utiliza panglici sau fire de satin. După ce tortul este gata, îl puteți decora cu flori decorative.

În plus față de un tort plin de prosoape, puteți face doar o bucată de produs.

Un astfel de cadou poate fi un plus interesant pentru darul principal. Pentru a face o bucată de tort, va trebui să tăiați o formă specială de carton.

După aceea, trebuie să îndoiți triunghiul, să luați un prosop și să îl fixați pe formular cu ajutorul cuielor de cusut. Părțile proeminente ale textilelor trebuie să fie ascunse în partea de jos a triunghiului, care poate fi închis cu un șervețel deschis.Decoreaza o bucata de tort poate fi o panglica de satin si elemente decorative. Pentru a le repara, aveți nevoie de un mic invizibil.

  Pentru a face un tort de prosoape ca un cadou pentru nașterea unui copil, aveți nevoie, în plus față de prosoape, panglici și carton, pentru a utiliza scutece și jucării. În acest caz, numărul de niveluri este ales de meșter. Este necesar să se înceapă lucrul cu pregătirea straturilor de carton de diferite dimensiuni. După aceea, fiecare strat este înfășurat cu prosoape, care sunt fixate pe cadru cu ace de cusut.

  În interiorul fiecărui strat, trebuie să îndoiți scutecele și să le închideți cu vafe deasupra. Trebuie să decorați tortul cu o jucărie mare sau mai multe mici. În plus, pentru a decora un cadou, puteți folosi bomboane, zuruitoare, șosete sau sticle pentru copii. Pentru a face un tort frumos din prosoape, puteți utiliza nu numai propriile idei, ci și lecții de fotografie și videoclipuri detaliate de antrenament.

  Cum se face un tort din prosoape, vezi video de mai jos.

  Comentarii
   autor
  Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

  Sala de intrare

  Camera de zi

  dormitor