Suport pentru pat

Valiza este o descoperire unică pentru gazdă. Nu numai că îmbunătățește aspectul dormitorului, dar, de asemenea, adaugă o anumită atmosferă în atmosfera camerei. Despre caracteristicile acestui atribut și vor fi discutate în articolul nostru.

Caracteristici speciale

Să vedem pentru început ce este "vitejia". Acest termen se numește material decorativ, cu care se încadrează marginea inferioară a patului. Și acest lucru nu este doar material. Se poate realiza cu ajutorul unei țesături cusute cu pliuri sau volane. Când patul este îndepărtat, o chiuvetă se blochează și acoperă partea inferioară a mobilierului pentru dormitor.

Este necesar să se sublinieze unele aspecte pozitive ale utilizării valcanului pe un pat de dormit:

 • Cumparand un pat mare, oamenii de multe ori nu se gandesc la faptul ca de la vechiul pat vechi au doar paturi mici de stanga. De exemplu, o lenjerie de pat care se potrivește sub mobilier vechi va deveni limpede pentru un pat nou. O supapă rezolvă această problemă.
 • Vederea dormitorului este transformată cu patul.
 • Buzunarele cu buzunare vă vor permite ca lucrurile dvs. preferate să fie întotdeauna în apropiere, iar în camera copilului veți servi pentru a stoca accesoriile necesare copiilor, cum ar fi scutecele, sticlele cu un amestec sau alte lucruri importante.

Aspect istoric

În cele mai vechi timpuri, patul de dormit a fost făcut mult mai mare - acest lucru este de înțeles: cu cât este mai aproape de tavan, cu atât aerul este mai încălzit. Astfel, sub acesta a apărut spațiu nealocat pentru diferite ustensile de uz casnic. Bunicile, de exemplu, au ascuns în mod constant lavoare sau ustensile de bucătărie inutile acolo. Firește, această abordare nu este estetică și au încercat să o acopere cu ceva, de exemplu, o cortină decorativă. Deci a existat o valoare sau altfel o astfel de orbită este numită "fustă".

Se credea, de asemenea, că valul protejează familia de spiritele rele cu ajutorul modelului aplicat.

Prin urmare, acest decor de dormitor din cele mai vechi timpuri a fost găsit în fiecare casă. De-a lungul timpului, această abordare a devenit un lucru din trecut, pe măsură ce înălțimea paturilor a scăzut, iar corpul a început să arate mai modern și mai elegant. Cu toate acestea, trecutul de epocă pentru femei nu a dispărut, a rămas ca o tradiție, așa că nu l-au lăsat să se estompeze complet.Și acum această decorare a devenit din nou la modă.

Modele și culori

Există doar câteva soiuri de astfel de atribute pentru paturi, care diferă în stil și caracteristicile lor de design. Stilul valoric poate fi împărțit în următoarele categorii:

 • O opțiune strictă. Potrivit pentru dormitoare de stil clasic și modern. Tăierea valizei este astfel încât țesătura netedă are pliuri opuse la colțuri și în mijlocul materialului.
 • Draped versiune. Acest stil este foarte îndrăgit de sexul feminin, datorită simplității și feminității sale. Țesătura este umplută cu o masă de pliuri prin prinderea țesăturii.
 • Tip plisat. Utilizate în principal în dormitorul clasic. Picioarele acestui model de chingă sunt unite sau opuse pliate: ele arată netede și așezate.

În funcție de constructiv, un pat poate fi împărțit în următoarele variante:

 • Capac solid. Poate fi așezată pe partea superioară a patului sau așezată sub saltea. Poate fi găsită pe opțiunile patului, unde crusta este relativ scăzută. În caz contrar, ar fi mai bine să folosiți o fustă de design.
 • Fusta cu elastic. În schimb, poate fi și o panglică, o frânghie sau un fel de material lipicios. Instalarea este după cum urmează: fusta este purtată pe corpul patului (pe salte) numai atunci când patul este curățat.

În majoritatea cazurilor, se achiziționează un chiuvetă pentru dormitoarele fetelor. Prin urmare, nuanțele cele mai comune ale acestui atribut sunt tonuri strălucitoare și cremoase. Sunt capabili să facă un pat de dormit cu aer din mobile. Și în cazul selecției de mobilier de la alte obiecte de interior, nu vor mai avea nuante mai luminoase.

Cum de a decora?

Cele mai populare materiale pentru revizuire sunt următoarele:

 • Omidă.
 • Velvet.
 • Faux piele de căprioară.

Indiferent cât de frumos este țesătura folosită, în dormitor va exista un sentiment că ceva lipsește încă. Această circumstanță poate fi corectată prin schimbarea valorii.

Cu ajutorul dantela, panglici sau alte materiale puteți decora acest atribut cu culori strălucitoare. Astfel, dormitorul dvs. nu numai că va obține o imagine completă, ci va străluci și tonuri pline de viață.

Reguli de selecție

Există mai multe reguli care vă vor ajuta să aranjați patul de dormit cu ajutorul unei aripi:

 • Spațiul de dormit și saltea trebuie să aibă o textură și o schemă de culoare comună.
 • O saltea poate fi nu numai un decor în dormitor, ci și un depozit de accesorii care vor fi întotdeauna la îndemână. De exemplu, este suficient să faceți pe buzunar buzunarele elegante, astfel încât lucrurile preferate să fie mereu în mâinile proprietarului camerei, dacă este necesar.
 • Fiți atenți la dimensiunea fustei. Pentru a obține în mod corespunzător astfel de atribute, trebuie să știți dimensiunea patului și a saltelei. În cazul unei neconcordanțe a dimensiunilor, ea nu se poate întinde pe pat sau să stea pe ea incorect.
 • Un alt criteriu principal de selecție înainte de cumpărare este valoarea coborârii. Coborârea este distanța de la podea la componenta superioară a bazei. Pentru văile terminate, această distanță este standard - 38 centimetri.
 • Alegerea soluțiilor color. Culorile luminoase vor adăuga sensibilitate și armonie, iar culorile luminoase vor evidenția un pat frumos.
 • Alegeți un valance cu un model original, astfel decorați patul și adăugați niște culori aeriene în spațiul camerei.
 • Alegeți o chingă numai din materie densă. Faptul este că acest material este durabil în utilizare.Va trebui să o eliminați numai pentru o anumită perioadă de spălare.

Apoi urmăriți videoclipul despre vechile plimbări de familie.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor