Prosoape cu colț pentru nou-născuți

Accesorii pentru îmbăierea nou-născutului sunt un element integru în lista articolelor necesare îngrijirii copilului. Producătorii moderni de produse pentru copii oferă părinților o selecție largă de produse din materiale textile, inclusiv prosoape pentru nou-născuți cu colț (capota).

Există o serie de subtilități care trebuie luate în considerare înainte de a cumpăra produse, deoarece pielea bebelușului este sensibilă și necesită o atenție deosebită.

Alegerea corectă

Industria modernă produce prosoape curioase cu un colț pentru nou-născuți. Atunci când aleg, părinții tineri, de regulă, sunt ghidați de propriile lor sentimente, deoarece pentru a acoperi întreaga gamă de atenție nu va funcționa. Prin urmare, înainte de a alege un prosop, trebuie să vă familiarizați scrupulos cu structura materialului de pe etichetă.Dacă vă grăbiți să obțineți prima, care a apărut, dacă nu o vedeți cu atenție, atunci aveți șansa de a aduce acasă produse de calitate inferioară. Înainte de a cumpăra un prosop pentru copil, trebuie să vă amintiți câteva recomandări.

  1. Aplicați un prosop pe fața sau pe spatele palmei. La atingere ar trebui să fie plăcută și matasoasă.
  2. Țesătura de bună calitate nu este stropită, pe haine și în mâini nu există elemente de scame din ea.
  3. Culoarea ar trebui să fie netedă, desen expresivă. Culorile prea luminoase nu sunt permise. Acestea indică prezența coloranților chimici agresivi.
  4. Asigurați-vă că mirosiți produsul. Dacă mirosul este proaspăt, natural, fără arome, ulei sau impurități artificiale, cumpărați fără ezitare.

Alegerea unui material

În scopul de a coase un prosop pentru un copil cu o glugă, trebuie să vă asigurați că materialul este de o calitate foarte bună și este potrivit pentru acest lucru. Să aruncăm o privire mai atentă asupra tipurilor optime de țesături care pot fi achiziționate fără ezitare.

bumbac

De fapt, acest material este cel mai bun pentru a face prosoape pentru copii.Materialul ar trebui să fie de două fețe, maghiară, naturală, bine absorbantă și menținerea umezelii, fără a afecta pielea sensibilă a copilului.

Cel mai potrivit pentru crearea accesoriilor pentru baie este bumbacul de lungă durată, produs în Pakistan și Egipt.

Astfel de produse sunt mult mai scumpe decât prototipurile făcute de ruși, dar în același timp aceștia sunt 100% receptivi la cerințele părinților exigenți, de exemplu, datorită proprietăților excelente de absorbție a umidității și a lungimii de 5 milimetri.

Amintiți-vă! Cea mai bună opțiune este bumbacul organic 100%.

bambus

Magazinele moderne sunt pline de produse din acest material, ele sunt caracterizate ca fiind naturale. De fapt, acest lucru nu este adevărat, deoarece o astfel de fibră nu este naturală, derivată din celuloză. Este adevarat ca materialul este moale, nu devine electrificat, dar in comparatie cu bumbacul, el absoarbe si pastreaza umiditatea mai rau. Printre altele, aceste produse se usucă pentru o perioadă extrem de lungă.

eucalipt

Adesea, în bumbac includ fibre de eucalipt, pentru a da o sensibilitate.La atingere, țesătura este moale, plăcută, nu absoarbe praful, absoarbe și reține bine umiditatea, dar, pentru o mare înfrângere, este adecvată pentru o utilizare scurtă și se uzează foarte repede.

microfibră

Este o țesătură revoluționară modernă care absoarbe umezeala ca un cauciuc spumant. Se usuca rapid in aer, este considerat destul de rezistent la uzura.

În plus, nu provoacă alergii, poate fi spălată cu ușurință, toate tipurile de poluare sunt îndepărtate perfect de la ea.

Dimensiuni de prosoape pentru copii

Obțineți 2 prosoape mici și mari pentru a vă scălda copilul. Într-o mare, ale cărei parametri sunt 75 x 75, 80 x 80, 100 x 100, cel mult 120 x 120 centimetri, veți înfășura complet copilul după baie. Mici, de exemplu, 30 x 30 sau 30 x 50 centimetri pot șterge fața și mâinile după spălare. Puteți folosi un prosop pentru a îndepărta umezeala după scăldat din pliurile de pe picioare.

Prosoape de acest tip trebuie să aibă cel puțin două seturi: în timp ce unul se usucă, îl folosiți pe celălalt. Spălați-l întotdeauna înainte de prima utilizare.

Nu este necesar să călcați o cârpă din frișcă, deoarece buclele sunt zdrobite și aerisirea este pierdută, dar puteți să-i dați drumul pentru dezinfecție.

Cusam un prosop cu mâinile noastre

Costul produselor de calitate este adesea ridicat. Marcile populare cresc pretul deoarece sunt cunoscute pe piata. Produsele producătorilor puțin cunoscuți pot fi de o calitate scăzută. În plus, mumiile scrupuloase nu pot găsi mereu un prosop cu culorile necesare sau cu un model dorit. În această situație, cea mai bună opțiune ar fi să faceți un prosop independent.

Chiar dacă nu ați făcut niciodată coaserea, veți putea face față acestei sarcini simple fără dificultate. Acest lucru va necesita: o mașină (coasere), țesătură, fir, foarfece, știfturi de siguranță. Veți obține materialul care vă place sau utilizați o foaie subțire de mahra. Orientați-vă cu dimensiunile, dar chiar și pentru nou-născuți trebuie să faceți o bucată de cel puțin 100 x 100 centimetri. Dacă coaseți 120 x 120 centimetri, atunci acest prosop va fi suficient pentru tine până la vârsta de 3 ani. La cumpărare, calculați cantitatea de material. Dacă lățimea țesăturii este de 150 de centimetri, obțineți 1,30 m, iar capota (colțul) va fi tăiată din lateral.

Principalele etape:

  • Gândiți-vă cum veți tăia marginile. Acest lucru se poate realiza cu o bandă de aplicare cu alocații pre-pliate (înclinare înclinată), cu o panglică finisată sau cu o cusătura cusată dacă există o opțiune similară pe mașina de cusut.Bakey și panglica pot fi necesare, ținând cont de dimensiunile prosopului de aproximativ 5-8 metri. Este posibil să se facă benzi de material colorat subțire de bumbac cu lățimea de 4-5 centimetri, să fie cusătute într-o bandă lungă unică, să se lipească toate marginile prosopului și gluga cu ea.
  • Facem un model dreptunghiular sau pătrat de mărimea necesară. În cele mai multe cazuri, aceste prosoape sunt proiectate sub formă de pătrat, deoarece colțul pentru hota, în acest caz, are aceleași laturi pe laturi, ceea ce este mai confortabil pentru tăiere.
  • Am tăiat un detaliu triunghiular sub capotă din aceeași bucată de pânză pe care o folosim pentru un prosop sau o tăiem direct din partea de jos a prosopului.
  • Împingeți cele două părți împreună, aliniați triunghiul cu colțul și marginile pânzei principale și atașați-l. Lățimea liniei trebuie să fie de 0,5-0,7 centimetri. Am făcut o capotă. Dacă se presupune un colț cu urechi, atunci în această etapă ar trebui să fie atașate și cusute împreună cu un triunghi.
  • După aceasta, dacă există o dorință, puteți face colțurile prosopului și colțul capului rotund. Puteți pleca așa cum este.
  • Procesăm marginile. Conducta este aplicată prin diverse metode.Cea mai simplă cale este de a împături banda în jumătate cu fața în afară, de a fi fier, de ao coase pe partea din față, ao întoarce spre exterior și o coase de-a lungul cusăturii. Formarea finisajului.

În concluzie

Amintiți-vă! Ghicitul despre lucruri pentru un copil este imposibil, pentru că este starea de spirit și starea lui de sănătate. Luați timp pentru a alege accesorii pentru bebeluși, cumpărați numai lenjeria de cea mai bună calitate, chiar dacă este costisitoare. Din această cauză, în viitor totul va fi justificat de zâmbetul fericit și fericit al copilului tău și de dorința lui energetică de a înțelege lumea.

Clasa de masterat pentru a face prosoapele cu un colț, consultați următorul videoclip.

Comentarii
 autor
Informații furnizate în scop de referință. Pentru probleme de construcție, consultați întotdeauna un specialist.

Sala de intrare

Camera de zi

dormitor